Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τοιχογραφία - υαλογραφία σε γυμναστήριο & εργοστάσιο σοκολάτας στη ΔΕΘ!


Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου!! Τι μου κάνετε;; πως περάσατε το καλοκαίρι σας;;

Όπως θα καταλάβετε και από την σημερινή μου ανάρτηση αυτό το καλοκαίρι ήταν μεγάλο και δημιουργικό γι' αυτό θα με συγχωρήσετε που χάθηκα για ένα διάστημα... Μου λείψατε πολύ όλες και όλοι!! Καταπιάστηκα με πολλές διαφορετικές δημιουργίες το καλοκαιράκι αλλά σήμερα θέλω να σας δείξω τοιχογραφία και υαλογραφία που έκανα σε γυμναστήριο γνωστής περιοχής της ανατολικής Θεσσαλονίκης!

Οι τοίχοι του γυμναστηρίου εν εξελίξει....


επί τω έργω...


...και να το τελικό αποτέλεσμα στους τοίχους!






για να γυμναζόμαστε με ανεβασμένη διάθεση, με χρώμα και με στυλ!

δείτε προηγούμενες τοιχογραφίες και υαλογραφίες που έχω κάνει σε άλλα γυμναστήρια εδώ αλλά και αλλού κάνοντας κλικ εδώ!








Εκτός από τοίχους ζωγράφισα και την τζαμαρία αλλά και τους καθρέφτες!! Υαλογραφία με λάδια σε γυαλί!!   


 να πως φαίνεται και από την εξωτερική πλευρά!!






Υαλογραφία σε καθρέπτη του γυμναστηρίου που ζωγράφισα με ειδικά χρώματα υαλογραφίας και τεχνική One Stroke!



οι τοίχοι του γυμναστηρίου σε εξέλιξη.... πριν και μετά!!


...και το τελικό απότελεσμα!!




επισκεφτήκαμε και το Εργοστάσιο Σοκολάτας στη ΔΕΘ και γίναμε πάλι παιδιά! Μια φανταστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους λάτρες της σοκολάτας! όσοι δεν προλάβατε να πάτε οποσδήποτε!! 





ταξίδι στην ιστορία της σοκολάτας καθώς και σε όλα τα στάδια παραγωγής και επεξεργασίας μέχρι να φτάσει στο ψυγείο μας! το ταξίδι ξεκινάει από τους Αζτέκους και μια βόλτα στην τροπική ζούγκλα...


 μια πολύ καλή ιδέα της ΙΟΝ και μπισκότα Παπαδοπουλου!! στηρίζουμε ελληνικά προϊόντα, εξάλλου εμένα η αγαπημένη μου σοκολάτα ήταν πάντα η ΣΕΡΑΝΟ....


αγαπημένες παλιές διαφημίσεις...


συνεχίζουμε φτάνοντας στο εργοστάσιο σοκολάτας και μαθαίνοντας πως παράγονται τα αγαπημένα μας γλυκά!!



ο τρελός επιστήμονας... Δρ. Σοκολάτας δημιουργεί φυσικά σοκολάτα!!!



λαβύρινθος παιχνίδι με κρυμμένους πειρατικούς θησαυρούς και όαση με καταρράχτη από σκολάτα!!





και στο τέλος έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας αλλά και γλυπτά από σοκολάτα!! 



παρθενώνας αλλά και Λευκός Πύργος για να μην ξεχνιόμαστε!!


...και αν δεν σας τρέχουν τα σάλια ήδη με τόση σοκολάτα μπορώ να σας πω ότι ακόμα και η Μέριλυν ενέδωσε!!! 



Ένα χαρούμενο χάπενινγκ με χαρούμενους χορούς της φωτιάς σε χαρούμενους ρυθμούς, έξω από το εργοστάσιο της Σοκολάτας στην Δ.Ε.Θ.

Και πανσέληνος!! Αργά το βράδυ, συναυλία του Σάάάάάκη Ρουβά!!! Νιάτα όλων των ηλικιών μαζεμένα όλα σε λίγα τετραγωνικά μέσα στο χώρο της έκθεσης, περίμεναν, ο ένας επάνω στον άλλον κυριολοκτικά, να βγει ο ΘΕΟΣ  Σάααάάάάάκης!!  Ρουβίτσες από λίγων μηνών στις αγκαλιές των μπαμπάδων τους,  έως και ....όντα και πάνω!! Μπαλόνια λευκά με το όνομα του Σάάάάάάκης!! από τον σύλλογο "Όραμα ελπίδας"!!! Πως να μη πάρω κι εγώ;; Ρουβίτσα γαρ... δεν σας λέω τίποτα...   τρέέέέέλα!!

Αυτά για σήμερα!! ελπίζω να μην σας κούρασα, αλλά όπως καταλαβαίνετε πολλά τα νέα και είχαμε καιρό να τα πούμε!! φιλάκια και εις το επανιδείν!!

24 σχόλια:

Rena Christodoulou είπε...

Τι ωραία όλα Φανούλα μου!!!!!!
Υπέροχο το γυμναστήριο, τώρα θα κάνουν με πιο μεγάλη όρεξη γυμναστική!!!!!!
Στο εργοστάσιο της σοκολάτας πήγαμε μόνο απέξω λόγω πάρα πολύ κόσμου!
Ευτυχώς που θα είναι για καιρό οπότε θα ξαναπάμε!!
Να είσαι καλά!!!!!
Φιλάκια πολλά!!!

Fanypap είπε...

Ρένα μου , πόσο μου λείψατε !! σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια γλυκιά μου !! Ναι! αξίζει να πάτε!! Να περνάς υπέροχα δραστήριά μου!! φιλάκια πολλά.

nikol είπε...

Υπέροχη η δουλειά σου αγαπημένη μου Φανή !! Τα χρώματα οι φιγούρες , τι να πω είναι τόσο όμορφα συνδυασμένα !! Πάντα ομορφιές και πράγματι οι φωτογραφίες σου από τη ΔΕΘ πολύ ωραίες για εμάς τους Αθηναίους!!!!
Πολλά φιλιά

Kitchen Stories είπε...

Πανέμορφες οι φιγούρες επάνω στο γυαλί!
Μια χορταστική ανάρτηση πέρα ως πέρα!

Σου στέλνω φιλιά καλημέρας δημιουργική και εμπνευσμένη Φανή μου!

Ζ.

Ελενα Λ. είπε...

Φανή μου δεν ξέρω τι να πρωτοπώ!!
Για την υαλογραφίες τόσο μα τόσο πρωτότυπες, για τις τοιχογραφίες που νομίζεις ότι οι τοίχοι σου μιλάνε, για την βόλτα στο εργοστάσιο σοκολάτας που ήθελα να μπω μέσα στην οθόνη πρωί πρωί!
Μπράβο χίλια μπράβο είναι όλα πανέμορφα και σε ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες μαζί μας!
Πολλά φιλιά!

Marie-Anne είπε...

Καλημέρα Φανούλα!
Τί όμορφα πράγματα έφτιαξες το καλοκαίρι!!!! Πολύ ωραίος ο διάκοσμος στο γυμναστήριο και πολύ χαρούμενος!!!! Όσο για το εργοστάσιο σοκολάτας....ζηλεύω!!!
Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!

KatrinArt είπε...

Φανή η δουλειά σου στο γυμναστήριο ειναι φανταστική. Πολύ ωραία και χαρουμενα χρωματα. Μπράβο!!!

kallianira είπε...

Φανή μου καλή επιστροφή!!!
Πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτή ανάρτηση...Η δουλειά σου στο γυμναστήριο είναι τέλεια!!!Ο τελευταίος πίνακας είναι μαγεία!!!
Πολλά φιλάκια και καλή συνέχεια:)

Rena είπε...

Φανηηηηή πόσο μου έλειψαν οι αναρτήσεις σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι καταπληκτικές υαλογραφίες!!!Πόση ώρα τις θαύμαζα!!!!!αλλά και οι τοιχογραφίες δεν πάνε πίσω,υπέροχοι χρωματισμοί!!!!!!!!!!!!!!!
Αχ καημός μεγάλος το εργοστάσιο σοκολάτας και μόνο που το βλέπω εδώ μια λιγούρα την έπαθα,πάω για σοκολάτα χαχα!!!!!!!!!!!!!!
Καλό φθινόπωρο Φανή μου!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!

Pepi είπε...

Καταπληκτική η μεταμόρφωση του γυμναστηρίου!!! Εξαιρετική η δουλειά σου, Φανούλα !! Οσο για το εργοστάσιο σοκολάτας, τι να πω! Η χαρά κάθε μικρού αλλά και μεγάλου παιδιού!! Να περνάς καλά και να'χεις ένα γλυκό Σαββατοκύριακο!

AVY είπε...

Pretty cool, love the colors.

/ Avy
http://MyMotherFuckedMickJagger.blogspot.com




Νίκη είπε...

Εγω την αμαρτία μου τη λέω: Από γυμναστήρια δεν ξέρω και πολλά πραγματα, αλλά τη σοκολατα την ...έχω σπουδάσει - η σεράνο είναι κι η δικιά μου αγαπημένη!
Πάντως τα έργα σου δίνουν ζωή σε κάθε χωρο, αυτό είναι γεγονός, αλλά και η πόλη σας κρύβει τόσες εκπλήξεις, μακάρι να την επισκευθούμε κάποτε!
Φιλιά πολλά!!

debbgoud είπε...

απίστευτα!!!!πολλά μπράβο!!

Fanypap είπε...

nikol ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου Νικόλ για τα καλά σου λόγια!! Ναι αξίζει τον κόπο να το δείτε το εργοστάσιο Σοκολάτας καλή μου !!Καλές δημιουργίες και εσύ εύχομαι γλυκιά μου!! φιλάκια πολλά!!

Πηγή: fanypap.blogspot.com

Fanypap είπε...

Kitchen Stories, σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου Ζαμπία!!καλή επιτυχία και σε σένα καλή μου , με τις όμορφες γλυκιές και νόστιμες δημιουργίες σου, που νοστιμίζεις τη ζωή μας!! φιλάκια πολλά.!!

Fanypap είπε...

Ελενα Λ. Έλενα γλυκούλα μου , σ'ευχαριστώ πολύ!! θα ήθελα να είμασταν όλες μαζί στην έκθεση , θα περνούσαμε υπέροχα!! φιλάκια πολλά γλυκιά μου !!

Marie-Anne γλυκιά μου , σ'ευχαριστώ πολύ !! όπως είπα και στην Έλενα, θα περνούσαμε πολύ όμορφα όλες μαζί στην Έκθεση !! Να το κανονίσουμε κάποιο Σεπτέμβρη! φιλάκια πολλά γλυκιά μου!

katrin decoupage, Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου!! φυσικά θα περάσω και από το δικό σου μπλογκ για να θαυμάσω τις δημιουργίες σου , όπως και από όλες τις φίλες που μου λείψατε πάρα πολύ!! φιλάκια πολλά.

kallianira,ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Μαρία! Είναι απίστευτο να είμαι τόσα χρόνια Σ/Κ στην πόλη σου και να μη γνωριστούμε!!Μόλις ξεκινήσω πάλι μαθήματα θα σου αφήσω μήνυμα να βρεθούμε γλυκούλα μου αν θέλεις, θα χαρώ πολύ!!! φιλάκια πολλά!!

Fanypap είπε...

rena, Ρένα μου γλυκιά μου , σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια !! κι εμένα μου λείψατε πολύ όλες σας!! Εγώ να δεις πάθος με τη σοκολάτα , αγιάτρευτο! χα χα χα !!Καλό Φθινόπωρο γλυκιά μου , φυσικά και θα σας επισκευτώ όλες να θαυμάσω τις όμορφες δημιουργίες σας, μου έλειψαν πολύ!! φιλάκια πολλά.

Fanypap είπε...

Maxine Schliewe Hello my new friend! of course I'll follow you back!!Thank you !! kisses.

Fanypap είπε...

Pepi, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου !! Ναι πραγματικά η χαρά του παιδιού , αλλά και δική μας! δεν πάμε πίσω κι εμείς! χα χα χα!! καλό Φθινόπωρο γλυκούλα μου ,και καλές δημιουργίες και σε σένα καλή μου!! φιλάκια πολλά.

Νίκη, Νικούλα μου , ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!! έμαθα και για τις δικές σου δημιουργίες, μου είπε η φίλη μου που τις είδε από κοντά, πολύ όμορφες!! Αν κάποια φορά ανεβείτε κι εσείς στην πόλη μας, θα χαρώ να πιούμε έναν καφέ μαζί!! φιλάκια πολλά σε όλους σας!!και καλή σχολική χρονιά καλή μου!!

debgoud , Δέσποινα γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου !! και οι δικές σου δημιουργίες απίθανες όλες!! φιλάκια πολλά !!!



Fanypap είπε...

AVY Thank you my new friend!! I'm following you now! beautiful and very interesting your blog!! kisses.

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Φανή μου, ηλεκτρονική μου αδερφή ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΌ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, ΑΠΙΘΑΝΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΑ τα έργα σου!!!!! Και δεν το λέω έτσι για να πω μεγάλα λόγια. Το πιστεύω!!!! Αυτό που είδα, με εντυπωσίασε, με συγκίνησε, λες και τα έκανε η πραγματική μου αδερφή (γιατί έτσι σε νιώθω). ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΦΑΝΗ ΜΟΥ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
Σου εύχομαι να "ντύσεις" με το ταλέντο και τα έργα σου πολλούς πολλούς χώρους ακόμη. Είσαι προικισμένη από τον Θεό!!!
Τώρα όσο για το εργοστάσιο σοκολάτας, ενώ η σοκολάτα μου αρέσει απίστευτα, και υπό κανονικές συνθήκες θα ενθουσιαζόμουν, τα έργα σου έκλεψαν την παράσταση.
Να είσαι πάντα καλά στην υγεία σου αγάπη μου, και να δημιουργείς τόσο όμορφα πράγματα!!!
Με την αγάπη μου!!!

Parents Land Gr είπε...

Καταπληκτική η δουλεια στο γυμναστηριο. Πιστευω οτι βοηθάει πολύ μια ομορφη εικόνα οταν γυμναζεσαι. Οσο για την βόλτα... γλυκια κολαση!

Fanypap είπε...

Ροδούλα Σερδάρη, Ροδούλα ηλ. αδελφούλα μου!! Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου !! Εύχομαι και σε σένα υγεία και μεγάλη επιτυχία κορίτσι μου στο νέο εγχείρημά σου!! Να είναι πάντα γεμάτο με παιδάκια, γέλια και χαρές!! φιλάκια πολλά, σ'αγαπώ πολύ!! <3

Fanypap είπε...

Parents Land Gr, Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου !! κι εγώ έτσι νομίζω , βοηθάει, και μάλιστα όταν το γυμναστήριο είναι για γιόγκα , όπως είναι και αυτό , τα τοπία σε ηρεμούν ακόμα περισσότερο!! φιλάκια πολλά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...