Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Πίνακας με κάστρο της Σκωτίας, πορτραίτα και νέα κοσμήματα!


Καλησπέρα φίλοι και φίλες μου! Μια που μπήκαμε στις βροχερές μέρες του φθινοπώρου σκέφτηκα να σας παρουσιάσω μια βροχερή μέρα στο εκπληκτικό μελαγχολικό κάστρο της Σκωτίας που με μάγεψε κυριολεκτικά! Θαυμάστε τοπίο!!



Ο πίνακας είναι σε μεγάλες διαστάσεις ζωγραφισμένος με λάδια σε καμβά.


Επίσης θα ήθελα να σας δείξω τρία πορτραίτα που μου εμπιστεύθηκαν να ζωγραφίσω δύο πολύ γλυκά κορίτσια και ένα επίσης γλυκό αγόρι!



Τα πορτραίτα είναι ζωγραφισμένα και αυτά με λάδια σε καμβά σε διαστάσεις 50 x 60 το καθένα, και η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη όταν είδα την ικανοποίηση στο πρόσωπο τους από το αποτέλεσμα του έργου μου. Γλυκά μου παιδιά σας ευχαριστώ, να είστε πάντα χαμογελαστοί και όμορφοι όπως στους πίνακες μου! Δυστυχώς επειδή οι φωτογραφίες είναι σκαναρισμένες δεν φαίνονται και πολύ καλά...


Στη συνέχεια θέλω να σας δείξω μερικά ακόμα από τα νέα κοσμήματα που έφτιαξα! Ξεκινάμε με φιδάκια πλεγμένα με χάντρες και κρυσταλλάκια Τσεχίας...







Ένα κρεμαστό για τον λαιμό με καρδούλα μεταλλική πλεγμένο και αυτό με χαντρούλες και κρυσταλλάκια Τσεχίας για όσους αγαπάμε!!




Αυτήν την καρδούλα όπως και πολλά ακόμα μοναδικά και πρωτότυπα υλικά μπορείτε να τη βρείτε όσοι φτιάχνετε χειροποίητα κοσμήματα στο κατάστημα της φίλης μου Ελένης perle-ele (perle-ele-ilika.blogspot.gr) με τα καταπληκτικά υλικά για κοσμήματα.  Μερικά ακόμα δερμάτινα βραχιολάκια με διάφορα στολιδάκια...


Και τέλος βραχιόλι με επίχρυση διπλή αλυσίδα πλεγμένη και ματάκι με στρασάκια συνδυασμένο με μαύρα πλεκτά βραχιόλια με αλυσίδα!  Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες τους στη σελίδα μου στο facebook κάνοντας κλικ εδώ!





Κλείνοντας σας αφήνω με μερικές φωτογραφίες από το χωριό μου στην Δράμα που το επισκέφτηκα πριν λίγες βδομάδες!! Συννεφιασμένο τοπίο...




Πολλά φιλάκια φίλες και φίλοι μου και καλή εβδομάδα σε όλους!!!

43 σχόλια:

eleni είπε...

Όλα είναι υπέροχα,Φανή!
Πάντα πλούσια η παρουσίασή σου με πολλές δημιουργίες!

Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα στους πίνακές σου-το τοπίο το κάνουν περισσότερο ατμοσφαιρικό!
Καλή εβδομάδα-φιλιά!

Ελένη Φλογερά είπε...

Φανή μου ο πίνακας είναι αριστούργημα και τα πορτρέτα φανταστικά, όσο για τα κοσμήματα πάντα τα φτιάχνεις σε πρωτότυπα σχέδια και είναι υπέροχα.
Καλή εβδομάδα!

debbgoud είπε...

τα πάντα είναι εξαιρετικά!!!

Marie-Anne είπε...

Υπέροχο το κάστρο σου Φανούλα!
Αλλά και τα πορτραίτα και τα νέα σου κοσμήματα είναι πανέμορφα.
Πολλά φιλάκια και καλή εβδομάδα!

Maria Villioti είπε...

Φανούλα τι όμορφος πίνακας!Και τα πορτρέτα σου είναι φανταστικά!Φιλιά πολλά!!!Τέλεια θα είναι στο χωριό τώρα το χειμώνα!

Ανώνυμος είπε...

Καλή σου βδομάδα Φανούλα!!!Πολύ όμορφα όλα αλλά οι πίνακες είναι εξαιρετικοί!!!Και το τοπίο και τα παιδιά!!!Μπράβο σου!!!Τι ταλέντο!!!
Να σαι καλά!!Φιλάκια!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Καταπληκτική δουλειά με τους πίνακες. Και τα κοσμήματα ιδιαίτερα όπως πάντα. Πολύ μου αρέσει τώρα τελευταία που χρησιμοποιείς αλυσίδα και κλωστή.

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Φανούλα μου αγαπημένη καλησπέρα!!!
Εγώ θα σταθώ στα πορτρέτα σου. ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Πόσο σε θαυμάζω Φανή μου!!! Σε προίκισε ο Θεός με ένα υπέροχο δώρο!!! Να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς Φανή μου!!
Και τα κοσμήματά σου όμως υπέροχα!!!
Το χωριό σου, τι όμορφο που φαίνεται!!! Έχω μια συμπατριώτισσά μου στη Δράμα, σε ένα μοναστήρι. Ήρθε για σπουδές, αλλά τελικά ήταν για αλλού το κορίτσι αυτό. Είναι ευτυχισμένη τώρα.
Πολλά φιλιά Φανούλα μου!!!

Fanypap είπε...

eleni,Ελένη Φλογερά,Debgoud, Marie-Anne,MARIA VILLIOTI,Marilenaspotofart,ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ φίλες μου καλές,σας ευχαριστώ πάρα πολύ, μετράει πολύ για μένα η γνώμη σας και μου δίνει ώθηση για κάτι καλύτερο!!Σας ευχαριστώ πολύ γλυκούλες μου!!!Μαρία μου, το χωριό όντως είναι πολύ όμορφο, ειδικά το χειμώνα, με ηρεμία και άλλους ρυθμούς ζωής!!Ξεχνιέσαι!!Κατερινάκι μου, αρέσει και σε μένα αυτή η μίξη αλυσίδας και κλωστής!!Στην αρχή με ξένισε λίγο, αλλά είχε όμορφο αποτέλεσμα τελικά!!φιλάκια πολλά σε όλες σας, καλή σας εβδομάδα!!!

Ροδούλα γλυκιά μου μούσα,σ'ευχαριστώ πολύ!! Όντως Ροδούλα μου, είμαι ευγνώμων στον δημιουργό μας, γιατί μου χάρισε αυτό το δώρο, που γεμίζει κάθε ελεύθερο λεπτό μου, και μου χαρίζει πληρότητα και χαρά!! το θεωρώ μεγάλο δώρο θεού!!Όπως και κάθε άλλο ταλέντο ή κλίση, όπως και η μουσική που επίσης χαρίζει την ίδια ικανοποίηση στους μουσικούς!!Το χωριό μου, εγώ το βλέπω πολύ όμορφο,γιατί το αγαπάω. Μοναστήρια έχουμε πολλά και όλα μέσα στο πράσινο και πανέμορφα!!Σίγουρα θα είναι ευτυχισμένη η φίλη σου!! Αφού όταν πας εκεί, ανατριχιάζεις από την όμορφιά και την αγιοσύνη!!Καλή σου εβδομάδα γλυκούλα μου, σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, φιλάκια πολλά!!


Pinelia είπε...

Όλα τα έργα σου είναι υπέροχα, ένα κι ένα!Είσαι πραγματικά χρυσοχέρα!Το χωριουδάκι υπέροχο, πολύ γραφικό!(Αλλά πρέπει να κάνει και ποολυ κρύο!)Φιλιά!

metris είπε...

Ταξίδι αυτή την φορά λοιπόν.. σε ατμοσφαιρικά ομιχλώδη Σκωτσέζικα κάστρα και αμέσως μετά τα χρώματα σου αποκτούν σάρκα και οστά.Υπέροχα τα λάδια σου Φανή, για άλλη μια φορά μπράβο!

Pepi είπε...

'Ολα είναι υπέροχα! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα! Η ανάρτησή σου είναι "γεμάτη"! Οι προσωπογραφίες σου είναι καταπληκτικές! Φιλάκια και να'σαι καλά!

mirsini's creations είπε...

Καλημέρα αγαπημένη μου φίλη Φανή !!!! Έχω μείνει άφωνη πάλι με τις φανταστικές....υπέροχες δημιουργίες σου !!!! Κατ'αρχήν με τους απίστευτου κάλους πίνακές σου !!!! Οι προσωπογραφίες σου είναι σάν φωτογραφίες και ο πίνακας με το κάστρο της Σκωτίας υπέροχος...μα ό,τι και να ζωγραφίσουν τα χρυσά σου τα χεράκια είναι πανέμορφο !!!!!
Τα κοσμήματά σου τέλειαααα !!!! Αυτά τα φιδάκια πόσο μου αρέσουν !!!! Τί λεπτοδουλειά που κάνεις πάντα !!!! Έχεις τόσο ταλέντο και υπομονή !!!! Και αυτή η καρδούλα είναι τόσο μα τόσο όμορφα φτιαγμένη !!!! Ωραία αυτά τα βραχιόλια με τις αλυσίδες και τα κορδόνια !!!! Μπράβο Φανούλα μου !!!!
Άααα...και συγγνώμη που χάθηκα !!! Ήθελα πολύ να πάρω μέρος στον φθινοπωρινό διαγωνισμό σου αλλά δυστυχώς δέν προλάβαινα !!!
Να είμαστε καλά !!! Δέν χανόμαστε !! Μπορεί να χάνομαι για κάποια διαστήματα αλλά δέν μπορώ με τίποτα να αποχωριστώ την υπέροχη δημιουργική blogoπαρέα μας !!!!! Τί ωραία στο χωριό που βλέπεις μόνο κεραμίδια στον ορίζοντα !!!!!
Αγκαλίτσες και φιλάκια πολλάαααα Φανούλα μουυυ !!!! :ο))))

Unknown είπε...

καλημέρα Φανή!!!!
Μμμμμμ...τι υπέροχο καστρο!!!!Πω πω...γεμάτο λεπτομέρειες(τις αγαπώ)...μου ρχετε να σε φιλήσω-)))
Αλλά και τα πορτρέτα,κούκλες και οι 2,και το τρίτο κούκλος-)))Ζωγραφίζεις πολύ πολύ πολυ ωραία πορτρέτα!!!!Κάποια στιγμή αν έχεις κέφι και χρόνο,κάνουμε μιά ανταλλαγή?Εγώ το δικό σου και εσύ το δικό μου-)))
στέλνω τα φιλιά μου και τον θαυμασμό μου για τα καταπληκτικά αριστουργήματά σου-)))

Unknown είπε...

ουπς...τι να πω για τα κοσμήματα?Ε?μαγικά,με στυλ και χάρη-)))

DIMI είπε...

Καλησπέρα Φανή μου!Μέ τόν πανέμορφο πινακά σου μέ ταξίδεψες στήν αγαπημένη Σκωτία μέ τά κάστρα της πού τόσο αγαπώ καί θέλω νά επισκευθώ!!Τά ποτραίτα σου τέλεια,τά κοσμηματά σου ,φανταστικά!Τά φιδάκια μού άρεσαν ιδιαίτερα!Καλό βράδυ!Φιλάκια!!

χρυσάνθη είπε...

Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω από τα υπέροχα πράγματα που μας δείχνεις!!!Ο πίνακας και τα πορτρέτα ,τόσο φυσικά!Τα πορτρέτα των κοριτσιών ,στην αρχή νόμισα πως ήταν φωτογραφίες!!Τα φιδάκια καταπληκτικά με τις τόσες χαντρούλες που μοναδικά χειρίζεσαι!Και τα υπόλοιπα κοσμήματα πολύ όμορφα!! Φιλάκια

Fanypap είπε...

Pinelia γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Ναι, η αλήθεια είναι ότι κάνει πολύ κρύο στο χωριό!!!Το καλοκαίρι είναι απόλαυση!!φιλάκια πολλά!

metris, καλώς το το αστέρι μας!!! Χάθηκες!!Πως πήγε η έκθεση;; Θα περάσω για να μάθω... Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Καλό χειμώνα με δημιουργίες εξαιρετικές, όπως ξέρεις να τις ζωγραφίζεις εσύ!!!

Pepi μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ! Καλό χειμώνα με πολλές όμορφες δημιουργίες καλή μου!!Θα τα πούμε στην έκθεση με τους κουμπαράδες!!φιλάκια πολλά!

mirsini's creations, Μυρσινάκι μου γλυκούλι,σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Δεν πειράζει που χάνεσαι κάπου κάπου , καταλαβαίνω, δεν προλαβαίνουμε όλοι μας τώρα, τρέχουμε να προλάβουμε τις γιορτές και τις εκθέσεις μας!Η μπλογκογειτονιά μας, αξεπέραστη!!!Μας δίνει τόση χαρά και δύναμη!!!φιλάκια πολλά και καλές χειμωνιάτικες δημιουργίες!!!

Fanypap είπε...

Christa Mavropoulou, γλυκιά μου σ'ευχαριστώ πολύ! Με τιμάει πολύ η πρότασή σου, και φυσικά την δέχομαι με μεγάλη μου χαρά!! Θα έχω το πορτραίτο μου από μια φίλη ζωγράφο!!! Θα είναι το δεύτερο πολύτιμο πορτραίτο, το πρώτο μου το έκανε ένας ζωγράφος άγνωστος σε μενα,"Μπούρος" το όνομά του,με μολύβι, την ώρα που καθόμουν στο παγκάκι του πάρκου και πρόσεχα τα παιδιά μου που έπαιζαν,χωρίς να το καταλάβω και μου το χάρισε όταν σηκώθηκα να φύγουμε!!Φυλάω με πολλή αγάπη τα έργα των φίλων μου,γιατί ξέρω πόση αγάπη περιέχουν!!φιλάκια γλυκιά μου , θα τα πούμε στην έκθεση των κουμπαράδων!!

Dimi μου γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Καλές χειμωνιάτικες δημιουργίες εύχομαι και σε σένα!! Αν έρθεις στην έκθεση με τους κουμπαράδες, θα χαρώ να σε γνωρίσω!!φιλάκια πολλά!

Χρυσάνθη μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ! Καλές χειμωνιάτικες δημιουργίες και σε σένα γλυκιά μου!!Στην έκθεση των κουμπαράδων θα έρθεις;;!!Κοντά είσαι σχετικά εσύ!!Θα χαρώ να σε γνωρίσω κι από κοντά!!φιλάκια πολλά!

Leviathan είπε...

Υπέροχα και μοναδικά όλα μα όλα!!! Πολλα μπράβο!!! Καλημέρα αγαπημένη μου Φανή!!!

Handmade by Mika είπε...

Χρυσοχέρα πραγματική Φανή μου, οι πίνακες σου κάθε φορά με αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Ειδικά τα πορτρέτα νόμιζα οτι είναι φωτογραφίες!
Και τα φιδάκια που τα φοβάμαι οσο τιποτα αλλο, τα δικα σου τα συμπάθησα!
φιλια πολλά

Δημιουργία είπε...

Υπέροχα όλα Φανή μου,και τα κοσμήματα πρωτότυπα και όμορφα.

Unknown είπε...

great stuffs here.
http://rock4less.blogspot.co.uk/

Unknown είπε...

lets follow each other
http://rock4less.blogspot.co.uk/

Φιλία είπε...

Φανούλα τι όμορφος πίνακας είν' αυτός με το κάστρο..... τον λάτρεψα. Αλλά και τα πορτρέτα των παιδιών φανταστικά... Μπράβο μπράβο μπράβο!
Όσο για τα κοσμήματά σου, μ' ενθουσίασαν. Μοντέρνα και εντυπωσιακά! Ό,τι μ' αρέσει!!!
Φιλιά πολλά

Fanypap είπε...

Leviathan, συγγραφέα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!Δεν μπόρεσα να ακούσω την εκπομπή σου, καλή σου επιτυχία!!! Περνάω να δω τι μας ετοίμασες στα blogs σου!!φιλάκια.

Mika (xeirotexnia-kosmima), σ'ευχαριστώ πολύ Μίκα μου!!Τα φιδάκια κι εγώ τα φοβάμαι πολύ!!! Αλλά σε κόσμημα μου αρέσουν!!!φιλάκια πολλά!

Δημιουργία μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Φιλάκια πολλά!

Kim bim, thank you my friend!!Your blog is beautiful too!I agree! I follow you! Kisses!!

Μαρία είπε...

Αγαπημενη..να σαι καλα..φανταστικοι..τι ομορφα παιδια..ειναι πραμα..και τα κοσμηματα..τελοια..σε φιλω ματια μου..καλο βραδυ..

Fanypap είπε...

Φιλία μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Φιλάκια πολλά, να περνάς υπέροχα!!

Μαρία (scrapmaria), γλυκούλα μου σ'ευχαριστώ πολύ!!!Μου έλειψες πραγματικά!!! φιλάκια πολλά!!

Unknown είπε...

i am following you back, thank you so much. i really appreciate it.
hugs+kisses
http://rock4less.blogspot.co.uk/

Unknown είπε...

great blog and post !!<3

Σοφία είπε...

Φανή, δεν έχω λογια...
Τι να πρωτοσχολιάσω, όλα τέλεια,
τα πορτραίτα νόμισα ότι ήταν φωτογραφίες. Είσαι μεγάλη καλλιτέχνις, σε θαυμάζω ....

Fanypap είπε...

Karolina Usien, thank you my friend!!Kisses.

Σοφία μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!! Φιλάκια πολλά!

dodo είπε...

Σ´ ευχαριστώ γιά την επίσκεψή σου στα σέκοντς και σού εύχομαι να συνεχίζεις πάντοτε το ίδιο δημιουργική!

Fanypap είπε...

dodo, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Fotini Crafthappy είπε...

Θα σταθώ στο σχόλιο της Ροδούλας και θα επαναλάβω κι εγώ πόσο τυχερή είσαι που προικίστηκες με αυτό το ταλέντο ! Αλλά κι εμείς είμαστε τυχερή που το μοιραζόμαστε μαζί σου !
Όσο για τα φιδάκι, τι να πω, θα με κάνεις να συμπαθήσω τα ερπετά χαχαχαχα ...
Καλό Σ/Κ να έχουμε !!!

Magia da Inês είπε...

¸.•°✿⊱╮
Seus trabalhos são muito bonitos.
Adorei os cabelos do seu filho (modelo).
Bom fim de semana, amiga!
Beijinhos.
Brasil.
¸.•°✿⊱╮
✿ °•.¸

Marcela Gmd είπε...

Nice post!!!I added you by G+ now! I'm very happy if you do the same.
would you like to follow each other with GfC?
Besos, desde España, Marcela♥

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Φανή Καλημέρα!!!υπέροχα, όλα υπέροχα,
εντυπωσιάστηκα με τα πορτραίτα ,και την λεπτομέρεια στα κοσμήματά σου,με τα όμορφα σχέδια.Τι υπομονή έχεις....
Από την ανάρτηση σου μαθαίνω οτι είσαι από την Δράμα!!! κι εγώ πέρασα ενα μεγάλο μέρος της ζωής μου στην Δράμα ,όσο υπήρχε η μεγάλη αγκαλιά της γιαγιάς μου, νοσταλγικά χρόνια με έντονες και ανεξίτηλες αναμνήσεις. Καλή και ευχάριστη Κυριακή!!!!!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

ταλαντούχα και πολύ αγαπημένη μου ηλεκτρονική φίλη, Φανούλα μου!!!
Σου εύχομαι μια πολύ όμορφη εβδομάδα!!!
Πολλά φιλιά!!!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Τέλεια τα πορτρέτα!!Δεν έχω γνώσεις αλλά μου φαίνονται πολύ αληθινά!! Την καλησπέρα μου ,καλή εβδομάδα με πολλά χαμόγελα!

Chesterbrook Academy Elementary είπε...

What a fantastic post with amazing art.
I love the paintings of the Scottish castle the best.

Fotini Kouzoumi είπε...

Φανή μου, τα πορτρέτα μοιάζουν περισσότερο με φωτογραφίες!!! Συγχαρητήρια!!! Ο,τι και να πω είναι λίγο!!! Μου θυμίζεις τη δική μου δασκάλα ζωγραφικής κάποιες φορές...
Αλλά κι αυτό το κάστρο στη Σκωτία... επιβλητικό!!! Καλή σου μέρα!!!

MYSTELIOS είπε...

Φανή Καλημέρα πραγματικά πανέμορφες όλες οι δημιουργίες σου ιδιαίτερα
εντυπωσιάστηκα με τα πορτραίτα αλλά και το υπέροχο τοπίο με το κάστρο της Σκωτίας , ωραία χρώματα και καταπληκτική λεπτομέρεια !!!
Καλή και ευχάριστη εβδομάδα !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...