Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Εντυπωσιακά statement necklace, κοσμήματα με φιογκάκια και άλλα πολλά!


Καλησπέρα αγαπημένες φίλες και φίλοι μου! Οι ζέστες έχουν αρχίσει πλέον για τα καλά και ελπίζω να σας βρίσκω σε κάποια όμορφη παραλία! Η δημιουργία όμως δεν κάνει διακοπές, το καλοκαίρι δίνει έμπνευση για ακόμη περισσότερο χρώμα και εντυπωσιακά κοσμήματα!

Σήμερα έχω να σας δείξω πολλές νέες δημιουργίες μου! Ξεκινάμε με ένα εντυπωσιακό statement necklace πλεγμένο στο χέρι με χάντρες, χειροποίητες χάντρες από γυαλί και κρυσταλλάκια Τσεχίας...





Ένα ακόμα statement necklace σε μπλε και καφέ αποχρώσεις αυτή τη φορά με επίχρυση αλυσίδα! Το απόλυτο καλοκαιρινό trend!



statement necklace για τον λαιμό με πλεγμένες αλυσίδες!



Αντικέ μενταγιόν που ανοίγουν για να βάλετε μέσα φωτογραφίες αγαπημένων σας! Με έργα γνωστών ζωγράφων όπως ο Alphonse Mucha, ο Κλιμτ αλλά και με την αγαπημένη όλων μας Όντρεϊ Χέπμπορν!




Στη συνέχεια μια έκπληξη!! Ομολογουμένως η σειρά the Vampire Diaries απέκτησε πολύ γρήγορα πολλούς φανς στην Ελλάδα! Δεν μπορούσαν λοιπόν να μην τραβήξουν την προσοχή μου τα εντυπωσιακά κοσμήματα που φοράει η πρωταγωνίστρια! Μα δεν είναι μια κούκλα; Και έτσι λοιπόν σας παρουσιάζω κοσμήματα εμπνευσμένα από την σειρά!! 




Κι επειδή φέτος θα φορεθούν πολύ τα φιογκάκια γιατί είναι στην μόδα σας παρουσιάζω σκουλαρικάκι που φοριέται χωρίς να έχεις τρύπα, σε πολύ girly αποχρώσεις! Αλλά και ασορτί δαχτυλίδια με φιόγκους και καρδιές!





Μακραμέ βραχιόλι με στολίδι στο χρώμα του χαλκού!









Με μεγάλη περηφάνεια σας παρουσιάζω μερικά εργάκια από δύο μαθητές μου, τον Απόστολο και τον Κωνσταντίνο, που συνεχίζουν κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα μαζί μου αυτό το καλοκαίρι! Τα έργα έγιναν υπό την καθοδήγηση μου και με την βοήθεια μου! Δουλεύουμε με ακρυλικά σε καμβά. Αστέρια δεν είναι και οι δυο; 










Το χαμόγελο της δημιουργίας δείχνει πόσο απολαμβάνουν τα παιδιά αυτό που κάνουν!


Ελπίζω να μην σας κούρασα σήμερα αλλά είχα πολύ καιρό να σας δείξω τις δημιουργίες μου και έτσι μαζεύτηκαν πολλές μαζί! Σας εύχομαι να περνάτε όμορφα όπου και αν είστε αυτό το καλοκαίρι! Για μένα καλοκαιρινές διακοπές δεν προβλέπονται φέτος, οπότε θα τα λέμε με όσους είστε εδώ!

28 σχόλια:

Gina-Teta είπε...

Καλησπέρα. Πραγματικά ότι και να πω θα είναι λίγο για τα εντυπωσιακά δημιουργήματά σου! Υπέροχα!!!!!

Marie-Anne είπε...

Φανούλα μου, είναι πανέμορφα τα statement necklaces που έφτιαξες!!!!! Αλλά και τα άλλα, πολύ εντυπωσιακά!!!
Τ'αστεράκια σου φαίνονται άξιοι μαθητές της καλής τους δασκάλας! Μπράβο τους!!!!
Φιλάκια και καλό μήνα!!!!!!!!!

Μαρία είπε...

...Kαλημερα Αγαπημενη..να σαι καλα ματια μου..τι υπεροχα κοσμηματα..ολα φτιαγμενα με τοσο μερακι..και οι πινακες ομορφοι..να περνας ομορφα..ο Αυγουστος να ειναι ταξιδιαρης..να μας βαλει η Παναγια μας..στο δρομο μας λιγο Φως..ελπιδα..και υπομονη..σε φιλω ματια μου..μου λειψες..

Anastasia είπε...

Υπέροχες όλες οι δημιουργίες σου! Μου άρεσε ιδιαίτερα το πρώτο κολιέ.. Πολλά μπράβο στους μαθητές σου για τα εργα τους! Καλή συνέχεια.

Hummingbird Girl είπε...

I absolutely love it, so colorful jewellery, beautiful things. I Love Your blog, such a great job You've done. I am Your newest follower, hope You'll get a chance to see my blog too, hope You'll follow back
Have a lovely day sweetie
with love
Hummingbird Girl

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Πραγματική πανδαισία χρωμάτων!!!! όπως πάντα εντυπωσιακή ανάρηση.Το κολιέ και το βραχιόλι του εκπληκτικά.!!

κορδονέτο είπε...

Υπέροχα και φινετσάτα! Το πρώτο κολιέ μοιάζει με ένα που μου χάρισαν και είναι πολύ εντυπωσιακό. Οι δημιουργίες των μαθητών πανέμορφες! Μπράβο στα παιδιά,αλλά και στη δασκάλα τους!
Καλό βράδυ!

Rena Christodoulou είπε...

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!
ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙΣ !!!!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ!!!
ΤΕΛΕΙΑ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!
ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Το ταλέντο σου ακράτητο!!!πολύ δουλειά όμορφο αποτέλεσμα και ιδιαίτερα εντυπωσιακό!!!Φιλάκια πολλά Φανούλα

Unknown είπε...

Thanks for the follow
followed back

http://www.kibuasworld.com

Unknown είπε...

γεια σου φανή μου!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο σου στο μπλόγκ μου και πολλα συγχαριτηρια για τις δημιουργίες σου!! ειναι πανεμορφα ολα αυτα που φτιάχνεις! μακαρι να ειχα το ταλέντο σου!
φιλάκιαα

Βικυ
www.fashionrailways.com

GEORGE είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ Ή ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ! Όμορφες ιδέες και για τα δικά σας βαφτίσια, στην Ιερά Μονή της Παναγίας Κερνίτσας - Χειροποίητες δημιουργίες για βάπτιση: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.gr/2013/08/blog-post_7.html

Φιλία είπε...

Φανούλα, πού θα φτάσεις τέλος πάντων;
Σε θαυμάζω και υποκλίνομαι στο ταλέντο και την έμπνευση σου!!!!!!
Φιλιά πολλά

Pepi είπε...

Εντυπωσιακές δημιουργιες σε μια εξίσου εντυπωσιακή ανάρτηση!! Χόρτασαν τα μάτια μας από ομορφιά, καλαισθησία και γούστο!! Είναι όλα απίθανα! Εχεις δημιουργήσει μια εκπληκτική ομάδα ! Να'σαι καλά, Φανούλα!! Και να περνάς ακόμη καλύτερα!! (Αλήθεια, πότε θα ξεκουραστεις???)

Unknown είπε...

Love your blog! Wanna follow each other on GFC and Bloglovin, also on twitter? it would be very nice. just let me know and I'll follow you back asap! :D

Unknown είπε...

What amazing jewelry! I love the bold colors and shapes! The big bold necklaces are just gorgeous!

Rebecca
www.winnipegstyle.ca

syros2js είπε...

Χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου!!!
Είσαι ταλεντάρα!!!
Φιλάκια, γλυκιά μου!!!
Να περνάς όμορφα!!!

Unknown είπε...

These pieces are so gorgeous!! We love bows!!
What about following each other with gfc e facebook?
Kisses
Francy&Stef
Chic With The Least
Also on Facebook and on Bloglovin’

Merry Mary Stories είπε...

Φανή ολα ειναι πολυ ομορφα , και οι πινακες σου βεβαια αλλα και τα κοσμηματα εξαιρετικα, μου αρεσαν πολυ αυτα τα κρεμασρα που βαζεις φωτογραφιες μεσα, γεια στα χερια σου , φιλιά Μαίρη!

Unknown είπε...

We follow you with gfc, facebook and bloglovin, dear!!! :)

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Φανούλα μου..τι υπέροχες δημιουργίες έφτιαξες παλι.. ολα ειναι εξαιρετικά το ενα καλητερο απο το άλλο..δεν ξερω πιό απο όλα μου αρέσει περοσότερο...αλλα και οι μικροί μαθητες πραγματι πρέι να εισαι περήφανη γι αυτά τα ταλεντα.... παντα να έχεις τόσες ομορφες εμπνέυσεις... φιλακια πολλά..

Μαρία είπε...

...Καλημερα Αγαπημενη..σ'ευχαριστω..να περνας ομορφα..σε φιλω..

Ρένα είπε...

Εξαιρετικές, υπέροχες,πρωτότυπες όλες οι δημιουργίες σου Φανή μου!!!!!!Σε φιλώ και σου εύχομαι Χρόνια πολλά!!!!!!

Unknown είπε...

se eyxaristo para polu gia to sxolio sou!!!
yperoxa ta kosmimata!!
se akoloutho k ego piso !!!
filia
kellystunnajr@blogspot.gr

Unknown είπε...

Amazing pieces!

http://mintsunday.blogspot.co.uk/

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

καλώς σας βρήκα....Πολύ όμορφα όλα ... τα φιογκάκια μου άρεσαν πολύ...τα δυο εργα των μαθητων πολυ ομορφα ,μπραβο τους...

SUPRNOVA bloggspot.com είπε...

Φανή καλησπέρα,εγώ θα σταθώ στους πίνακες με θέμα τους πλανήτες και θα σου πω να δώσεις τα συγχαρητήρια μου στα αστέρια που τους ζωγράφισαν από έναν αστρονόμο.
Όλα τα υπόλοιπα στην ανάρτηση σου είναι απλά τέλεια.

Fanypap είπε...

Ευχαριστώ πολύ φίλες και φίλοι για τα καλά σας λόγια!!Πάντα μου δίνετε δύναμη για να συνεχίσω τις δημιουργίες μου!! Προτιμώ να επισκέπτομαι τα μπλογκ σας στον περιορισμένο χρόνο που έχω στη διάθεσή μου, από το να απαντώ ατομικά στον -στην κάθε μια σας ξεχωριστά.
Χαίρομαι από τις δικές όμορφες δημιουργίες και από τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μας δίνετε!!! φιλάκια πολλά σε όλους σας!! Καλή συνέχειααα!!!

SUPRNOVA bloggspot.com Φίλε Στράτο, πάντα με εντυπωσίαζαν τα αστέρια μας και οι πλανήτες!!! Είναι πραγματικά για μένα ένα υπερθέαμα, που αξίζει να το αποτυπώνουμε και να ομορφαίνει τον χώρο μας!! Η κοσμολογία ήταν το αγαπημένο μου μάθημα (που τότε το κάνανε, δεν ξέρω τώρα αν το έχουν στα μαθήματά τους τα παιδιά).Και πάντα μου κέντριζε το ενδιαφέρον!!! Γι αυτό και το κάνω πάντα σαν θέμα με τους μαθητές μου, και γίνεται πάντα πολύ εντυπωσιακό!!!! φιλάκια και καλή συνέχεια στο πολύ ενδιαφέρον επάγγελμά σου, αστρονόμος!!! Υπέροχο!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...