Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Καφές των μπλόγκερς στο σπίτι της αγάπης - Αχτίδας και ανοιξιάτικα κολιεδάκια!


Καλησπέρα αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες! Σήμερα έχω να σας δείξω φωτογραφίες από την πολύ ωραία συνάντηση για καφέ στο "σπίτι της αγάπης", δηλαδή της αγαπημένης μας Αχτίδας (aktida.blogspot.gr) που είναι γνωστή για την ζεστή της φιλοξενία και αγάπη προς όλους! Πολλές φορές βέβαια σας το ξαναείπα ότι το ονομάζω έτσι γιατί όποιος φιλοξενηθεί σε αυτό το σπίτι γεμίζει πρώτα την ψυχή του με αγάπη και μετά το στομάχι του!

Θέλω πρώτα όμως να σας δείξω και μερικές φωτογραφίες από τα νέα ανοιξιάτικα κολιεδάκια που ετοίμασα με σχέδια όπως ο αγαπημένος μας Μικρός Πρίγκιπας, πεταλουδίτσες, ρακέτες του τέννις και όχι μόνο! Γεμάτα χρώματα και ανοιξιάτικη διάθεση..












Στη συνέχεια φωτογραφίες από τη μεγάλη μάζωξη των μπλόγκερς από όλη την Ελλάδα! Αθήνα, Τρίκαλα, Χαλκιδική, Σέρρες και άλλα μέρη της Ελλάδας μας!! Τελικά μαζευτήκαμε πολλά άτομα, αλλά το σπίτι της αγάπης τους χωράει όλους! Κοιτάξτε εδώ τα αριστουργήματα που ετοίμασαν η Γεωργία, ο άντρας της Δημήτρης και η κορούλα της για να μας περιποιηθούν και θα καταλάβετε!




Περάσαμε καταπληκτικά! Χάσατε όσες δεν ήρθατε!



Είχαμε ζωντανή σύνδεση και με το Νευροκόπι με την αγαπητή μας φίλη Άννα (giasminblogspotcom.blogspot.gr) η οποία παρευρέθηκε στην παρέα μας μέσω Skype και δεν μας εγκατέλειψε ούτε λεπτό, μαζί της και τα ζουζουνάκια της, παρόλο που καθίσαμε πάνω από 4 ώρες! Βέβαια σε αυτές τις ώρες που κάθισε μαζί μας και μας έκανε συντροφιά επειδή συγχρόνως έπλεκε σίγουρα θα το τελείωσε το πουλόβερ που ξεκίνησε!!!




Όπως βλέπετε η χαρά ξεχειλίζει από τα πρόσωπα μας! Ήταν μια συνάντηση γεμάτη χαρά και χαμόγελα!




Πάντως χάσατε όσες δεν ήρθατε! Περιμέναμε και άλλες φίλες που δεν μπόρεσαν να έρθουν, εύχομαι την επόμενη φορά στην άλλη μας συνάντηση να μπορέσετε να ρθείτε όλες όπου και αν είναι αυτή! Πολλά φιλιά και καλό βράδυ φίλες και φίλοι μου!

27 σχόλια:

maya =^o^= είπε...

ζηλεύω!!!!!!!!!!!!! χιχιχιχι!!!!!!! πάντα τέλεια να περνάτε κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanypap είπε...

Με το δίκιο σου Μαγιούλα μου γλυκιά, γιατί περάσαμε υπέροχα!!!Χι χι χι!! Στην επόμενη σε περιμένουμε!! φιλάκια πολλά σε όλους σας, και στον μπέμπη!!

Δέσποινα είπε...

Φανή μου,φυσικά ζηλεύουμε την όμορφη συντροφιά σας! Κρίμα που είμαστε μακριά!Επί τη ευκαιρία, Χρόνια Πολλά για την ημέρα της γυναίκας! Εύχομαι να περάσεις πολύ όμορφα σήμερα!

Maria Villioti είπε...

Καλημέρα Φανούλα. Ζηλεύουμε!Πάντα τέτοια!!!Όμορφα και τα κολιεδάκια σου...Φιλιά πολλά κούκλα μου.

Marie είπε...

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!

Pepi είπε...

Δεν θα πρωτοτυπήσω!!!! Ζηλεύω κι εγώ!!!

syros2js είπε...

ΠΩΠΩ!!! Τί ομορφιές είναι αυτές???
Κοσμήματα, γεύσεις, υπέροχη ζεστή ατμότφαιρα!!!
Αχ, πάντα τέτοια!!!
Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

Σόφη είπε...

τελειααααα

debbgoud είπε...

είστε όλες τέλειες !!!!μπράβο!!

nikol είπε...

Πόσο χαίρομαι που περάσατε όμορφα Φανή μου , τελικά μόνο ψυχρό μέσον δεν είναι το internet, απλά είναι το δίκτυο της άμεσης επικοινωνίας και η προσωπική επαφή έρχεται .
Τα ανοιξιάτικα κολιεδάκια πολύ όμορφα τα είδα στο fb.
Φιλάκια γλυκά

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Πολυ΄χαίρομαι που καταφέρνετε και βρίσκεστε και περνάτε όμορφα.....αν και ζηλεύω λιγάκι. Τα κοσμήματά σου πολύχρωμα και ανοιξιάτικα....πανέμορφα!!!!!!!

Kiki Aposeki είπε...

Ποιος δεν θα ζήλευε αυτή την παρέα Φανούλα μου!!! Να περνάτε πάντα υπέροχα!!! Τα κολιεδάκια σου είναι γλυκύτατα και φυσικά θα τολμήσω να ξεχωρίσω το μικρό πρίγκιπα!!! Φιλιά πολλά και καλό ΣΚ!!!

Taelia88 είπε...

Πρέπει να περάσατε υπέροχα!!! Πάντα τέτοιες όμορφες μαζώξεις να κάνετε και να περνάτε φανταστικά!!!
Υπέροχες όλες σου οι δημιουργίες!! Αυτή η πεταλούδα απίθανη!! μαγευτική!! Μπράβο!!!
Καλό σ/κο να έχεις!!! Φιλιά!!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Φανή μου το πόσο σας χάρηκα δεν μπορώ να το περιγράψω!! Να ξαναβρεθειτε να γεμίζετε συνεχώς μπαταρίες και να περνάτε όμορφα!! :) Με συγκινήσατε, η συνάντησή σας σε σπίτι έγινε αυτόματα πιο οικεία και τρυφερή από το να πηγαίνατε έξω! Είστε όλες υπέροχες!!
Κρίμα που όταν ανέβηκα Θεσ/κη δεν γνώρισα καμία..Ελπίζω την επόμενη φορά!Καλό σαββατοκύριακο!!

Γιούλα Δημιουργίες χαράς είπε...

Ήταν όντως μια πολύ όμορφη μέρα Φανούλα μου. Ελπίζω να επαναληφθεί.Τα κολιεδάκια σου είναι πανέμορφα. Ξεχώρησα το μικρό πρίγκιπα

Unknown είπε...

όλες οι ζηλιαρόγατες εδώ-)))Και εγώ σας ζήλεψα και να περνάτε πάντα τόσο όμορφα.Ακόμη και από εδώ μέσα, μπορούν να δημιουργηθούν καλές φιλίες.Πήγα πάρα πολύ φορές στην Αχτίδα,αλλά....

τα κολιεδάκια σου είναι μούρλια Φανή μου(χτές στην επιβράβευση γυναικών,πάλι το γούρι σου φορούσα,και το πασπάτευε ένας αγιογράφος που ασχολιόταν πάρα πολύ με αυτά,του είπα το όνομά σου και δήλωσε τον θαυμασμό του)
μάκια και καλό σβκ-)

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Αχ Φανούλα μου, ηλ. μου αδερφή, αγαπημένη μου, τι όμορφα!!!! Σας χάρηκα, και χάρηκα μαζί σας. Δεν είχα ιδέα!! Ήταν μια όμορφη έκπληξη για μένα η συνάντησή σας. Πραγματικά σας χάρηκα!!! Να είστε καλά να ξανασυναντηθήτε. Τι καλά να το κάναμε εδώ στην Αθήνα!!! Μα κι εσείς, ήταν ανάγκη να ζείτε τόσο μακριά;!!!!!
Μπράβο στη Γεωργία και σε όλη της την οικογένεια, για τη φιλοξενία, μα πάνω απ' όλα για την αγάπη τους!!! Να είναι πάντα καλά!!!
Μη νομίζεις ότι ξέχασα τα αριστουργήματά σου. Είναι πάααρα πολύ όμορφα Φανούλα μου!!! Τώρα έχει καταντήσει και γραφικό αυτό το μπράβο, αλλά άμα το αξίζεις, και άμα βγαίνει από την ψυχή, αυθόρμητα, γιατί να μη γράφεται; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ!!!!
Φιλιά πολλά, πάρα πολλά, γεμάτα αγάπη!!!

Φιλία είπε...

Φανούλα γλυκιά, δημιουργική και εμπνευσμένη......
Όμορφα κολιεδάκια και μια μάζωξη γεμάτη χαμόγελα και φως!!!!!!! Μπράβο σας, πάντα τέτοια.....
Φιλάκια πολλά

Αγγελική είπε...

Φανή μου ρίχνω κλεφτές ματιές στις δημιουργίες σου όταν μπορώ και χαίρομαι το μεράκι και την δημιουργικότητά σου.
Φιλιά σε σένα και τις φίλες σου κι εύχομαι να είσαι καλά και να περνάς πάντα τέλεια!

Σοφία είπε...

Φανούλα, οι δημουργίες σου, όπως πάντα πολύ όμορφες.
Περάσατε τέλεια από ότι φαίνεται,
να το επαναλάβετε, κρίμα που είμαστε τόσο μακριά.
Σε φιλώ !

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Αγαπημένη μου ηλ. αδερφή!!!
Να έχετε ένα όμορφο τριήμερο. Να περάσετε όμορφα, και να χαρείτε ο ένας τον άλλον!!!
Φιλιά πολλά!!!
Με την αγάπη μου!!!]
Υ.Γ.
Εύχομαι, ο λόγος που χάθηκες, να είναι επειδή δημιουργείς κάτι καινούριο

marronblogger είπε...

Χίλια μπράβο! Συναντηθήκαμε κι εδώ στην ΑΘήνα, αλλά εσείς πραγματικά φαίνεστε πανευτυχείς!! Πανέμορφες οι δημιουργίες σου Φανή! Κάπου διάβασα ότι πέρασες δύσκολα αυτές τις μέρες. Να είναι περαστικές οι δυσκολίες,εύχομαι... Σε φιλώ!

Areti είπε...

Ομορφα τα κολιεδακια σου!!!Μας εβαλες στο κλιμα της ανοιξης! Εμας γιατι δεν μας καλεσατε? Ζηλευουμε! Παντα τετοια και καλα να περνατε!!!!

Fanypap είπε...

Aγαπημένες μου φίλες σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!! Φυσικά και θα πρέπει να ζηλεύετε, πάντα περνάμε υπέροχα στο σπίτι της αγαπημένης μας Αχτίδας, γιατί είναι γεμάτο αγάπη!!!
Κατερίνα μου (Βερίγκα), και όλες οι φίλες, την άλλη φορά που θα μας καλέσει η Αχτίδα, προσπαθήστε να έρθετε, δεν θα χάσετε!!!
Αρετή μου (Ampi),Η πρόσκληση έγινε "ανοιχτή", από την αχτίδα γλυκιά μου, όπως την κάνει κάθε φορά από το μπλογκ της, η Αχτίδα μας!!
Αγάπες μου, μου λείψατε, μόλις χαλαρώσουμε λίγο (με την ασθένεια του μπαμπά μου εννοώ), θα σας επισκέπτομαι συχνότερα, για να θαυμάζω και τα απίθανα εργάκια σας!!
Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράστασή σας όλες αγαπημένες μου!!Φιλάκια πολλά!

Fanypap είπε...

Magia da Inês thank you very much my friend! Kisses from Greece.

Χειρ/τα Μπλε Όνειρα/Handmade Blue Dreams είπε...

Πολύ όμορφες φωτογραφίες!Πράγματι φαίνεται πως οι άνθρωποι κάνανε πολλές ετοιμασίες για να σας υποδεχτούν.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

μπράβο κορίτσια παντα τετοιες όμορφες μαζώξεις να κανετε.. το ότι ζηλεψαμε .. δεν θα το πουμε... φαινεται απο τα γραφώμενα μας..επισης τα ομορφα σου κοσμήματα σου...τα ξερω γιατί εχω την τυχη να εχω ενα απο αυτά...Φανούλα μου..ειναι πολυ ομορφο να γνωριζόμαστε μεταξύ μας.... τι να πω που ειμαι πολύ μακρυα.... αλλιως θα σου ελεγα.....τροχαδι θα ερχόμουνα.... διαβασα πιο πανω οτι ο μπαμπα σου ήταν λιγο αρρωστος.. σου ευχωμαι περαστικά του Φανουλα μου.... φιλακια πολλα..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...