Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Νέα βραχιόλια φιλίας, ανακύκλωση και μοναδικό κόσμημα για τα μαλλιά!


Καλημέρα φίλες και φίλοι μου και καλή εβδομάδα σε όλους!! Σήμερα σας έχω νέα πολύχρωμα βραχιολάκια φιλίας, για να φέρουν χαρά, στην γκρίζα περίοδο που περνάμε...







Μικρές ποιοτικές πινελιές σε κάθε ντύσιμο, τα βραχιολάκια φιλίας με τα ωραία χρώματα!! Για όλες τις ηλικίες, για όλες τις εποχές, για όλα τα γούστα, για όλα τα στυλ!!! Με στρασάκια και charms για περισσότερη λάμψη...γιατί έτσι σας αρέσει!!!







check out my Etsy shop!

Επειδή έχω μια αδυναμία στις πλεξούδες όλων των τύπων....σας έφτιαξα ένα πρωτότυπο κόσμημα για τα μαλλιά, φτιαγμένο με σύρμα ειδικά επεξεργασμένο για να μην αλλοιώνεται, και κρυσταλλάκια Τσεχίας μπικονέ!! Δείτε το πόσο αναδεικνύει την πλεξούδα στα μαλλιά!!! Για ξεχωριστές εμφανίσεις!!!




Σας έχω φωτογραφίες με τον τρόπο που περνάμε την πλεξούδα μέσα στην σπείρα του βήμα - βήμα!! Τι λέτε;;












Δίνουμε χαρά και χρώμα στη ζωή μας με κατασκευές από πράγματα που δεν τα χρειαζόμαστε πια!! Σύνθημά μας: Δεν πετάμε τίποτα!!!

Τέλος θέλω να σας αφήσω, όπως το συνηθίζω, με μερικές φωτογραφίες που τράβηξα από την όμορφη Θεσσαλονίκη μας, όταν ο καιρός ήταν ακόμα πιο ηλιόλουστος και ζεστός (και όχι βροχερός και κρύος όπως τις τελευταίες μέρες!!)

Φωτογραφίες από τα όμορφα Λουλουδάδικα λοιπόν, τα ταβερνάκια αλλά και τα παντοπωλεία που μπορεί να βρει κανείς τα πάντα στην πλατεία Άθωνος...











Ελπίζω να μην σας κούρασα!!! Καλό ξημέρωμα και καλή εβδομάδα σε όλους!!

33 σχόλια:

Unknown είπε...

KATAΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Unknown είπε...

Είναι όλα πολύ ωραία!!!
Μπράβο!!!!

Unknown είπε...

Πολύ όμορφα όλα!Πολύ ιδιαίτερο το κόσμημα για τα μαλλιά!Φιλιά!
❁Anna
Snapshotjewellery

Pepi είπε...

Μήπως πρέπει να αφήσω τα μαλλιά να μακρύνουν γι ανα φορέσω κι εγώ αυτό το υπέροχο κόσμημα!!!!! Πρωτότυπο και ξεχωριστό! Τα βραχιολάκια, όπως πάντα, καταπληκτικά! Οι δε φωτογραφίες, απίθανες!! Καλημέρα, Φανούλα !!!

thomi είπε...

τι υπεροχα χρώματα τα λουλουδια ξετρελαθηκα!
οσον αφορα τις δημιουργιες σου επαθα πλακα, τι χρωματα, τι ομορφια, γεια στα χερακια σου!

{Marianna} είπε...

Δεν είχα δει τα βραχιολάκια φιλίας στο παρελθόν! Μα είναι καταπληκτικά!... Και σκέψου ότι δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα πλεκτά βραχιόλια! Μα αυτά εδώ είναι πάρα πολύ όμορφα! Και φυσικά δεν το συζητώ για το κόσμημα για τα μαλλιά... Απλά μοναδικό!...

Ποδηλάτισσα είπε...

Τα βραχιόλια όπως πάντα... πολύ όμορφα, τα σκουλαρικάκια θαύμα και εξαιρετικά μοντέρνα, τα φωτιστικά με τα λουλούδια... υπέροχα, το κόσμημα όμως για τα μαλλιά είναι πραγματικά μοναδικό... υπέροχο... θαύμα!!!! Για τις φωτογραφίες τι να πω... μου λείπετε οι Θεσσαλονικές και η Θεσσαλονίκη σας!!!! Πολλά φιλάκια Φανούλα μου!!!!

Handmade by Mika είπε...

Φανή μου η φαντασία σου είναι ανεξάντλητη! Ειδικα το κόσμημα για τα μαλλιά είναι απίθανο!
Φιλια πολλά

κορδονέτο είπε...

Τι όμορφα βραχιολάκια με υπέροχους χρωματισμούς!Το κόσμημα για τα μαλλιά πρωτότυπο και τέλειο.Καλό απόγευμα!

Ανώνυμος είπε...

Τέλειες οι δημιουργίες σου! Τα βραχιολάκια είναι υπέροχα! Φιλάκια!

Rena Christodoulou είπε...

ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ , ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΚΙ ΕΣΥ!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Σοφία είπε...

Φανή μου, τα βραχιόλια σου έχουν ένα δικό σου προσωπικό στυλ. Πολύ όμορφα, όπως και οι δημιουργίες σου με τα ανακυκλωμένα υλικά. Χίλια μπράβο!
Φιλάκια

Unknown είπε...

Φανή μου ολα ειναι υπέροχα,φανταστηκά!!!!Λάτρεψα όμως το κόσμημα για τα μαλλια .Είναι τέλειο!!!!
Φιλάκια!!!

debbgoud είπε...

πολύ πολύ όμορφα όλα!

Unknown είπε...

Καλά τα βραχιολάκια τα έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο! Και το κόσμημα πολύ πρωτότυπη ιδέα! Όσο για την ανακύκλωση το φωτιστικό μου έκανε απίστευτη εντύπωση!

DIMI είπε...

Καλημέρα Φανή μου!Τά βραχιλάκια σου καί τά σκουλαρίκια, πανέμορφα όπως πάντα!!Πολύ ιδιαίτερο καί το κόσμημα γιά τά μαλλιά!Τό λάτρεψα!!Αλλά καί οι φωτογραφίες σου,υπέροχες!!Καλή εβδομάδα σού εύχομαι!!Φιλάκια!!

Fotini Crafthappy είπε...

Τί χορταστική ανάρτηση είν' αυτή ! Έχει απ' όλα ! αλλά πρωτίστως έχει την υπογραφή σου !!! Πρώτη φορά βλέπω αυτό το κόσμημα για μαλλιά ! μακάρι να είχα κοτσίδα !!!

Areti είπε...

Το ξερεις οτι θαυμαζω ολα τα κοσμηματα σου, αλλα αυτο για τα μαλλια ειναι πολυ προτοτυπο!!!!Αυτα που μου αρεσουν περισοτερο, εναι αυτα που βλεπω στο F.b Καλη συνεχεια!!!

Taelia88 είπε...

Πανέμορφα τα βραχιολάκια σου!! Τόσο υπέροχα!!! Μπράβο!!!!
Βέβαια, από τις σημερινές σου δημιουργίες, νομίζω την παράσταση κλέβει το αξεσουάρ για τα μαλλιά!!! Είναι απίθανο!!!! Μα πως το σκέφτηκες!;!;! Όχι μόνο είναι φοβερή η ιδέα, αλλά και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό!!!! Πολλά μπράβο!!!!!
Και το φωτιστικό από μπουκάλια είναι τέλειο, το ίδιο και τα λουλούδια και τα σκουλαρίκια σου!! Καλή επιτυχία να έχεις στον διαγωνισμό!!!
Καλές δουλειές και στο μαγαζάκι σου!!!
Τέλος, αυτά τα ολάνθιστα λουλούδια με τις μοβ αποχρώσεις με μαγέψανε!!!
Να έχεις ένα όμορφο απόγευμα, Φανή!!
Φιλάκια!!!

Kiki Aposeki είπε...

Μπράβο σου Φανούλα μου που τα προλαβαίνεις και τα πετυχαίνεις όλα!!! Καλό μήνα σου εύχομαι, ρομαντικό και κόκκινο κόκκινο!!!! Σε φιλώωωωω!!!!

syros2js είπε...

Όλα είναι υπέροχα, αλλά το κόσμημα για τα μαλλιά κλέβει, νομίζω, την παράσταση!!!
Καλό μήνααααα!!!

Δημιουργία είπε...

Υπέροχα τα βραχιόλια σου Φανή μου.Καλό μήνα να έχεις, με υγεία.

Φιλία είπε...

Φανούλα μου γλυκιά, με τα φανταστικά σου κοσμήματα (καλά, η σπείρα για την κοτσίδα με ξετρέλανε)..... Να έχεις ένα πανέμορφο και δημιουργικό μήνα!!!
Σε φιλώ

χρυσάνθη είπε...

Καλό μήνα Φανούλα με τα υπέροχα , φωτεινά και παιχνιδιάρικα βραχιολάκια σου!!!Καλά το κόσμημα για τα μαλλιά καταπληκτικό, μοναδικό!!και τα ανακυκλωμένα σου πολύ όμορφα !!μπράβο δημιουργικότατη Φανούλα !!!Φιλάκια!

Fanypap είπε...

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες μου!! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!Χαίρομαι που σας άρεσαν οι δημιουργίες μου!! Είναι ένας τρόπος να περνάει ευχάριστα η ώρα μου, δημιουργώντας παράλληλα χρήσιμα πράγματα, όπως συμβαίνει και με σας τις περισσότερες -(ους).Σε όσες λείπει η Θεσσαλονίκη μας...πήρατε μια γεύση έως την επομένη συνάντησή μας, ελπίζω σύντομα να μας δοθεί η ευκαιρία και πάλι!!Φιλάκια πολλά!!!

Fanypap είπε...

Τρέχω στα σπιτάκια σας, να πάρω μια δόση χαράς από τις δικές σας δημιουργίες!!!

Μαρία είπε...

..Ομορφο και Ευλογημενο Μηνα Αγαπημενη..να σε καλα..συνδιασες δημιουργια..φως..χρωμα..αυτα ολα κανουν την ψυχη μας χαρουμενη..υπεροχα..σε φιλω ματια μου..καλη βδομαδα..

Katerina V *Pause blog* είπε...

Καλό μήνα Φανή μου!! όλο όμορφες δημιουργίες είσαι και σε χαίρομαι!!
Η θεσ/κη σας είναι πανέμορφη..από ένα μέρος που μας δείχνεις περάσαμε πρι από λίγες εβδομάδες και θα σας ξανάρθουμε!! :) Καλή εβδομάδα!

Fanypap είπε...

Μαρία μου γλυκούλα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!Καλό μήνα και σε σένα καλή μου και όμορφες και χρήσιμες δημιουργίες!! φιλάκια πολλά !!!

Κατερινάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ ομορφούλα μου!!Χαίρομαι που θα ξανάρθετε...αν είναι καθημερινή, θα σας δω οπωσδήποτε!!φιλάκια πολλά!!

oldthings είπε...

Φανή μου ,ατελείωτες οι δημιουργίες σου !Όλα πανέμορφα και χρήσιμα !Αλλά και η βόλτα καταπληκτική !Καλό μήνα !

Ανώνυμος είπε...

Your job is beautiful, I loved also city, this flowers, streets, market. Kisses

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Πολυτάλαντη μου ηλ. αδερφή!!!
Είμαι τόσο περήφανη για σένα!!!
Τι υπέροχες δημιουργίες πάλι αυτές; Εγώ στάθηκα στο κόσμημα για τα μαλλιά!!! Απλά ΤΕΛΕΙΟ!!! Μπράβο σου!!!
Και τώρα στις φωτογραφίες σου!!! Να ξέρεις, ότι κάθε φορά, μας ταξειδεύεις μέχρι την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη. Τα λουλοπυδια ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!
Φιλιά πολλά Φανούλα μου!!!
Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!!

Fanypap είπε...

oldthings ,Teresa Aparecida de Aquino Soranso,Ροδούλα, γλυκιές μου σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!! Αυτό θέλω,"αδελφούλα μου", να σας ταξιδεύω στην πόλη μας!!! Καλό μήνα σε όλες σας!! φιλάκια πολλά!
Thank you my friend Teresa, kisses from Greece.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...