Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ομαδικά έργα των μαθητών μου, ανδρικά κοσμήματα και βραβεία!


Σήμερα θα σας δείξω εργάκια ομαδικά που κάναμε μαζί με τα αστεράκια μου!!! Εργατικά και ταλαντούχα τα γλυκά μου, καμαρώνουν για τα αριστουργήματά τους!! Έχουν τόση αγάπη και μεράκι γι αυτό που κάνουν!!! Με κάνουν πολύ περήφανη!!!








Γιορτάσαμε και τα γενέθλια του Γιώργου!! Χρόνια πολλά Γιώργο μου!! 



Από την ανάρτηση μου δεν θα μπορούσαν να λείπουν και μερικά νέα κοσμήματα που έφτιαξα! Αυτήν την φορά ανδρικά! Κρεμαστά με πλακέτα με μήνυμα της επιλογής σας και με την λέξη success δύο όψεων, success στα αγγλικά και succès στα γαλλικά! Ιδανικά δωράκια, δεν νομίζετε;



Τα βραχιόλια τύπου Links of London τα αγαπήσατε και είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψετε και τα ανδρικά! Φτιαγμένα με επάργυρα μεταλλικά στοιχεία και κούμπωμα που προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέγεθος καρπού! Δείτε και άλλα σχέδια από βραχιόλια γυναικεία που έφτιαξα τύπου Links of London κάνοντας κλικ εδώ!




Πέρασε και από μένα το ταξιδιάρικο ημερολόγιο της γλυκιάς μας Νεραϊδομαγισσούλας  apinkdreamer, και θαύμασα τα αριστουργήματα των κοριτσιών bloggers της γειτονιάς μας!! Όσα ήταν πριν από μένα μόνο, γιατί τα επόμενα θα μας τα δείξει η γλυκιά μας Νεραϊδομαγισσούλα στο τέλος του ταξιδιού του μαγικού ταξιδιάρικου ημερολογίου!!! Συγχαρητήρια κορίτσια, απίθανα  όλα τα εργάκια σας!!!


Βραβείο από την Ρένα Χειροκατασκευέςrena-wwwrena.blogspot.gr!


Ένα πανέμορφο βραβείο που είχα την τιμή να μου χαρίσει η αγαπημένη μας Ρένα, Χειροκατασκευές, rena-wwwrena.blogspot.gr και Αληθινό!! wwwalithino.blogspot.gr  με μια κατακόκκινη καρδιά, γεμάτη τριαντάφυλλα!!! Σ'ευχαριστώ πολύ Ρένα μου αριστοτέχνισσα!!! Περάστε από τα  blog της να θαυμάσετε την τέχνη της!!

Να και οι όροι του βραβείου:
α. Ευχαρίστησε όποιον σου το έδωσε

β. Απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις

1. Αγαπημένο περιοδικό: Όταν προλαβαίνω, τα "ανεξήγητα", τρελαίνομαι για κάθε τι παράξενο και ανεξήγητο!!!

2. Αγαπημένος τραγουδιστής-μουσική: LEONARD COHEN, IMANY,  ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΒΙΟΛΙΑ ΣΕ ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!

3. Αγαπημένη youtube guru: δεν γνωρίζω κάτι σχετικό μ'αυτό το θέμα, έμεινα πίσω βρε παιδιά, εξηγήστε μου τι είναι εσείς οι νεότεροι της γειτονιάς;;!!!!

4. Αγαπημένο είδος μακιγιάζ: Μου αρέσουν τα smokey eyes που προσθέτουν μυστήριο στο βλέμμα!! Αλλά, λόγω ευαισθησίας σε όλα αυτά τα προϊόντα, δεν βάφω σχεδόν ποτέ τα μάτια μου, αν και θα μου άρεσε!!!

5. Αγαπημένο μέρος διαμονής: Δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με κανένα άλλο μέρος, αγαπώ όλα τα μέρη της γιατί είναι πανέμορφα!!! Θα έμενα ευχαρίστως σε κάθε γωνιά της!!! Αγαπώ Θεσσαλονίκη!! αγαπώ Κατερίνη!!! αγαπώ Δράμα!! αγαπώ Όλυμπο!! αγαπώ Φαλακρό!! αγαπώ Βόλο!!! Πήλιο!! αγαπώ Ρόδο!! αγαπώ Σαντορίνη!! Κέρκυρα!! Είναι τόσα πολλά που δεν θα χωρέσει η Σελίδα μας!!! Χα χα χα !!

6. Αγαπημένη ταινία: AVATAR

7. Πόσα ζευγάρια παπούτσια έχεις; Συνήθως ένα για κάθε εποχή!!! Δεν είναι το φετίχ μου!!

8. Αγαπημένο χρώμα: Κίτρινο!!! Το χρώμα της χαράς!!! Του φωτός!!! Της διαφάνειας!!!

γ. Βράβευσε 7 blogs με links και ειδοποίησε τους για την παραλαβή 

1. Στην αγαπημένη μου Μαρία, με τα μαγικά της κόλπα: scrapmaria.blogspot.gr
2. Στην αγαπημένη μου Πέπη με τα αριστουργήματά της: dhmiourgieskardias.blogspot.gr
3. Στο αγαπημένο μου πατριωτάκι, Άννα, με τα χρυσά χεράκια: giasminblogspotcom.blogspot.gr
4. Στην αγαπημένη μου Ρούλα, που δεν πήρα είδηση ότι ήρθε Θεσσαλονίκη για να την γνωρίσω κι από κοντά: smaragdenia-roula.blogspot.gr
5. Στην αγαπημένη μου Μαρί-Άνν, με τα καταπληκτικά ντεκουπάζ της:   latelierdemarieanne.blogspot.gr
6. Στην αγαπημένη μου Ρένα Χριστοδούλου, με την ατελείωτη ενέργειαααα:   diaheiros.blogspot.gr
7. Στην αγαπημένη μου Φιλία, με το αστείρευτο ταλέντο και χιούμορ της: filiascrafts.blogspot.gr

και όσες και όσοι  θέλετε και σας αρέσει, μπορείτε να το πάρετε με χαρά μου, είμαστε τόσες πολλές και πολλοί στην αγαπημένη μας μπλοκογειτονίτσα!!!! 

Ένα ακόμα βραβείο από την αγαπημένη μας Γιάννα και τον Γιάννη από την όμορφη Σύρο!


Και ακόμα ένα βραβείο, πανέμορφο κι αυτό, χαρισμένο από τον Γιάννη και Γιάννα , από την όμορφη Σύρο, περάστε και από το δικό τους blog syros2js.blogspot.gr για να θαυμάσετε τις δραστηριότητές τους, το χιούμορ τους, την οργάνωσή τους σε πολλές εκδηλώσεις !! Σας ευχαριστώ πολύ αγαπημένοι μου Γιάννα και Γιάννη , να περνάτε υπέροχα στο όμορφο νησί σας!!!

Και οι ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσω για το βραβείο αυτό είναι:

1) τι σας οδήγησε να ξεκινήσετε το blog σας; Η ανάγκη μου για επικοινωνία με ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα με μένα, για  να ανταλλάσσουμε  ιδέες και γνώσεις πάνω στην τέχνη!! Αποδείχθηκε όμως ένα μέσον που δημιουργεί φιλίες και μάλιστα απολύτως με τα ίδια ενδιαφέροντα και σου γεμίζει ευχάριστα όλες τις ώρες σου!!

2) ποιο είναι το θέμα του  blog σας, με τι ασχολείται;; Ξεκίνησα με θέμα μου την ζωγραφική και την αγιογραφία αποκλειστικά, και την διδασκαλία αυτών στους μαθητές μου. Σύντομα όμως προστέθηκαν και χειροποίητες κατασκευές, happenings, εκδηλώσεις που παρευρίσκομαι, ομορφιές της Ελλάδας μας που τις έχουμε άφθονες  και χειροποίητα κοσμήματα, που με κατακτούν όλο και περισσότερο!!

3) από που βρίσκετε την έμπνευσή σας; Από τα πάντα γύρω μας!! Όλα μπορεί να είναι μια έμπνευση για κάτι καινούργιο!!

4) σχεδιάζετε από πριν το περιεχόμενο του blog σας; Σχεδιασμός, όχι δεν θα τo λεγα, αλλά παρουσιάζω κάθε φορά τις νέες μου δημιουργίες, μαζί με φωτογραφίες από εκδηλώσεις που παρευρέθηκα ή όμορφα μέρη που επισκέφτηκα.

5) έχετε νέες ιδέες για το  blog σας; Νέες ιδέες πάντα, η ανανέωση είναι απαραίτητη, ως προς τα θέματα εννοώ, το στυλ του, παραμένει ίδιο. 

6) πόσο χρόνο αφιερώνετε στο  blog σας; Πολύ!!! Περισσότερο από όσο έχω ελεύθερο!! Πολλές φορές αυτό, είναι εις βάρος και του ύπνου μου, αλλά μου είναι πλέον απαραίτητο.

7) ποια είναι η καλύτερη στιγμή για σας να δημιουργήσετε; Δεν έχει ώρα η δημιουργία!!! Όλες η ώρες , όλες οι στιγμές είναι καλές για δημιουργία, αρκεί να σου επιτρέπετε να το κάνεις!!

8) τι θα θέλατε να ξέρει ο κόσμος για σας;; Τις δημιουργίες μου, τα έργα μου, την τέχνη μου, τα εργάκια των μαθητών μου, μικρών αστεριών και μεγάλων!! Μου δίνουν τόση χαρά!!!

9) ποια είναι τα hobbies σας; Η ζωγραφική!! Είναι το χόμπι μου, που το έκανα επάγγελμα!! όλα τα είδη της και οι τεχνικές της, που πιστεύω ότι είναι ανεξάντλητες και ενδιαφέρουσες!! Πάντα κάτι καινούργιο έχεις να μάθεις!!! Και τώρα τελευταία άρχισε να με κατακτά και το χειροποίητο κόσμημα και άλλες κατασκευές, που τις βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες!!

Αυτάάάάαα!!!  Το βραβείο χαρίζεται σε όλους εσάς!! όποιος επιθυμεί μπορεί να το πάρει με την "υποχρέωση" να απαντήσει στις 9 ερωτήσεις , για να γνωριστούμε καλύτερα!!! φιλάκια πολλά!!

Κλείνοντας θέλω να σας αφήσω με μερικές φωτογραφίες από το αγαπημένο μου Λιτόχωρο που είχα την χαρά να επισκεφτώ πρόσφατα στις 23 Ιουνίου, που ήταν η μεγαλύτερη πανσέληνος του έτους!




η Σελήνη βρισκόταν στο κοντινότερο σημείο της από τη Γη καθ' όλη τη διάρκεια του 2013, στο λεγόμενο περίγειό της...




...πανηγύρι όπως στην Ελλάδα συνηθίζουμε και φυσικά αγαπημένο ψητό καλαμπόκι, μοναδική λιχουδιά!



Το σούπερ-φεγγάρι, στον αστερισμό του Αιγόκερου...



ο ουρανός έλαμπε πραγματικά σα να ήταν μέρα! μοναδικό θέαμα!



Επειδή έβγαλα πολλές πολλές φωτογραφίες και δεν θέλω να σας κουράσω υπόσχομαι τις υπόλοιπες να σας τις δείξω σε επόμενη ανάρτηση! 



Καλό βράδυ, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε φίλοι μου!

22 σχόλια:

giasmin είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ,ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!!!!!
ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΑΥΜΑΣΩ!!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Φανή μου και καλό μήνα να χεις!! Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου!! Τα κοσμήματά σου πάντα άψογα και προσεγμένα!! Τα αστεράκια σου το κάνανε πάλι το θαύμα τους!!
Φιλιά πολλά!!!

Sofia είπε...

Καλημέρα καλή μου Φανή και καλό μήνα! Τι πλούσια ανάρτηση! Πολύ όμορφα τα έργα των μαθητών σου, να τους χαίρεσαι! Και τα κοσμήματα σου όπως πάντα τέλεια! Συγχαρητήρια για τα βραβειάκια σου! Και οι φώτος τέλειες! Καλή συνέχεια εύχομαι! Πολλά φιλούθκια :)

Ελένη Φλογερά είπε...

Καλημέρα Φανή μου και καλό μήνα
Τα μικρά σου αστεράκια είναι πολύ ταλαντούχα, αλλά και τα κοσμήματα που έφτιαξες εσύ είναι πολύ όμορφα.
Φιλάκια!

Memaria είπε...

Μια ανάρτηση γεμάτη ομορφιές..τι να πρωτοθαυμάσω..τα έργα των μαθητών σου, τα κοσμήματα, τις φωτογραφίες με το φεγγάρι?...όλα υπέροχα!
Συγχαρητήρια για τα βραβεία..φιλιά πολλά και καλό μήνα!

syros2js είπε...

Αυτό πάλι, πώς τα καταφέρνεις μου λες?
Οι αναρτήσεις σου πάντα είναι πλημμυρισμένες από χρώματα, αισθήματα, ομορφιά!
Λοιπόόόν: Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου! Οι απαντήσεις σου μου άρεσαν πολύ-πολύ!
Λιτόχωρο και πανσέληνος... απλά, Μαγευτικά!!
Οι μαθητές σου είναι ταλεντάκια!!! Αστέρια!!!
Τα κοσμήματά σου εκπληκτικά, όπως πάντα!!!
Και ασφαλώς συγχαρητήρια και για την παρουσίαση των νυφικών κοσμημάτων σου!!!
;-)
Σε φιλώ πολύ-πολύ, κούκλα μου!!!
Καλό μήνα εύχομαι!!!
ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

Glykeria Kalfa είπε...

Συγχαρητήρια σε όλα τα αστεράκια σου,πρέπει να είσαι πολύ περήφανη γι'αυτά.Τα κοσμήματα υπέροχα, όπως και όλα τα προηγούμενα τα οποία είδα στις προηγούμενες αναρτήσεις.Να περνάς όμορφα,καλό καλοκαίρι!!!

κορδονέτο είπε...

Πανέμορφα τα έργα των μαθητών σου,τα κοσμήματά σου τέλεια και οι φωτογραφίες από το πανέμορφο Λιτόχωρο υπέροχες! Καλό απόγευμα!

Φιλία είπε...

Φανούλα μου γλυκιά, σ' ευχαριστώ πολύ που με τιμάς με το βραβείο της καρδιάς (τι όμορφο που είναι!). Πάω να προσθέσω και το δικό σου όνομα στη σελίδα μου "Βραβεία - Δώρα"!
Τα αστεράκια σου απ' ό,τι βλέπω, θα γίνουν σίγουρα ΑΣΤΕΡΕΣ σε λίγα χρόνια και δικαίως είσαι περήφανη γι' αυτά!
Αλλά και από κοσμήματα, δεν άφησες παραπονεμένους και τους αρσενικούς!
Πανέμορφα είναι!!!
Σε φιλώ καλή μου

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

καλό μήνα , πολυ όμορφα όλα , δημουργίες, φωτογραφίες Ελλάδας/πανσέληνου
να χαρείς τα βραβεία σου

Kate'sCakeBox είπε...

Φανούλα μου καλό μήνα ξένοιαστο,δροσερό και δημιουργικό!Τα κοσμήματά σου πολύ σικάτα και διαχρονικά,με γοήτευσαν!!σου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που στέκεσαι διπλα στα αστεράκια σου!!οι φωτό μοναδικές!!Να χαίρεσαι Φανούλα μου τα βραβειάκια σου και να τα χιλιάσεις στο όμορφο γεμάτο τέχνη σπιτάκι σου!άπειρα φιλάκια καλή μου φίλη!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Πω πω αναρτησάρα Φανούλα μου-ηλ. αδερφούλα μου!!!!
Εγώ θα ξεκινήσω με αυτό που με συγκίνησε περισσότερο, και με γέμισε με μια περηφάνια, όμοια με εκείνην που θα ένιωθα, αν αφορούσε την αδερφή μου!!! Συγχαρητήρια Φανή μου, για την αναφορά που σου έκαναν στο ηλ. περιοδικό για το γάμο. Ειλικρινά, έλεγα διαβάζοντας το σημείο που αφορούσε στις δημιουργίες σου: Η Φανούλα μου είναι αυτή!!!! Μπράβο σου κοριτσάρα μου, και εις ανώτερα!!!
Μετά, θέλω να πω ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε εσένα και τα αστεράκια σου, για όλα αυτά τα όμορφα που δημιουργήσατε μαζί!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
Χρόνια πολλά και στον Γιωργάκη!!!
Συγχαρητήρια και για τα βραβεία σου Φανούλα μου, σου αξίζουν!!!!
Πολλά πολλά φιλάκια σου στέλνω αγαπημένη μου!!!

Pepi είπε...

Καλή μου Φανή, δεν ξέρω που να σταθώ σε αυτή σου την ανάρτηση! Στις πανέμορφες φωτογραφίες σου, στις λιτές ανδρικές δημιουργίες, στα καταπληκτικά έργα των μαθητών σου ή στην τιμή που μου έκανες και μου έδωσες την κατακόκκινη καρδούλα-βραβείο!!!! Να'σαι καλά, σ'ευχαριστώ από την καρδιά μου! Φιλάκια , γλυκειά μου!

Μαρία είπε...

...Kαλημερα Αγαπημενη..υπεροχα οπως παντα..να σαι καλα..υπεροχες και οι δημιουργιες με τα αξεσουαρ..μου αρεσαν πολυ..τα αστερακια σου εκαναν πολυ καλη δουλεια..καλο Καλοκαιρι..σε φιλω ματια μου..

apinkdreamer είπε...

φανουλα μου γλυκια σε ευχαριστω πολυ!!!!μπορεις βεβαια να δημοσιευσεις τη δικη σου σελιδα που εκανες στο ημερολογιο!!!!
να εισαι καλα! τιμη μου που σε φιλοξενησα στις σελιδες του!

purpleleath είπε...

Καλημέρα γλυκιά Φανούλα!!! Φτου σου κοριτσάρα μου!!! Σε θαυμάζω πολύ για όλα όσα κάνεις, μα πιο πολύ για το μεγαλείο της ψυχής σου που είναι ολοφάνερο σε κάθε ανάρτησή σου!!! Να χαίρεσαι τα βραβειάκια σου!!! Τα μενταγιόν είναι τέλεια!!!! Πολλά φιλάκια!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Μαρία είπε...

...Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αγαπημενη..να σαι καλα..χαρουμενη βδομαδα..σε φιλω...

Fanypap είπε...

Ευχαριστώ πολύ αγαπημένες μου φίλες για τα υπέροχα σχόλιά σας!! Μου δίνετε φτερά!! Τρέχω στα σπιτάκια σας!! φιλάκια πολλά!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Άργησα αλλά ήρθα Φανή μου υπέροχη δασκάλα με τα υπέροχα παιδάκια σου!!!!!Μα τι όμορφα έργα τους έμαθες να κάνουν!!!!!!όλα όμορφα και τα φεγγάρια σου στις φωτό!!!!!!!
Πολλά φιλάκια!!!!!!!!

Rena είπε...

Σούπερ ανάρτηση!!!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!
Συγχαρητήρια και για το δεύτερο βραβείο σου!!!
Τα αξίζεις πραγματικά!!!
Φιλάκια πολλά!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Πραγματι Φανούλα μου σούπερ αναρτηση.. χορταστική απο όλα ειχε τι να πρωτοθαυμασουμε.. την πανσέληνο στο λιτόχωρο...το ειχα επισκεφτεί οταν ήμουν πιστιρίκα 12 ετων και ακομα θυμαμαι την ομορφια αυτου του τόπου...ενα μπραβο μεγαλο για τα μικρα σου αστερακια αν έχουν τέτοια δασκαλα σιγουρα θα γινουν μεγαλα..αστερια... ..οσο για τα αντρικα.. κοσμηματα.. ειναι πολύ ομορφα γιατί ειναι λιτα και απλα οτι πρέπει για ενα νεαρό αντρα...
την καρδούλά που μου χαρίζεις σε ευαριστώ παρα πολύ ..ήδη την εχω βαλει στο πλαι του μπλοκ μου οταν μου την χαρισε η ΜΑΙΡΥ η αιώνια γυναικα.. και θα βαλω και το δικο σου ονομα Φανούλα μου ομως δεν πειραζει που δεν ξερω τι να απαντησω στις ερωτήσεις αυτες; ΄ε;;
ωραια ειναι αυτα τα βραβεια γιατί απο τις απαντησεις γνωρίζουμε τις φίλες λιγο καλήτερα αν απαντουσα εγώ σε πολλα θα συμφωνουσαμε ΦΑΝΟΥΛΑ μου.. φιλακια πολλα..

Rena Christodoulou είπε...

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΑ!
ΤΑ ΔΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
ΥΠΕΡΟΧΑ!
ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!
ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ!
ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...