Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Νεράιδες - Νύμφες και Βραβεία στα αγαπημένα blog!

Χαιρετώ όλη τη "μπλογκο-γειτονιά"! Τι κάνετε φίλοι μου, πως είστε; Πως τα περνάτε; :) Σήμερα σας έχω μια μικρή έκπληξη... 

Έχει λίγους μήνες μόνο από τότε που αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το blog για να μοιραστώ με όλο τον κόσμο την αγάπη μου για την τέχνη και τη δημιουργία. Παρόλα αυτά όλοι εσείς στην "μπλογκο-γειτονιά" με αγκαλιάσατε θερμά και μου δείξατε τον θαυμασμό και την αγάπη σας από την πρώτη κιόλας στιγμή και ήρθε λοιπόν η στιγμή για να ανταποδώσω την αγάπη αυτή! 

Γι' αυτόν τον λόγο αποφάσισα να χαρίσω σήμερα τις Νεράιδες - Νύμφες που είχα φτιάξει πριν από καιρό σαν "Βραβείο Νεραϊδένιου Blog" σε όλα τα αγαπημένα μου blog..


Η νεράιδα της θάλασσας..

Η νεράιδα του διαστήματος..

Η γαλάζια νεράιδα


Η νεράιδα του δάσους και της μουσικής..

Οι Νεράιδες αυτές είναι από τα αγαπημένα μου έργα και τις είχα ζωγραφίσει με λάδια σε καμβά σε μεγάλες διαστάσεις. Μια μέρα ήρθαν και μου ψιθύρισαν στο αυτί ότι θέλουν να τις ζωγραφίσω, και έτσι ξεκίνησαν όλα......

Τις χαρίζω σήμερα λοιπόν σαν βραβείο σε όλα τα υπέροχα blog που με ταξιδεύουν τον τελευταίο καιρό. Πραγματικά είναι τόσα πολλά τα πανέμορφα blog της μπλογκο-γειτονιάς μας που θα ήταν αδύνατο να τα θυμηθώ όλα και να τα αναφέρω εδώ! Γι' αυτό αναφέρω μια λίστα με τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό ώστε να παραλάβουν το βραβείο και να το βάλουν στο "σπίτι" τους αλλά φυσικά και όποιος άλλος περάσει από εδώ με μεγάλη μου χαρά του χαρίζω τις νεραϊδούλες μου για να δώσουν λίγη μαγεία σε όλη τη γειτονιά! Λοιπόν, έχουμε και λέμε, αγαπημένα νεραϊδένια blog που χαρίζω το βραβείο στις νεραϊδούλες που τα έχουν:




Κορίτσια συγχαρητήρια σε όλες για τα υπέροχα νεραϊδένια blog σας που ομορφαίνουν την "γειτονιά" μας και μας γεμίζουν έμπνευση! Ελπίζω να σας άρεσαν οι νεράιδες μου...! Διαλέξτε αυτήν που προτιμάτε και πάρτε την σπιτάκι σας! Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τον παρακάτω κώδικα αν σας βοηθάει ή δεν ξέρετε πως μπορείτε να βάλετε το βραβείο στο blog σας (προσθήκη από την κορούλα μου που τα ξέρει αυτά, χεχε!!).

Για τη Νεράιδα της θάλασσας:
<a href="http://fanypap.blogspot.com/2011/09/blog.html">
<img alt="Βραβείο Νεραϊδένιου Blog fanypap" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEji4Tbien8SMVFIDE8a5nPGrne-Rd6i-Z1UMs_mh5hI2wyh5vLSg0kJ7DCCwTy6wdtrL_KQTWX4k-ewFomTf3cgmES9kw0GR3Mz0Xl4pUazWl6MEdGAH7JxVaOXFBjwuT1E2bUH1DyziR0A/s640/1_neraida_thalassas_by_fanypap.jpg" width="220" height="375">
</a>
Για τη Νεράιδα του διαστήματος:
<a href="http://fanypap.blogspot.com/2011/09/blog.html">
<img alt="Βραβείο Νεραϊδένιου Blog fanypap" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEC7p-5TxUOSm-qsqAvpIXhOQCfgnrNqt1DC3JVXvtwcubBRszLfeW3y7fCEVIvM-yyXay76fM_ge5gkk7RTOsOR71vuUsQh132cyO3RCEhGJ1OET1JagPQ2WyPJZgzfNBqFpVfvn6b3dL/s1600/2_neraida_diasthmatos_by_fanypap.jpg" width="220" height="374">
</a>
Για τη Γαλάζια Νεράιδα:
<a href="http://fanypap.blogspot.com/2011/09/blog.html">
<img alt="Βραβείο Νεραϊδένιου Blog fanypap" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5mLWEJ0VtOTrniyVvD6DKiEGJCtDCTEG3hdFd0eIBalZF39DoQVMw2bKNPRf1WGiN0fcsNNyvBo91NeCYI8IlT8YDTA4o0QrGiDSOQr-z0WQRUPjL8LkXHnmgUOORf9JUppKAngonkjp7/s1600/3_neraida_galazia_by_fanypap.jpg" width="220" height="436">
</a>
Για τη Νεράιδα του δάσους και της μουσικής:
<a href="http://fanypap.blogspot.com/2011/09/blog.html">
<img alt="Βραβείο Νεραϊδένιου Blog fanypap" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwx9erX214q_zaJdTxEgEg5v8QpjFQNarRi7QrMzL9Mx_A1fyPQ-mvEsdeiq6mlTcBo3itiFlEufsw-daytsbtCk5qV-u55kFVKo_neB1wR5RXwofOZGimbeDgUs0xH87ZXo3bnoYeFa6S/s1600/4_neraida_dasous_kai_mousikhs_by_fanypap.jpg" width="220" height="436">
</a>


Για όσες/ όσους δεν ξέρουν πως να προσθέσουν τις νεράιδες στο blog τους κάντε κλικ εδώ να δείτε λεπτομερείς οδηγίες: (προσθήκη από την κορούλα μου αφού είδα ότι κάποιες από εσάς ρωτάνε..)



Πείτε μου ποια απ' όλες τις νεράιδες σας άρεσε!! :) Περιμένω εντυπώσεις!!


Και τέλος σας αφήνω με μερικές φωτογραφίες από τα υπέροχα κουλουράκια που μου έφτιαξε η καλή μου φίλη η Αχτίδα στην συνάντηση που είχαμε την Δευτέρα που μας πέρασε! Είχα την τύχη να γνωρίσω μια πολύ πρόσχαρη, ευγενική και γλυκύτατη κοπέλα, που νομίζω ότι γνωρίζω χρόνια!! Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες στο blog της κάνοντας κλικ εδώ. Είχε γενέθλια και ο γιόκας μου την Δευτέρα και τα τιμήσαμε δεόντως τα κουλουράκια μαζί με τα υπόλοιπα γλυκά και την τούρτα! Ήταν τέλεια!! Ευχαριστούμε πολύ Αχτίδα μου!! :))






Και επειδή έχω ξεπεράσει τους 100 αναγνώστες αρκετές μέρες τώρα...σας περιμένουν και άλλες εκπλήξεις!! :)) Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν!!!


121 σχόλια:

solange jaroszewski είπε...

hello!came to visit and say that i loved the nymphs!i´m taking one to embellish my blog.kisses

Κωνσταντίνα είπε...

Καταρχήν να σου πω να χαίρεσαι τον γιοκα σου! Πάντα ευτυχία!!
Οι νεράιδες σου ειναι καταπληκτικές . Η μια καλυτερη απο την αλλη... εγω θα παρω την νεράιδα της θάλασσας για να στολισω το μπλοκοσπιτάκι μου!!Σε ευχαριστώ πολύ!Φιλιά!!

...irida... είπε...

χρόνια πολλά !!!!!!για τον μικρό σου!!
ΥΠΈΡΟΧΕς!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΈς!!!!ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕς!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!
μαρέσει πιο πολύ ,,η νεραιδα της θάλασσας,
ευχαριστούμε πολύ ..
τιμή μας!!

Έφη είπε...

Να χαίρεσαι το γιόκα σου!!!
Η αγαπημένη μου είναι η Νεράιδα της Θάλασσας!
Υπέροχο το βραβείο!!!

fotolabida maria είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΙ!!!Ο ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!
ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Unknown είπε...

Να χαίρεσαι το γιό σου!! Να τα εκατοστίσει!!! Ότι επιθυμεί να του έρθει!!!
Οι νεράιδες σου είναι καταπληκτικές όλες δεν ξέρω για πια να πρωτοπώ…
Δεν έχω λόγιο!!! Ζωγραφίζεις καταπληκτικά!!!!!
Φιλιά!!!!

mia είπε...

Φανή καλή σου μέρα... καινούργια στην παρέα σας αν με θέλετε... πραγματικά ομως πραγματικά σου λέω εχεις ταλέντο...παρακολούθησα προσεκτικά την δουλειά σου...να χαίρεσαι το παιδάκι σου..

Marie είπε...

Να χαίρεσαι τον γιο σου πρώτα απ'όλα και να'σαι πάντα καλά με την οικογένειά σου!!! Οι νεράιδες ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ, ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ!!! Εγώ ξεχωρίζω τη νεράιδα του δάσους και της μουσικής! Σε φιλώ!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΠΟΙΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΖΩ!
ΑΧ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ!
Η ΖΕΤΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ!ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΘΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ!
ΦΙΛΑΚΙΑ!

Zeta Mp είπε...

Φανή, πήρα κι εγώ τη νεραϊδούλα που μου άρεσε!!! Δεν ήξερα πια να διαλέξω γιατί όλες είναι πανέμορφες! Όπως λέει και η μαμά από πάνω οι ζωγραφίες σου είναι μαγευτικές!!! Φιλιά πολλά!! Ευχαριστώ πολύ!!!

mirsini's creations είπε...

Φανη μουυυυυ!!!!!!! Εχω ξετρελαθει με τις πανεμορφες νεραιδες σου!!!!! Σε ευχαριστω παρα παρα παρα....πολυ!!!!!! Τιμη μου!!!! Μου αρεσουν ολες εννοειται αλλα ξερεις πια θα διαλεξω ε; Φυσικα την Νεραιδα του δασους και της μουσικης!!!!! Πω! πω! τελεια!!!! Αυριο το βραδυ αναχωρω απο Παρο!! Θα κανω αναρτηση ειδικη γι'αυτο το υπεροχο βραβειο!!!!
Εισαι μια γλυκα και....μεγαλο ταλεντο!!!!!!
Καλο μηνα λιγο αργοπορημενα!!!!
Αγκαλιες και φιλια!!!! :ο)))))))

Maria Villioti είπε...

Τις ευχές μου κι από εμένα. Ευχαριστώ για το δωράκι σου. Είναι όλες πολύ ωραίες αλλά προτίμησα της θάλασσας για να μου θυμίζει το καλοκαίρι. Να'σαι καλά Φανή μου, να ομορφαίνεις τον κόσμο μας με τις δημιουργίες σου.

Ανώνυμος είπε...

Πανέμορφες οι νεράιδες σου!!Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!
Καλή συνέχεια στις δημιουργίες!
Πολλά φιλιά!

Ποδηλάτισσα είπε...

Αριστουργήματα!!!! Υπέροχες!!! Νάσαι πάντα καλά να δημιουργείς!!!

Elena είπε...

Καλησπέρα και από εμένα! Να χαίρεσαι το γιό σου! Εγώ είμαι καινούργια στην γειτονιά. Και οι 4 νεραιδούλες είναι υπέροχες δεν ξέρω πια να διαλέξω! Μάλλον επειδή το αγαπημένο μου χρώμα είναι το γαλάζιο, θα διαλέξω την υπέροχη γαλάζια νεράιδα! Thank you!

Rena Christodoulou είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!!!
ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΤΙΔΑ!!!!!!!!!
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!1

apinkdreamer είπε...

ειναι τοσο ομορφα και ονειρικα φανη μου!!! δε μπορω να ξεχωρισω καμια!
σε ευχαριστω πολυ!!!!!

Rena είπε...

Φανταστικές οι νεράιδες σου,ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες είσαι πολύ γλυκιά!
Εγώ θα πάρω τη νεράιδα της θάλασσας μιας και τη λατρεύω!
Να τα εκατοστήσει ο γιος σου,γερός και ευτυχισμένος να είναι πάντα!!!
Ευχαριστώ και πάλι!!!

Marie είπε...

Γλυκιά μου Φανή σε ευχαριστώ, τιμή μου! Πήρα τη νεραιδούλα μου κι εγώ! Καλό βράδυ!

Ποδηλάτισσα είπε...

Γύρισα για να πάρω την νεραϊδούλα μου και να σε ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνεις επιτρέποντάς μου να την φιλοξενήσω στο σπιτάκι μου!!! Πολλά φιλιά!!!!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Να χαιρεσαι τον γιοκα σου! ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ! ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ! ΑΓΑΠΗΤΟΣ!

Unknown είπε...

φανή μου να χαιρεσαι το παιδακι σου πρωτα απ ολα κ στην συνεχεια ενα τερααααααααστιο ευχαριστω για το δωρακι σου.. χαρηκα παραα πολυ , οταν το ειδα σχηματιστηκε ενα τεραστιοοο χαμογελο στο προσωπο μου..να σαι καλα.. διαλεγω την νεράιδα της θάλασσας..γιατι λατρευω την θαλασσα.. κ φυσικα θα κανω κ ξεχωριστη αναρτηση στο μπλογκ μου..σ ευχαριστω

Fanypap είπε...

Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους εσάς που ξέχασα να συμπεριλλάβω στην λίστα μου για τις νεράϊδες μου, ίσως θα ήταν καλύτερα να το αφήσω στην δική σας και μόνο επιλογή, για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.Έστω και τώρα, θέλω να σας ενημερώσω ότι όποιος επιθυμεί, να αναρτήσει την Νεράϊδα της επιλογής του στο blog του, μπορεί να το κάνει, σαν βραβείο Νεραϊδένιου blog. φιλάκια.

Fanypap είπε...

Solange Jaroszewski, my friend Solange, It's my honour to have my Nymgh on your blog! I wish, she will give to you inspiration, happiness and luck.Kisses from Greece.

Fanypap είπε...

Κωνσταντίνα μου,σ'ευχαριστώ για τις ωραίες ευχές σου! Χαίρομαι που στόλισες το όμορφο blogoσπιτάκι σου με μία Νεράϊδα μου! εύχομαι να σου φέρνει τύχη, έμπνευση, αγάπη και ότι άλλο επιθυμείς!!! φιλάκια.

Ιάνειρα, αγαπητή μου Έφη, ευχαριστώ για τις ευχές σου!! συγνώμη που σε ξέχασα , φυσικά και μπορείς να πάρεις την Νύμφη μου, θα είναι τιμή μου να την έχεις στο πανέμορφο blog σου, αφού κι εσύ είσαι μία Νύμφη, σου χρειάζεται μια αδελφούλα!!!Εύχομαι να σου φέρει ότι επιθυμείς και πολύ έμπνευση για δημιουργίες.φιλάκια πολλλά.

Ίριδα, γλυκειά μου, σ' ευχαριστώ που στόλισες το blog σου με την Νεράϊδα μου! Εύχομαι να σου φέρνει τυχη, ευτυχία και έμπνευση για πολλές ακόμα δημιουργίες!! ευχαριστώ για τις ευχές! φιλάκια.

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ,ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΣΟΥ!!!

Fanypap είπε...

Fotolabida, γλυκειά μου, ευχαρισώ για τις ευχές σου! Ζητάω συγνώμη και από σένα που ξέχασα να σε συμπεριλάβω στη λίστα, είμαι αδικαιολόγητη!Φυσικά θα χαρώ πολύ αν την πάρεις για το blog σου, για να σου φέρνει Γούρι, σε όλα σου τα θέματα, και προ παντός Έμπνευση που όλοι χρειαζόμαστε!!φιλάκια.

Μαρία μου, σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες ευχές σου! Για τις νεράϊδες μου, να μη πεις ποιά σου αρέσει, απλώς να την πάρεις για το blog σου! θα χαρώ πολύ, για να σου φέρνει ότι επιθυμείς! φιλάκια.

Mia, καινούργια φίλη μου, φυσικά και σε θέλουμε στην παρέα μας, και σου χαρίζω και σένα μια νεράϊδα για το blog σου, για γούρι!!! ευχαριστώ για τις ευχές σου, είναι πολύτιμες. Φιλάκια.

Fanypap είπε...

Marie-Meraki, Μαρί μου, σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου.Χάρηκα που τελικά πήρες τη Νεράϊδα μου, για να σου φέρνει τύχη, αγάπη, έμπνευση και ότι άλλο επιθυμείς!φιλάκια.

Effie's sweet Home Designs, Έφη μου,σ' ευχαριστώ καλή μου, χαίρομαι που σας άρεσαν και τις πήρατε!!! εύχομαι να φέρουν μαζί τους και ότι επιθυμείτε!!!! φιλάκια.

Zeta MP, Ζέτα μου, νεραϊδούλα μου, χαίρομαι που σου άρεσαν οι νεράϊδες και πήρες αυτήν που σου άρεσε περισσότερο! εύχομαι να σου φέρει πολλή πολλή τύχη, και ευτυχία!! και ότι άλλο επιθυμείς! φιλάκιααααααα!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΤΙΔΑ ΜΑΣ!ΜΠΡΑΒΟ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!ΦΙΛΙΑ Χ 2

Fanypap είπε...

Mirsini's creation, Μυρσίνη μου, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανάρτηση. Είναι τιμή μου και χαρά μου να έχεις τη Νύμφη μου στο πανέμορφο blog σου, για να σου φέρνει έμπνευση για ωραίες δημιουργίες, ευτυχία και χαρά!φιλάκια πολλά.

MARIA VILLIOTI, Μαρία μου, σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου. Χαίρομαι και είναι τιμή μου να υπάρχει η Νεράϊδα μου στο blog της τέχνης σου!!!εύχομαι να σου φέρει τη Νίκη στον διαγωνισμό σου, ευτυχία, χαρά και ότι άλλο επιθυμείς! φιλάκια πολλά.

Μelina μου,νέα φίλη μου, ευχαριστώ για τις ευχές σου.Θα χαρώ άν πάρεις μια Νεράϊδα μου για το blog σου κι εσύ, για να σου φέρει γούρι και ότι άλλο επιθυμείς!!!φιλάκια, έγινα παρακολουθητής σου, θα τα λέμε....

Kitchen Stories είπε...

Τι όμορφες οι νεράιδες σου Φανή μου, μαγευτικές!
Χρόνια Πολλά στο γιο σου, να τον χαίρεσαι.

Fanypap είπε...

Ποδηλάτησα καλή μου, με τις υπέροχες φωτογραφίες σου!
Ευχαριστώ για τις ευχές σου! φυσικά και θα χαρώ πολύ αν πάρεις τη Νεράϊδα που σου αρέσει περισσότερο στο blog σου κι εσύ, για να σου φέρει ότι επιθυμείς! φιλάκια....

Έλενα, νέα φίλη μου, σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου! Χαίρομαι πάρα πολύ που διάλεξες και πήρες τη Νεράϊδα μου για το Blog σου,εύχομαι να σου φέρει ότι επιθυμείς! φιλάκια.

Rena christodoulou, Ρενάκι μου, χαίρομαι που σου άρεσαν!Είναι τιμή μου να την έχεις στο ωραίο blog σου! ευχαριστώ για τις ευχές σου! Εύχομαι και σε σένα, να σου φέρει η Νεράϊδα σου ότι επιθυμείς!!!Ναι είδα γιατί δεν ήρθες, περαστκά της!φιλάκια πολλά και έλα όποτε θες.

Νατάσα είπε...

Φανή μου υπέροχες όλες οι νεράιδες σου!!!!!! Μπράβο σου.

Fanypap είπε...

Apinkdreamer, αγαπημένη μου, χαίρομαι που σου άρεσαν τόσο ώστε δεν μπορείς να διαλέξεις μία!!!σ' αυτές τις περιπτώσεις , τις χαρίζουμε όλες!!!μπορείς να τις πάρεις, μια και είσαι και εσύ Νεραϊδομάγισσα, για να έχεις κι άλλους βοηθούς!!! Εύχομαι να σου φέρουν ότι επιθυμείς! Τύχη, χαρά, ευτυχία και...να σταματούν κάπου κάπου τον χρόνο, για να προλαβαίνεις πιο άνετα να κάνεις όλα αυτά τα πάρα πολλά πράγματα που ασχολείσαι μαζί τους...και να κάνουν και μερικά και αυτές αντί για σένα... φιλάκια ποοοοοολλλλλάάάάάάά΄! και στον μικρό σου Μαγισούλη!

Rena μου,ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Η τιμή είναι δική μου που πήρες τη Νεράϊδα μου για το ωραίο σου blog.Εύχομαι να σου φέρει τύχη και ότι άλλο επιθυμείς. φιλάκια πολλλά.

Fanypap είπε...

Marie-Meraki, Mαρία μου, Καλορίζικη και καλή τύχη! φιλάκια.

Ποδηλάτησα. Καλορίζικη και καλή τύχη!φιλάκια.

effie's sweet Home Designs,Έφη μου, σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες ευχές σου!! φιλάκια.

Fanypap είπε...

Λένα μου, διδυμάκι μου εσύ! όλα τα προλαβαίνεις, μπράβο σου!!!σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, και για την τέλεια ανάρτησή σου!!!! εύχομαι να σου φέρει η Νεράϊδα σου ότι επιθυμείς!!!! Να είσαι τυχερή!!! φιλάκια πολλά!!!

Fanypap είπε...

ΝΑΣΙΑ μου, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! στην ερώτησή σου σου απάντησα στο blog σου.Διάλεξε μια νεράϊδα για το blogοσπιτάκι σου, για γουρι και πάρτην! θα χαρώ να την φιλοξενήσεις!!! φιλάκια πολλά!

Fanypap είπε...

[handmade +art]x2, φίλη μου, ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια!! Σου χαρίζω μια νεράϊδα για να σου φέρνει τύχη! πάρτην στο πανέμορφο blog σου! Ναι, περάσαμε πολύ ωραία με την αχτίδα μας, αλλά κάθισε πολύ λίγο, δεν την χάρηκα πολύ!!! μου υποσχέθηκε ότι θα ξανάρθει, την περιμένω!!! φιλάκια χ2.

Kitchen stories, ευχαριστώ νόστιμη φίλη μου, για τις ευχές σου! χαίρομαι που σου άρεσαν οι νεράϊδες μου, γιατί σκοπεύω να σου χαρίσω μια για την blogοκουζίνα σου, όποια σου αρέσει, σαν βραβείο νεραϊδομαγείρισσας!!!Δεν θέλει μισθό... θα δουλεύει εθελοντικά! και είναι πολύ καλή Νεραϊδομαγείρισσα! Θα σου μαγειρεύει κέικ ευτυχίας, σουφλέ αγάπης, πίττα τύχης, κρουασάν έμπνευσης και ότι άλλο δεν θα μπορείς να κάνεις εσύ! Ε; τι λες ; την θέλεις;;; Πάρτην με μεγάλη μου χαρά! φιλάκια...

Fanypap είπε...

Ναtasha μου, με μεγάλη μου χαρά να πάρεις όποια σου αρέσει στο μαγικό νεραϊδένιο blogοσπιτό σου!!! Θα είναι στο φυσικό της περιβάλλον και θα ταιριάζει απόλυτα με όλα γύρω της!Σα να γεννήθηκε εκεί, και επιστρέφει στον Πύργο της!!! να περάσετε καλά! και να σου φέρει πολλή τύχη και ότι άλλο επιθυμείς!!!φιλάκια πολλά.

Αναστασία Νεραϊδόσκονη είπε...

Καλημέρα Φανή!!!Είναι πάρα πολύ ωραίες οι νεράιδες σου αλλά εγώ ξεχώρισα 2 απο αυτές,την νεράιδα της θάλασσας και την νεράιδα του διαστήματος~!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε νερα'ι'δοφιλώ!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Πως μπορείς να διαλλέξεις απο τόση ομορφιά..είμαι όμως παιδί της θάλασσας και αν μου έλεγαν τι θα ήθελα να γνωρίσω μέχτι το τελευταίο του άκρο θα έλεγα τη θάλασσα ..άρα..τη θαλασσένια παίρνω και ευχαριστώ!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Καλημέρα και καλώς σε βρήκα!! Μόλις διάβασα την ανάρτηση της αχτίδας και τα τόσο όμορφα λόγια της για 'σενα μου κίνησαν το ενδιαφέρον!!
Είναι πολύ όμορφες οι νεραϊδες σου, με μία αδυναμία σε αυτή της θάλασσας καθότι παιδί της θάλασσας κι εγώ ;)

eva είπε...

Συγχαρητήρια για τις υπέροχες εικαστικές δημιουργίες!

φόρα είπε...

φανή!
πολύ όμορφες οι νεραιδες σου... όλες!
αν έπρεπε να ξεχωρίσω μία θα έλεγα τη γαλάζια...

πολύ όμορφο που επέκτεινες τη ζωγραφιά εκτός τελάρου, του πάει!

ωχ ωχ τι μου κάνεις τώρα με τα βραβεία! τιμή μου μεν και ευχαριστώ όμως πάντα ντρέπομαι λιγάκι μ αυτά...

μάλλον θα κάνω ένα design και θα συμπεριλάβω τη γαλάζια νεραιδα, καθώς και τα άλλα ευγενικά βραβειάκια...
αυτά όμως μετά την επιστροφή απ το ταξίδι μου μιας και φεύγω αύριο πρωι πρωί!

σε ευχαριστώ πολύ πάντως και σε φιλώ!

fotolabida maria είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

φόρα είπε...

φανή, στρώθηκα και έκανα ένα κολάζ στο photoshop τελικά... είναι κάτω κατω στη σελίδα μου... αν θες ρίξε μια ματιά να πεις αν σου αρέσει!!!

τρέχω να φτιάξω βαλίτσες, πολλά πολλά φιλιά!

Mania είπε...

Πολύ όμορφες οι νεράιδες σου. Εκείνο που μου άρεσε περισσότερο είναι που συνεχίζεις την ζωγραφική και εξω από τον καμβά.
Καλό φθινόπωρο και χρόνια πολλά στο γιό σου!!

Μαiρη είπε...

Φανή μου, σ'ευχαριστώ για το όμορφο σχόλιό σου μα και για το βραβείο! Διαλέγω τη νεράιδα της θάλασσας...μου αρέσει ...είναι σαν αερικό...

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Πολύ αγαπημένη μου Φανή!!!
ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ!!!!!
Οι Νεράιδές σου, είναι πραγματικά όλες υπέροχες. Εμένα όμως μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή του δάσους και της μουσικής. Αυτό το γλυκό μωβ χρώμα που κυριαρχεί στο μπροστινό μέρος, σε συνδυασμό με το πράσινο του πίσω μέρους, αλλά ιδιαίτερα η έκφραση της νεράιδάς σου, με κέρδισαν. Τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου για την εξαιρετική δουλειά σου!
(Ελπίζω να τα καταφέρω να τη μεταφέρω εγώ η άσχετη χαχαχαχα)
Και τώρα αλλάζω θέμα:
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟΚΑ σου Φανή μου!
Να είναι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ στη ζωή του, κι εσύ να τον βλέπεις και να τον χαίρεσαι!!!!
Τελειώνοντας, να σου ευχηθώ μια ΟΜΟΡΦΗ χρονιά, δημιουργική, γεμάτη χαρά και ΑΓΑΠΗ!!!
Τα φιλιά μου και την ΑΓΑΠΗ μου!!!

Νίκη είπε...

Ποια να διαλέξω τώρα; Είδες τι μας κάνεις;;
Λοιπόν από ό,τι είδα οι πιο πολλοί πήραν τη θαλασσονεράιδα αλλά μάλλον θα προτιμήσω τη νεράιδα του δάσους γιατί θα νιώθει πιο άνετα εδω στα ψηλά βουνά και, που ξέρεις, ίσως να βρει και παρέα!!
Ευχαριστώ πολύπολύ πάντως που με σκέφτηκες!!
Στέλνω και τις ευχές μου για το γιοκα σου, να είναι χιλιόχρονος και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!
Φιλάκια!!

kallianira είπε...

Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ε Σ!!!!!!Όλες!
Καταπληκτική δουλειά,μπράβο!
Και αφού μου επιτρέπεις,θα πάρω τη γαλάζια να στολίσωψ κι εγώ το σπιτάκι μου(αν τα καταφέρω με τους κωδικούς...)
Να χαίρεσαι το αγοράκι σου,να τα εκατοστήσει!

spoon_n_love είπε...

Δεν έχω λόγια σ ευχαριστώ πολύ πολύ,είναι όλες υπέροχες δεν ξέρω ειλικρινά ποια να διαλέξω.Σε ζηλεύω που ζωγραφίζεις τόσο όμορφα.Εύχομαι οι νεραιδούλες σου να σε συντροφεύουν σε όλη σου τη ζωή ...Να είσαι πάντα ΚΑΛΑ

Fanypap είπε...

Αναστασία Νεραϊδόσκονη, σ'εχαριστώ για τις ωραίες ευχές σου,μπορείς να πάρεις και τις δύο στο ωραίο blog σου, για να σου φέρουν τύχη,ευτυχία και ότι άλλο επιθυμείς, σαν νεράϊδα που είσαι και σύ!φιλάκια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑ ΜΙΣΟ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ...Η ΜΙΣΙΡΛΟΥ!ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ!
ΦΙΛΙΑ Χ 2

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την τέλεια ανάρτηση!!!Είναι τιμή μου να βρίσκεται η Νεράϊδα μου στο πανέμορφο blog σου!φιλάκια πολλά, σας περιμένω...

maya =^o^= είπε...

το blog μου είναι 7ο στη λίστα σου και το 7 είναι ο αριθμός μου..τι πάω και προσέχω τώρα ε;;χεεχεχ!!! οι νεράιδες σου είναι μοναδικές!!!θα διαλέξω τη νεράιδα της θάλασσας γιατί την αγαπάω πολύ τη θάλασσα και ο άνδρας μου το ίδιο <3 :) είδα τις φώτος με τα έργα των μαθητών σου πωπω κανονική παραγωγή!!!και τα μαλλιά σου σου πάνε πολύ όπως σε είδα στη φώτο που βγάλατε...έτσι να τα κρατήσεις!!!και το δωράκι που έδωσες στην αχτίδα είναι πολύ όμορφο!!!και τα γλυκά φαίνονται λαχταριστά....μιαμ μιαμ μιαμμμμμ.....πάω να στολίσω τη νεράιδα σου στο σπιτάκι μου :) με τίμησες που με επέλεξες να είσαι καλά γλυκιά μου!!!να χαίρεσαι και τον γιό σου :) και να χαίρεσαι γενικότερα!!πάντα να χαίρεσαι καλή μου!!!σε φιλώ!!!! αααα ο λαζαρικός πάει καλά αλλά είναι δύσκολα τις 1ες μέρες μετά την εγχείρηση..έχει ταλαιπωρηθεί πολύ ο καλός μας..όλα θα πάνε καλά όμως.Ο Θεός έκανε το θαύμα Του!!!!!

Ειρηνη Σ είπε...

Φανη να χαιρεσαι το παιδι σου
οι νεραιδες σου ΥΠΕΡΟΧΕΣ
γεια στα χερια σου
να εισαι παντα καλα

Fanypap είπε...

ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ, Ειρήνη μου, χαίρομαι που σου αρέσουν οι Νεράϊδες μου! Μπορείς βέβαια κι εσύ να πάρεις όποια θέλεις για το πανέμορφο blog σου!Εύχομαι να σου φέρει ότι επιθυμείς! φιλάκια.

Εvaggelia-P, Ευαγγελία μου, πολύ μου άρεσε το blog σου, θα ήταν τιμή μου να φιλοξενήσεις μία νεράϊδα μου, σαν βραβείο για τη δουλειά σου! εύχομαι να σου φέρει ότι επιθυμείς!

Fora, Φόρα μου, σ'ευχαριστώ για την καλλιτεχνική παρουσίαση του βραβείου Νεράϊδας, στο πανέμορφο blog σου! Θα σου φέρει σίγουρα τύχη, και ευτυχία! φιλάκια.

Kiki Aposeki είπε...

Να τον χαίρεσαι τον Λεβέντη σου!!! Οι νεράϊδες σου είναι ονειρεμένες!!! Μπράβο σου και μπράβο σε όλα τα κορίτσια που το κέρδισαν!!! Φιλιά και καληνύχτα!!!

Fanypap είπε...

Φόρα μου, καλό ταξίδι, Πολύ καλλιτεχνική παρουσίαση , έβαλες όλο το ταλέντο σου, μπράβο σου γλυκιά μου!!Τιμή μου που ασχολήθηκες μαζί μου τελευταία στιγμή!φιλάκια.

Fotolabida 1, Φωτολαμπίδα μου, σαν νεραϊδούλα κι εσύ, πάρε μια νεράϊδα στο υπέροχο blogοσπιτάκι σου για γούρι και συντροφιά! φιλάκια.

Μάνια μου, ευχαριστώ για τις ευχές σου! Θα χαρώ να πάρεις κι εσύ μια νεράϊδα σαν βραβείο για το ωραίο blog σου! Εύχομαι να σου φέρει ότι επιθυμείς!!! φιλάκια.

Fanypap είπε...

Φοτολαμπίδα μου, σ' ευχαριστώ για την ωραία ανάρτηση! Να έχεις πάντα αυτό που θέλεις! φιλάκια.

Fanypap είπε...

Κλωθώ, Μαίρη μου χαίρομαι που σου άρεσε, ευχαριστώ! φιλάκια.

Fanypap είπε...

Ροδούλα μου, καλή χρονιά!σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες ευχές σου!Καλά ήταν δυνατό να διαλέξεις κάποια άλλη, και όχι της μουσικής;;;Εύχομαι να σου φέρει ότι επιθυμείς, αφού σαν Νεράϊδα μπορεί!Αγάπη και φιλάκια πολλά!!!

Νίκη μου,φυσικά και θα ένοιωθε καλύτερα στη Βυττίνα η Νεράϊδα του δάσους και της μουσικής! εύχομαι να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία και να είναι το γούρι σου!Σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες ευχές σου. αγάπη και φιλάκια πολλά!!

Fanypap είπε...

Kallianira, Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια, και για τις πολύ ωραίες ευχές σου! Εύχομαι η Νεράϊδα να εκπληρώσει όλα σου τα όνειρα! φιλάκια.

Fairy tale, nadia μου, σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου, τα καλά σου λόγια, και την τέλεια ανάρτηση!!!Εύχομαι να φέρει και σε σένα ότι επιθυμείς!!!φιλακια πολλά!!!!

Fanypap είπε...

[hand made+art]x2, Kορίτσια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! φιλάκια χ2!!!!

Fanypap είπε...

Μaya μου, τρυφερούλα μου, σ'ευχαριστώ για όλα τα καλά σου σχόλια και τις ευχές σου! Το 7 όντως είναι ο ιερός αριθμός της αρχαιότητας!Εύχομαι όλα τα καλά μαζί με τη Νεράϊδα να έλθουν στο σπιτικό σας!φιλάκια πολλά!

Fanypap είπε...

Ειρήνη Σ, Ειρήνη μου, ευχαριστώ για τις πολύτιμες ευχές σου!Σου χαρίζω όποια νεράϊδα σου αρέσει, για το πανέμορφο blog σου, και μαζί μ'αυτό και τις Νεραϊδένιες ιδιότητές της! δηλ. να σου φέρνει ότι επιθυμείς!!!φιλάκια πολλά!

Fanypap είπε...

Κική μου, ευχαριστώ για τις ευχές σου! χαίρομαι που σου άρεσαν γιατί θέλω να σου χαρίσω όποια σου αρέσει περισσότερο , σαν βραβείο πανέμορφου blog!Πάρτην για γούρι! θα σου φέρει ότι επιθυμείς! φιλάκια.

Ειρηνη Σ είπε...

να εισαι παντα καλα
σευχαριστω

maya =^o^= είπε...

σε ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά <3 μου!!!!!!!!!!!και σε εσένα καλή μου και στην οικογένεια σου εύχομαι όλα τα καλά του Θεού!!πολλά φιλιά!!!

Mania είπε...

Φανή μου σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες και τις πολύτιμες ευχές σου. Πήρα την Νεραιδα του Δάσους και της Μουσικής, αν και μου άρεσε πολύ και η Νεράιδα της θάλασσας, και την στόλισα στο σπιτικό μου. Υγεία και ευτυχία εύχομαι σε εσένα και στην οικογένειά σου!!

Unknown είπε...

KΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!!! ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΣΟΥ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!

deppy11 είπε...

Φανη να εισαι καλα!!!! ευχαριστω για το βραβειο!!! δεν μπορω να ξεχωρισω ποια να παρω !! ειναι ολες ιδιαιτερες !!! αλλα θα διαλεξω αυτην του δασους και της μουσικης που ειναι λιγο πιο κοντα σε μενα!!!!
Ελπιζω να ερθεις καποια στιγμη κατα την Δραμα για να γνωριστουμε!!!!
φιλια!!!

Unknown είπε...

Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη. Μ’ αρέσει πολύ η δουλεία σου, είμαι fan σου και μάλλον θα γίνεις η αιτία να ασχοληθώ με την ζωγραφική πιο ζεστά.
Φιλιά καλό Σαββατοκύριακο!!!

Kiki Aposeki είπε...

Σ' ευχαριστώ για το υπέροχο γούρι!!! Εύχομαι οι επιθυμίες όλων μας να γίνουν πραγματικότητα!!! Σε φιλώ!!!

Βίκυ είπε...

Φανή μου, σε ευχαριστώ για το υπέροχο βραβείο!Κοσμεί ήδη το μπλογκ μου!Όσο για τη σιλικόνη....επικοινώνησα ήδη τηλεφωνικά με το μαγαζί και είμαι στη διαδικασία της παραγγελίας!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!!!

Elena είπε...

Φανή μου η υπέροχη νεραιδούλα σου ομορφαίνει το blog μου, ευχαριστώ πολύ! Σχετικά με την παρακολούθηση το έχω ετοιμάσει!! Φιλάκια πολλά!

el.mar είπε...

Τι φανταστικές νεραϊδούλες είναι αυτές Φανή μου!!!Μπράβο σου!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την τιμή!!!!!!!!!!!
Θα πάρω την νεραϊδούλα του δάσους κ της μουσικής μιας κ το κουνελάκι είναι στο δάσος...θα κάνουνε παρέα!!!
Να είσαι καλά!!!Φιλάκια!!!!!!!

Fanypap είπε...

Ειρήνη μου,σ'ευχαριστώ πολύ!φιλάκια

Maya mou, σ'ευχαριστώ πολύ!φιλάκια

Μάνια μου, σ'ευχαριστώ κι εγώ πολύ! φιλάκια.

Fanypap είπε...

Βάσω Παππά, Vasso Pappa, Βάσω μου, με τα απίθανα κοσμήματά σου,ευχαριστώ πολύ! Θα χαιρόμουν πολύ, αν έπαιρνες κι εσύ μια Νεράϊδα μου για το όμορφο blog σου, μαζί με τις Νεραϊδένιες ιδιότητές της για να πραγματοποιήσει τα όνειρά σου!φιλάκια, χάρηκα που με βρήκες!

Creative Journey Deppy 11, Δεσποινάκι μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Σίγουρα θα τα πούμε στη Δράμα! φιλάκια πολλά.

Maria, Μαρία μου, ήδη ζωγραφίζεις πολύ ωραία!!!Να ασχοληθείς, Βέβαια! γιατί έχεις τα προσόντα!Καλό Σαββατοκύριακο παρέα με μια Νεράϊδα μου, που σου χαρίζω!!!φιλάκια.

Κική μου, σ'ευχαριστώ! Σίγουρα θα γίνουν πραγματικότητα, αφού τώρα έχουμε τόσες Νεράϊδες! φιλάκια πολλά.

Fanypap είπε...

Βίκυ μου, δική μου είναι η τιμή! σ'ευχαριστώ πολύ! φιλάκια.

Elena,Έλενά μου, το blog σου είναι όμορφο έτσι κι αλλιώς, αλλά πιστεύω ότι η Νεράϊδα θα σε βοηθήσει στα όνειρά σου! Έγινα παρακολουθητής σου, εσύ;;; φιλάκια πολλά.

el mar, Αχ κουνελάκι μου, εύχομαι η Νεράϊδα να εκπληρώσει όλα τα όνειρά σου! φιλάκια.

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΓΡΑΦΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΛΕΩ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

nameliart είπε...

Η μια πιο όμορφη απ’ την άλλη οι νεράιδες!
Και το blog, ένα υπέροχο εικαστικό δάσος που τις φιλοξενεί!!!

Τους θερμούς χαιρετισμούς μου!

Kid'sART by Angie είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΝΗ ΜΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜ ΕΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΓΕΡΟΥς ΔΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙ ΑΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ!ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Pavlina είπε...

Ζωγραφίζεις υπέροχα!! Είναι μαγευτικές οι νεράιδες σου! Με έχουν ξετρελλάνει!

Μοντέρνα Σταχτοπούτα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μοντέρνα Σταχτοπούτα είπε...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τo βραβείο και για τα καλά σου λόγια!! Είναι υπέροχες οι νεράιδες σου! Συγχαρητήρια για το ταλέντο αλλά και την ευγένειά σου!! Να σαι πάντα καλά!!!

Sophie είπε...

Φανή μου καλώς σε βρήκα,οι δημιουργίες σου είναι όλες υπέροχες φαίνεσαι πολύ ταλαντούχο άτομο.Οι νεράιδες σου είναι όλες καταπληκτικές θα ήθελα τη γαλάζια νεράιδα γιατί είναι ίδια η κόρη μου αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετη με την τεχνολογία δεν ξέρω πως να τη βάλω στο μπλογκ μου χα χα χα φιλάκια ....

Ανεράιδα είπε...

Υπέροχες είναι όλες!!! Σε ευχαριστώ πολύ, έστω και καθυστερημένα......

Fanypap είπε...

Νάσια μου, σ'ευχαριστώ πολύ!
Σε ξεχώρισα καιρό τώρα, αλλά μου διέφυγε μάλλον! Τώρα είμαι μέλος, σ' ευχαριστώ που το είπες, πρέπει να λέγονται όλα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις! φιλάκια πολλά.

Nameliart, σ'ευχαριστώ υπέροχη ποιήτριά μου και ζωγράφο! Σε θαυμάζω καιρό τώρα. θα χαρώ να πάρεις κι εσύ μια νεράϊδα μου, σαν βραβείο και έμπνευση. φιλάκια πολλά.

Angie μου, ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια. Ναι, αυτό ήταν κάτι που δεν το πίστευα ούτε εγώ! Αλλά διαψεύστηκα περίτρανα, έχεις δικαιο.φιλάκια πολλά

Fanypap είπε...

Angie, θα χαρώ αν πάρεις μια νεράϊδα για τύχη και ότι άλλο επιθυμείς! φιλάκια.

Pavlina μου, σ'ευχαριστώ, θα χαρώ πολύ άν πάρεις κι εσύ μια νεράϊδα για το όμορφο blog σου, για γούρι και πραγματοποίηση όλων σου των ονείρων! φιλάκια.

Μοντέρνα Σταχτοπούτα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!! φιλάκια και να εκπληρωθούν τα όνειρά σου!

Fanypap είπε...

Shophie μου, σ'ευχαριστώ.Να χαίρεσαι την νεράϊδα κόρη σου! Η δική μου νεράϊδα κόρη μου, πρόσθεσε τώρα κάτω από τις Νεράϊδες ένα ΚΟΥΜΠΙ που λέει: Προβολή Οδηγειών,
για όσους δυσκολεύονται να πάρουν τις Νεράϊδες, το ανοίγεις και ακολουθείς τις οδηγίες. Ελπίζω να τα καταφέρεις να την πάρεις για να σου εκπληρώσει όλα τα όνειρά σας (τα δικά σου και της κορούλας σου)!φιλάκια.

Ανεράϊδα μου, σ' ευχαριστώ , εύχομαι να σου φέρει τύχη και ότι άλλο επιθυμείς! φιλάκια πολλά.

...irida... είπε...

καλημέρααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ!!! ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!! ΦΙΛΙΑ!!! ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

Fanypap είπε...

'Ιριδά μου Καλή σου μέραααααααααααααα!!!!! δεν βρίσκω κάπου να αφήσω σχόλια στο blog σου, δεν έβαλες;;;; ή δε το βλέπω;;; φιλάκκκια και σ' ευχαριστώ που με τίμησες!

Fanypap είπε...

Βάσω Παππά, Βάσω μου, δική μου είναι η τιμή γλυκιά μου, τόσο ωραίο blog που έχεις!!!και τι δουλειά!!! καλές δημιουργίες!!! φιλάκια.

Unknown είπε...

φανή κουλουράκια να βάλεις για βραβείο. θα κάνουν θραύση εμένα πάντως μου άνοιξε η όρεξη

Olga είπε...

I always visit your blog with pleasure. It gives me a slice of Greece, which is a place I love so well.

Fanypap είπε...

alex, πάρε ένα! την άλλη φορά θα το κοιτάξω.... σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη!

Fanypap είπε...

Οlga, thank you for your love! Greece need it, now in difficult situations!!! I always visit your blog with pleasure too!!! It is so beautiful!!!thank you! kisses from Greece.

marilise είπε...

πολύχρονο και χιλιόχρονο το παλληκάρι σου !!!!
τι υπέροχη έκπληξη ήταν αυτή φίλη μου μαζί με το καλό φθινόπωρο
σε ευχαριστώ απο καρδιάς νάσαι πάντα καλά κα μοιράζεις χαρά στους γύρω σου με τις δημιουργίες σου !!!!!

Fanypap είπε...

Marilise, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! σ'ευχαριστώ πολύ που φιλοξενείς τη Νεράϊδα μου, μαζί με τις δικές σου!τιμή μου! φιλάκια.εύχομαι να εκπληρώσει όλα τα όνειρά σας!

Love Joice είπε...

Following you back, thank you! xx Joice

Fanypap είπε...

LOVE JOICE Τhank you Joice, you have a beautiful blog!

Λαμπρινή είπε...

Χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε Φανή.Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και δημιουργική!Θαύμασα όλα τα έργα σου,είσαι καταπληκτική,μπράβο!Θα τα λέμε.Καλό βράδυ.

Fanypap είπε...

ΛΑΜΠΡΙΝΗ μου, σ'ευχαριστώ πολύ! σίγουρα θα τα λέμε! φιλάκια.

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Έτσι πέρασα, για ευχές Φανή μου!
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ να έχεις καλή μου Φανή, ξεκούραστο και ευχάριστο.
Με την ΑΓΑΠΗ μου, και πολλά πολλά φιλάκια!!!
Υ.Γ. Δεν πάω καλά μου φαίνεται, γιατί μόλις είδα ότι δεν είχα γίνει μέλος του blog σου τόσο καιρό. Το ίδιο ανακάλυψα και για ένα άλλο blog πριν από λίγο. Μου φαίνεται θα πάρω σβάρνα τα αγαπημένα μου blogs, για να εξετάσω αν έχω κάνει το ίδιο και με άλλα χαχαχα.

Kiki Aposeki είπε...

Καλησπέρα Φανή μου!!! Επέστρεψα και είπα να περάσω για ένα χαιρετισμό και ευχές για καλό Σαββατοκύριακο!!!

Fanypap είπε...

Ροδούλα μου, καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!!! ευχαριστώ για τις ωραίες σου ευχές. Πάντα γλυκιά Ροδούλα μου! φιλάκια πολλλλλλά!!!

Fanypap είπε...

Κική μου σ'ευχαριστώ γλυκιά μου!Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!!! φιλάκια πολλλά!!

Humberto Dib είπε...

Hi, I just popped in to say hello, great blog, congratulations!
I'll follow you.
You can visit mine if you feel like.
Cheers from Argentina!
Humberto.

Fanypap είπε...

Humberto Dib, my new friend, thank you for good words! I"ll follow your blog too, It is beautiful! Greetings from Greece.

Juanlu (Luiyi) είπε...

Gracias por tu vivita a mi blog! yo también caminaré por el tuyo.

Un abrazo desde España!

Fanypap είπε...

Juanlu (Luiyi), thank you! Kisses from Greece.

Ανώνυμος είπε...

So beatiful... i don't know how to do this....let it..... but amazing all words... emotions come out by my soul.

Fanypap είπε...

Universo Paralelo em Versos, my poetry friend, thank you so much!!! have a good winter! greetings from Greece.

Μαiρη είπε...

Μια φθινοπωρινή καλημέρα σου στέλνω με την αγάπη μου!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!

Fanypap είπε...

Μαίρη μου,καλή σου μέρα και δημιουργική και σε σένα χρυσοχέρα μου! φιλάκια.

effie's Sweet Home Designs, Εφούλα μου, σ' ευχαριστώ για τις ευχές και την αγάπη σου, ανταποδίδω πολλή αγάπη! φιλάκια.

nameliart είπε...

Φανή μου, μετά από πολλαπλό δίλημμα, διάλεξα στη νεράιδα της θάλασσας
και στόλισα το μπλογκ μου με την εικόνα της!
Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!

Fanypap είπε...

nameliart, Μελίνα μου, σ' ευχαριστώ πολύ, είναι τιμή μου να βρίσκεται η Νεράϊδα μου στο τόσο όμορφο blog σου!φιλάκια , καλές δημιουργίες!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...