Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Τοιχογραφία σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής!

Αλήθεια πόσοι από εσάς έχετε επισκεφτεί την Χαλκιδική και τις όμορφες παραλίες της;; :) Μερικές από αυτές είναι σίγουρα από τις καλύτερες όλης της Ελλάδος και φυσικά όσοι τις επισκέπτονται τους μένουν αξέχαστες για πάντα!!


Εδώ είναι μια τοιχογραφία μου που ζωγράφισα σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο, το "ΗΡΑΙΟΝ" στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, καθώς επίσης και το λογότυπο του ξενοδοχείου.





Η φιλοξενία της Σταυρούλας και του συζύγου της (ιδιοκτητών του Ξενοδοχείου), η καθαριότητα και τα νοστιμότατα φαγητά της, μένουν αξέχαστα σε όλους τους τυχερούς επισκέπτες του!!!! Διακοσμημένοι χώροι με γούστο, με θέα την θάλασσα, ειδικά από το εστιατόριο, οικείο, ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, κάνει τον καθένα να νιώθει άνετα, να ξεκουράζεται και να απολαμβάνει τις διακοπές του! Η πρόσβαση στη Θάλασσα γίνεται με τα πόδια, είναι πολύ κοντά. Το site  του ξενοδοχείου είναι: www.HERAIONHOTEL.gr για όποιον ενδιαφέρεται.. Γειά σου Σταυρούλα, θυμάμαι ακόμα το Παστίτσιο σου!!! Δεν το πέτυχα ποτέ έτσι εγώ, Τέλειο!!! Φιλάκια πολλά!!



7 σχόλια:

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!! ΑΧ ΑΧ ΑΧ !!!!!!!!!! ΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2007 . ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ! ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ............... ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

Fanypap είπε...

Έφη μου, το ωραίο με τη Χαλκιδική είναι ότι συνδυάζει τα πάντα, για όλες τις ηλικίες!!! Διασκέδαση, ξεκούραση, ανεμελιά, ομορφιά, θάλασσα τέλεια, πεύκα για σκιά, βραδινή ζωή, κοντινές πανέμορφες (ακόμη και ατομικές) ακτές,δραστηριότητες διάφορες ακόμη και για παιδιά, τα πάντα δηλ.!!!!!Εντάξει με την αυθαιρεσία...το κάνουμε για να δείξουμε ότι είμαστε στην Ελλάδα της ελευθερίας βρε!!! (πλάκα κάνω) έχει λίγο παραγίνει, αλλά αυτό ξεκινάει από ψηλά δυστυχώς! φιλάκια!!!

φόρα είπε...

καλά τα λες, απο ψηλά ξεκινά και από το κεφάλι βρωμά το ψάρι...
και ακόμα πιο καλά τα φτιάχνεις!
πετυχημένη η ζωγραφιά για το ξενοδοχείο...
τα ξαναλέμε, να είσαι καλά!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Αγαπημένη μου Φανή ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
Έχασα επεισόδια ε;
Τι όμορφα που το ζωγράφισες! Τα συγχαρητήριά μου. Είναι λες και είναι αληθινή η κληματαριά. Κοίτα τώρα μια σύμπτωση. Εχθές είχαμε πάει για καφέ στο Κεφαλάρι στην Κηφισσιά, και εκεί που καθίσαμε, είχε μια ελιά αληθινή σε μεγάλη γλάστρα, και άλλες τέσσερεις ζωγραφισμένες στον τοίχο κι εγώ κάθισα και τις θαύμαζα, γιατί ήταν σαν αληθινές. Μόλις είδα το δικό σου έργο, θυμήθηκα εκείνες.
Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου!
Πολλά πολλά φιλιά και μια μεγάαααλη αγκαλιά.

Fanypap είπε...

"Φόρα" μου έτσι είναι, σ' ευχαριστώ πολύ και καλώς σε βρήκα! Τα έργα σου στο blog σου μ' αρέσουν πολύ! Πολλά φιλάκια!

Ροδούλα μου απίστευτη σύμπτωση όντως χεχεχε!!!! :) Τώρα που μου το λες μου δίνεις ιδέα να ζωγραφίσω κάπου τοιχογραφία ελιά μιας και είναι από τα αγαπημένα μου δέντρα..! Χαίρομαι που σ'άρεσε η κληματαριά μου!! Πολλά πολλά φιλάκια και πολλές αγκαλιές επίσης!!!

Χειρ/τα Μπλε Όνειρα/Handmade Blue Dreams είπε...

Όμορφο,μπράβο!Στη Ν.Καλλικράτεια μένω και εγώ.

Fanypap είπε...

Χειρ/τα Μπλε Όνειρα/Handmade Blue Dreams, τυχερή είσαι γλυκούλα μου!! Έχεις την φύση και τη θάλασσα μαζί, κάθε φορά που βγαίνεις από την πόρτα σου!! Απίθανη ομορφιά η Ν. Καλλικράτεια, όπως και όλη η Χαλκιδική μας!!! Φιλάκια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...