Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Νέα τοιχογραφία σε γυμναστήριο και κοσμήματα με ψαροκόκκαλο και κρυστάλλους Τσεχίας!


Καλημέρα αγαπημένες φίλες και φίλοι μου!! Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά, δεν ξέρω για τα μέρη σας αλλά στην πόλη μας έχει πραγματικά παγωνιά αυτή τη στιγμή!!

Σήμερα θέλω να σας παρουσιάσω ένα γυμναστήριο, ανάμεσα στο πράσινο με πανέμορφη θέα, όπου κλήθηκα να ζωγραφίσω... Στις φωτογραφίες βλέπετε πως το παρέλαβα, την εξέλιξη της τοιχογραφίας που διάλεξα να κάνω, και τέλος ολόκληρη η τοιχογραφία όπως την παρέδωσα. 





Επειδή γύρω από τους τοίχους που έπρεπε να ζωγραφίσω είχε πάρα πολλά παράθυρα, σκέφτηκα ότι μόνο κάτι σαν παράθυρα θα ταίριαζε ανάμεσά τους, και είχα δίκιο!! Το έργο τελειωμένο, δείχνει σαν να υπήρχε πάντα εκεί!! Με χαροποίησε και το γεγονός ότι έμειναν και όλοι οι άλλοι ικανοποιημένοι!!





Πρώτα ζωγράφισα το φόντο...διάλεξα ζωηρά χρώματα για να δώσουν ζωή στον άψυχο λευκό χώρο... και μετά σκιτσάρισα και έβαψα τις φιγούρες... Χρησιμοποίησα πλαστικά χρώματα που βάφουμε τους τοίχους και χοντρά πινέλα. Το αποτέλεσμα μου άρεσε.. εσείς τι λέτε;;




Μια τοιχογραφία που είχα κάνει σε αίθουσα γυμναστηρίου "Ανώδυνου Τοκετού" παλαιότερα την θυμάστε;; (όσοι δεν την προλάβατε μπορείτε να την δείτε κάνοντας κλικ εδώ!). Με μεγάλη μου χαρά είδα στο περιοδικό: "έχουμε νέα" του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, (Τ04 Σεπτεμβρίου 2012) σε ένα άρθρο για τα μαθήματα Ανώδυνου Τοκετού που προσφέρει ο Δήμος, με την Κα Θωμαϊδα Μπίτσιου (Μαία- Ψυχοπροφυλάκτρια), φωτογραφίες από την τοιχογραφία που ζωγράφισα εγώ, στον χώρο αυτόν.


Οι φωτογραφίες είναι από επαγγελματία φωτογράφο και κοιτάξτε πόσο όμορφες είναι!! Τιμή μου που σχολιάστηκε με τόσο καλά λόγια η τοιχογραφία μου στο άρθρο αυτό, ευχαριστώ πολύ!! Αυτό προσπάθησα να δώσω ακριβώς κι εγώ στον χώρο, μια εικόνα ηρεμίας και χαράς!!! Μου άρεσε πολύ  που οι μέλλουσες μαμάδες ξαπλώνουν στους πρόποδες των λόφων μου!! 


Η πολύ άξια και ταλαντούχα στον τομέα της Κα Μπίτσιου, δίνει την ψυχή της σ' αυτό που κάνει και αυτό φαίνεται!! Άπειρες οι ευχαριστήριες φωτογραφίες μωρών, που γεννήθηκαν με την βοήθεια που πρόσφερε, με την αγάπη της και τα μαθήματά της, στις μητέρες τους!!


Στη συνέχεια θέλω να σας δείξω μερικά ακόμα κοσμήματα που έφτιαξα με το ψαροκόκκαλο επειδή το ζητήσατε και το αγαπήσατε τόσο πολύ...


βραχιόλι ψαροκόκκαλο μακραμέ με χειροποίητη χάντρα και μερικά ακόμα βραχιόλια με ψαροκόκκαλα, σύρμα και χειροποίητες χάντρες υψηλής ποιότητας...



μερικά ακόμα κοσμήματα για τον λαιμό με μεγάλους κρυστάλλους Τσεχίας!






Μην ξεχάσω και το βραβείο από την φίλη μου Παρασκευή Μαλούχου (musicpicturesartetc.blogspot.gr)!


Ευχαριστώ πολύ την φίλη μου Παρασκευούλα  για το βραβείο που μου χάρισε!! Εγώ με τη σειρά μου το χαρίζω σε όλους σας που θα περάσετε από το blog μου, γιατί όλοι το αξίζετε!! 

Τέλος θέλω να σας αφήσω με μερικές όμορφες φωτογραφίες που τράβηξα από την στολισμένη Χριστουγεννιάτικα Θεσσαλονίκη μας! Φέτος ο στολισμός ήταν διαφορετικός: χωριό του Άι Βασίλη, πολλά παιχνίδια και φωτάκια στην πλατεία Αριστοτέλους! Δεν είναι φυσικά σαν την πανέμορφη Ονειρούπολη της Δράμας μας αλλά νομίζω ότι ομόρφυνε πολύ την πόλη μας! τι λέτε και εσείς;







Αυτά για σήμερα φίλες και φίλοι μου! Να περνάτε όμορφα όπου και αν είστε, ό,τι και αν κάνετε!

46 σχόλια:

Marie-Anne είπε...

Μιά πολύ πλούσια ανάρτηση όπως συνήθως!Πολύ όμορφες οι φιγούρες που ζωγράφισες στο γυμναστήριο Φανούλα, έχουν υπέροχη κίνηση ! Αλλά και η παλαιώτερη τοιχογραφία σου είναι πανεμορφη! Τα κοσμήματα με τους κρυστάλλους είναι υπέροχα.
Και η Θεσσαλονίκη πολύ όμορφα στολισμένη. Εγώ δεν έχω ακόμα πάει στην Αθήνα για να δώ πώς είναι (!) χαχαχα!!!!
Φιλάκια πολλά!

purpleleath είπε...

Καλημέρα Φανούλα πολυτάλαντη και μοναδική!!! Οι τοιχογραφίες είναι σούπερ, τα κοσμηματάκια σου θεϊκά και οι φωτογραφίες υπέροχες!!! Σε θαυμάζω!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!
Η ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!
ΟΣΟΙ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

fotolabida maria είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!Η ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΔΩΣΕ ΖΩΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ!!!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΣΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΦΙΛΙΑ!!!!

Έφη είπε...

Καλημέρα, Φανή!
Πανέμορφες και πολύ ζωηρές οι τοιχογραφίες!!!
Ταιριάζουν πολύ με το χώρο και του δίνουν ζωντάνια και κίνηση!
Τα κοσμήματά σου επίσης μοναδικά!
Φιλάκια!

mirsini's creations είπε...

Καλημέρα Φανή μου !! Υπέροχες οι τοιχογραφίες σου....τέλειες είναι !!!!!! Πώς να μήν τους αρέσουν...ό,τι πρέπει για ένα γυμναστήριο !!!!
Καλά....η τοιχογραφία στην αίθουσα τοκετού είναι φανταστική....στο έχω ξαναπεί !!! Πολλά συγχαρητήρια Φανή μου !!!
Τα κοσμήματά σου όπως πάντα πανέμορφα και πολύ δουλεμένα !!!! Άααα...πολύ όμορφη η Θεσσαλονίκη στολισμένη...όπως πάντα !!!! Πολύ μου αρέσει αυτή η παραμυθένια πύλη που εγκατέστησαν και το καρουζέλ πάντα δίνει ομορφιά και πολύ χαρά στα παιδάκια !!!!!
Να είσαι πάντα καλά φίλη μου υπερταλαντούχα !!!
Αγκαλιές και φιλιά !! ;ο))

SPYRIDOULA είπε...

Πολύ όμορφη η τοιχογραφία σου και τα κοσμήματα απίθανα!Φιλάκια πολλά και καλές γιορτές!

Onirokosmos είπε...

Τι να...πρωτοσχολιάσω??? Τις τοιχογραφίες του γυμναστηρίου, αυτή στην αίθουσα μαθημάτων ανώδυνου τοκετού (είναι πραγματικά ονειρεμένη!!!!), τα βραχιολάκια σου, τα κοσμήματά σου...??? Μοναδικά όμορφα όλα!!! Να είσαι πάντα καλά και τόόόόσο ευφάνταστα δημιουργική!!!!!!Φιλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Φανούλα!!!
Πόσο όμορφα πράγματα φτιάχνεις!!!
Υπέροχες οι ζωγραφιές σου, τα βραχιολάκια σου!!!
Κι οι φωτό είναι πολύ όμορφες με στολισμένη την πόλη!!!
Να σαι καλά!!
Φιλάκια πολλά!!!

starhomecraft είπε...

Φανη εμεινα εκπληκτη απο τις τοιχογραφιες!Μπραβο σου!!!!!!!Και τα ψαροκοκκαλα επισης τελεια!Φιλια Αναστασια

Handmade by Mika είπε...

Φανή μου η τοιχογραφία σου ηταν οντως όμορφη, πολυ εξυπνη, λιτή και κατάλληλο για το χωρο!
Και τα κοσμήματα σου όμορφα και η Θεσσαλονίκη κούκλα!

φιλια πολλά

Paraskevi Lamprini M. είπε...

Φανή μου γλυκειά.. τι όμορφες οι ζωγραφιές σου... τέλεια η ιδέα με το φόντο
Χαίρομαι που σου άρεσε το βραβείο μου.. νάσαι καλά...
Ωραία τα κοσμήματα..μπράβο...
ωραίες οι φωτο... και...φφφφ... ό,τι άλλο ξέχασα.. πολύ ωραίο...
να΄σαι καλά!!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Φανή μου το ταλέντο σου ξεδιπλώθηκε υπέροχα τόσο στους τοίχους του γυμναστηρίου, όσο και στην αίθουσα μαθημάτων ανώδυνου τοκετού. Όσο για τα κοσμήματα είναι ωραιότατα όλα.
Φιλάκια!

Pepi είπε...

Τι να πρωτοσχολιάσω!!! Εξαιρετική η δουλειά σου στους τοίχους του γυμναστηρίου! Τους έδωσες όση ζωή τους έλειπε!! Οσο για τα ..ψαροκόκκαλα, είναι τέλεια !! Η Θεσσαλονίκη πανέμορφη μέσα στα χριστουγεννιάτικά της!! Ολη η ανάρτησή σου, με "γέμισε" !! Σ'ευχαριστώ, Φανούλα! Να'σαι πάντα καλά, γλυκειά μου!

Pinelia είπε...

Φανή μου πολύ ωραία ανάρτηση, τα κοσμηματάκια σου τέλεια, αλλά οι τοιχογραφίες τελειότερες!Πολλά συγχρητήρια και πάλι!Στη Θεσσαλονίκη μένει η αδερφή μου και κάθε φορά που βλέπω φωτογραίες συγκινούμε!!!Φιλιά!

Fanypap είπε...

Μαρι-Άνν μου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Χαρούμενες γιορτές σας εύχομαι, στο όμορφο σπίτι σας !!!φιλάκια πολλά.

Purpleleath, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!!Καλές γιορτές, να περνάτε υπέροχα!!φιλάκια.

Rena Christodoulou, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκό μου Ρενάκι!!Σε θαυμάζω απεριόριστα για την προσφορά σου!!φιλάκια και καλές γιορτές!!

Fotolabida Maria, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Καλές γιορτές και να περνάτε υπέροχα!!φιλάκια.

Έφη (Ιάνειρα) μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Η γνώμη σου με τιμά!! Καλές γιορτές και ότι επιθυμείς!!φιλάκια πολλά!

Mirsini's creations, Μυρσινάκι μου γλυκούλι, σ'ευχαριστώ πολύ !!Καλές γιορτές και να περνάς υπέροχα!!φιλάκια πολλά!!!

SPYRIDOULA μου , σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Καλές γιορτές και να περάσετε υπέροχα!!

Onirocosmos, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Καλές γιορτές και σε σένα!!φιλάκια πολλά!!

Fanypap είπε...

Marilenaspotofart, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Καλές γιορτές σε σένα και την οικογένειά σου!!φιλάκια πολλά!

Starhomecraft, γλυκιά μου Αναστασία, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Καλές γιορτές να έχετε, με αγάπη και ευτυχία!! φιλάκι

Mika,(xeirotexnia-kosmima), σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Καλές γιορτές και ευτυχία!!!φιλάκια πολλά!

Fanypap είπε...

Paraskevi Malouxou, Παρασκευούλα μου γλυκιά , σ'ευχαριστώ πολύ!!!Καλές γιορτές, γεμάτες χαρούμενες στιγμές και ευτυχία σου εύχομαι!!φιλάκια πολλά !!!

Ελένη Φλογερά, σ'εχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!!!Καλές γιορτές σε σένα και την οικογένειά σου!!!φιλάκια πολλά!!

Pepi,γλυκούλα μου , σ΄ευχαριστώ πολύ!!Καλές γιορτές με αγάπη και ευτυχία!!! Την επόμενη φορά σε περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη!!φιλάκια πολλά!!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Φανούλα μου αγαπημένη, μια ακόμη πανέμορφη ανάρτηση και πολυποίκιλη.
Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα Φανή μου!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!! Διαβάζοντας το σημείο με την αναφορά του περιοδικού στην τοιχογραφία σου, ένιωσα την ίδια περηφάνια που θα ένιωθα και για την αδερφή μου!!!
Η δε καινούριες τοιχογραφίες σου στο γυμναστήριο, τι να πω!!!! Μεγάλο το ταλέντο σου-δώρο σου Φανή μου!!!! Να είσαι πάντα καλά, να δημιουργείς τόσο όμορφες τοιχογραφίες, πίνακες, κοσμήματα, και ό,τι άλλο ωραίο μπορείς να δημιουργήσεις εσύ, κι εμείς να θαυμάσουμε.
Πολυλόγησα πάλι ε; Τι να κάνω, εσύ φταις Φανούλα μου!!!!!
Συγχαρητήρια και για το βραβείο σου!!!
Άμα θες γράψε μου το σταθερό σου στο σπίτι ή στο εργαστήριο για να σε πάρω. Εγώ η αιώνια ασυγύριστη έχασα αυτό που είχα. Το έχω ψάξει πολύ, αλλά δεν το βρίσκω πουθενά.
Φιλιά πολλά Φανούλα μου!!!!

Fanypap είπε...

Pinelia, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!! Χαίρομαι που η αδερφή σου μένει στην πόλη μου!!Σίγουρα θα περνάει υπέροχα!!Όταν έρθεις να την δεις, θα χαρώ να σε γνωρίσω κι από κοντά!!Καλές γιορτές με πολλή ευτυχία!!!φιλάκια πολλά!

Δημιουργία είπε...

Σίγουρα οι γυμναζόμενοι θα νιώθουν πολύ όμορφα μέσα στην αίθουσα μετά την παρέμβασή σου.Τα κοσμήματα μου άρεσαν πολύ ιδιαίτερα τα βραχιόλια.

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

ΚΙ εγώ η αργοπορημένη... πολλές δουλειές Φανούλα μου ,όλο φορτωμένη και με άγχος συνάμα.... Μου άρεσαν ιδιαιτέρως οι κομψές φιγούρες ΑΠΟΛΥΤΑ ταιριαστά μοτίβα στο ψυχρό γυμναστήριο που απόκτησε χρώμα και κάλλος.. χαίρομαι που έχω φίλη μία φοβερή και πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα...απόλαυσα φώτος όσο για τα κοσμήματα δεν έχω λόγια παρά θαυμασμό μόνον

Kiki Aposeki είπε...

Πληθωρική η ανάρτηση σου Φανούλα μου!!! Μπράβο σου για τις τοιχογραφίες στο γυμναστήριο αλλά και για τα κοσμήματά σου!!!!Η Θεσσαλονίκη μας είναι πανέμορφη και μου έλειψε πάααααρα πολύ, ελπίζω να καταφέρω να την επισκεφθώ σύντομα!!!! Σε φιλώωωωωωω!!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Τι με κανεις μάτια μου Φανουλα..!!!!με τις ζωγραφιές σου πήγα και στις άλλες που εχεις κανει για τον ανωδυνο τοκετό.. και μου αρέσανε πολύ ..οπως και τα κοσμήματα σου μου θυμήσανε σαφαρι..,,αλλα και μου φούντωσες και την νοσταλγία μου για την μανα Θεσσαλονικη.....τι να κανουμε κορίτσι μου..αυτά δεν ξεχνιόυνται οσα χρονια και να περάσουν..... φιλακια πολλά..

marie είπε...

Γλυκιά μου Φανή δεν έχω λόγια.. Πάντα άξια και χρυσοχέρα! Μου αρέσει πολύ το καρουζέλ.. Να περνάτε πάντα όμορφα. Πολλά χαμόγελα!

Fanypap είπε...

Δημιουργία, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Αυτό ήθελα κι εγώ!! φιλάκια και καλές γιορτές!!

Έφη Αδαμίδου Πασοπούλου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα Έφη μου!!!Χαίρομαι κι εγώ που σ'έχω φίλη!!Μια ταλαντούχα επίσης και άξια καλλιτέχνη!! φιλάκια πολλά και καλές γιορτές!!!

Kikiτσα μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ μωρό μου!!Μου έλειψες κι εμένα εσύ!! Άλλη φορά δεν θα απουσιάζεις!!! φιλάκια πολλά και καλές γιορτές σε όλη σου την οικογένεια!!!

Ρούλα-Σμαραγδένια, Ρουλάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ.Φυσικά και δεν ξεχνιούνται!!! Είναι στην ψυχή μας χαραγμένα!!!Φιλάκια γλυκούλα μου, και ποιος ξέρει ίσως κάποτε να έρθεις και στην Θεσσαλονίκη μας και να συναντηθούμε!!!Καλές γιορτές σε όλη την οικογένειά σου!!!

Fanypap είπε...

Μarie, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Κι εμένα μου αρέσει πολύ!!!Παραμυθένιο!!!φιλάκια και καλές γιορτές!!!

Ροδούλα μου, γλυκιά μου Μούσα,σ'ευχαριστώ πολύ!!Κι εγώ σε νιώθω σαν την μικρή μου αδελφούλα!!! Τιμή μου που σε γνώρισα,μια τόσο άξια και πολυτάλαντη μούσα, έστω και από το ψυχρό (δήθεν) διαδίκτυο!!
Θα σου στείλω το τηλ. με mail. Φιλάκια γλυκούλα μου και καλές γιορτές σε όλη σου την οικογένεια!!Την αγάπη μου!!

DIMI είπε...

Kαλημέρα Φανή μου!Τί νά πρωτοθαυμάσω!!Πολύ όμορφη η τοιχογραφία σου και τα κοσμήματα απίθανα!Μού αρέσουν πολύ αυτά μέ τά κρυσταλλα Τσεχίας!!Συγχαρητήρια καί γιά τό βραβείο!!Τό αξίζης!!Καλό Σ/Κ!Φιλάκια!!

Φιλία είπε...

Φανή μου οι αναρτήσεις σου πάντα "χορταστικές" και γεμάτες εκπλήξεις και ομορφιές!!! Τι να πρωτοσχολιάσω.. την τοιχογραφία με τα υπέροχα χρώματα και σώματα σε μαύρο, όπως ακριβώς θα ταίριαζε σε τέτοιο χώρο; Τα κοσμήματα σου που είναι πάντα πανέμορφα η το Μεγάλο κόσμημα, τη Θεσσαλονίκη μας που όλοι αγαπάμε.... Με συγκινεί η αγάπη σου και σε ό,τι φτιάχνεις και στον τόπο σου!!!!!
Σε φιλώ

Fanypap είπε...

DIMI μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Καλές γιορτές σ' όλη την οικογένειά σου!!φιλάκια πολλά.

Φιλία, γλυκούλα μου, ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά αγαπάω πολύ την Θεσσαλονίκη μας!!Καλές γιορτές σε όλη την οικογένειά σου καλή μου, φιλάκια πολλά!!!

φόρα είπε...

πάρα πολύ καλές οι τοιχογραφίες και σωστή η ιδέα με τα παράθυρα.. προσθέτει αρμονία ..
μπράβο φανούλα.. εύχομαι να είσαι πάντα τόσο δημιουργική.. φιλιά!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Εξαιρετικές τοιχογραφίες!!Πολλά μπράβο!!

Fanypap είπε...

Φόρα, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!! φιλάκια και καλές γιορτές!!!

Katerina Verigka, Κατερινάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια και καλές γιορτές σε σένα και τον Κώστα!!!

Ιωάννα είπε...

Πανέμορφες οι τοιχογραφίες σου Φανή μου!!!
Τα χειροποιητα κοσμήματα είναι με πολύ μεράκι και γούστο φτιαγμένα!!
Όσο για τις φωτογραφίες... ζηλέυω... λατρεύω την Θεσσαλονίκη και πολύ θα ήθελα να δω από κοντά τους στολισμούς σας.
Καλές εορτές να έχεις με όλους τους αγαπημένους σου!!

Magia da Inês είπε...

★ ♫♫

As joias são lindas.
A decoração de Natal de Salónica está super linda... o Natal é mágico mesmo!!!
Bom fim de semana!
Beijinhos.
Brasil

❊..(
✿.(,)
❊|::::|.☆¸.¤ª“˜¨
✿|::::|)/¸.¤ª“˜¨˜“¨
❊|::¸.¤ª“˜¨¨˜“¨
✿%¤ª“˜¨¨☆☆☆☆
❊#ª“˜¨ ☆☆☆☆☆

Chesterbrook Academy Elementary είπε...

Your wall paintings just beautiful.
I love the figures.
Thank you for also posting beautiful photos.
Enjoy your Sunday

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Φανή μου τα κατάφερες πάλι υπέροχα με τις τοιχογραφίες!!!!!!
Ολα όμορφα από τα χεράκια σου!!!!!!!!
Η Δράμα στολίστηκε, βλέπω!!!!!!
Καλή εβδομάδα, φιλάκιααααα!

Antiardesing είπε...

καταπληκτικη δουλεια μπραβο σας
http://antiartshop.blogspot.gr/

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Αγαπημένη μου ηλεκτρονική αδερφή!!!! (Μου άρεσε ο τίτλος και λέω να τον υιοθετήσω) σου εύχομαι μια πολύ όμορφη εβδομάδα. Την τελευταία πριν τα Χριστούγεννα!!!!!
Φιλιά πολλά ηλ. μου αδερφή και μια μεγάαααλη αγκαλιά.
Πάω να δω τα μέηλς μου, για να βρω το τηλέφωνο και να σε πάρω τώρα κιόλας!!!!

Αγγελική είπε...

Πανέμορφες τοιχογραφίες αντάξιες των προσδοκιών μου.
Εύχομαι χαρούμενες γιορτές σε σένα και την οικογένειά σου με υγεία κι ευτυχία.
Πολλά φιλιά Φανούλα μου γλυκιά!

Manuel είπε...

Te deseo felices fiestas y año nuevo, en unión de tu seres queridos.
Un cordial saludo.

Fanypap είπε...

Ιωάννα, γλυκούλα μου, Καλές γιορτές σε όλη την οικογένειά σου !!!Να περάσετε υπέροχα!!!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα καλά σου σχόλια!! φιλάκια πολλά!

Magia da Ines, thank you my friend!!I wish you merry Christmas and a happy new year!!!! Kisses from Greece.

Chesterbrook Academy Elementary, thank you Maria!! I wish you merry Christmas and a Happy new year!!!Kisses from Greece.

Effie's Sweet Home Desings, Έφη μου όμορφη, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Καλές γιρτές σε όλη σου την οικογένεια!!Να περάσετε υπέροχες γιορτές!!!φιλάκια πολλά!!!

Alfa Beta,σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Καλές γιορτές!!φιλάκια.

Fanypap είπε...

Ροδούλα γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ αδελφούλα μου!!φιλάκια.

Μαίρη-Αγγελική μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Καλές γιορτές και σε σένα και την οικογένειά σου γλυκιά μου!!φιλάκια πολλά!!

Manuel, thank you !!! I wish you Merry Christmas and a Happy new year!!

Μαρία είπε...

..Καλα Χριστουγεννα Αγαπημενη..να σαι καλα..τα χερια σου τα μαγικα..τελοια..και η γυμναστικη θελει το μαστορα της..να περασετε ομορφα..ο Θεος μαζι σου..σε φιλω ματια μου..

giota είπε...

ΟΙ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡ ΑΠΟΛΥ ΦΑΝΗ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Πολύ όμορφη δουλειά Φανή!! Πολλά μπράβο!! Τη φωτογραφία στο έντυπο που αναφέρεις την είχα δει κι εγώ κι ήθελα να σου στείλω, αλλά ξεχάστηκα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...