Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Έργα των αστεριών μου με ακρυλικά, τέμπερες και φελλογραφίες!


Με χιόνια μας καλωσορίζει ο καινούργιος χρόνος, στον πρώτο του μήνα, με ομορφιές και αφθονία, όπως προοιωνίζει το κρύο, απαραίτητο για να ανθίσουν και να καρποφορήσουν τα δένδρα και οι καλλιέργειες!! Οι αγρότες χαίρονται για την σίγουρη ανθοφορία πλέον της ελιάς και άλλων καρποφόρων δένδρων, τα οποία δεν θα ανθίσουν αν η θερμοκρασία του χειμώνα δεν κατέβει κάτω από το 0!!!!! Και η πόλη όμως χαίρεται το χιόνι που τόσο σπάνιο πια, είναι σαν δώρο ομορφιάς και παιχνιδιού!!!!


Έργα των αστεριών μου σας δείχνω με υπερηφάνεια!!! Έργα που κάναμε στα μαθήματα ζωγραφικής μου, με ακρυλικά χρώματα. Πως να μην είμαι περήφανη για τέτοια αριστουργήματα;;; Μπράβο σας παιδιά μου!!



Καταρράχτης μας σε όλες τις εκδοχές του!! έργα πάλι των αστεριών μου που κάναμε στα μαθήματα ζωγραφικής μου, με τέμπερες και ακρυλικά χρώματα!!


Φελλογραφία με τ'αστέρια μου, ακρυλικά χρώματα σε φελλό! Τεχνική Ανατολής!! Ενθουσιάστηκαν τα αστεράκια μου!! και φαίνεται και στο αποτέλεσμα!! Μια τεχνική δύσκολη, μιας πινελιάς, όπως λέμε μονοκονδυλιά!! Η πρώτη τους επαφή ήταν πολύ ενθαρρυντική, με σχετικά, πολύ ωραίο αποτέλεσμα.




Και μια ανάπαυλα για ένα τουρνουά σκακιού με σιμουλτανέ στα γρήγορα, για να ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό μας!! Οι σκακιέρες έτοιμες και μας περιμένουν!! Πάμε!! 


Εδώ σας παρουσιάζω ένα μικρό εργάκι μου, μια ζωγραφισμένη κλειδοθήκη, όπου κρεμάω τα κλειδιά μου, για να μη τα ψάχνω! Είναι ζωγραφισμένη με ακρυλικά χρώματα, σε ξύλο ειδικά επεξεργασμένο, με κολλημένο φύλλο ψευδόχρυσου και βερνικωμένη!!!  



2 ΒΡΑΒΕΙΑ, περιμένουν να τα πάρω πολλές μέρες τώρα, ένα από την αγαπημένη Αλέκα, και ένα από την αγαπημένη Νεφέλη της όμορφης γειτονίτσας μας!! Σας ευχαριστώ πολύ φίλες μου  αγαπημένες, εύχομαι ο νέος χρόνος να μας φέρνει μόνο χαρές!!



Και τώρα οι όροι του βραβείου:

  • Να ευχαριστήσεις αυτόν που σου το απένειμε αφού γίνεις μέλος στο blog του.
  • Να απαντήσεις στις ερωτήσεις.
  • Να το απονείμεις σε 15 blog και να ενημερώσεις τους ιδιοκτήτες τους.

το βραβειάκι αυτό με περιμένει μερικές μέρες τώρα και ήρθε η στιγμή να το παραλάβω. Ευχαριστώ πολύ την Αλέκα, που μου το χάρισε!

οι απαντήσεις!
1) Αγαπημένο φαγητό: πατάτες τηγανητές, βραστές, φούρνου,ψητές κ.λ.π.
2) Τι δεν μου αρέσει στους ανθρώπους: η κακία
3) Μου αρέσει οι άνθρωποι με τους οποίους κάνω παρέα: Να είναι αισιόδοξοι και με χιούμορ
4) Με ηρεμεί: η ζωγραφική με συνοδεία μουσικής
5) Αγαπώ: τα αστεράκια μου, τα αστέρια μου τα μεγάλα, τις φίλες μου, τους φίλους μου, τη δουλειά μου, την οικογένειά μου , τη φύση, τα ζώα και γενικά όλους και όλααααα, εκτός από τους χαιρέκακους
6) Με νευριάζει: η συκοφαντία
7) Δεν αποχωρίζομαι ποτέ (αντικείμενο): το κινητό μου


2ο βραβείο από τη Νεφέλη (nefeli9.blogspot.gr)!


Η γλυκύτατη Νεφέλη, μου χάρισε το όμορφο αυτό  βραβείο και την ευχαριστώ πολύ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πιστεύω ότι θα μου φέρει γούρι.

Οι όροι είναι:
  • Ευχαριστείς αυτόν που σου το απένειμε.
  • Απαντάς στις ερωτήσεις.
  • Το χαρίζεις σε 15 blogs και τους ενημερώνεις.

οι απαντήσεις:
1) Αγαπημένο φαγητό: πατάτες σε όλες τις μορφές τους
2) Τι δεν μου αρέσει στους ανθρώπους: το ψέμα, η αδικία και η υποκρισία
3) Τι μου αρέσει στους ανθρώπους που κάνω παρέα: το χιούμορ και η ειλικρίνεια
4) Με ηρεμεί: η δημιουργία, οι φίλες μου, τα παιδιά  μου!!
5) Αγαπώ: τα παιδιά γενικά, τη φύση, τον ουρανό, την ελευθερία, την ομορφιά, τα ζώα και άλλα πολλά!!!
6) Με νευριάζει: τώρα τελευταία διαπίστωσα ότι νευριάζω πιο εύκολα, με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας!! Τελικά απογοητεύτηκα, δεν θα πάμε ποτέ μπροστά μάλλον!!
7) Τι δεν αποχωρίζομαι ποτέ (αντικείμενο): το κινητό μου!!

Και τα δύο βραβεία τα χαρίζω στα παρακάτω 15 αγαπημένα blogs:
1) Ελενα Λ, miakalimera.blogspot.gr
2) Ποδηλάτισσα, podilatisa.blogspot.gr
3) Μαριλένα, marilenaspotofart.wordpress.com   
4) mirsini's creations, mirsiniscreations.blogspot.com
5) Δέσποινα, creative-journey-deppy11.blogspot.com
6) Ροδούλα, annoula-rodoula.blogspot.gr
7) Kate's CakeBox Κate, katesdeliciousbox.blogspot.com
8) Pepi, dhmiourgieskardias.blogspot.gr
9) Δημιουργία, dimiourgo.blogspot.gr
10) Γιούλα Δημιουργίες χαράς, gioulazm.blogspot.com 
11) syros2js, syros2js-events.blogspot.gr
12) debgoud, debbs-jewelry.blogspot
13) ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, diamadaki.blogspot.gr
14) Σμαραγδένια Ρούλα, smragdenia.blogspot.gr
15) Λίγο απ'όλα... τα γούστα, horisoria.blogspot.gr

Στη συνέχεια δωράκια από πολλές φίλες με γέμισαν αγάπη και νοσταλγία για να πιω ένα καφεδάκι μαζί τους!!! Σας ευχαριστώ πολύ γλυκιές μου, σας αγαπώ πολύ!! Είχα κι άλλα πολλά, αλλά επιφυλάσσομαι να σας τα δείξω μια άλλη φορά. 



Δωράκια από την αγαπημένη μου φίλη Έπτισαμ από την Ιορδανία! η αγάπη φτάνει πολύ μακρυά!! Σε χρόνο και τόπο!! Σας ευχαριστώ πολύ αγαπημένοι μου για τα πανέμορφα δωράκια σας!!! σας αγαπώ πολύ!!







Η Λαμπρινή μου η γλυκιά (musicpicturesartetc.blogspot.gr) μου χάρισε ένα τραγουδάκι που το τραγουδάει η ίδια....!!! Και εγώ με την σειρά μου το αφιερώνω σε όλους εσάς, απολαύστε το!!


πρόσκληση για Απρίλιο!! 


Σε μια προσπάθεια να χρωματίσουμε τον κόσμο όσων έχουν ανάγκη…των κόσμο των παιδιών… σας καλώ λοιπόν και εγώ με την σειρά μου να βοηθήσετε όσες-οι μπορείτε…την Φλόγα… με ότι υπέροχο φτιάχνουν τα χεράκια σας… Δείτε περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω blog: aspa-katathesipsixis.blogspot.grtis-annios.blogspot.gr και φυσικά από Δράση Ελληνίδων Bloggers: drasigreekblogger.blogspot.gr.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν φωτογραφίες από την χιονισμένη Θεσσαλονίκη μας από την ανάρτηση μου! 


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους Θεσσαλονικείς, καθώς χιόνιζε από το πρωί ακόμα και στο κέντρο της πόλης, στρώνοντας σε κάποιες περιπτώσεις, ένα λεπτό στρώμα χιονιού πάνω στα αυτοκίνητα! (οι φωτογραφίες είναι σημερινές και κυκλοφόρησαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης)



Τέλος θέλω να σας καληνυχτίσω με τη μικρή μας Ελλαδίτσα από εκεί ψηλά, όπως την βλέπει ο Θεός!!! Υπέροχη δεν είναι;; Ακόμα και τη νύχτα!!! Κι ας μην είναι τόσο φωτεινή όσο οι πλούσιες γειτόνισσες της!! Φωτίζει στους αιώνες όλους τους λαούς του κόσμου!!!


Φιλάκια σε όλους και όλες σας, υπόσχομαι πιο συχνές αναρτήσεις για το νέο έτος γιατί τελευταία με φάγανε οι υποχρεώσεις! Καλό σας βράδυ και καλή σας εβδομάδα!

24 σχόλια:

Maria Villioti είπε...

Καλώς την Φανούλα! Όλα υπέροχα...και το χιόνι φυσικά...χαχα. Ξεχωρίζουν οι δημιουργίες των αστεριών σου όμως! Μπράβο σας! Φιλιά πολλά και καλό χειμώνα...χιχι...

Rena Christodoulou είπε...

Πως θα ήθελα να είμαι κι εγώ μαθήτρια σου!!!!
Είναι πολύ τυχερά τα αστεράκια σου!
Φοβερές οι φωτογραφίες από τη χιονισμένη Θεσσαλονίκη!!!
Πολλά φιλιά!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΑΥΤΟ θα πει μαζεμένη ανάρτηση! Φανή μου αγαπημένη καλημέρα όλη μέρα, είδες τι χαρά σου δίνει το έργο των παιδιών

Μπομπότη Αρετή είπε...

Πολύ πετυχημένα και όμορφα τα έργα των μαθητών σου,Φανή μου, αλλά με τέτοια ταλαντούχα δασκάλα πως αλλιώς θα ήταν;
Να χαρείτε το χιόνο, τυχεροί Θεσσαλονικείς!!!
Καλή εβδομάδα και φιλιά πολλά!!!!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! είπε...

Beautiful works!

Ελένη Φλογερά είπε...

Φανή μου κάνεις πολύ καλή δουλειά με τα αστεράκια σου. Μελλοντικά ταλέντα.
Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα δωράκια σου.
Καλή εβδομάδα!

syros2js είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
syros2js είπε...

Φανούλαααα!!! Μας γέμισες ομορφιά πάλι!!! Καλά, τα αστεράκια σου μεγαλούργησαν πάλι!!! Και πόσο όμορφη κλειδοθήκη!!! Τα δωράκια σου είναι πανέμορφα και τα γλυκάκια... κόλαση!!! ;-) χαχαχα!!! Και το χιόνι.... αχ!!! Τί ωραίες φωτογραφίες!! Συγχαρητήρια και για τα βραβεία, καλέ!!! Πολύ μου άρεσαν οι απαντήσεις σου! Εδώ θα βρεις τις απαντήσεις μου: http://syros2js.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html Και εδώ του Γιάννη: http://syros2js.blogspot.gr/2013/10/blogging.html Αγκαλίτσα σφιχτή και φιλάκι γλυκό! ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! Καλή εβδομάδα!

Πηγή: fanypap.blogspot.com

nikol είπε...

Φανούλα μου η σημερινή σου ανάρτηση έχει τα πάντα . Εργα από τα αστέρια σου βραβειάκια και νόστιμα γλυκά δωράκια από χώρες μαγικές , χιόνι τι άλλο να θέλω για να χαμογελάω .
Φιλάκια πολλά

Ειρηνη Σ είπε...

χαρα στην δασκαλα που διδαξε τα αστερακια της να δημιουργουν τοσο ομορφους πινακες
της αξιζουν τα γλυκακια απο τα αγαπημενα χερια της ανηψιας αφου καταναλωνει τοση ενεργεια για να φτιαχνει τοσο ομορφα εργα
να εισαι καλα Φανη μου και να δημιουργεις

Unknown είπε...

Φανή μου πανέμορφα τα έργα των λιλλιπούτειων ζωγράφων. Τα παιδιά είναι τυχερά που έχουν εσένα δασκάλα. Η κλειδοθήκη σου είναι υπέροχη. Να χαίρεσαι τα βραβεία σου και τα ωραία δωράκια σου. Τα γλυκάκια που έφτιαξε η ανηψιά σου είναι πολύ λαχταριστά. Η Θεσσαλονίκη είναι πανέμορφη με το χιόνι. Πολύ θάθελα να ήμουνα εκεί. Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!!!

Rena είπε...

Πως τα καταφέρνεις και τους κάνεις όλους ζωγράφους έχεις το μαγικό ραβδάκι από ότι φαίνεται!!!!!!!!!!
Μπράβο στα αστέρια σου και σε σένα φυσικά!!!!!!!!!!!!!
Υπέροχες φωτογραφίες!!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!

Ελενα Λ. είπε...

Φανταστικά όλα Φανή μου!
Οι πίνακες με ξετρέλαναν.
Δεν έχω λόγια!
Μπραβο!

Δημιουργία είπε...

Καλή εβδομάδα Φανή .Να χαίρεσαι τους μικρού σου ζωγράφους και να χαρείς τα όμορφα δωράκια σου.

Κική Κωνσταντίνου είπε...

συγχαρητηρια σε ολους για ολα!

φιλακια πολλα γλυκυτατη Φανουλα!

Pepi είπε...

Υπέροχα τα έργα των μικρών σου, Φανούλα! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Και οι φωτογραφίες της χιονισμένης Θεσσαλονίκης είναι άπαιχτες!Να'σαι πάντα καλά!

Fanypap είπε...

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλιά σας, μου δίνετε φτερά!!! Τα αστέρια μου είναι ταλαντούχα όπως βλέπετε κι εσείς, και χαίρονται πολύ με τα σχόλιά σας!! Σας ευχαριστούν και τα αστεράκια μου που βλέπετε και τα δικά τους εργάκια!!! φιλάκια πολλά, τρέχω να δω τις δικές σας δημιουργίες!!

Kate'sCakeBox είπε...

Αγαπημένη μου Φανούλα απίστευτα τα έργα απο τα μικρά σου αστεράκια!!η σούπερ ανάρτηση συναρπαστική απο την αρχή μέχρι το τέλος!να τα χαίρεσαι τα βραβειάκια σου κοριτσάκι μου,κι ευχαριστώ θερμά που με τίμησες με την κίνησή σου!οι απαντήσεις είναι ότι περίμενα απο σένα και συμφωνούμε απόλυτα όσον αφορά στην κατάσταση της χώρας μας..μόνο αισιόδοξη δεν μπορώ να είμαι κι εγώ!θαύμασα την Θεσσαλονίκη με το χιονάκι της και μου άρεσε ιδιαίτερα η πανέμορφη κλειδοθήκη σου!!συνέχισε έτσι να μας ξαφνιάζεις ευχάριστα με τις εξαιρετικές σου αναρτήσεις!!πολλά φιλάκια και την αγάπη μου!

Selcouth είπε...

Κοιτούσα και ξανακοιτούσα τα έργα των παιδιών και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Δεδομένης και της δικής μου έλλειψης καλλιτεχνίας, καταλαβαίνεις το γιατί. :)
Μπράβο και σε 'σένα και σ' όλα τ' αστεράκια που έμαθαν να ζωγραφίζουν τόσο όμορφα για την ηλικία τους.
Να ευχαριστηθείς τα δωράκια σου, είναι όλα πανέμορφα.
Να είσαι πάντα καλά και με πολλές δημιουργικές χαρές.
Καλό Σαββατοκύριακο. :)

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Τι ταλεντάκια είναι αυτά !!!! Πολύ όμορφοι πίνακες!! Ευχαριστώ για τα βραβειάκια. Έκανα ήδη μια ανάρτηση. Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι. Μακάρι να δούμε και 'μεις λίγο χιόνι

deppy11 είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗ!!!

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΣΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΙΑ!!!!

ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Αλέκα είπε...

Φανή μου τι όμορφα που ζωγραφίζουν τ αστεράκια σου!! αλλά με τέτοια δασκάλα αυτό είναι φυσικό.Να είσαι πάντα καλά,να δείχνεις το δρόμο της δημιουργίας στα παιδιά. φιλιά πολλά!!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Αγαπημένη μου ηλ. αδερφή, Φανή μου, καταρχήν σ' ευχαριστώ πολύ, που με θυμήθηκες στην παράδοση των βραβείων σου!! Να τα χαίρεσαι Φανούλα μου, και άλλα πολλά σου αξίζουν.
Καλά, με τα αστεράκια σου τι να πω, με εντυπωσίασες για άλλη μια φορά. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!
Και τα δωράκια σου είναι υπέροχα, να τ χαρείς Φανή μου!!!
Οι φωτογραφίες σου πολύ μου άρεσαν!!
Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το βίντεο με την κοινή μας φίλη τη Λαμπρινή, που το γλύκανε με τη μελωδική φωνή της!!! Μπράβο σου Λαμρπινή μου!!
Καλό μήνα σου εύχομαι αγαπημένη μου Φανή!!!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Φανούλα μου γεια σου!!!
Σήμερα έκανα ανάρτηση με το βραβείο σου!!!
Πολλά πολλά φιλιά ηλ. μου αδερφή!!!
Σ' αγαπώ πολύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...