Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Κόσμημα "Θαλάσσια Ανεμώνη", θήκη για κινητό με προβατάκι και νέα δαχτυλίδια καουτσούκ!


Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου!! Πως είστε, πως τα περνάτε;; Σήμερα θέλω να σας δείξω ένα κόσμημα που έχω φτιάξει για τον λαιμό με πολύχρωμες χάντρες και κρυστάλλους Τσεχίας πλεγμένους με ειδική τεχνική! Επειδή μου θυμίζει λουλούδι της θάλασσας αποφάσισα να το ονομάσω "Θαλάσσια Ανεμώνη"!






Να και μία ακόμα θήκη για κινητά, SmartPhones και  iPhone  που έφτιαξα με χαριτωμένο προβατάκι!



Όλες οι θήκες είναι φτιαγμένες με ιταλικά υφάσματα υψηλής ποιότητας και είναι ελαστικές, ώστε να βολεύουν για οποιοδήποτε μέγεθος κινητού!

Προσπάθησα κυρίως να τις κάνω πρακτικές και... χαριτωμένες!! Ενδείκνυνται για όλα τα μεγέθη κινητών καθώς έχουν δοκιμαστεί σε iPhone 4 και 4S και ποικιλία άλλων κινητών και SmartPhones και είναι ελαστικές ώστε να παίρνουν διαφορετικά μεγέθη!



Όσοι και όσες δεν προλάβατε τις προηγούμενες μου χειροποίητες θήκες για κινητά και i-phone με παγωτάκι, γουρουνάκι και άλλα σχέδια μπορείτε να τις δείτε στην ανάρτηση μου κάνοντας κλικ εδώ!



Τελευταία άφησα τα νέα δαχτυλιδάκια που έφτιαξα με καουτσούκ και πρωτότυπες χάντρες αλλά και χάντρες χειροποίητες από μέταλλο και σμάλτο με λουλουδάκια!









Αναπάντεχο δωράκι ΈΚΠΛΗΞΗ, με περίμενε την Τρίτη στο σπίτι, μετά την δουλειά!! Η γλυκιά μου Δέσπονα από το debbs-jewelry.blogspot.gr μου έστειλε μπόλικο σύρμα λαμπερό για κοσμήματα!! Και μου γράφει: "Πάρε κι εσύ ένα μικρό μερίδιο- δωράκι!!!" Αυτό της φαίνεται μικρό μερίδιο!!! Καλή μου είναι πάρα πολύ!!! Θα σας δείξω τι θα φτιάξω μ'αυτό!!! Σ'ευχαριστώ πολύ !!! Τελικά στο Ίντερνετ μόνο φίλοι υπάρχουν και ειδικά στην blogογειτονιά μας!!! Φιλάκια γλυκούλα μου!!! Να σου τα δίνει άφθονα ο Θεός όλα, όπως τα μοιράζεις!!!!


Και ένα δεύτερο δωράκι, από την γλυκιά μου Κατερίνα, και το blog της positive-thinking-greece.blogspot.gr. Ένα δωράκι που κέρδισα στον διαγωνισμό της, σκιές και πίλινγκ για το πρόσωπο!!! Τρέμετε τώρα, θα γίνω πιο όμορφη!!! Δυστυχώς η Κατερίνα μας, διπλο-πλήρωσε το δωράκι της, γιατί  το έστειλε 2 φορές!!! Το πρώτο δεματάκι χάθηκε από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία!!! Ε!! έτσι δεν δυσφημίζονται μόνοι τους;;;!!! Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Κατερίνα, πολύ χρήσιμο το δωράκι σου  και οι αποχρώσεις που διάλεξες τέλειες!! Μου αρέσουν ιδιαίτερα!!! Κοιτάξτε δεν είναι υπέροχα;;!!


Καλό βράδυ Παρασκευής φίλοι μου, να περάσετε καλά ό,τι και αν κάνετε!! Να έχετε ένα όμορφο ΣΚ!!!

26 σχόλια:

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Υπέροχο κόσμημα!!!!! Πολύ ταιριαστό το όνομα που διάλεξες και το προβατάκι σκέτη γλύκα. Μεγεια τα δωράκια σου. Καλό ΣΚ.

debbgoud είπε...

τα χαντρένια κοσμήματα πανέμορφα!Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!με αγάπη!

Χρυσούλα είπε...

Πολύ πετυχημένα το ονόμασες "θαλάσσια ανεμώνη"!....είναι πανέμορφο!!!...και η θήκη με το προβατάκι πολύ πρακτική και όμορφη!.. Τα δαχτυλιδάκια σου πολύ χαριτωμένα!
Καλή συνέχεια Φανή!

DIMI είπε...

Πανέμορφα όλα Φανή!Μού αρέση πολύ καί η θήκη κινητού!Καλό Σ/Κ!Φιλιά!

Rena Christodoulou είπε...

Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΝΕΜΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!
ΩΡΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ!!!!!
ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ!!!
ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! είπε...

Congratutaltion ! They are wonderful !

...irida... είπε...

καλημερα!!ολα ..πολυ ομορφα!!!!!

Fotini Crafthappy είπε...

Ψηφίζω και προβατάκι και καουτσουκένια δαχτυλιδάκια !!! Η θαλάσσια ανεμώνη όμως μου έκλεψε την καρδιά !!! Πολλές πολλές Καλημέρες, Φανούλα μου !!!

Fotini Crafthappy είπε...

.

Pepi είπε...

Η "θαλάσσια ανεμώνη" εξαιρετική!
Το ίδιο και τα δαχτυλιδάκια!
Ομως, το προβατάκι είναι "όλα" τα λεφτά! Μια γλυκειά καλημέρα με πολλά φιλιά!

Δημιουργία είπε...

Ομορφες οι δημιουργιες σου αλλα η ανεμωνη ιδιαιτερο κομματι.Μεγεια τα δωρακια σου.

Kiki Aposeki είπε...

Ax!!! Φανούλα μου είναι όλα τόσο όμορφα!!! Τα προβατάκια σου δε είναι γλυκύτατα!!!!Να έχεις μια όμορφη Κυριακή και μια ακόμα πιο όμορφη εβδομάδα!!!

Unknown είπε...

yüzüklere bayıldım türkiyeden sevgiler Hobibilmece blogspot.com

Taelia88 είπε...

Το όνομα του μενταγιόν, του ταίριαξε απόλυτα!! Πανέμορφη θαλάσσια ανεμώνη!! Και η θήκη κουκλίστικη!! Πολύ χαριτωμένο το προβατάκι!! χιχι! Αλλά και τα δαχτυλίδια πανέμορφα! Όλα υπέροχα!! Να χαίρεσαι και τα δωράκια σου! Πολύ ωραία η κίνηση να σου στείλει το σύρμα η Δέσποινα!! Αλλά και η Κατερίνα να σου ξανά-στείλει τα δωράκια!
Φιλιά!!!

Φιλία είπε...

Φανούλα, απ' ό,τι βλέπω θα κατακλύσεις την αγορά με δημιουργίες σου! Είναι φανταστικές, ευκολοφόρετα όλα και πολύ χαρούμενα. Αλλά η θαλάσσια ανεμώνη.... μοναδική και πανέμορφη!
Καλή βδομάδα γλυκιά μου

Pinelia είπε...

Υπέροχη η θαλάσσια ανεμώνη!Αλλά και τα υπόλοιπα κοσμήματα δεν πάνε πίσω!!!Μου άρεσε και το φόντο του κοσμήματος, με την υπέροχη παραλιακή σας!Να είσαι πάντα καλά!!!Φιλάκια!!!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Πως μου ξέφυγε η ανάρτηση αυτή;;
Ευχαριστώ πάρα πολύ που πάντα έχεις έναν καλό λόγο για μένα και ας μην γνωριζόμαστε από κοντά..Σήμερα παρέλαβα και το δικό σου δώρο και νιώθω πολύ συγκινημενη!Ετοιμάζω ανάρτηση τώρα..!Οι δημιουργίες σου όπως πάντα καταπληκτικές συγχαρητήρια! Καλή εβδομάδα με δύναμη,υγεία και πολλά χαμόγελα!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Φανή η ανεμώνη μου άρεσε πολύ και σίγουρα θα είχε αρκετή δουλειά για να γίνει.
Φιλάκια!

Αναστασία είπε...

Πολύ όμορφη η θαλασσινή ανεμώνη που έφτιαξες. Πολλά φιλιά και την αγάπη μου.

giasmin είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ!!!!!!!
ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ!!!
ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΜΑ!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Lyriel Bee είπε...

Φανταστικές δημιουργίες! Η θήκη με το προβατάκι μου άρεσε πάρα πολύ, είναι γλύκα :) Αλλά και η ανεμώνη επίσης!
Μεγειά τα δωράκια σου, να τα χαρείς και να γίνεις μια θεά :p
Φιλάκια πολλά !!

mirsini's creations είπε...

Καλημέρα υπέροχη Φανή !!!! Καλά..!!...η θαλάσσια ανεμώνη σου είναι πανέμορφηηη...έχω πάθει πλάκα!!!!! Τί κομψοτέχνημα....τί δουλειά....τί τέλεια χρώματα και τί υπέροχο αποτέλεσμα...και πολύ ωραίες φωτογραφίες !!!! Και οι θήκες για κινητό είναι πανέμορφες και πολύ πρακτικές αλλά και τα δαχτυλιδάκια σου πολύ πολύ όμορφα...με υπέροχες χάντρες !!!!!
Με γειά και τα όμορφα δωράκια !!!! Να τα χαρείς και καλές δημιουργίες με το σύρμα !!!!
Μιά όμορφη μέρα να έχεις και να είσαι πολύ πολύ καλά !!! Φιλάκιααααα....;ο))

Marie-Anne είπε...

Γειά σου Φανή μου! Υπέροχη η θαλάσσια ανεμώνη σου, μου αρέσει πάρα πολύ !!!! Όπως και όλα όσα έχεις φτιάξει ! Να χαίρεσαι τα δωράκια σου!
Φιλάκια και καλό σαββατοκύριακο!

marie είπε...

Πανέμορφα όλα αγαπημένη Φανη! Το μενταγιόν, τα δαχτυλίδια και η θήκη κινητού με το προβατακι. Να χαρείς τα δώρα σου! Να έχεις ένα πολύ πολύ όμορφο σαββατοκύριακο και να χαμογελάς φίλη μου! :)

Fanypap είπε...

Αγαπημένες μου φίλες, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Διάβασα τα όμορφα σχόλιά σας και χάρηκα πάρα πολύ!!!Αυτή την περίοδο δεν μου μένει καθόλου χρόνος για να σας απαντήσω κάθε μιά ξεχωριστά και νιώθω τύψεις!!! Θα επισκεφτώ τα σπιτάκια σας όμως, ένα ένα, για να δω τις δικές σας δημιουργίες!!!φιλάκια πολλά!!

giota είπε...

υπεροχες δημιουργιες Φανη μου.φιλακια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...