Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Διδασκαλία γλυπτικής - πηλού και νέα χειροποίητα βραχιολάκια!


Ημέρα χαράς για τα αστεράκια μου, που όπως όλα τα παιδιά τρελαίνονται για γλυπτική, είτε είναι με πηλό, είτε με στόκο, είτε με πλαστελίνη, αλλά και με κάθε εύπλαστο υλικό!! Μάθαμε να φτιάχνουμε λουλούδια ανάγλυφα, και να τα κολάμε σε καδράκια, φτιαγμένα πάλι από πηλό. Εδώ σας δείχνω μερικά δείγματα στα χεράκια  τους!! Δεν είναι πανέμορφα;;!!!







Ζωγραφίσαμε μολυβοθήκες και κουμπαράδες για το bazaar του σχολείου μας!




Και τώρα ήρθε η σειρά να σας παρουσιάσω μερικά ακόμα καινούρια κοσμήματα μου! Μοναδικά χειροποίητα βραχιόλια σε έντονες αποχρώσεις! Τα περικάρπια που τόσο αγαπήσατε (δείτε τα κάνοντας κλικ εδώ!) τώρα και σε ξεχωριστά βραχιόλια μετά από δική σας απαίτηση! 









Μερικά ακόμα βραχιολάκια τύπου Links of London με αντικέ μεταλλικά στοιχεία σε συνδυασμούς χρωμάτων που εσείς ζητήσατε! Μοναδικά συνδυασμένα με βραχιολάκι μακραμέ με μαργαρίτα από χαολίτη!




Θέλω να κλείσω σήμερα την ανάρτηση μου με μια νότα αισιοδοξίας! Με μεγάλη μου χαρά πριν λίγες μέρες διαπίστωσα ότι όλες οι στάσεις της Θεσσαλονίκης είχαν γεμίσει με το παρακάτω μήνυμα: 


"Πάρτε ένα ΧΑΜΟΓΕΛΟ, κρατήστε το ή δώστε το σε κάποιον που το έχει περισσότερο ανάγκη"! Πόσο ανάγκη έχουμε το χαμόγελο στις μέρες μας! Συγχαρητήρια για την ιδέα σε αυτόν που το υλοποίησε!

Καλό σας βράδυ φίλοι μου και χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό!!

34 σχόλια:

ACBeads είπε...

The clay flowers, the bracelets and everything is lovely as everything you do. A big smile is now on my face. Keep smiling too. Kisses, Ana

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Μ έκανες και χαμογέλασα, κάτι απο τα έργα του μελισσιού, κάτι απο τα φωτεινά και αισιόδοξα χρώματα των βραχιολιών,κάτι απο το μήνυμα,ήρθε και άνοιξε!
Κάτι με Πηλό τόχω ξεκινήσει βδομάδες πριν,αλλά κάτι που μου τέλειωσε κατι μέχρι να ξαναπάρω,η βρωμιά στα χέρια...εκεί με κοιτάζει ακόμα
φιλάκια Φανή μου,καλή συνέχεια στα όμορφα που δημιουργείς!
ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟΟΟΟ!!!!!

Maria Villioti είπε...

Τι αστεράκια είναι αυτά!Μπράβο βρε Φανούλα!Ένα χαμόγελο κι ένα φιλί κι από μένα για καλημέρα!!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Καλημέρα.Πολύ όμορφα όλα. Και το μήνυμα μου άρεσε πολύ..

eleanna είπε...

Τι ωραία που είναι να παίζεις με τον πηλό, πλαστελίνη και ότι άλλο σε ζυμάρι...! Νομίζω μικροί μεγάλοι το απολαμβάνουν! Όσο για τα περικάρπιά σου, νομίζω ότι είναι πολύ δροσερά και ανοιξιάτικα, σου φτιάχνουν τη διάθεση!

Valavani είπε...

Μου άρεσε πολύ η ανάρτηση σου!!!Από τη μια τα χαμόγελα από τα παιδιά από την αλλη οι δημιουργίες σας!!!!!Να είσαι παντα καλά και να δημιουργείς τοσο όμορφα πράγματα!!!

syros2js είπε...

Μπράβο, βρε Φανούλα!
Κοσμήματα θαυμάσια κ' παιδικές χειροτεχνίες... Τί άλλο να ζητήσουμε για να ξεκινήσει καλά η μέρα?
Καλή συνέχεια!!!
Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Κυρία!!!Κυρία!!!!!!Με παίρνετε και μένα στα μαθήματα; Μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω!!!!!!!
Πολλά φιλάκια Φανή μου και στα παιδάκια σου τα όμορφα!!!!!!!!!

purpleleath είπε...

Μπράβο σου, Φανή μου!!! Τα παιδάκια πρέπει να σε λατρεύουν!!! Τα βραχιολάκια σου είναι καταπληκτικά!!! Πολλά φιλάκια και καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις!!!

Algodão Tão Doce είπε...

Hello!! Thank you very much! I loved to see you here!!

I got news blog!! I'm making videos about Poto Cruz and has been published!

Come see and be inspired!

Sweet hug!

Fanypap είπε...

ACBeads, Thank you my friend Ana!! Keep smiling for ever!!Kisses from Greece.

Χαρά Θ. γλυκούλα μου,χαίρομαι που σου άρεσαν!! Καλή συνέχεια στο δικό σου πηλό, και να μας δείξεις τις δημιουργίες σου!!Φιλάκια πολλά και με χαμόγελο φυσικά γλυκιά μου!!


Maria Villioti, σ'ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου γλυκό!! Φιλάκια πολλά και σε σένα από τα αστεράκια μου κι εμένα!!Καλή επιτυχία και στα σεμινάριά σου!!!Περιμένω να δω τα αποτελέσματα!!!φιλάκια πολλά.


ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ μου γλυκό, κι εγώ μόλις είδα το μήνυμα στη στάση, χαμογέλασα πλατειά πλατειά , και αυτό διατηρήθηκε όλη μέρα!!!Μπράβο σ'αυτόν που το σκέφτηκε!!!Φιλάκια γλυκούλα μου, χαμογέλα και όλα πάνε καλά.

eleanna μου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Και αισθανόμαστε όλοι παιδιά με τον πηλό!!! Φιλάκια πολλά!

Valavani σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Χαμόγελο και χαρά όλη μέρα σου εύχομαι!!Φιλάκια πολλά.

syros2js σας ευχαριστούμε πολύ και τους δυο σας!!!Το χαμόγελό μας έφτασε στην όμορφη Σύρο μας!! Τί χαρά!!Φιλάκια πολλά!!!

Effie's Sweet Home Designs, Έφη μου όμορφη , δεκτήήήήήηηηηηηηηη΄!!!!Έλα να ομορφήνεις περισσότερο την τάξη μας!!! Βέβαια πολύ βρωμιά με τον πηλό, λάβε το σοβαρά υπόψιν σου!!!Φιλάκια πολλά!!!!








Fanypap είπε...

purpleleath σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!!Με λατρεύουν και τα λατρεύω κι εγώ περισσότερο!!! Χαμόγελο και χαρά!!!Φιλάκια πολλά καλή μου!!

Algodão Tão Doce,thank you my friend!! Good luck to your new blog!!I am coming!!Kisses from Greece.

Φένια είπε...

Φανή μου τέλειες όλες οι δημιουργίες σου!!!!!!!ειδικά ότι είναι με πηλό το λατρεύω....Φαντάσου ότι η πτυχιακή μου είχε θεμα "ΠΗΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ".....Κάποια στιγμή θα αναρτήσω κι εγώ κάποιες κατασκευές που έχω κάνει με πηλό....Φιλιά!!!!!!

Rena είπε...

Υπέρχα όλα Φανή μου και όσο για τα αστεράκια σου,λάμπουν χάρη σε σένα!!!!!
Φιλάκια!!!

Fanypap είπε...

Φένια μου γλυκιά, θα χαρώ να δω τις πηλοδημιουργίες σου!!Φιλάκια πολλά,σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

rena Ρένα μου γλυκιά μου ,σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου!!Φιλάκια πολλά!

κορδονέτο είπε...

Πολύ όμορφες όλα και σίγουρα τα παιδιά θα το χάρηκαν πολύ.Τα βραχιόλια σου είναι τέλεια. Καλό βράδυ!

ΤΟ ΠΛΕΧΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ είπε...

οτι κι αν φτιαξουν τα παιδια ειναι υπεροχο και με μεγαλη αξια!οσο για τα δικα σου βραχιολια Φανη, τί να πω;περιποιημενα, πολυχρωμα, καταπληκτικα!οποιος κολησε τις αφισες στις στασεις, πρεπει να εχει μπουχτισει κατιφια-φτανει πια!!!καλο βραδυ!!!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Από τις πιο όμορφες αναρτήσεις σου !!Παιδάκια που δημιουργούν υπάρχει καλύτερο απο αυτό !!!!Μπράβο σε σένα και στα αστεράκια** σου που τόσο εύστοχα τα αποκαλείς!!!!Οσο για τα βραχιολάκια σου είναι θαυμάσια και μοναδικά!!!!Την καλημέρα μου με ενα φιλάκι....

Αγγελική είπε...

Μπράβο σε σένα και τα υπέροχα παιδάκια.
Πολλά φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο

κυκλάμινο είπε...

υπέροχα όλα φιλάκια

marie είπε...

Υπέροχα καλή μου. Να εχεις ένα όμορφο σαββατοκύριακο Φανή μου. Φιλιά!!

Anastasia είπε...

Πολύ όμορφα όλα!Μπράβο και σ' εσένα και στα παιδάκια για τις δημιουργίες σας.Τα βραχιολάκια σου είναι υπέροχα. Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα έντονα χρώματα που χρησιμοποίησες. Καλό σαββατοκύριακο.

Aspa είπε...

Πολύ όμορφες ΌΛΕΣ οι δημιουργίες!!!Μπράβο σε σένα και στα παιδάκια σου Φανούλα!!!Το χαμογελάκι το πήρα....το έχω ανάγκη!!!Φιλάκια και καλό Σ/Κ!!!

Sheena Dimitriou είπε...

Καλημέρα! Όμορφες παιδικές χειροτεχνίες και κοσμήματα. Καλώς σε βρήκα:)

Pepi είπε...

Με τέτοια δασκάλα, πως να μην γίνουν αστέρια τα μικρά!! Είσαι πολύ τυχερή, και μπραβο σου, που "δουλεύεις" με παιδιά! Η φαντασία τους και το κέφι της δημιουργίας σε γεμίζουν ακόμη πιο πολλή ενέργεια, ακόμη περισσότερη ασιοδοξία, ακόμη πιο πλατύ χαμόγελο!! Ευχαριστώ για το mail, φιλάκια και να'χεις μια χαρούμενη Κυριακή!

Fanypap είπε...

κορδονέτο, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Πραγματικά έχουν τρέλα με τον πηλό!!!φιλάκια πολλά.

ΤΟ ΠΛΕΧΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Μας χρειάζεται όντως το χαμόγελο!!!Καλή σου εβδομάδα, φιλάκια πολλά!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου , Έφη μου γλυκιά μου,σ'ευχαριστώ πολύ!! Αστεράκια όνομα και πράγμα είναι,αφού κάνουν αριστουργήματα!! Φιλάκια πολλά και καλή σου εβδομάδα!!

Μαίρη-Αγγελική, γλυκιά μου αγωνίστρια, σ'ευχαριστώ πολύ!!Καλή σου εβδομάδα και πολλά φιλάκια.

κυκλάμινο, σ'ευχαριστώ πολύ!Καλή σου εβδομάδα, φιλάκια.


Anastasia,σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Καλή σου εβδομάδα, φιλάκια πολλά.

Aspa, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα Άσπα μου!!! Όλοι το έχουμε ανάγκη το χαμόγελο!!Φιλάκια πολλά, καλή σου εβδομάδα καλή μου!!!

Fanypap είπε...

marie μου γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!Καλή σου εβδομάδα!!φιλάκια πολλά!

Είμαι Παιδί, καλώς βρεθήκαμε γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!Φιλάκια και καλή σου εβδομάδα!!

Pepi μου γλυκούλα μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά είμαι πολύ τυχερή που δουλεύω με παιδιά!!Μου χαρίζουν τόση αγάπη και ενέργεια, που νιώθω κι εγώ παιδί!!! Φιλάκια πολλά καλή μου και καλή σου εβδομάδα!!

fotolabida maria είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΦΑΝΗ ΜΟΥ!!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!

Γιούλα Δημιουργίες χαράς είπε...

Φανούλα μου τα αστεράκια σου κοντά σου κάνουν θαύματα.Μπράβο. Και τα περικάρπια είναι τέλεια. Φιλάκια

Fanypap είπε...

fotolabida maria, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα Μαρία μου!!!Να περνάς κι εσύ υπέροχα γλυκιά μου!!φιλάκια πολλά.

Γιούλα Δημιουργίες χαράς,σ'ευχαριστώ πολύ καινούργια φιλενάδα μου!! Χαίρομαι που σου άρεσαν!! φιλάκια πολλά!!

mirsini's creations είπε...

Φανούλα μου αγαπημένη..τί υπέροχη ανάρτηση !!! Ξετρελάθηκα με τις φωτογραφίες απο την τάξη με τα αστεράκια σου κι εσένα επι το έργον !!!! Καταπληκτική τάξη και εσύ είσαι μία απο τις πιό γλυκειές και αστεράτες δασκάλες που έχω δεί !!!!!
Τα βραχιόλια σου είναι υπέροχα και ειδικά εκείνα τα πρώτα που τα έχεις ενώσει όλα σε ένα βραχιόλι είναι πολύ πρωτότυπα και με υπέροχα χρώματα...μου φέρνουν Ινδία στο μυαλό...τα λάτρεψα !!!!!
Υπέροχη και αυτή η ιδέα με το χαμόγελο...πολύ έξυπνη και όμορφη κίνηση !!!! Μπράβο σε αυτόν που την σκέφτηκε και σε εσένα που την μοιράστηκες μαζί μας !!!
Να είσαι καλά φίλη μου και σε ευχαριστώ πολύ για το γλυκό σου σχόλιο !!
Φιλάκια πολλά κι απο ´μένα !! :ο)

Fanypap είπε...

mirsini's creations γλυκούλα Νεράϊδα μου, σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Τα λόγια σου γάργαρο κελαριστό νεράκι, γεμάτο χαρά και ζωή!!Πάντα να είσαι έτσι γλυκούλα μου!!φιλάκια, και την αγάπη μου!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Φανούλα μου ήρθα καθηστερημενη..και βλεπω με χαρα μου τι εφτιαξαν παλι τα χερακια σου.. εχω ιδία πείρα..χι.χιχ. αλλα και τα ομορφα χερακια των παιδιών.. τι ομορφα που πλαθουν τον πυλο και του δίνουν σχήματα λουλουδιών..!!! και στο τελεος η ταμπέλα με το χαμόγελο.. μα ςεκανε και χαμογελασαμε .. να εισαι καλά Φανουλα μου..αργω αλλα δεν σε ξεχνω... λίγο οι δουλεις λιγο οχρονος που δεν φτανει.. και ν αοι μερες παιρνούν χωρίς να το καταλαβουμε κοριτσι μου.. φιλακια πολαλ..

Fanypap είπε...

Σμαραγδένια Ρούλα,γλυκιά μου συμπατριώτισσα, κι εγώ δεν σε ξεχνώ Ρουλάκι μου!!! Τρέξιμο πολύ όλες μας απ' ότι βλέπω!!χα χα χα !!Σ'ευχαριστώ γλυκούλα μου, καλή συνέχεια στις δημιουργίες σας!!!Φιλάκια πολλά!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...