Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Κολιεδάκια με γυαλί και μπουκαλάκια, αλυσίδες για το πόδι και κοσμήματα για μανούλες!


Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου! Το καλοκαιράκι έχει ήδη ξεκινήσει και μας δίνει πάντα έμπνευση για νέες δημιουργίες! Έχω πολλά να σας δείξω σήμερα και ξεκινάω με τα κολιεδάκια που έφτιαξα με γυαλί και επάργυρη αλυσιδίτσα και καπάκι!

splish splash! Παιχνιδιάρικα γυάλινα κολιεδάκια με παπάκια! πιο χαριτωμένα δεν γίνονται! 


love is all you need! με γυάλινες κόκκινες καρδιές!



mushroom fairy tale! με μωβ και ροζ μανιταράκι και χαντρίτσες κοραλλί ή άσπρες! 



red passion! με κόκκινες χάντρες! 


a touch of magic! με περλίτσες σε χρώματα που παιχνιδίζουν με το φως και θα σας μαγέψουν! 


it's summertime! κολιεδάκια με κοχύλια για να σας θυμίζουν πάντα κάτι από καλοκαιράκι! 


και κομψά κολιεδάκια με περλίτσες σε διάφορες αποχρώσεις! 


Welcome to Fairyland!
Χειροποίητο δαχτυλίδι από γυαλί και αντικέ βάση με μανιτάρι! 


Με αυτό το γυάλινο κολιεδάκι μου με δελφινάκι πάνω από το κύμα θέλω να συμμετέχω στον Διαγωνισμό Καλοκαιριού από το αγαπημένο μου Δελφινάκι (delfinaki-sunset.blogspot.gr)!



Κι ένα ροζ παιχνιδιάρικο δελφίνι, μαζί με την ροζ γοργόνα του, για το Δελφινάκι με αγάπη, από δύο αστεράκια μου, που μόλις έμαθαν για τον διαγωνισμό, έσπευσαν να μου φέρουν τα όμορφα αυτά παιχνιδάκια τους!! Δεν είναι τρέλα;;!!



Λατρεύω τις δημιουργίες που είναι φτιαγμένες όπως ακριβώς εσείς τις φανταστήκατε και εμπνευστήκατε!! γίνονται πανέμορφες, τις αγαπάτε και τις χαίρεστε ακόμα πιο πολύ!! μοναδικά κολιεδάκια με μπουκαλάκι με μήνυμα της επιλογής σας! Δείτε μερικά ακόμα κοσμήματα μου φτιαγμένα με μπουκαλάκια κάνοντας κλικ εδώ!


Βραχιολάκια για το πόδι με επάργυρη αλυσιδίτσα, σταυρουδάκι από χαολίτη ή πεταλούδα! Δείτε μερικά ακόμα σχέδια μου από βραχιολάκια ποδιού κάνοντας κλικ εδώ!


και ένα ακόμη κομψό βραχιολάκι για το πόδι με επάργυρη αλυσιδίτσα και κόκκινες καρδιές...


Ένα ακόμα χειροποίητο βραχιόλι για το πόδι σε μαγικά χρώματα, για να μη πάψετε έστω και για μια στιγμή να πιστεύετε στη μαγεία της ζωής!


It's a boy, It's a girl! Μοναδικά κολιεδάκια για νέες μανούλες ζωγραφισμένο στο χέρι για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας! Με μήνυμα της επιλογής σας!








Βραχιόλια με σύμβολο "το άπειρο"! Φορέστε βραχιόλια που μπορούν να προσδιορίζουν ιδιαίτερους συμβολισμούς για εσάς. Η αγάπη και η φιλία διαρκεί για πάντα!






Με την παρακάτω φωτογραφία θέλω να πάρω μέρος στον διαγωνισμό Wyzwanie #15 - Morza szum με θέμα τον ήχο της θάλασσας που διοργανώνει το μπλογκ blog-sklep-ewa.blogspot.gr



Και κλείνοντας θέλω να σας δροσίσω με μια φωτογραφίες από μια όμορφη παραλία της Χαλκιδικής μας... γιατί σαν την Χαλκιδική δεν έχει πουθενά όπως λέμε και εμείς οι Θεσσαλονικείς!!! χιχι!!



πανέμορφο γαλάζιο...!




...ακούτε ήδη το κύμα της θάλασσας;;



Καλό βράδυ φίλες και φίλοι μου!! 
Να περνάτε όμορφα ό,τι και αν κάνετε!!

24 σχόλια:

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αχ!!! μας ξεμιαλισες με το κολιεδακια σου και τα βραχιολακια σου Φανούλα μου αλλα εκεινο που μας ξεμιαλισε ήταν η γαλαζια θάλασσα στην ομορφη Χαλκιδική.. προπαντως στην τρίτη φωτογραφία.. ο βραχος μοιαζει σαν δελφικακι..χι.χιχ.. αλλα το φυσάω και δεν κρυώνει να έρθω επανω και να μην σε δώ.. μαζί με τα αλλα κορίτσια;;; ίσως την επόμενη φορα.. να γίνει.. ποιός ξερεις.. ποτέ δεν λεμε ποτέ.. φιλακια πολλα

nikol είπε...

Φανούλα μου πληθωρική όπως πάντα όλα τα όμορφα μαζεμένα , φτιαγμένα με την αγάπη σου και το μεράκι σου .
Τι να πω για την Χαλκιδική ? Μπορώ να διαφωνήσω γλυκιά μου?
Σε φιλώ με πολλές γλυκές καλοκαιρινές ευχούλες!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Φανή μου καλημέρα!!!!!
Είσαι αστείρευτη και θαυμάζω όταν έρχομαι εδώ , δηλ. τι να πρωτοθαυμάσω, τα υπέροχα μπιζού, τα έργα σου ζωγραφικής, τις φωτογραφίες σου, καλά μέχρι δελφινάκι έφτιαξες!!!!!!!
Να είσαι πάντα καλά και να μας δίνεις τις ομορφιές σου!!!!!!!!
Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!

Φένια είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ! ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ!. ΦΙΛΑΚΙΑ

syros2js είπε...

Η αλμύρα της θάλασσας μέχρι εδώ έφτασε!!!
;-)
Μα τί υπέροχα κοσμήματα είναι πάλι όλα αυτά? Θαυμάσια!
Καλή επιτυχία στον Δελφινο-διαγωνισμό!
Και εννοείται τα... "γεμιστά" κοσμήματά σου... είναι ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ!
Φιλάκια αμέτρητα!
Να περνάς όμορφα!

Gina-Teta είπε...

Πολύ όμορφα όλα. Τα μπουκαλάκια σου κυρίως τα στρογγυλά μα ξετρέλαναν!

κορδονέτο είπε...

Πανέμορφες όλες οι καλοκαιρινές σου δημιουργίες! Φιλάκια!

Daphnofila art jewelry είπε...

Πω πω!!!!! Χείμαρρος καλοκαιρινών δημιουργιών!!!! Δροσερά και πολύχρωμα όλα σου τα κοσμήματα. Και ναι, η Χαλκιδική έχει την καλύτερη θάλασσα!!!! Καλό Σ/Κ Φανή.

Fanypap είπε...

Σμαραγδένια Ρούλα, ναι Ρουλάκι μου, την επόμενη φορά, θα με ειδοποιήσεις πρώτη πρώτη, κι εγώ λυπήθηκα πολύ που δεν σε γνώρισα από κοντά, και ήσουν εδώ!!! Φιλάκια γλυκιά μου, να απολαμβάνετε τις υπέροχες ομορφιές της Κρήτης !!!

Fanypap είπε...

nikol,σ'ευχαριστώ γλυκούλα μου! Φυσικά η Χαλκιδική μας ανεπανάληπτη!! Φεύγουμε από Ελλάδα, και πάμε για διακοπές έξω για να δούμε και κάτι άλλο, μετανιώνουμε όμως, και επιβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει ομορφότερη χώρα, πουθενά!!!Φιλάκια γλυκιά μου!!

Fanypap είπε...

Effie's Sweet Home Designs, Έφη μου όμορφη, σ'ευχαριστώ πολύ!! Καλή μου, δεν το έφτιαξα το δελφινάκι, είναι έτοιμο παιδικό παιχνίδι που το έφεραν τα αστεράκια μου για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό του "Δελφινάκι", μόλις τους είπα για τον διαγωνισμό!!! Φιλάκια γλυκούλα μου!!

Φένια μου γλυκιά, συνονόματη της κορούλας μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!! Πάντα τρυφερή!! φιλάκια πολλά!!

syros2js,σ'ευχαριστώ πολύ γλυκουλα μου!! Γεμιστά;!!!! Καλά τα είπες!! Πολύ μου άρεσε ο χαρακτηρισμός, μέχρι που λέω να τον υιοθετήσω!!!Χα χα χα!! φιλάκια πολλά!!!

Gina μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ!! Κι εμένα με ξετρελαίνουν τα στρογγυλά γεμιστά μου, όπως τα λέει και η Γιάννα!! φιλάκια πολλά !!

κορδονέτο, γλυκούλα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!! Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις και δημιουργικό!! φιλάκια πολλά.

daphnofila σ'ευχαριστώ πολύ!! Χαίρομαι που συμφωνείς για την Χαλκιδική!!! Αν διαφωνεί κάποιος, ας μας δείξει φωτογραφίες με πιο κρυστάλλινα νερά!!!! φιλάκια πολλά!!!

Misiówa i Spółka:-) είπε...

Witaj, prepiękne zdjęcia, cudne widoki. Śliczna biżuteria. Pozdrawiam hello :) congratulations wonderful blog and beautiful pictures. Best wishes :)))

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Αργησα αλλά ήρθα!! Πολύ όμορφα όλα τα κοσμήματα σας..όμορφες εμφανίσεις , χρώματα.. μου άρεσαν πολύ,μου αρέσουν τα μικρούλια,οι μινιατούρες....όλα όμορφα ... οι φωτος με τη θαλασσα πολυ μου αρεσαν.. ευχαριστω πολυ πολυ εσας και τα μαθητούδια σας για τις όμορφες δημιουργίες/συμμετοχές αλλά και τον χρόνο που αφιέρωσαν τα μαθητούδια γι αυτή την ομορφιά... τα αγάπησα πολύ και τα δικά σας και των μαθητών..καλή επιτυχία

fotolabida maria είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ!!!!!!ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ !!!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

Fanypap είπε...

Misiówa i Spółka:-)Thank you my new friend!! I'll visit your blog too!!!Kisses.

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ μου γλυκούλι, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!! Χαίρομαι που σου άρεσαν οι συμμετοχές μας στον διαγωνισμό σου, θα τρελαθούν τα αστεράκια μου όταν τους το πω!!! φιλάκια πολλά!!!

fotolabida maria, Μαράκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ!Πραγματικά η Χαλκιδική έχει μόνο όμορφες εικόνες!!!φιλάκια πολλά!!

Misiówa i Spółka:-) είπε...

Hello, thank you for your nice comment on my blog. The only place that I visited in Greece is Rhodes. It was beautiful. Your blog is lovely, I'll check back here :)

Pepi είπε...

Γλυκειά μου Φανή, με άφησες άφωνη!!! Δεν ξέρω ποιό και τι να πρωτοθαυμάσω!!! Είναι πανέμορφα τα βραχιόλια σου και τα κολιέ σου! Αυτα με τα γυάλινα μπουκαλάκια είναι σκέτη γλύκα! Για τις υπέροχες παραλίες της Χαλκιδικής, δεν έχω λόγια! Είναι υπέροχες! Και το κύμα ακούω, και την αλμύρα της θάλασσας γεύομαι!! Να'σαι καλά, καλή μου, και να'χεις μιαν όμορφη εβδομάδα!!

Φιλία είπε...

Χορταστική ανάρτηση Φανή μου, γεμάτη ομορφιές και χρώματα.... Πολύ χαριτωμένα τα κολιεδάκια με τα μπουκαλάκια!!!!
Άσε πια τις αμμουδιές της Χαλκιδικής!
Πράγματι, δεν παίζονται με τίποτα!!!!
Φιλάκια και καλή εβδομάδα

Katerina V *Pause blog* είπε...

Γεια σου Φανή μου! Πολύ όμορφες δημιουργίες.. Σαν τα δικά σου βαζάκια είχα δει σε μία βάφτιση με το όνομα του παιδιού μέσα σε χαρτάκι.. Ήταν πολύ ωραίο! Αχ τι τυχεροί που είστε όσοι έχετε κοντά σας την Χαλκιδική..! Πολλά Φιλιά

mirsini's creations είπε...

Καλησπέρα Φανούλα μου αγαπημένη !!!! Πολύ γέλασα και χάρηκα με το σχόλιο που μου άφησες !!! Περνάω μιά φάση και τα ξωτικά δεν με αφήνουν κι αυτά σε ησυχία...όχι, καλά είμαι...απλά πρέπει να οργανωθώ λίγο καί θα επανέλθω !
Τα κοσμήματά σου είναι όλα πανέμορφα !!!! Τα μπουκαλάκια ειναι τέλεια....καλά, αυτό με το παπάκι και αυτό με τα μανιταράκια είναι το κάτι άλλο !!!!
Είσαι τόσο δημιουργική...σε θαυμάζω και σε χαίρομαι Φανούλα μου !!!!
Πολύ όμορφη η παραλία που μας δείχνεις !!!! Τέλεια αμμουδιά και καταγάλανα νερά !!! Τί ωραίαααα....εγώ έχω κάνει μόνο δύο μπανάκια εδώ..λίγο πιό έξω απο Αθήνα και την Δευτέρα φέυγουμε επιτέλους για Πάρο...και αρχές Αυγούστου λέμε να πάμε και λίγο Κρήτηηη....!!!!!
Να περνάς υπέροχα Φανή μου !!
Φιλάκια πολλάαααααα !!!!

Unknown είπε...

bellissimo il tuo blog!!!tua nuova followers!simona http://simofimo.blogspot.it/

Unknown είπε...

Ποια παραλία είναι?Ναι..έτσι λένε,σαν τη Χαλκιδική δεν έχει-)))
Γέμισε το μάτι μου δημιουργίες πολύ πολύ όμορφες Φανή μου(τώρα έχω πια γρήγορη σύνδεση)
Με γειά και το πολύ γλυκό δελφίνι!!!!
Είσαι απίθανη!!!!
Πολλά φιλιά και καλά μπάνια(λέω να πεταχτώ μετά μέχρι τα Ψακούδια)

Paraskevi Lamprini M. είπε...

κι εσυ νασαι καλά.. τι αριστουργήματα... και τι ωραίες φωτο!!! μπράβο!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Τέλεια τα μπουκαλάκια!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...