Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

To παιχνίδι με τις 7 ερωτήσεις!

Η πολύ αγαπημένη μου μούσα της μουσικής Ροδούλα, με προσκάλεσε "σπίτι της" (annoula-rodoula.blogspot.com) για να παίξω στο παιχνίδι των 7 ερωτήσεων! Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα ... σ' ευχαριστώ γλυκιά μου Ροδούλα, κι 'ετσι το παιχνίδι αρχίζει! 

1η ερώτηση: Ποια ήταν η πιο όμορφη ανάρτησή μου!


Μα φυσικά οι αγαπημένες μου νεράϊδες, "Νεράιδες - Νύμφες και Βραβεία στα αγαπημένα blog!", που τις χάρισα και σε σας για να σας φέρνουν τύχη, ευτυχία, αγάπη, και ότι άλλο επιθυμείτε!!!  Επίσης σ'αυτό το θέμα σας δείχνω και τα κουλουράκια που μου έφτιαξε η φίλη μου Αχτίδα (aktida.blogspot.com), την οποία γνώρισα μέσα στην blogογειτονειά μας! Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα μια τόσο εξαιρετική καλλιτέχνιδα και τόσο  εξαιρετικό άνθρωπο! φιλάκια Αχτίδα μου. 

2η ερώτηση: Ποια ήταν η πιο δημοφιλής ανάρτησή μου!


Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα:
"Χρώματα και συναισθήματα", και αυτό το αποδείξατε εσείς με τις επισκέψεις σας, που ήταν οι περισσότερες από όλα τα άλλα θέματά μου! σας ευχαριστώ!


3η ερώτηση: Ποιά ήταν η πιο χρήσιμη ανάρτησή μου!


Νομίζω το tutorial του Κύκνου, γιατί παρότρυνε πολλούς από σας να δοκιμάσετε το ταλέντο σας στη ζωγραφική, όπως και τον φίλο μου R.Jacob, που μπορείτε να δείτε εδώ στο ιστολόγιο του (rjacobpost.blogspot.com) την προσπάθειά του (και παρακαλώ επιβραβεύστε τον με κάποιο σχόλιο στο δικό του blog), αλλά και άλλους από σας που μου είπατε ότι το ζωγραφίσατε και το κρατάτε private. Επίσης και το οικολογικό Tutorial με τα λουλούδια, γιατί κάνει καλό και στον πλανήτη μας! Το οποίο, μεταφέρθηκε και εξαπλώθηκε σε περισσότερα παιδιά, ώστε να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση, από τους φίλους εκπαιδευτικούς του blog μου! σας ευχαριστώ φίλοι μου!!!



4η ερώτηση: Ποια ανάρτησή μου, με έκανε περίφανη!

Όλες οι αναρτήσεις μου με τα θέματα διδασκαλίας, που ζωγραφίζουμε με τα αστεράκια μου, περισσότερο όμως  ο  "'Ηλιος" , που κέρδισε το βραβείο (και ξετρέλανε τα αστεράκια μου), στον μηνιαίο διαγωνισμό του Αυγούστου  της  πολύ καλής μου blogοφίλης  apink dreamer (apinkdreamer.blogspot.com) ,  και η οποία συνεχίζει τους μηνιαίους διαγωνισμούς της, και παίρνουμε πάντα μέρος!!! σ' ευχαριστούμε a pink dreamer, γλυκιά μας Νεραϊδομαγισσούλα μας!!!


και φυσικά και όλα  τα έργα μου με λάδια σε μουσαμά, όπως το θέμα: "Κάποια από τα έργα μου..." και οι ακουαρέλες μου λουλούδια, φρούτα.



5η ερώτηση: Ποια ήταν η αμφιλεγόμενη ανάρτησή μου!

Ως αμφιλεγόμενο θέμα , θεώρησα εγώ τα θέματα με τα κοσμήματά μου, γιατί θεωρητικά δεν έχουν καμμιά σχέση με την ζωγραφική, αν και στη πράξη,είναι κι αυτά δημιουργίες, καλλιτεχνικές  κατασκευές και μάλιστα χρήσιμες, ειδικά για τον γυναικείο πληθυσμό, που ως γνωστόν, έχουμε αυξημένη την φιλαρέσκειά μας!!!


6η ερώτηση: Ποιά ήταν η ανάρτηση που δεν της δόθηκε η απαραίτητη προσοχή!

Είναι η ζωγραφική μου με την τεχνική one stroke (δείτε την τεχνική της Dona Dewberry εδώ)!!! Με τα τριανταφυλλάκια.


Α!!! αυτό είναι και το παράπονό μου, και η απορία μου!!! Και ήθελα να σας ρωτήσω και γιατίίίί;;;;;;;;;; Ξέρω ότι στον πίνακά μου έχω πολλά μπερδεμένα χρώματα!!! Ξέρω ότι η φωτογραφία είναι κουνημένη, ξέρω ότι ίσως σας ξάφνιασε ο σχισμένος μουσαμάς στο πλαίσιο, και φαίνεται το ξύλο που το έβαψα χρυσό, ίσως όλο το έργο να είναι κακόγουστο και παλιοκαιρίσιο, αλλά την μέθοδο βρε παιδιά, την είδατε;;; δεν τράβηξε το ενδιαφέρον σας;;; Αυτό και μόνο ήθελα να σας δείξω!!! φιλάκια, συγνώμη που σας "την είπα"...λιγάκι, περιμένω τα σχόλιά σας, για να μη μείνω με την απορία δηλαδή;;;; :Ρ

7η ερώτηση: Ποια ήταν η ανάρτηση που με ξάφνιασε με την επιτυχία της!


Τα ζωγραφισμένα βότσαλα και τα κοσμήματα με πολυμερικό πηλό. Ήταν κάτι που φτιάξαμε με τα αστεράκια μου (τα βότσαλα), και με την κόρη μου όταν ήταν μικρή (τα κοσμήματα με τον πηλό) . Δεν γνώριζα ότι υπάρχει τόσο ενδιάφέρον για τα υλικά αυτά, ήταν έκπληξη για μένα! Γιαυτό τώρα ετοιμάσαμε Βότσαλα Ντε κουπαζ, με τα αστεράκια μου, που θα σας τα δείξουμε άλλη φορά.


Εδώ τελειώνει το παιχνιδάκι μας, Ροδούλα μου αγαπημένη σ' ευχαριστώ για άλλη μία φορά για την ευκαιρία που μου έδωσες να κάνω μια αναδρομή στο υλικό μου, και να ξανανιώσω συναισθήματα ξεχασμένα... και να λύσω και ορισμένες απορίες μου!!!

Και τώρα η πιο δύσκολη στιγμή της επιλογής για να παραδώσω την σκυτάλη του παιχνιδιού,πρώτον γιατί όλες και όλοι είσαστε αγαπητοί και εκλεκτοί για μένα και δεύτερον νομίζω ότι άργησα να παίξω, και οι περισσότεροι πήρατε ήδη μέρος στο παιχνίδι αυτό!!
Προσκαλώ με τη σειρά μου στο παιχνίδι, (αν πρόλαβα και καμιά σας που δεν έπαιξε ακόμα;;;) τις παρακάτω 5 πολυαγαπημένες μου blogoφίλες:

1. Αχτίδα (έγινα 59, Ε...και;;)
2. a pink dreamer
3. Ιάνειρα
4. Effie's Sweet Home Design
5. Maria Villioti

(και φυσικά όποια άλλη φίλη επιθυμεί, και δεν έχει παίξει το παιχνίδι ήδη!!)

Εδώ σας αφήνω φίλες και φίλοι μου!! Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον Διαγωνισμό/ Giveaway Οκτωβρίου, όσες και όσοι δεν έχετε συμμετάσχει ήδη!! :)) Επίσης με την ευκαιρία να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τις συμμετοχές σας!! Είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω τόση πολλή συμμετοχή και τόσο όμορφα σχόλια για τα δωράκια που θα σας δώσω!!


Καλό βράδυ σε όλες και όλους!!

28 σχόλια:

apinkdreamer είπε...

ο πινακας με τα τριανταφυλλακια ειναι απιστευτα ομορφος!!!!!
δυστυχως δεν τον ειχα δει!!!
σε ευχαριστω για την προσκληση!!! θα απαντησω σε λιγες μερες!!!!
φιλια σε σενα και αγκαλιες μαγικες στα αστερακια σου!!!!!

mia είπε...

'Ολες καλές και πετυχημένες Φανή ....να είσαι πάντα άξια και ορεξάτη να δημιουργείς....καλησπέρα

Ποδηλάτισσα είπε...

Τελικά αυτό ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε ή να ξαναδούμε έργα σημαντικών καλλιτεχνών όπως εσύ, η Μαρία Βελλιότη, η Ρένα Χριστοδούλου … Νάσαι πάντα καλά να δημιουργείς!!!!

Mania είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ετσι με αυτό το παιχνίδι είδα αναρτήσεις που δεν τις είχα δει επειδή ειμαι καινούργια στην γειτονιά. Πολύ όμορφες είναι όλες!!Φανή μου σου εύχομαι καλό μήνα!!

Fanypap είπε...

apink dreamer, γλυκειά μου νεραϊδομαγισσούλα, σ'ευχαριστώ πολύ και περιμένουμε και την δική σου συμμετοχή στο παιχνίδι!!! καλή επίτυχία και φιλάκια πολλά!

miα μου, σ'ευχαριστώ πολύ! καλές δημιουργίες και σε σένα! φιλάκια.

Ποδηλάτησα, ναι είναι μια αναδρομή όμορφη τελικά... φιλάκια και καλές δημιουργίες και σε σένα φίλη μου!

Μάνια μου, Καλό μήνα και σε σένα! σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. φιλάκια και καλές δημιουργίες!!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Αγαπημένη μου Φανή, έπαιξες!!!!
Η επιλογή σου είναι πάρα πολύ καλή.
Αυτόν τον τόσο όμορφο πίνακα με τα λουλούδια δεν τον είχα δει, ίσως και να μη σε γνώριζα τότε. Είναι τόσο ωραίος με αυτό το εκπληκτικό τιρκουάζ-γαλάζιο χρώμα στο πίσω μέρος που είναι λες και φωτίζει στη μέση, πλαισιωμένο με τα υπέροχα χρώματα των λουλουδιών σου!!! Πραγματικά κι εμένα μου έκανε εντύπωση που δεν σχολιάστηκε. Είναι πάαααρα πολύ όμορφος.
Οι πετρούλες σου που εντυπωσίασαν κι εμένα, μην παραξενεύεσαι που είχαν τόση επιτυχία, γιατί σε όλους μας αρέσει να δημιουργούμε πάνω σε βότσαλα (όσο μπορεί ο καθένας χαχαχα).
Τα φιλιά μου αγαπημένη μου Φανή.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗ, ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΤΩΡΑ ΤΑ 7 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.
ΦΑΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ , ΚΑΛΩΣΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΕ ΘΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ!
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

el.mar είπε...

Φανή μου:)....παραπονιάρα μου:)...ο πίνακας είναι πολύ ωραίος..αλλά δε θυμάμαι αν τον έχω δει!...για την τεχνική έχω διαβάσει...
Α η ανάρτηση με τις νεράϊδες μου άρεσε πολύ πολύ!!!Σε φιλώ!!!

Fanypap είπε...

Ροδούλα, αγαπημένη μου μούσα της μουσικής, σ'ευχαριστώ πολύ για τα πολύ καλά σου λόγια!!φιλάκια πολλά!!!

Effie's Sweet Home Designs, αγαπημένη μου έφη, δεν σε πρόλαβα είδες;; άργησα πολύ!!!σ'ευχαριστώ γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια!!! φιλάκια σε σένα και στην νεράϊδα κορούλα σου!!!

el.mar, γλυκό μου κουνελάκι, ναι είμαι λίγο παραπονιάρα... το κατάλαβες ε;;; σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!φιλάκια πολλά!

Maria Villioti είπε...

Όλες οι αναρτήσεις σου είναι πολύ όμορφες! Εκείνη με τα τριαντάφυλλα κι εγώ δεν την θυμάμαι. Πρέπει να μας πέτυχε σε φάση αφασία!!!Είναι πάρα πολύ όμορφα!!! Όντως δεν με πρόλαβες.Είπα και στην δική μου ανάρτηση πως η ποσότητα των σχολίων δεν είναι πάντα σχετική με την ποιότητα του περιεχομένου. Μπορεί μια ανάρτηση να γίνει σε τέτοια στιγμή που να μη την δούνε πολλά άτομα. Γι αυτό είναι καλή η ανασκόπηση. Δεν είναι κακό κάποια πράγματα που νομίζουμε πως δεν τα είδαν πολλοί να τα ξαναδείχνουμε. Πολλά φιλιά Φανή μου και συνέχισε όλα όσα κάνεις γιατί τα κάνεις υπέροχα.

Ειρηνη Σ είπε...

Φανη μου δεν ξερω πως διαλεξες τις αναρτησεις σου αλλα εγω καθε φορα που ερχομαι στο μπλογκοσπιτακι σου το απολαμβανω
οσα εχεις φτιαξει ειναι ομορφα
μου φανικε πολυ χρησιμη η αναρτηση με τα λουλουδια απο μπουκαλια και την διεδωσα οσο μπορουσα περισοτερο
να εισαι καλα να δημιουργεις

Fanypap είπε...

MARIA VILLIOTI,Μαρία μου κρίμα δεν σε πρόλαβα!! σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, έχεις δίκαιο, μπορούμε να τα ξαναδείχνουμε κάποια άλλη καλύτερη στιγμή... φιλάκια πολλά!

ΕΙΡΗΝΗ Σ., Eιρήνη μου, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για το ότι διέδοσες τα οικολογικά λουλούδια μου, βοηθάς στο να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση τα παιδιά!!! φιλάκια πολλά!!

raydenzel1 είπε...

It would very difficult to pick out a favorite one of your works. Someday I will try to draw one for you!

Fanypap είπε...

R.Jacob, Ray thank you very much!Kisses from Greece.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλη μου είσαι η δεύτερη που μου κάνει πρόσκληση για το παιχνίδι αυτό..δεν μπορτώ να συμετάσχω γιατί..οι δικές μου αναρτήσεις είναι αναρτήσεις σκέψης αυθόρμητης και στιγμιαίας έκφρασης .Άλλωστε εσύ δεν ξέρεις οτι πριν δυο χρόνια έσβυσα όλες τις παλιέςς αναρτήσεις μου απο..λάθος..αναρτήσεις χρόνων..Δεν έχω τίποτε να δείξω όμορφο όπως εσείς..δεν μπορώ να διαλλέξω..ούτε να ξεχωρίσω για ποιό λόγο με διαβάζετε γιατί εγώ γράφω απλά για να τα πω στις φίλες μου ..απέναντι στο καναπέ μου..

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!
ΘΑΥΜΑΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΘΕΜΑ!!!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ!!
ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ;
ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟΣ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου, τι είναι αυτά που λές;; όλες σου οι αναρτήσεις είναι υπέροχες!!!και έργα, ήδη εγώ ξετρελάθηκα με τα 2 ζωγραφισμένα με τα δάχτυλα, είναι το φόρτε σου!! επίσης η εικόνα σου τέλεια!! άσε τα παλιά,(που κι αυτά φαντάζομαι θα ήταν υπέροχα! σίγουρα).Τα δε ταξίδια σου;;; πρέπει να εκδόσεις ταξιδιωτικό οδηγό για τουρίστες!Οι φωτογραφίες σου!!! Για το μόνο που σε δικαιολογώ, είναι ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος!!! Καλά μη σε πιέσω, εσύ ξέρεις... φιλάκια καλή μου, και συγνώμη.

Fanypap είπε...

Rena christodoulou,Ρένα μου, σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, για να δεις το βιντεάκι πατάς στο: δείτε την τεχνική της Dona Dewberry εδώ. φιλάκια πολλά.

Έφη είπε...

Καλημέρα, Φανή!
Ωραίο παιχνιδάκι!
Κάνεις ανασκόπηση των αναρτήσεων, ε;
Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!
Φιλάκια!!!

Fanypap είπε...

Iάνειρα, Έφη μου, περιμένω με αγωνία να παίξεις το παιχνίδι μας, και φυσικά θα βάλεις και τις Αγιογραφίες σου που είναι τέλειες!!! φιλάκια.

Fanypap είπε...

ΕΡΗΝΗ Σ. Eιρήνη μου σου ξαναγράφω για να σε προσκαλέσω κι εσένα να παίξεις, αν δεν έπαιξες, και περιμένω να δω και όλα τα παλιά σου, γιατί εγώ είμαι σχετικά νέα στη blogoγειτονιά και βλέπω ότι έχεις εξαιρετικά έργα!!! φιλάκια.

Kiki Aposeki είπε...

Τελικά αυτό το παιχνίδι έχει την αξία του!!! Βλέπεις όλα τα αριστουργήματα των φίλων σου και τους θαυμάζεις ακόμα περισσότερο για το μεράκι και την αγάπη τους γι'αυτό που κάνουν!!! Τα φιλιά και μια γλυκιά καλημέρα!!!

Unknown είπε...

Καλώς σε βρήκα Φανή!!! Με την ευκαιρία αυτή, του παιχνιδιού, μπόρεσα και είδα πολλές αναρτήσεις σου. Για τις ζωργαφιές σου τί να πώ... έμεινα άφωνη. Μπράβο!!! Μπράβο!!! Μπράβο!!!!Τα κοσμήματά σου υπέροχα!!!! Οι νεραϊδούλες σου καταπληκτικές!!!! Θα σε επισκέπτομαι συχνά!!! Καλό βράδυ!!!

Fanypap είπε...

Κικι μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια.

Barbara, σ'ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που βρεθήκαμε! φιλάκια.

Ρένα είπε...

Φανή μου είδα αναρτήσεις σου που δεν είχα προσέξει και μου άρεσαν όλες μα όλες !!!Πολλά φιλιά!!!!

mirsini's creations είπε...

Γειά σου Φανή μου αγαπημένη!!!! Πολύ χάρηκα πού έπαιξες κι εσύ αυτό το παιχνίδι γιατί κι εγώ είχα χάσει κάποιες αναρτήσεις σου, όπως αυτή με τον πίνακα με τα λουλούδια-one stroke ο οποίος είναι πανέμορφος!!!!!! Τα έργα σου σε μουσαμά τα λατρέυω και μου αρέσουν πολύ τα ethnic πρόσωπα που ζωγραφίζεις!!!! Τα κοσμήματα αμφιλεγόμενα;;!! Με τίποτα!!!!! Οι Νεράιδές σου είναι φανταστικές και γενικά ό,τι κι άν δημιουργείς είναι υπέροχο γιατί είσαι ένα μεγάλο λαμπερό αστέρι!!!! Έλα από το blogόσπιτό μου γιατί χαρίζω κι εγώ δωράκια!!!
Καλό Σ/Κ!! Φιλάκιααααα!!!!! :ο))

Ειρηνη Σ είπε...

Φανη σευχαριστω

Fanypap είπε...

Ρένα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!Πολλά φιλάκια και σε σένα, και καλές δημιουργίες!!

Mirsini's creations, Μυρσίνη μου σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!εσύ έπαιξες;; μήπως είναι καιρός να δούμε κι εμείς τα δικά σου παλιά θέματα;; σε προσκαλώ λοιπόν κι εσένα στο παίχνίδι!!! φυσικά πέρασα από το give away σου, και θα ξαναπεράσω όταν βάλω το banner σου! φιλάκια πολλλάάάά΄.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...