Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μπομπονιέρες ζωγραφισμένα βότσαλα και δημιουργίες με κολάζ, glass deco και decoupage!

 

Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι, βρήκα επιτέλους χρόνο να σας δείξω τα νέα μου δημιουργήματα, μετά από μεγάλη καθυστέρηση!!! Δυστυχώς δεν μου φτάνει το 24ωρο, θα ήθελα να είχε περισσότερες ώρες, για να τα προλαβαίνω όόόόόόόλααααα όσα θα ήθελα να κάνω!! όπως και πολλές από σας, θα θέλατε το ίδιο φαντάζομαι!!

Να μη σας καθυστερώ...αρχίζω με μπομπονιέρες γάμου, που ζωγράφισα επάνω σε λευκές πέτρες και βότσαλα!! Το θέμα: αφηρημένο ψαράκι, κατά την επιθυμία μιας Νεράιδας που ήθελε έναν γάμο πριγκιπικό, και όπως και τον είχεεεε!!!!!! 








Να ζήσετε γλυκιά μου Νατάσα!!! Η ζωή σας να είναι γεμάτη ευτυχία!! χαρά!!!! υγεία!! και πολλά παιδάκια να γεμίζουν με τις χαρούμενες φωνούλες τους το σπιτικό σας!!










και το τελικό αποτέλεσμα, το ψαράκι μέσα στο διχτάκι με τα χρώματα της Ελλάδας μας!!!!  ελληνικότατη μπομπονιέρα!!




Σας υποσχέθηκα ότι θα σας δείξω τα ομαδικά έργα μας (κολάζ μαζί με ζωγραφική),  με τα αστεράκια μου, που κάναμε και με άλλα υλικά!! Μπορείτε να δείτε εδώ ένα εργάκι από τα πολύ μικρά μου αστεράκια, νήπια!! Κολάζ με ξυλομπογιές που μας τελείωσαν και τις είχαμε για πέταμα! Όπως ξαναείπαμε δεν πετάμε τίποτα!! Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε !!


Ένα λουλούδι με χαρούμενες φατσούλες από χαρτόνι κανσόν και φύλλα από πολύχρωμες ξυλομπογιές!! Δεν έγινε πανέμορφο;;; 




Ένα μοντέρνο νέο υλικό που δουλεύουμε με τα αστεράκια μου, είναι το glass deco, το οποίο εκτός από τζάμια και καθρέπτες διακοσμεί εντυπωσιακά και πίνακες ζωγραφικής!! Κοιτάξτε εδώ το αποτέλεσμα, και μάλιστα πάλι από τα αστεράκια μου που θα πάνε εφέτος νήπια!!!! Τι λέτε;; πανέμορφα;;;






Επίσης δεν θα παρέλειπα να μάθω στα αστεράκια μου και το αγαπημένο σε όλους μας ντεκουπάζ!!!! Πήραμε χαρτοπετσέτες με παιδικά σχέδια και εδώ είναι το αποτέλεσμααααα!!!!! Πες τε μου  αν δεν τα κατάφεραν;;!!!! Εγώ πάντως είμαι πολύ περήφανη για τους μαθητές μου, που έδωσαν όλο τον εαυτό τους φέτος το καλοκαίρι και δημιουργήσαμε θαύματα!!!! Μπράβο σας γλυκά μου αστεράκια!!!

Τα υλικά μας, κόλα, πινέλο, χαρτοπετσέτες και δυστυχώς τα κολλήσαμε σε Α4 χαρτί  γιατί δεν βρήκαμε κάτι άλλο εκείνη τη μέρα. Κάποια άλλη φορά τα κολλήσαμε σε πέτρες και έγιναν απίθανα!! Μπορείτε να δείτε πως έγιναν οι decoupage πετρούλες κάνοντας κλικ εδώ!





Αρκετά περιεκτική και η σημερινή ανάρτηση, δεν νομίζετε;; νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω λοιπόν! καλή εβδομάδα να έχετε φίλοι μου!

30 σχόλια:

Marie-Anne είπε...

Φτιάχνεις τόσα ωραία πράγματα, Φανή μου!!! Γειά στα χέρια σου!! Όσο για τα αστεράκια σου, μόλις μου ήρθε μια ιδέα...να τους βάλεις να ζωγραφίσουν ρολόγια σε βάσεις τούρτας!! Υπέροχα θα γίνουν με τις παιδικές πινελιές τους!!!
Πολλά φιλιά!!!

Alena είπε...

Рыбки невероятные!!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

ενταξει, δεν εχω λογια, οτι και να πω ειναι λιγα! υπεροχα!!!!!!! συγχαρητηριααααα

Μαρία είπε...

...Καλημερα Αγαπημενη μου..αν και αργησες μας εβγαλες ασπροπροσωπους..πανεμορφα ολα..να ζησουν τα παιδια..και οι μπομπονιερες τελοιες..αλλα και τα αστερακια σου..ολα μεσα στην δημιουργια..καλη χρονια ματια μου..να περνας ομορφα..σε φιλω με Φθινοπωρινα φιλια..

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

πολύ όμορφα όλα..οι μπομπονιέρες που μυρίζουν Ελλάδα και θάλασσα πολύ μου άρεσαν...και το βραχιόλι , δακτύλίδι και τα έργα των μικρών

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

Πολυ όμορφα όλα. Θα έπαθαν πλάκα οι καλεσμενοι

Unknown είπε...

Πάντα χαζεύω τα όμορφα πράγματα που κάνεις!!!
Φιλιά πολλά!!!

Roula Tofea είπε...

Πανέμορφα όλα Φανή!!!

Αναστασία είπε...

Αχ! Όλα είναι υπέροχα Φανή μου. Γειά στα χέρια σου. Φιλάκια.

mirsini's creations είπε...

Γειά σου αγαπημένη μου Φανή !!
Επανήλθα !! Καλό φθινόπωρο !!! Βέβαια η ανάρτησή σου μυρίζει καλοκαίρι..και η δικιά μου το ίδιο..χίχί !!!! Πανέμορφα είναι τα ψαράκια πάνω στα βότσαλα !!! Τί φανταστική η ιδέα για καλοκαιρινή μπομπονιέρα !!!! Να ζήσουν και να ευτυχήσουν οι φίλοι σου !!!
Επίσης ξετρελάθηκα με τα έργα που δημιουργούν τα αστεράκια σου και οι εμπνευσμένες ιδέες που έχεις και πάντα μέσα στο πνεύμα της ανακύκλωσης !!!! Είσαι υπέροχη Φανή μου !!!
Θα τα λέμε !! Φιλάκια πολλάαα !! :))

Δημιουργία είπε...

Όμορφη και πρωτότυπη ιδέα τα ζωγραφιστά βότσαλα για μπομπονιέρες. Τα αστεράκια σου λάμπουν σαν τον ηλιο.

giota είπε...

ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Τι όμορφη κίνηση έχουν τα ψαράκια σου!!!Υπέροχη και η ιδέα σου την λάτρεψα !!!Αλλά και τα μικρά σου μαθητούδια διασκεδάζουν δημιουργώντας! Φιλάκια πολλά!!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Συμφωνώ με την ιδέα της Μαριάν θα γίνουν καταπληκτικά !!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Φανή μου με τις ομορφιές σου!!!!!
Τα κοσμήματα γιατί μόνο για τις νύφες;;;Είναι υπέροχα!!!!!!!
Τα ψαράκια απίθανα και οι μαθητές σου κάνουν θαύματα!!!!!!!!
Ε, βέβαια αφού έχουν εσένα!!!!!
Πολλά φιλάκιααα!!!!!!!!!!

Maria Villioti είπε...

Τέλειες οι μπομπονιέρες Φανούλα.Όσο για τα αστεράκια σου, κλέβουν πάντα την παράσταση. Καλό φθινόπωρο να'χετε!!!

Pepi είπε...

Τέλεια τα βοτσαλάκια, Φανούλα!! Πανέμορφα, ιδιάιτερα, μοναδικά , με προσωπικότητα ! Τα αστεράκια σου έλαμψαν πάλι με τις ανεπανάληπτες δημουργίες τους! Καλο φθινόπωρο με όμορφες δημιουργικές ιδέες! Φιλάκια πολλά!
ΥΓ Η πρόταση της Marie Anne μου ακούγεται πολύ καλή!!!!

valentinaclothedanew είπε...

So nice...great post :)
I'm your new follower :) nice to meet you
If you wat follow me and visit my italian blog :)
http://valentinaclothedanew.blogspot.it/

Rena Christodoulou είπε...

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!
ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

Rena Christodoulou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Fanypap είπε...

Rena Christodoulou,Ρένα μου , διέγραψα το ένα σχόλιό σου, ήταν ολόιδιο με αυτό που άφησα, απλώς γράφτηκε 2 φορές το ίδιο. φιλάκια.

Fanypap είπε...

Αγαπημένες φίλες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την επίσκεψή σας και τα όμορφα σχόλιά σας!!Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σας επίσης!!Ναι κι εγώ την βρίσκω την ιδέα της Μαρί-Ανν πολύ ωραία, αλλά δε νομίζω να αφήσουν κανένα ρολόϊ, (αν φτιάξουμε), να πάει κάπου αλλού τα αστεράκια μου!! Θέλουν όλα τα εργάκια τους, να τα πηγαίνουν με υπερηφάνεια σπίτι τους!!χα χα χα!!Είναι σ' αυτή τη φάση τώρα, που κάνουν συλλογή της τέχνης τους!! Όταν μαζέψουν τόσα που να μη χωράνε στο σπίτι τους πια,(που αυτό προβλέπω να γίνεται...), όπως εμείς όλες μας, τότε θα αρχίσουν να τα χαρίζουν!χα χα χα!
Όσο για τις μπομπονιέρες Ευαγγελία μου, πραγματικά μου είπαν ότι όλοι ρωτούσαν ποιός τις ζωγράφισε!! άρεσαν πολύ!! Φιλάκια πολλά γλυκούλες μου, χαίρομαι που θα συναντηθούμε για άλλη μια φορά όσες μπορέσετε να 'ρθείτε για καφέ στην συγκέντρωσή μας στο εστιατόριο, καφέ, "Σκούφος", του Μπάμπη!! Ένα παιδί ψυχούλα, που προσφέρει αφιλοκερδώς τον χώρο του και όλο τον εξοπλισμό του, τον καφέ για τον ιερό αυτό σκοπό!!

Fanypap είπε...

Α! ξέχασα να σας πω που βρίσκεται ο "Σκούφος"!! Μπότσαρη και Κωνσταντινουπόλεως γωνία, στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο παρκάκι που βρίσκεται εκεί, Δευτέρα 23/9, στις 6 μ.μ.!! Θα χαρώ να σας δω όλες εκεί!! φιλάκια.

Admin είπε...

Κυρία Φανή μου το οτι είστε χρυσοχέρα νομίζω οτι το ξέρετε, απίθανες οι πετρούλες και απόλαυσα πολύ τις δημιουργίες σας με τα παιδάκια, να σας φέρω και εγώ τον δικό μου ( 3 χρονών):)

θα τα πούμε από κοντά τη Δευτέρα, θα χαρώ να σας ξαναδώ, Βικτώρια

Fanypap είπε...

Mama Greece,αγαπημένη μου Βικτώρια, τώρα που δουλεύω σε παιδικό σταθμό, μπορείς να το φέρεις νομίζω. Αν το εννοείς;;; (νομίζω ότι κάνεις πλάκα, χα χα χα), μπορείς να μου στείλεις μήνυμα. Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, φιλάκια γλυκούλα μου, θα τα πούμε στον καφέ ελπίζω...

Valavani είπε...

Είναι καταπληκτικά όλα που είδα !!!!Εμεινα έκπληκτη!!!Να χαίρεσε τα αστεράκια σου!!!!!

Fanypap είπε...

Valavani γλυκιά μου , σ'ευχαριστώ πολύ!! φιλάκια καλή μου!

syros2js είπε...

Μπράβο, βρε Φανούλα!
Είσαι αστέρι!
(Έχουν να μοιάσουν τα αστεράκια σου!!!)
;-)
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

Magia da Inês είπε...

Trabalhos muito lindos e criativos.
Boa semana!
Cheia de alegrias, saúde e otimismo.
Beijinhos do Brasil. °º✿♫
¸.•°♡♡♫° ·.

Αγγελική είπε...

Χρυσοχέρα μου ! να σαι πάντα καλά, δυστυχώς δεν μπορώ να σε παρακολουθώ όσο θα θελα, αλλά σε χαίρομαι κάθε φορά που βλέπω τις δημιουργίες σου.
Να σαι πάντα καλά, φιλάκια !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...