Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Κοσμήματα με δαντέλα για νυφούλες και όχι μόνο, καινούρια αρχαία θέματα και τοπίο!


Σήμερα έπεται δαντέλας συνέχεια, αφού είμαι μια αθεράπευτα ρομαντική, και τις ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τις είδα!! Πολύχρωμα λουλουδάκια για τα όμορφα αυτάκια... με γαντζάκι από καθαρό ασήμι με σφραγίδα, 925. Κολιέ από κηπούρ δαντέλα αρίστης ποιότητας, επεξεργασμένα με ευγένεια και προσοχή, για όμορφες ρομαντικές υπάρξεις, αλλά και νυφούλες και....παρανυφάκια...







Τα κρύσταλλα, όπως ήδη ξέρετε, είναι η αδυναμία μου! Τρελαίνομαι για την πανέμορφη διαφάνεια τους!!! Διαχέουν το φως τόσο όμορφα, και σχηματίζουν και πολλά μικρά ουράνια τόξα!!! Τα στολίζω όσο μπορώ, για να αναδειχθεί περισσότερο η ομορφιά τους!! Αυτή τη φορά εμπνεύστηκα από λουλουδάκια....


Να και μερικά βραχιόλια που έφτιαξα τύπου Links of London σε διάφορα χρώματα με αντικέ και χρυσά μεταλλικά στοιχεία...



Στη συνέχεια μερικά καινούργια αρχαία θέματα,
και χειμωνιάτικο τοπίο...


Τα νέα αρχαία θέματα είναι και αυτά εμπνευσμένα από τοιχογραφίες στο παλάτι της Κνωσού, και είναι ντεκουπάζ και παλαίωση, με φύλλο ψευδόχρυσου. Μπορείτε να δείτε και τις γαλάζιες κυρίες  που ζωγράφισα με ακρυλικά χρώματα σε ξύλο ελάτης, φύλλο χρυσού και παλαίωση σε παλαιότερη ανάρτηση μου κάνοντας κλικ εδώ!



Ένα χειμωνιάτικο τοπίο, που το ζωγράφισα με ακρυλλικά χρώματα σε καμβά, στα πλαίσια του μαθήματος με τα αστεράκια μου, για να βλέπουν βήμα-βήμα, και να ζωγραφίζουν συγχρόνως και το δικό τους!! Οφείλω να ομολογήσω ότι όλα τα εργάκια τους ήταν μικρά αριστουργήματα!!! Θα σας τα δείξω άλλη φορά...για να τα θαυμάσετε κι εσείς!!




Αυτό το ηλιοβασίλεμα απολαμβάνω κάθε απόβραδο από την δουλειά μου, αφού δουλεύω απογεύματα!! Με αποζημειώνει για το ότι δεν μπορώ να βγω με τις φίλες μου για καφέ!! Αν και ανάμεσα σε πολυκατοικίες, δεν είναι απίθανο;!!



Το αγαπημένο μου λουλούδι, δεν ξέρω πως το λένε, κάθε χρόνο μου χαρίζει τα σπάνια άνθη του!!! Ο ανθοπώλης, δεν πίστευε όταν του είπα ότι ανθίζει!! Έτσι το έβγαλα φωτογραφία για να το δει, και να το δείτε κι εσείς!! Ξέρει μήπως κανείς σας πως λέγεται;; 


Ελπίζω να σας άρεσαν αυτά που είχα να σας δείξω σήμερα... 
Καλό σας βράδυ φίλοι μου και καλή σας εβδομάδα!!

32 σχόλια:

Gina-Teta είπε...

Τι να πρωτοθαυμάσω! Όλα υέροχα. Το ταλέντο δεν κρύβεται!

Marilena Linardatou είπε...

I love the elegance in your jewelry.

Marie-Anne είπε...

Πανέμορφα τα νέα σου κοσμήματα Φανούλα! Μου άρεσαν πολύ τα 'αρχαία' πινακάκια καθώς και το χιονισμένο σου τοπίο!!!!
Όσο για το λουλούδι, όλο σπάνια είδη έχεις βρε Φανούλα...πρώτη φορά το βλέπω!!!!!
Πολλά φιλάκια !

nikol είπε...

Φανή μου είσαι πολυτάλαντη να το γνωρίζεις , τα δαντελένια κοσμήματα με τη ρετρώ διάθεση είναι φίνα και τόσο ρομαντικά!!! Τα πινακάκια με την αρχαία διάθεση , ακόμα και το χιονισμένο τοπίο . Ολα γλυκά και όμορφα . Καλό ξημέρωμα καλή μου

Unknown είπε...

Όλες οι δημιουργίες σου είναι πολύ εμπνευσμένες και μοναδικές!Εξαιρετικές!Μπράβο!
Καλημέρα!Φιλάκια!
❁Anna
Snapshotjewellery

Unknown είπε...

Όμορφα τα κοσμήματα σου, αλλά εκείνα που μου έκλεψαν την καρδιά είναι οι μινωικές παραστάσεις.Μπράβο σου!
Η θέα, όντως σε αποζημιώνει, για το ότι δουλεύεις απόγευμα,τι χρώματα είναι αυτά.Καλή σου συνέχεια.

Kiki Aposeki είπε...

Πληθωρική η ανάρτηση σου και πάλι Φανούλα μου!!! Και πάντα έτοιμη για προσφορά...!!! Όλα σου ωραία, πρωτότυπα και ξεχωριστά!!! Σε φιλώ και σου εύχομαι καλή εβδομάδα!!!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Φανή μου καλημέρα
Τα κοσμήματα με τις δαντέλες καθώς επίσης και οι πίνακες με τα αρχαία θέματα με εντυπωσίασαν. Μπράβο!
Φιλάκια!

giota είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ..ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΑΝΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημιουργία είπε...



Πολύ όμορφα ολα τα έργα σου Φανή μου, αλλά τα κοσμήματα από δαντέλα ιδιαίτερα και πολύ ντελικάτα.

κορδονέτο είπε...

Υπέροχες όλες οι δημιουργίες σου.Καλό βράδυ!

debbgoud είπε...

ωραίες εμπνεύσεις και θαυμασια η ζωγραφική σου!

Sidney είπε...

Bom dia, adorei seu blog, lindo seu colar. caom carinho

Anastasia είπε...

Πολύ όμορφες και εμπνευσμένες όλες οι δημιουργίες σου και ιδίως τα κοσμήματα με την δαντέλα!

Pepi είπε...

Χορταστική ανάρτηση, όπως μάς έχεις συνηθίσει, Φανούλα!! Μου αρέσει πολύυυ που συνδυάζεις τόσο όμορφα υπέροχες αλλά και αέρινες δημιουργίες με ύφος "άλλων" εποχών με καταπληκτικές φωτογραφίες !!! Φιλί μεγάααλο!!!!!

mirsini's creations είπε...

Συμφωνώ με την φίλη μας την Πέπη !!! Οι αναρτήσεις σου είναι πάντα χορταστικές και γεμάτες ομορφιά !!!! Τα ρομαντικά σου κοσμήματα απο δαντέλα είναι πανέμορφα Φανή μου !!!! Μου αρέσουν πολύ και όντως είναι και ότι πρέπει για νύφες !!! Μπήκα και είδα και τις προηγούμενες δημιουργίες σου και διάβασα όλη την προηγούμενη ανάρτηση !!!! Τέλεια όλα Φανή μου !!! Μου άρεσε πολύ η ιδέα σου με την μπομπονιέρα !!!!! Μου αρέσουν πολύ και τα μακραμέ τα βραχιολάκια σου !!!!Και τα ντεκουπάζ με τις αρχαίες παραστάσεις πολύ ωραία αλλά και το χιονισμένο σου τοπίο είναι υπέροχο..!!! Θα περιμένω να θαυμάσω και τα σίγουρα εξαίσια έργα των μικρών σου αστεριών !!
Άχ...αυτά τα ηλιοβασιλέματα είναι όνειρο !!! Έχω βγάλει πολλές φωτογραφίες κι εγώ !!! Θέλω να σας τις δείξω μιά μέρα !!! Πολύ ωραίο το αγαπημένο σου μαγικό λουλούδι !!!!
Να είσαι καλά Φανή μου !!!! Φιλάκια πολλάαααα !!!
:ο))

marie είπε...

Λατρεύω τη δαντέλα και τα ηλιοβασιλέματα.. κάτι σαν το μικρό πρίγκιπα κι εγώ.. καληνύχτα!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Αν και γενικά δεν είμαι λάτρης της δαντέλας, ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από το πόσο όμορφα είναι αυτά τα κοσμήματα!! Ειδικά το φορεμένο επάνω στη μαύρη μπλούζα, φαίνεται εκπληκτικό!! Μήπως να ξεθάψω καμιά δαντελίτσα από τα μπαούλα της γιαγιάς μου να κάνω καμία δοκιμή κι εγώ;;;; Πολλά φιλιά Φανούλα μου!!

Χρυσούλα είπε...

Ανεβοκατεβαίνω...και θαυμάζω όλα όσα ετοίμασες με τόση αγάπη και υπομονή!
Μπήκα είδα και την προηγούμενη ανάρτηση...
Πολλά πολλά Μπράβο Φανή για όλα!!!
Να είσαι καλά κι`ένα όμορφο Σαββατοκύριακο σου εύχομαι!

Unknown είπε...

και εμένα μου άρεσαν τα ''κολπάκια''σου με τις δαντελίτσες Φανή μου.Τα πινακάκια....πολύ πολύ όμορφα!!!!Καλέ,τι να πρωτοθαυμάσω?Είσαι σπουδαίο ταλέντο !!!!!
πολλά πολλά φιλιά-)))

Fotini Kouzoumi είπε...

Καλή μου Φανή, τι όμορφη ανάρτηση!!! Τι να πρωτοθαυμάσω!!! Τους πίνακες, τα κοσμήματα με τις δαντελες... υπέροχες δημιουργιες!!!
Μα και ο ουρανος τι όμορφα χρώματα, πάντα τον θαυμάζω τέτοια ώρα!!!! :)
Σε φιλώ!!!

Φιλία είπε...

Φανούλα μου με την σημερινή σου ανάρτηση χάζεψα τελείως!!!!! Τα δαντελένια κοσμήματα είναι φανταστικά!!!! Τα βραχιολάκια σου γλύκα, τα δε αρχαία θέματα με εντυπωσίασαν πόσο όμορφα διακοσμητικά είναι!!!! Μπράβο Φανή μου, πάντα να είσαι δημιουργική και να μας δείχνεις ομορφιές!!!!
Πολλά φιλάκια και καλό Σ/Κ

maya =^o^= είπε...

γλυκούλα Φανούλα μου ειδικά τα πρώτα με τις δαντέλες με ξετρέλαναν!!!!!!!

στο μπλογκοσπιτάκι μου σε περιμένει βραβείο έλα όποτε ευκαιρείς να το παραλάβεις απο εδώ http://mayasfairytale.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html θα πρέπει κι εσύ να με τη σειρά σου να πεις 11 πράγματα για τον εαυτό σου σε ένα ποστ και να το χαρίσεις σε 11 αγαπημένα σου μπλογκ!!!πολλά γατοφιλάκια απο τον Μπέμπη =^ο^= happy weekend!!!!!! meow!!! <3

SPYRIDOULA είπε...

Πάρα πολύ όμορφες όλες οι δημιουργίες σου!Καλό Σαββατοκύριακο!

kallianira είπε...

Φανή μου είναι όλα τέλεια!!!
Τα αρχαία θέματα και οι γαλάζιες κυρλιες σου είναι το κάτι άλλο!!!!
Πάρα πολύ ωραία και πρωτότυπη η ιδέα σου να διακοσμήσεις τα κρυσταλλάκια(τα λατρεύω κι εγώ για τους ίδιους λόγους:) ), με λουλούδια!!!
Όσο για το ηλιοβασίλεμα ...μαγικό...όπως κάθε ηλιοβασίλεμα...
Καλό Σαββατοκύριακο και πολλά φιλάκια απ`την Κατερίνη!!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Φανή μου τα δαντελένια σου αριστουργήματα!!!!!!Τι όμορφη ιδέα!!!!Όλα όσα μας παρουσιάζεις παρακάτω μου αρέσουν και τα κοσμήματα και οι φανταστικές σου ζωγραφιστές δημιουργίες!!!!!!
Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!

Magia da Inês είπε...

✿✿彡
Tudo está tão lindamente artístico.
Fiquei encantada com os temas antigos inspirados no palácio de Cnossos.
Bom domingo!
Boa semana!
Beijinhos do Brasil
¸.•°✿✿彡

Niatta είπε...

Πανέμορφες δαντέλες... δες εδώ http://www.garden.ie/post.aspx?id=77&idpost=7417 για το φυτό σου με όνομα: ctenanthe oppenheimiana
Φιλάκια!

Fanypap είπε...

Niatta, σ'ευχαριστώ πολύ!!Μπράβο που βρήκες το λουλούδι μου!! ctenanthe oppenheimiana, λοιπόν!! Εγώ το λέω Βασίλη!! Έχω τη συνήθεια να ονομάζω τα φυτά μου με το όνομα αυτού που μου τα χαρίζει!!Και είναι και δύσκολο το όνομά του!! Φιλάκια πολλά!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες και όλους φίλοι μου, για τα καλά σας λόγια, και για την εμψύχωση!! Είσαστε η έμπνευσή μου για να δημιουργώ!!! Χαίρομαι πάρα πολύ με τα σχόλιά σας, αν και λόγω έλειψης ελεύθερου χρόνου αυτή την περίοδο, δεν προλαβαίνω να σας απαντήσω κάθε έναν ξεχωριστά. Το κάνω, για να προλαβαίνω να απολαμβάνω και τις δικές σας δημιουργίες, που μου δίνουν μεγάλη χαρά!! Φιλάκια πολλά σε όλες και όλους σας!!

Fanypap είπε...

Τhank you for visiting me, my friends!! It is my Honour!!Kisses!!

maya =^o^= γλυκούλα μου, ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!! Στην επόμενη ανάρτηση θα το Μοστράρω!!φιλάκια.

kallianira, ευχαριστώ για τα Κατερινιώτικα Φιλάκια, ανταποδίδω με φιλάκια Θεσσαλονικιώτικα!!

ειρήνη χειροποιήματα, Ειρηνάκι μου, Ε! ναι καιρός να βγούν οι δαντέλες της γιαγιάς γλυκούλα μου!!! φιλάκια.

Kiki μωρό μου, όλα καλά να πάνε!!! φιλάκια.

Gina, Maria Linardatou,Marie-Anne,nikol ,Anna,Αρμονία, Ελένη Φλογερά ,giota,Δημιουργία,κορδονέτο ,debgoud,Sidney ,Anastasia,Pepi ,mirsini's creations, marie ,Χρυσούλα,Christa Mavropoulou,Fotini Little Treasures, Φιλία,SPYRIDOULA ,Effie's Sweet Home Designs,Magia da Inês , αγάπες μου γλυκές, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Να περνάτε υπέροχα με τις υπέροχες δημιουργίες σας επίσης!!φιλάκια πολλά!!



Irmãos de luz είπε...

bienvenido
http://alma-de-deus.blogspot.pt/

Fanypap είπε...

Irmãos de luz, wellcome you too!! Thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...