Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Τοιχογραφία με τοπίο σε είσοδο πολυκατοικίας!



Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, σήμερα θα σας δείξω την είσοδο πολυκατοικίας που μου εμπιστεύτηκαν να ζωγραφίσω. Ήθελαν τοπία από την Ελληνική φύση και τι καλύτερο από τον ήλιο και την θάλασσά μας!!! Φυσικά και λόφους με δέντρα και φυτά με πλαστικά χρώματα! Δεν είναι πρωτότυπη είσοδος;;






Και επειδή μου ζητήσατε να ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες από τα σκυλάκια μου δείτε τα και εδώ που χαιρότανε το χιόνι για ακόμα μια φορά!! (φέτος τρελάθηκε να χιονίζει στην Κατερίνη για 10 ημέρες!!)



Να και ένας κοκκινολαίμης στο χιόνι που πρόλαβα να φωτογραφήσω από τους πολλούς που μαζεύτηκαν να φάνε ψιχουλάκια μέσα στο κρύο δίπλα στο παράθυρο της κουζίνας μου!!


Τέλος θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα χιουμοριστικό διάγραμμα που πέτυχα τυχαία και δείχνει πως αντιλαμβάνονται τα διαφορετικά χρώματα οι γυναίκες και πως οι άντρες!!! Τόση απλοποίηση οι άνδρες;;!!! Χάνουν το νόημα και την ομορφια της ζωής!!! Σας πειράζω φυσικά φίλοι μου χεχεχεχε!!! :)

Πηγή: ΔΙΟΛΚΟΣ

Χεχεχε!!! Αυτά για σήμερα φίλοι μου!! Πολλά φιλιά σε όλους και καλή εβδομάδα!!! :)

62 σχόλια:

Rena είπε...

Τέλειο τοπίο, φαντάζομαι πως θα αισθάνεσαι όταν μπαίνεις σ' αυτή την είσοδο!!!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

Kiki Aposeki είπε...

Πολυκατοικία να χαίρεσαι να τη βλέπεις!!! Μπράβο σου Φανούλα μου!!! Και τα σκυλάκια τέλεια!!! Καλή εβδομάδα και σε σένα Φανούλα μου!!!

Unknown είπε...

Καλησπέρα Φανή μου!!! πανέμορφη την έκανες την είσοδο της πολυκατοικίας!! θα φτιάχνει την διάθεση όλων όσων θα μπαίνουν μέσα!!!
Καλά τα σκυλάκια σου είναι πανέμορφα αλλά και ο κοκκινολαίμης η τέλεια πινελιά!!!
Καλό βράδυ!!!

Νίκη είπε...

Φανή μου έκανες καταπληκτικη δουλειά! Τι όμορφες εικόνες,σαν απο βιβλίο βγαλμένες!! Θα τους φτιάχνουν τη μέρα κάθε πρωί!
Το διαγραμμα ,βέβαια, έφτιαξε τη δικιά μας μέρα, χα,χα! Πολύ καλο!

Μαρία είπε...

καλα Αγαπημενη..εισαι ονειρο..την εκανες πραμα..σου φερνει χαρα με τοσο ομορφα χρωματα..καλο σου βραδυ..καλη βδομαδα..σε φιλω γλυκα..

Ειρηνη Σ είπε...

Φανη πολυ ομορφα τα εργα σου
ειναι ομορφο να βλεπεις στην εισοδο τετοια εργα τεχνης
τα σκυλια σου και αυτα υπεροχα
καλα κανεις και ριχνεις τα ψυχουλα να τρωνε και τα πουλακια
να εισαι καλα
φιλια

Φιλία είπε...

Φανούλα, την είσοδο την έκανες τέλεια, χάρμα οφθαλμών, μπράβο σου!
Όσο για τα χρώματα, χι χι χι.... φτάνει να δει κανείς τη Μοιραράκη με τα κοκκινοκανελοπορτοκαλοσομόν για να καταλάβει!!!!
Φιλάκια και καλή εβδομάδα

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ Η ΡΕΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΩ......ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ...ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ , ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ......ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ...Ε ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ! ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΜΩΣ ΑΠ'ΕΞΩ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝΕ!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Maria Villioti είπε...

Φανούλα μου με τα ειδυλλιακά σου τοπία!Όμορφη δουλειά,ανοίγει η καρδιά σου όταν τη βλέπεις.Μπράβο Φανή μου!

mirsini's creations είπε...

Φανή μου είναι απίστευτη η είσοδος της πολυκατοικίας!!!!!!! Πανέμορφη ζωγραφιά-τοπίο!!! Τί τυχεροί!!! Βασικά είχαν καταπληκτική ιδέα οι άνθρωποι να σε βάλουν να την ζωγραφίσεις!!!!! Χίλια μπράβο δέν φτάνουν Φανή μου!!!! Είσαι ταλεντάρα και υπέροχος άνθρωπος!!!!
Νά τα πάλι και τα γλυκούλια σου στα χιόνια!!! Τρελαίνονται για το χιόνι έτσι; Τί ωραία όμως να μένεις μέσα στα χιόνια το χειμώνα!!! Ο κοκκινολαίμης στη φωτογραφία σου, που είναι πολύ καλή, είναι ένας γλύκας!!! Όλα τα πτηνά μου αρέσουν και ειδικά τα πολύ μικρούλικα τα λατρεύω !!! Καμιά φορά προσγειώνεται κανένας κοκκινολαίμης έξω απο το παράθυρό μου και τον χαζεύω αλλά πιό πολύ έρχονται περιστέρια!!! Τους έχω κάπου και νεράκι και πετάω κανένα ψίχουλο!! Τρώνε και τις άπειρες ελιές που πέφτουν κάτω!!!Μου αρέσουν τόσο πολύ να τα χαζέυω !!
Το...χιουμοριστικό διάγραμμα..πολύ μέσα είναι!!!! Τέτοιες διαφορές έχω με το Νίκο πού και πού!! Του λέω σμαραγδί, μου λέει πράσινο!!! Του λέω φυστικί, πάλι μου λέει πράσινο κ.α πολλά!!! χάχάχάχά..... :οΔ ;ο)

Fanypap είπε...

Debgoud,Ντέπυ μου, χαίρομαι που σου αρέσει!!!Καλή εβδομάδα, φιλάκια.

rena μου, σ'ευχαριστώ, καλή σου εβδομάδα!!φιλάκια.

Rena Christodoulou, Ρένα μου, σ'ευχαριστώ γλυκιά μου, καλή σου εβδομάδα, φιλάκια.

Κiki μου, καλή σου εβδομάδα μωρό μου! φιλάκια.

Βαλάντη μου,Λακούση, χαίρομαι που σου άρεσε! Περιμένω να δω και το δικό σου σκυλάκι...φιλάκια και καλή σου εβδομάδα.

Νίκη μου,χαίρομαι που σου άρεσε!!!φιλάκια στα αστεράκια σου και σε σένα!!!καλή σας εβδομάδα!

Μαρία μου αγαπημένη, (scrapmaria), σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!καλή σου εβδομάδα, φιλάκια πολλά.

mia είπε...

Tόσο φυσικό που νομίζεις ότι είσαι κάπου στην φύση...ωραία ιδέα ..μια που πια δεν θα μπορούμε να πάμε εκδρομούλες..τουλάχιστον να φέρουμε την φύση στο σπίτι μας ..χα
Καλή εβδομάδα Φανή

Fanypap είπε...

ΕΙΡΗΝΗ μου, φέτος το παράκανε με τα χιόνια, και μαζεύτηκαν κοπάδια από πουλάκια για να βρούν φαγητό!!!Πρώτη μου φορά όμως είδα ότι,απολάμβαναν κι αυτά το χιόνι, γιατί έκαναν μπάνιο στις λακούβες που έλιωναν τα χιόνια!!!φιλάκια και καλή σου εβδομάδα γλυκιά μου.

Φιλία μου, δίκιο έχεις, με το ροδομπορδοκανελοκόκκινό της, έμεινε στην ιστορία... έτσι σκεφτόμαστε οι γυναίκες... έγχρωμα και λεπτομερώς!φιλάκια και καλή σου εβδομάδα γλυκιά μου.

Effie's Sweet Home Designs, Έφη μου γλυκιά , σ'ευχαριστώ. Ξέρω ότι αγαπάς τα λυκόσκυλα...Τα χρώματα της ομάδας τους δεν τους ξεφεύγουν!!!και τα μικρά αγοράκια, ζωγραφίζουν τέλεια το σήμα και τα χρώματα της ομάδας τους, όσο δύσκολο κι αν είναι!!! φιλάκια και καλή σου εβδομάδα!!

MARIA VILLIOTI, Μαράκι μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Καλή σου εβδομάδα και πολλά φιλάκια.

Kitchen Stories είπε...

Όμορφες εικόνες Φανή!
Συγχαρητήρια.

Ζ.

Chesterbrook Academy Elementary είπε...

What a beautiful mural.
I love the colors.

Fanypap είπε...

Mirsini's creations, Μυρσινάκι μου , χαίρομαι που σου άρεσε η ζωγραφιά μου!!! Τα σκυλάκια μου τρελάθηκαν με το χιόνι, μέχρι που τριβόταν ανάποδα στο χιόνι!!!χωνόταν με τη μουσούδα τους μέσα στο χιόνι και μασούσαν το χιόνι, όπως κάναμε εμείς όταν είμασταν παιδάκια!!!Τα πουλάκια δεν ήξερα ότι τρώνε ελιές, γιαυτό ήρθαν κοπάδια τότε, γιατί έχουμε πάρα πολλά ελαιόδενδρα!!επίσης τα είδα να τρώνε και τα σποράκια του κισσού, που είναι φορτωμένος φέτος!!Ψίχουλα τους αφήνω κοντά στο παράθυρο της κουζίνας μου, και τα χαζεύω ώρες, τρελαίνομαι για τα πουλάκια, αλλά μόνο για τα ελεύθερα!!!
Καλά πόσο δίκιο έχει αυτός που έκανε την έρευνα για τα χρώματα!!! φιλάκια και καλή σου εβδομάδα γλυκούλα μου!!

Fanypap είπε...

Mia μου γλυκιά μου θεραπεύτρια!!! Ε! ναι σίγουρα θα δυσκολευτούμε φέτος να πάμε κάπου! μάλλον πουθενά! οπότε έχεις δίκιο.Καλή σου εβδομάδα καλή μου, εύχομαι να δικαιωθούμε σαν χώρα, φιλάκια πολλά.

Kitchen stories, Ζαμπία μου με τις νοστιμιές σου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!φιλάκια και καλή σου εβδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Φανή μου συγχαρητήρια!
Δεν έχω λόγια γιαυτό που είδα!

Fanypap είπε...

Art at Chesterbrook Academy Elementary School, dear Marilena, thank you! Pictures from our country!!!Have a good week, kisses from Greece.

Fanypap είπε...

Dark 13 Sun, ποιητά μου, σ'ευχαριστώ πολύ! καλή σου εβδομάδα με πολλά ποιήματα!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Τυχεροί οι ένοικοι της πολυκατοικίας... να έρχεσαι από το καυσαέριο και να συναντάς ένα τόσο όμορφο τοπίο!!!!!! Υπέροχο Μπράβο Φανή!!!!!!

apinkdreamer είπε...

φανταστικο εργο φανη μου!!!

Mania είπε...

Φανή μου τι ωραία που ζωγραφίζεις!! Ζηλεύω την είσοδο!! Μακάρι να μπορούσες να μας κάνεις και εμάς κάτι τέτοιο να μας ομορφήνεις την καθημερινότητά μας!!Καλή σου εβδομάδα!!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Πολύ καλή η δουλειά σου Φανή μου!! Να έχεις μια πολύ όμορφη εβδομάδα!!

Fanypap είπε...

Ποδηλάτισσα, Βίκυ μου, χαίρομαι που σου άρεσε!!!καλή σου εβδομάδα, φιλάκια πολλά.

apinkdreamer, σ'ευχαριστώ πολύ Μαγισσούλα μου!! καλή σου εβδομάδα, φιλάκια.

Mania μου, να σας κάνω, στην διάθεσή σας!!!φιλάκια και καλή εβδομάδα.

Ειρήνη Χειροποιήματα, Ειρηνάκι μου γλυκό, χαίρομαι που σου άρεσε!!φιλάκια και καλή σου εβδομάδα.

thomi είπε...

φανή δεν έρχεσαι και προς την δικιά μου πολυκατοικια?χαχαχα
την εκανες φανταστικη, τους ζηλεύω αυτούς που μένουν εκει..πανεμορφο το θέαμα που αντικρύζουν!
καλα για τα σκυλια τι να πω, απίστευτες φάτσες, κι ο δικος μου τρελαινεται για το χιονι!κουκλια ειναι να τους χαιρεσαι:)

Unknown είπε...

Που είναι αυτή η πολυκατοικία;;; Που είναι αυτοί οι ένοικοι να τους γνωρίσω;;; Θέλω και εγώ τη φύση στα ντουβάρια της πολυκατοικίας μου!!!

Evita είπε...

Φανή είσαι εκπληκτική!
Εδωσες ζωή σε ένα block από τσιμέντο!
Ας βάζουμε χρώμα στην ζωή μας!
Και αν δεν μπορούμε ας φωνάζουμε εσένα Φανούλα να το κάνεις εκ μέρους μας.
Φιλια πολλά!

Stone είπε...

Φανη καλώς σε βρισκω!Τι ωραίο χρωμα και ζωντανια εδωσες στην εισοδο της πολυκατοικίας..Μπραβο, εγινε άψογο!Τα σκυλακια σου ειναι γλύκες..σαν τα μικρα που κοιταν' πως να κανουν τη ζαβολιά!όσο για τον κοκκινολαιμη, αυτες τις παγωμενες μερες ειχα κι εγω αρκετους επισκεπτες στο μπαλκόνι μου..ελπίζω να τους ικανοπίησα! Ωραιο και το διαγραμμα..τα λέει ολα!Καλή εβδομαδα και ευχαριστω για τα καλά σου λόγια!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΑΣΕΣ ΒΕΡΝΙΚΙ ΜΑΤ; ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ...ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

Καλλιόπη είπε...

Υπέροχη η ζωγραφική σου. Έκανες τους ενοίκους της πολυκατοικίας να αισθάνονται ότι ζουν μέσα στη φύση και το καλοκαίρι με τους καύσωνες να δροσίζονται που το βλέπουν. Οσον αφορά τα χρώματα έχει απόλυτο δίκιο το γράφημα. Ο γιός μου με κοροιδεύει πολλές φορές όταν αναφέρομαι σε κάποιο χρώμα λέγοντας π.χ. δαμασκηνί. Μου απαντά "δεν υπάρχει αυτό το χρώμα" Νάσαι καλά !!

Josú Barroso είπε...

Obrigado por seguir.
Parabéns pelo seu blog.

spoon_n_love είπε...

Πανέμορφη η ζωγραφιά σου είσαι απίστευτη συγχαρητήρια

Fanypap είπε...

Thomi μου,πολύ ευχαρίστως,χαχα, όποτε θέλεις στη διάθεσή σου!!!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!φιλάκια.

Vefasart, Βέφα μου, όποτε θέλεις έρχομαι να σου μεταφέρω την φύση και στα δικά σας ντουβάρια...χαχαχα!!φιλάκια.

Evita μου,πολύ ευχαρίστως! Ας κάνουμε το περιβάλλον μας τουλάχιστον, λίγο πιο ευχάριστο!!φιλάκια.

stone, καλώς ήλθες!!! πραγματικά τα σκυλάκια μου,είναι απόλαυση να τα παρακολουθείς να παίζουν με το χιόνι!! φιλάκια.

Effie's Sweet Home Designs, Έφη μου όμορφη!!Δεν πέρασα τίποτα από πάνω, ζωγράφισα μόνο με πλαστικά χρώματα και σε μερικές λεπτομέριες χρησιμοποίησα ακρυλικά χρώματα, γιατί χρειαζόμουν πιο πηχτό χρώμα. Τα χρώματα της εποχής μας, αν πάρεις καλή μάρκα, ειδικά τα ακρυλικά, δεν παθαίνουν τίποτα, ούτε ξεθωριάζουν!Άλλωστε μέσα στην είσοδο δεν το βλέπει για πολλή ώρα ο ήλιος για να το ξεθωριάσει. Εξάλλου το βερνίκι, ίσως και να μην αντέχει στο κρύο ,ή την υγρασία,της εισόδου και ίσως σκάσει σε ορισμένα δύσκολα σημεία και πετάξει και το χρώμα...αυτά γλυκούλα μου, φιλάκια.

Fanypap είπε...

Καλλιόπη μου, σ'ευχαριστώ! Είδες;;οι άντρες από μικροί , έως και μεγάλοι, σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο: της απλοποίησης! φιλάκια.

Josu!Barroso, thank you!

Nadia γλυκούλα μου, σ'ευχαριστώ! φιλάκια.

Paraskevi Lamprini M. είπε...

τα σχόλια είναι θετικά!
1. μπράβο σε αυτόν που είχε την ιδέα να στολίσει την είσοδο
2. μπράβο σε αυτόν που διάλεξε εσένα, μία ζωγράφο με ουσία...
3. μπράβο και σε σένα, καλή μου, για την τέχνη σου...
4. μου άρεσαν πολύ τα χρώματά σου!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΦΑΝΗ ΜΟΥ!
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ....ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
ΦΙΛΑΚΙΑ!

annettaspace είπε...

Θέλω να πάω να μείνω σ' αυτή την πολυκατοικία!!!!!! Να βλέπω κάθε μέρα το υπέροχο τοπίο που ζωγράφισες και να μου φτιάχνει η διάθεση. Ένα μπράβο δεν είναι αρκετό αλλά .... μπράβο!!!! Φιλιά

magda είπε...

Υπέροχες οι φωτογραφίες σου Φανή μου από ένα θαυμάσιο έργο τέχνης!!!
Τα σκυλάκια σου αξιολάτρευτα και το χρωματικό διάγραμμα, έξυπνο!!!!
Πολλά φιλιά

Mαρίτα Καράπη είπε...

Φανή μου είναι υπέροχα όσα κάνεις!Μακάρι όλες οι είσοδοι των πολυκατοικιών να ήταν έτσι ζωγραφισμένες,πολύχρωμες και να ζεσταίνονταν οι καρδιές των ανθρώπων παρά αυτό το γκρι χρώμα του μπετόν που κυριαρχεί παντού και που μαυρίζει την ψυχή μας!Μπράβο σου!Σε φιλώ!

Faidra είπε...

ζωντανεψες την εισοδο! μια τετοια εικονα αλλαζει την διαθεση των ανθρωπων συγχαρητηρια!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Τι εκπληκτική είσοδος.Δε θα θέλετε να βγαίνεται από το σπίτι. Φοβερή δουλειά. Φαντάζομαι αντιδράσεις των ενοίκων. Το πινακάκι με τα χρώματα και τα ονόματα τους ,τι πλάκα.

Fanypap είπε...

Paraskevi Malouxou, σ'ευχαριστώ πολύ Παρασκευή μου!! χαίρομαι που σου άρεσαν.Φιλάκια.

Effie's Sweet Home Designs, τίποτα ομορφιά μου!!!φιλάκια.

annettaspace, σ'ευχαριστώ πολύ Αννέττα μου!!φιλάκια.

Fernando Santos (Chana), thank you Fernando.Greetings from Greece.

Magda μου, χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν!!! φιλάκια.

Μαρίτα Καράπη, Μαρίτα μου, σ'ευχαριστώ γλυκιά μου!φιλάκια.

Fanypap είπε...

Faidra μου,σ'ευχαριστώ γλυκιά μου! φιλάκια.

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μου,σ'ευχαριστώ γλυκιά μου! η αλήθεια είναι ότι γίνεται ένας συνωστισμός εκεί!!!χαχαχα!φιλάκια.

Marie-Anne είπε...

Τί όμορφη είσοδος !!!!! Ετσι μπράβο, να βάζουμε λίγο χρώμα στην ζωή μας ! Εσύ Φανούλα, το μοιράζεις απλόχερα. Πολή ωραίο το τοπίο που ζωγράφισες. Φιλάκια !!!

Fanypap είπε...

Μαrie-Anne μου σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!φιλάκια και καλό σου βράδυ!!!

Δημιουργία είπε...

Εδωσες ζωη σε αχαρους τοιχους.Γεια στα χερια σου.

Fanypap είπε...

Δημιουργία, σ'ευχαριστώ καλή μου! φιλάκια.

Αγγελική είπε...

Φανή μου καλησπέρα.Καταπληκτική η ζωγραφική σου, έδωσες μια ξεχωριστή αισθητική στην είσοδο της πολυκατοικίας. Οσο για τα σκυλάκια σου στα χιόνια τα βρήκα πολύ χαρούμενα, πράγμα που σημαίνει ότι το χάρηκαν που είδαν κι αυτά μια άσπρη μέρα.
Να περνάς καλά με ότι καταπιάνεσαι, τα φιλιά μου

Leviathan είπε...

Αυτό στην είσοδο ανεπανάληπτο!!! Τα σκυλάκια σου πανέμορφα!!!!! και το τελευταίο με τα χρώματα με έκανε να χαμογελάσω πολύ! να σαι καλά!! πολύ καλό βράδυ εύχομαι!!!

giota είπε...

καταπληκτικες τοιχογραφιες και τα σκυλακια σου πανεμορφα.....

Fanypap είπε...

ΜΑΙΡΗ μου, χαίρομαι που σου άρεσαν καλή μου!ευχαριστώ για τις ευχές σου,φιλάκια πολλά.

Leviathan, σ'ευχαριστώ πολύ!καλό σου βράδυ!!

Giota μου γλυκιά , χαίρομαι που σου άρεσαν!!φιλάκια , καλό βράδυ!!

φόρα είπε...

εμ είδες τι χρήσιμοι που είναι οι ζωγράφοι? άλλο να βλέπεις ντουβάρια και άλλο δέντρα και ουρανούς...
μπράβο φανή!

Fanypap είπε...

Φόρα μου, έχεις δίκιο,μακάρι να πληθύνουν οι ουρανοί και τα δένδρα στα ντουβάρια, για να έχουν δουλειά και οι ζωγράφοι, που αναγκάζονται να κάνουν τους ελαιοχρωματιστές για να ζήσουν!!!φιλάκια γλυκιά μου!!!

Leviathan είπε...

Καλο τριήμερο σου ευχομαι :) :)

maya =^o^= είπε...

μπράβο βρε Φανούλα γλυκούλα μου!!!αχχ πόσο χαίρομαι να βλέπω τα ζωάκια σου!!και το πουλάκι τι όμορφο!!πάρα πολλά φιλάκια!!!μιάου!!

Μαρία είπε...

αγαπημενη..καλο τριημερο..καλη Σαρακοστη..σε φιλω γλυκα..

Fanypap είπε...

Leviathan, Καλό τριήμερο και σε σένα!!!με ωραία μουσική!!!

Maya γλυκούλα μου, καλό τριήμερο και σε σένα με τα όμορφα γατάκια σου!!φιλάκια πολλά!!!Μιάουυυυυ!

Μαρία μου (scrapmaria)γλυκιά μου, Καλό τριήμερο, καλή Σαρακοστή καλή μου!!!φιλάκια πολλά!!!

Pepi είπε...

Αυτό μου είχε ξεφύγει!!! Πόσο περήφανοι θα είναι αυτοί που μένουν στην πολυκατοικία !! Εχουν ένα καταπληκτικό κοινόχρηστο έργο τέχνης! Φιλιά !

Fanypap είπε...

Pepi μου , σ'ευχαριστώ γλυκιά μου!!φιλάκια.

mariaslifecreations είπε...

Φανή τώρα είδα την είσοδο της πολυκατοικίας σου και είναι φανταστική.Θαυμάζω τα άτομα που έχουν ταλέντο στην ζωγραφική και τους θεωρώ πολύ ευαίσθητα και δημιουργικά άτομα.Συγχαρητήρια νομίζω πως οι υπόλοιποι στην πολυκατοικία σου πρέπει να ναι πολύ τυχεροί!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...