Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Δημιουργικός Διαγωνισμός "Ελευθερώστε την έμπνευσή σας!" by A Pink Dreamer

Καλό μήνα σε όλους σας φίλες και φίλοι μου!!! Σήμερα το πρωί με περίμενε μια απίστευτη έκπληξη καθώς άνοιξα τον η/υ μου και μπήκα στο blog της φίλης μου A Pink Dreamer!!! Ήμουν η τυχερή νικήτρια του Διαγωνισμού/Πρόκληση!!!- Contest/Challenge!!! Ελευθερώστε την έμπνευση σας!/Free your inspiration!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά που πήρα καθώς είναι ο πρώτος διαγωνισμός στον οποίον είχα την τύχη να κερδίσω, αφού είμαι και σχετικά καινούρια στην μπλογκογειτονιά!!


Ο διαγωνισμός συνεχίζεται βέβαια και αυτόν το μήνα με θέμα "Η Θάλασσα" με δώρο μια πανέμορφη χειροποίητη τσαντούλα γι' αυτό ελευθερώστε την δημιουργικότητα και την φαντασία σας όλοι και πάρτε μέρος με τις δημιουργίες σας!! Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό αυτού του μήνα της A Pink Dreamer μπορείτε να δείτε πληροφορίες εδώ.


Σ' ευχαριστούμε πολύ μαγισσούλα για την πρωτότυπη ιδέα σου και τα πανέμορφα δωράκια σου!! Να χεις ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι!! :)

12 σχόλια:

apinkdreamer είπε...

ποσο χαιρομαι που χαρηκες!!!! ολα τα οφειλεις στο μικρο μαγο μου που τραβηξε το χαρτακι με το ονομα σου!!!
συγχαρητηρια και στα παιδια που σε βοηθησαν!

el.mar είπε...

Συγχαρητήρια Φανή μου!!!!
Τώρα ετοιμαζόμαστε για "θάλασσα"!!!
Φιλιά κ καλό μήνα!!!!

maya =^o^= είπε...

σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!ξέρω πως είναι να κερδίζεις δώρο απο την Pinkdreamer :D πάντα τυχερή να είσαι!!!!!

vassia είπε...

συγχαρητήρια λοιπόν!!!! μπράβο και καλό μήνα!!!!

φόρα είπε...

συγχαρητήρια Φανή, το άξιζε η μαγισούλα,
από ό,τι φαίνεται τα μάγια της πιάνουν οπότε είθε το μέλλον γεμάτο γλυκές νίκες!

Fanypap είπε...

Σας ευχαριστώ όλες πολύ καλές μου φίλες!!! Πολλά φιλάκια, να είστε όλες δημιουργικές και τυχερές στους επόμενους διαγωνισμούς σας εύχομαι!!! :) Και καλό μήνα φυσικά!

Pink Dreamer τον γλυκύτατο μικρό μάγο να του πεις ότι τον ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ και να του τσιμπήσεις οπωσδήποτε το μαγουλάκι από μένα χεχε!! :) Τα αστεράκια μου θα ενθουσιαστούν μόλις τους ανακοινώσω ότι κερδίσαμε και ακόμα περισσότερο όταν θα πάρουμε το δωράκι το οποίο θα αξιοποιήσουμε άμεσα!!! Πολλά φιλάκια γλυκιά μου!!

marilise είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ φιλενάδα νάσαι πάντα καλά είχε απόλυτο δίκιο η ονειρονεραιδούλα μας !!!!!!!!!!!! καλώς σε βρήκα

Marie είπε...

Συγχαρητήρια!!! Το αξίζεις άλλωστε! Φιλιά..

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Αγαπημένη μου Φανή ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Είχα ξαναπεράσει από το blog σου προχθές, αλλά σχολίασα από πιο πίσω, και μετά πήγα και στην ανηψούλα και δεν ξέρω πώς, ξέχασα να σχολιάσω και αυτή την τόσο όμορφη ανάρτηση.
Σου αξίζει το βραβείο Φανή μου. Σου εύχομαι να πάρεις και άλλες τέτοιες χαρές μέσα από το διαδίκτυο. Απ' ότι πρόσεξα, κάναμε τον ίδιο καιρό το blog μας. (Εδώ ταιριάζει το: ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ χαχαχα)
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σου στέλνω.
Υ.Γ. αύριο φεύγουμε για Κύπρο, και δεν ξέρω πότε θα βρω χρόνο να ξανασεριανίσω στην αγαπημένη μου μπλοκογειτονιά.
Μέχρι να τα ξαναπούμε, να περνάς πολύ-πολύ όμορφα!!!

Rena είπε...

Συγχαρητήρια!!!
Ωραία τα ψαράκια σου!!!

Fanypap είπε...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!καλή επιτυχία και σε σας, στον καινούργιο διαγωνισμό της A pink dreamer, για την υπέροχη τσάντα!!!!

Ροδούλα μου, καλά να περάσεις στην υπέροχη Κύπρο μας! Μάθε και κανένα κυπριακό τραγουδάκι να μας πεις, γιατί τα λές τόσο ωραία!!! φιλάκια.

Fanypap είπε...

Marie, σ'ευχαριστώ πολύ! καλές δημιουργίες και σε σένα εύχομαι! φιλάκια.

Marilise, Κάτια μου, χαίρομαι πολύ που με βρήκες, τρυφερή μου ψυχούλα,να χαίρεσαι τις 3 νεράιδες σου, πολύ ωραία τα blog σου, με ταξίδεψες σε ονειρεμένα μέρη!!! φιλάκια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...