Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Περικάρπια σε διαφορετικά στυλ και φώτος από την Ονειρούπολη!


Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου και Χρόνια Πολλά σε όσους δεν είπα ήδη!! Ελπίζω να τα περνάτε υπέροχα όπου και αν είστε, ό,τι και αν κάνετε!! Αυτές τις μέρες βρήκα λίγο χρόνο για να πάω ένα ταξίδι στο χωριό μου στην Δράμα και σας έχω μπόλικες φωτογραφίες από την πανέμορφη Χριστουγεννιάτικη Ονειρούπολη σήμερα!! Αλλά πρώτα θέλω να ξεκινήσω με μερικά καινούρια περικάρπια που έφτιαξα σε διαφορετικά στυλ και χρώματα!!





Τα βραχιόλια έγιναν μετά από έμπνευση ενός νέου φίλου και περιλαμβάνουν κομμάτια τελευταίας μόδας όπως πλεκτές αλυσίδες αλλά και βραχιόλια φιλίας!! Πιστεύω να σας αρέσουν!!



Ονειρική η Ονειρούπολη στην όμορφη Δράμα!! Μια μικρή Ντίσνεϋ Λαντ στην Βόρεια Ελλάδα! Γιορτινή ατμόσφαιρα με όμορφα σπιτάκια παραμυθιού, φιλανθρωπίας, Λούνα παρκ με πρωτότυπα παιχνίδια, τραινάκια που κάνουν ξενάγηση σε όλη την πόλη, στολιδάκια, μπιζού, γλυκίσματα, τοπικές πίτες και γλυκά, χειροποίητα πανέμορφα κεριά, χαρούμενοι πύργοι με πριγκίπισσες και ιππότες, ό,τι μπορείς να φανταστείς!! Καλύπτει τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων! Οι κύκνοι και οι πάπιες, στις όμορφες πηγές, σε υποδέχονται με μια πανδαισία ομορφιάς!! Αξίζει να την επισκεφτείτε!!






...στην Ονειρούπολη γίνεσαι ξανά παιδί πραγματικά!!!








το βράδυ φωτισμένη δείχνει ακόμα πιο φανταχτερή και πολύχρωμη!!



Από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας δεν θα μπορούσε να λείπει φέτος και μια τουρτίτσα φτιαγμένη με πολύ αγάπη και μεράκι από την γλυκιά ανιψούλα μου (happyfrogcakes.blogspot.gr)!! Ποιος θέλει ένα κομμάτι;;


να και το χωριό μου στο βάθος, στους πρόποδες του Φαλακρού!!


Αιφνιδιάστηκα ευχάριστα από το δωράκι της γλυκιάς μας Κάτιας από το Strars and icicles (starsandicicles.blogspot.gr),  τόσο όμορφο και φινετσάτο, με μια καρτούλα πολύ καλόγουστη και γλυκιές ευχές!!! Σ' ευχαριστώ πολύ Κάτια μου γλυκιά, ευτυχισμένη χρονιά σε όλη την οικογένειά σου και στις νεράϊδες σου ιδιαιτέρως!!! Υγεία  και Χαρά!!!



Θέλω τέλος να ευχαριστήσω όλες και όλους τους φίλους που με ψηφίσατε και με στηρίξατε στον Διαγωνισμό καλύτερου ιστολογίου 2012 του Greek blogs by women και με την αγάπη και την υποστήριξη σας μου δώσατε την 2η θέση στην κατηγορία "Art, Artists & Crafts" και την 7η θέση στην συνολική κατάταξη για "To Καλύτερο γυναικείο ιστολόγιο"!! Η χαρά που μου δώσατε φίλοι μου δεν περιγράφεται, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ακόμα όρεξη και διάθεση να δημιουργώ και να σας ενημερώνω για κάθε τι καλλιτεχνικό που πέφτει στην αντίληψη μου!! Σας ευχαριστώ όλους!!


Καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο φίλες και φίλοι μου!! Εύχομαι το νέο έτος να σας φέρει κάθε ευτυχία, ό,τι επιθυμείτε και λίγο παραπάνω!! Να περνάτε υπέροχα, πολλά φιλιά σε όλους!!

52 σχόλια:

Rena Christodoulou είπε...

ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΥ !!!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

maya =^o^= είπε...

γλυκούλα Φανούλα μου σου πάει τόσο πολύ αυτό το χρώμα στα μαλλιά!!είσαι σκέτη γλύκα!!!τα βραχιολάκια σου είναι απίθανα!!μαγικά!!ονειρεμένα!!!τόσο χαρούμενα!!!!!!!πολλά γατοφιλάκια και γατοευχες απο τον Μπέμπη!!χρόνια πολλά με υγεια και αγαπη καλή πρωτοχρονια!!!!!

Δημιουργία είπε...

Πολύ όμορφα,κομψά και με ιδιαίτερο στιλ τα βραχιόλια σου.Η βόλτα στην ονειρουπολη φανταστική και του χρόνου να είσαι καλά.

Mania είπε...

Φανή μου Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένη-Τυχερή Πρωτοχρονιά!!

Ανώνυμος είπε...

Φανή μου τα βραχιολάκια σου είναι πολύ ωραία!!!Η Ονειρούπολη όνειρο πραγματικά!!!!Τι κουκλίστικη που φαίνεται!!!!
Συγχαρητήρια για το δωράκι σου και για την διάκριση!!!!!!
Να σαι καλά και του χρόνου με υγεία και πολλή δημιουργικότητα!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!

ACBeads είπε...

Hello! I've just found your blog. These bracelets are incredibly beautiful with great colour combination and so in fashion. Thank you for showing your creations. Ana C. (aka ACBEADS)

Ποδηλάτισσα είπε...

Αγαπημένη μου Φανούλα τα βραχιόλια σου θαύμα... όπως όλες οι δημιουργίες σου βέβαια!!!!! Σε ευχαριστώ που μας ταξίδευσες στην Ουρανούπολη πραγματικά πρέπει να ήταν μαγευτικά!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα διακρίσεις γιατί σου αξίζουν!!! Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία... ευτυχία... δημιουργία και ότι άλλο επιθυμείς!!!!!!!!!

Ποδηλάτισσα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ποδηλάτισσα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
maria είπε...

Καλημέρα Φανούλα μου, όπως πάντα οι δημιουργίες σου πανέμορφες. Αξίζεις όλες τις διακρίσεις που παίρνεις και άλλες τόσες.
Εύχομαι η Καινούργια Χρονιά να είναι για σένα γεμάτη αγάπη, υγεία και πολλές πολλές δημιουργίες.
πολλά φιλιά

Hara είπε...

Υπέροχα τα βραχιολάκια σου γεμάτα χρώμα και στιλ. Σου εύχομαι να 'χεις μια καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά!

Pepi είπε...

Απίθανα τα βραχιολάκια σου, καλή μου Φανή! Οσο για τη διάκρισή σου, το αξίζεις και με το παραπάνω!! Το blog σου είναι από τα αληθινά κοσμήματα της γειτονιάς μας!! Καλή και ευλογημένη χρονιά να'χεις, με υγεία, αγάπη, χαρά , ευτυχία και δημιουργία!! Πολλά φιλάκια!!!

debbgoud είπε...

The wealth of the human is measured by the quantity and quality of friends that you have.
Thanks for being part of my fortune. Happy New Year!!!
*´¨`*•.¸♥♥¸.•*´¨`*•. ¸♥¨`*•.¸♥♥¸.•*´¨`*• .¸♥
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

DIMI είπε...

Χρόνια Πολλά Φανή μου!Τά βραχιολάκια σου πανέμορφα!Πολύ όμορφες καί οι φωτογραφίες από τήν Ονειρούπολη!Εύχομαι η Καινούργια Χρονιά να είναι για σένα γεμάτη αγάπη, υγεία και πολλές πολλές δημιουργίες!!Καλά νά περάσης!!Φιλάκια!!

Handmade by Mika είπε...

Πανδαισία χρωμάτων, εικόνων και τοπίων!!! Μπράβο Φανή μου, καλή χρονια να εχεις και χρονια πολλά για την γιορτή σου που έρχεται!!!

Φιλία είπε...

Χρόνια Πολλά Φανούλα μου γλυκιά με τα υπέροχα βραχιολάκια σου!
Εύχομαι ο Καινούριος Χρόνος να σου φέρει Υγεία, Χαρές σε σένα και όσους αγαπάς και έμπνευση για δημιουργίες!
Φιλάκια πολλά

Aspa είπε...

Τα βραχιολάκια πανέμορφα...η ξενάγηση επίσης!!!Τέλειο κλείσιμο για την χρονιά που φεύγει η απόδραση αυτή....Εύχομαι το 2013 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, ευτυχία,αισιοδοξία, πίστη στον άνθρωπο, επιστροφή σε ξεχασμένες αξίες ...και δημιουργικότητα που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες!!!Φιλάκια!!

Pinelia είπε...

Τα βραχιολάκια υπέροχα με πολύ φωτεινά χρώματα που μου αρέσουν!Να είσαι πάντα καλά και να δημιουργείς!!!Και πάλι Χρόνια Πολλά!Φιλιά!

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά!!!! Καλή χρονιά με υγειά!!!!! Ότι επιθυμείς για το 2013!!!!

PLASTIQUEM - Espe είπε...

(⁀‵⁀,) ✫✫✫
.`⋎´✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫✫
.•°*”˜˜”*°•.✫✫✫ FELIZ 2013!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Φανή μου....Ευχομαι υγεία ευτυχία χαρά και εμπνεύσεις δημιουργίας... Συγχαρητήρια για τις διακρίσεις και βραβεία..εύχομαι και νέες γιατί είσαι ένα χαρισματικό και δραστήριο άτομο. Φιλάκια πολλά

mia είπε...

Yγεία...και ελπίδα...Εύχομαι από την καρδιά μου...Φανίτσα

Eva's blog είπε...

°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★ ★
║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ NEW YEAR 2013 !!
╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ¥☆★☆★☆¥ ★☆

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Φανούλα με τις ωραίες δημιουργίες, σου εύχομαι ο νέος χρόνος να χαρίσει σε σένα, στην οικογένειά σου και στα αστεράκια μαθητές σου Yγεία και Αγάπη, Πρόοδο και Δημιουργικότητα, Χαρά κι Αισιοδοξία !!
Καλή Χρονιά !!!!

Fanypap είπε...

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες μου, σας ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα σχόλιά σας, και τις πολύτιμες ευχές σας!!! Εύχομαι σε όλους και όλες σας, έναν υπέροχο καινούργιο χρόνο, γεμάτο υγεία, χαρά, ευτυχία, επιτυχίες, δημιουργίες,ευημερία, αγάπη και τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα!!!Προτίμησα να σας απαντήσω ομαδικά, λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά και για να προλάβω να σας επισκεφτώ για να δω τις δημιουργίες σας, κάτι που μου δίνει μεγάλη χαρά!!!Να περνάτε υπέροχα!!! φιλάκια πολλά!!!

anastasia είπε...

Γεια σου! Καλώς ήλθες στο blog μου! Ξεκίνησα κι εγώ να σε παρακολουθώ! Τα περικάρπια είναι super! Πέρυσι είχα πάει κι εγώ στην Ονειρούπολη! Φέτος είμαι μακριά!! Καλή Χρονιά!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Φανούλα μου...τι όμορφα που περασες στην ονειρούπολη!!! και τι κούκλα που εισαι;;..τα βραχιολακια σου οπως παντα εντυπωσιακα.. το ξερω εξ επαφής που λένε..χι..χι.. να ειναι το 13 για σενα και για την οικογένεια σου το καλητερο ...με υγεία και πολλες δημιουργίες και αισιοδοξία οτι τα πράγματα θα πανε καλήτερα για όλο τον κοσμο....φιλάκια πολλα..

Δημιουργία είπε...


Καλή χρονιά Φανή μου, όμορφη και δημιουργική, γεμάτη υγεία και αγάπη να έχεις.

Unknown είπε...

πράγματι υπέροχα τα βραχιόλια παντρεμενα με αλυσίδες Φανή μου,τα λατρεύωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!
δεν έχω πάει στην ονειρούπολη,και τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρων,τουλάχιστον τα Χριστούγεννα.Να περνάς πάντα τόσο όμορφα και το 2013 να σου δώσει όλα αυτά που σου χρωστάνε τα προηγούμενα χρόνια
πολλά φιλιά-))))

Unknown είπε...

πράγματι υπέροχα τα βραχιόλια παντρεμενα με αλυσίδες Φανή μου,τα λατρεύωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!
δεν έχω πάει στην ονειρούπολη,και τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρων,τουλάχιστον τα Χριστούγεννα.Να περνάς πάντα τόσο όμορφα και το 2013 να σου δώσει όλα αυτά που σου χρωστάνε τα προηγούμενα χρόνια
πολλά φιλιά-))))

Ανώνυμος είπε...

Καλότυχο,ευτυχισμένο κι άκρως δημιουργικό το 2013 Φανούλα μου!!!
Να σαι καλά!!!Φιλάκια πολλά!!!

Sophie είπε...

Φανή μου χρόνια πολλά καλή και ευτυχισμένη χρονιά σου εύχομαι πάντα με υγεία και αγάπη!!!! Τα περικάρπια πολύ όμορφα!!!!Φιλάκια!!!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Φανούλα μου, ηλ. μου αδερφή, αγαπημένη μου, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις εσύ και η οικογένειά σου, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ. Ο,ΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ!!!
Τι να πρωτοσχολιάσω τώρα σ' αυτή την όμορφη ανάρτηση;
Θα ξεκινήσω με το δωράκι σου από την αγαπημένη μας Κάτια. Να το χαίρεσαι Φανούλα μου, σου αξίζει και με το παραπάνω.
Η βόλτα στην ονειρούπολη τι όμορφη!!! Πέφτει λίγο μακριά για εμάς, εδώ στην Αθήνα, αλλά ευτυχώς που έχουμε εσάς και μας ξεναγείτε κατά καιρούς.
Η τούρτα σου φαίνεται νοστιμότατη. Τι όμορφη που την έκανες!!! Μπράβο σου Φανή μου!
Τελευταία άφησα τα περικάρπιά σου, τα οποία μου άρεσαν πολύ!!!
Φιλιά πολλά αγαπημένη μου!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, με υγεία πάνω απ' όλα!!!

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ (Αντώνης Κρασάκης) είπε...

"Όσα χωρούνε στ’ όνειρο
κι ό,τι ο νους σου βάνει,
ο νέος χρόνος που ‘ρχεται
χαρές να σου τις κάνει!"

Αγπαημένη μας Φανή, "Καλή Χρονιά", με υγεία και αγάπη σε σένα και την οικογένειά σου! Ταξιδέψαμε μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες σου στην πανέμορφη Ονειρούπολη της Δράμας! Ελπίζουμε κάποια φορά να ταξιδέψουμε Χριστούγεννα ως εκεί και να γίνουμε πάλι παιδιά!!! Να ζήσουμε το όνειρο των Χριστουγέννων!

Σου στέλνουμε την αγάπη μας Αντώνης-Πόπη

marie είπε...

Ελπίζω να πέρασες όμορφα στις γιορτές καλή μου. Χρόνια πολλά, με υγεία :)

Rena είπε...

Φανταστικά βραχιολάκια!!!!
Χρόνια πολλά!!!
Καλή και τυχερή χρονιά!!!!
Υγεία και ευτυχία στο σπιτικό σου!!!
Φιλάκια πολλά!!!

Maria Villioti είπε...

Χρόνια πολλά Φανούλα. Καλή χρονιά κορίτσι μου.Με υγεία και πολλά χαμόγελα!Πολύ όμορφη η βόλτα που μας πήγες.Μακάρι να έρθουμε αν τα δούμε κι από κοντά όλα αυτά,κάποτε.Φιλιά πολλά!

Elenfly είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με πολλες δημιουργίες!!

Μαρία είπε...

...Αγαπημενη..Ευλογημενη χαρουμενη χρονια..να σαι καλα ματια μου..τι ομορφη που εισαι στις φωτο..ενα μικρο παιδι..σε φιλω.......

Fotini Kouzoumi είπε...

Καλή χρονιά Φανή μου, με υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα, αισιοδοξία!!!! Τι ονειρικά που πέρασες στην Ονειρούπολη!!!! Είσαι τοσο γλυκια στις φωτο!!! Και τα βραχιολάκια πανέμορφα!!!! Συγχαρητήρια για τη διάκριση, την αξίζεις!!! Φιλιά!!!!!

Γιούλα Δημιουργίες χαράς είπε...

Φανούλα μου γλυκιά γεια σου. Σου εύχομαι από καρδιάς καλή χρονιά και ευτυχισμένη.Τα βραχιολάκια σου είναι πάραπολύ όμορφα. Μπράβο. Συγχαρητήρια για τη διάκριση. Την άξίζεις και με το παραπάνω. Όσο για την βόλτα στη Δράμα τι να πω. Οι φωτογραφίες σου μας ταξίδεψαν και μας εκεί και ζήσαμε για λίγο στην ονειρούμπολη. Και του χρόνου. Φιλάκια

thomi είπε...

φανουλα εισαι μια γλυκα!
καλη χρονια σου ευχομαι γεματη υγεια, αγαπη και δημιουργια!
πωπω τα βραχιολακια με ξετρελαναν!
αληθεια τα πουλας?αν θες στειλε μου μειλ thomiver@hotmail.com με περισσοτερες πληροφοριες!
σε φιλω γλυκα!

Admin είπε...

Χρόνια πολλά κυρία Φανή με υγεία πάνω από όλα και δημιουργία! ότι φτιάχνετε είναι όνειρο! Πολλά φιλιά, Βικτώρια

Fanypap είπε...

Thomi μου γλυκιά, ευχαριστώ πολύ!!!Σου έστειλα email, καλή χρονιά!!!φιλάκια.

Φίλες και φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ!!! Σας εύχομαι η νέα χρονιά να πραγματοποιήσει όλα σας τα όνειρα!! Τρέχω να επισκεφτώ τα blogs σας, να μάθω τα νέα σας και να δω τις δημιουργίες σας που μου δίνουν πολλή χαρά!! φιλάκια πολλά!!

kallianira είπε...

Πανέμορφα όπως πάντα!!!
Και η Ονειρούπολη...'ονειρο!!!
Τις θερμότερες ευχές μου Φανή μου για μια καινούρια χρονιά γεμάτη υγεία,δύναμη,καλή διάθεση και πολλές δημιουργίες!!!!
Πολλά φιλάκια!!!!!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

όμορφα , ωραία υπέροχα... τι όμορφη η Δράμα... μπράβο...

σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και χαρά!!!... νάσαι καλά!!

Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στον διαγωνισμό! και εις ανώτερα!

Marie-Anne είπε...

Φανούλα μου, χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή !!!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται! Πάντα με υγεία και χαρά ! Και πάντα μπροστά και δημιουργικά!
Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!
Και του χρόνου!
Πολλά φιλιά!!!!!!

Fanypap είπε...

Marie-Anne, γλυκούλα μου!!Σ'ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σου!!! Καλή χρονιά και σε σας καλή μου!!! Κι εσύ βλέπω νωρίς κοιμάσαι, ξενύχτισα;;!! φιλάκια πολλά!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φανή μου χρόνια Πολλά για τη γιορτή σου με υγεία και αγάπη στο σπιτικό σου.Άπειρες υπέροχες δημιουργίες από αυτές που μόνο εσύ κάνεις.Σ' αγαπώ σε εκτιμώ και σε θεωρώ ένα υπέροχο άτομο από κάθε άποψη!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

πολυχρινη και ευτυχισμένη κοριτσακι να σαι χαιρονται ολοι οι αγαπημενοι σου και εμεις οι γειτονες οσου νασαι γερή , δυνατη και να χαμογελας συνεχεια φως μου

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!
Να είσαι πάντα υγειής, δημιουργική και χαρούμενη αγάπη μου!!!!
Πολλά φιλιά γεμάτα με την αγάπη μου!!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Τι ωραία ιδέα αυτά τα βραχιολάκια! Ίσως μεμονωμένα δεν θα τα φορούσα τώρα, όπως τα φορούσα στα 15 μου, αλλά σε αυτή τη μορφή είναι πολύ ιδιαίτερα, ζωντανά και χαρουμενα!
kathy by anthomeli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...