Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Βραχιόλια λουλούδι και πεταλούδα φίλντισι και φώτος από Δ.Ε.Θ!


Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου! Διαπίστωσα σήμερα ότι δεν σας έχω δείξει τα βραχιόλια με λουλούδι & πεταλούδα με φίλντισι που έχω φτιάξει σε μωβ και εκρού χρώμα...



Σε παλαιότερες μου αναρτήσεις σας έδειξα παρόμοια βραχιολάκια σε φίλντισι σε διάφορα χρώματα όπως πορτοκαλί, ροζ, πράσινο και άσπρο - εκρού σετ μαζί με το κόσμημα που έφτιαξα για τον λαιμό. Σας είχα δείξει επίσης χειροποίητο βραχιόλι και κολιέ σε κόκκινο φίλντισι αλλά για κάποιο λόγο το μωβ βραχιολάκι και το εκρού που βλέπετε στις φωτογραφίες μου ξέφυγαν!



Στο πόδι η Θεσσαλονίκη με την έναρξη της Διεθνούς Εκθέσεως!! Απέκτησε ζωή, χαρά, κίνηση, φωνές, σούρτα-φέρτα!!! Όχι όμως όπως άλλες χρονιές!!! Εμφανή είναι τα σημάδια της κρίσης, ειδικά μέσα στην έκθεση, αφού όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες μου, οι επισκέπτες είναι λιγοστοί, παρ' όλες τις πολυάριθμες εκδηλώσεις!! Εκτός των εκτιθεμένων προϊόντων και υπηρεσιών υπάρχουν και πολλά δρώμενα!!! 





Η έκθεση γενικά ήταν πανέμορφη όπως πάντα, με πληροφορίες, προσφορές, προτάσεις, λύσεις για κάθε τι, αλλά ο κόσμος μόνο ρωτούσε τιμές και έκανε μεταβολή δυστυχώς!!! Καμία διάθεση για αγορές!! 






Βρήκα και γλυκάκια χωρίς ζάχαρη παρακαλώ! Είναι δυνατόν να μην τα τραβούσα φωτογραφία;;!!


Επισκέφθηκα και τα χειροποίητα κοσμήματα!!! Πανέμορφα όλα και τόσο δελεαστικά!! Μπράβο σε όλες-ους τους δημιουργούς!!! Εκεί συνάντησα και την blogοφίλη μου Άννα, που με αναγνώρισε αυτή, εγώ με την τόση ομορφιά από τα χειροποίητα γύρω μας, ξέχασα τα πάντα!!! Συγνώμη Αννούλα μου γλυκιά, ήμουν μαγεμένη από τις δημιουργίες !!!



Συναυλίες, πολιτιστικές εκθέσεις, events!!! Όσοι δεν μπορείτε να έρθετε, πάρτε μια μικρή γεύση!!! Εδώ (έξω από την είσοδο του περιπτέρου 8), μια ομάδα δροσερών νέων παιδιών, μας προσφέρουν ένα Show που αξίζει να δούμε όλοι!!!

Ένα όμορφο κορίτσι, χορεύει για μας, κρεμασμένο στο κενό, τυλιγμένο με ενα μακρύ σεντόνι!! Τόσο όμορφος και αισθησιακός χορός που δεν θέλεις  να τελειώσει!! Και το όμορφο ζευγάρι δύο παιδιών που τα είδαμε και στην εκπομπή "Ελλάδα έχεις ταλέντο", μας προσφέρουν έναν ακροβατικό χορό, με δύσκολες και όμορφες φιγούρες!!! 


Και στο τέλος σας άφησα το καλύτερο!!! Ο Alex!! Ένα όμορφο, ταλαντούχο παιδί, γεμάτο ζωντάνια και πολύ αγάπη γι αυτό που κάνει και αυτό βγαίνει και στο κοινό!! Είναι συναρπαστικό το show του, και πολύ επικίνδυνο!!! Αφού παίζει βιολί, ακροβατώντας σε ένα χαλαρό σχοινί, χορεύει και γλυστράει σαν αίλουρος πάνω σε πολλά σχοινιά, διαφορετικών επιπέδων και τέλος γίνεται "άνθρωπος τροχός", ανάμεσα σε 4 σχοινιά! 




Στις φωτό χάνει πολύ όλο το show, αλλά και στο μικρό video που πρόλαβα να τραβήξω και ανέβασα στο κανάλι μου στο YouTube, θα πάρετε μόνο μια μικρή γεύση!! Απολαύστε τον Alex, για δευτερόλεπτα εδώ!!!


Επίσης παρακολούθησα την ίδια μέρα μια απίθανη συναυλία, από τον Γιάννη Πλιάτσικα και την Ελεονώρα Ζουγανέλη, γεμάτη κέφι και θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές στα δειλινά της έκθεσης, με εξίσου αξιόλογους τραγουδιστές!!! Βιαστείτε να 'ρθείτε!!!

Θα σας ανεβάσω φωτογραφίες της συναυλίας καθώς και άλλες φωτογραφίες από την Δ.Ε.Θ. στην επόμενη ανάρτηση μου γιατί ήδη το παράκανα και έβαλα πάρα πολλές εδώ! Πολλά φιλάκια φίλες και φίλοι μου και να περνάτε καλά όλοι!

32 σχόλια:

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

όνειρο είναι θα πω σε ευχαριστούμε Φανή μου για την περιήγηση στην έκθεση φιλιά

Αναστασία είπε...

Φανή μου σε φιλώ. Πολύ όμορφα τα βραχιολάκια σου και η φωτογράφησή τους επίσης. Δεν πήγα ακόμη στην έκθεση. Μετά από χρόνια έχω σκοπό να πάω φέτος.

Ελένη Φλογερά είπε...

Φανή μου αυτά τα υπέροχα κοσμήματα ξέχασες να μας δείξεις? Θα σε μαλώσουμε!
Σε ευχαριστούμε και για την ξενάγηση στη ΔΕΘ έχω να πάω πάρα πολλά χρόνια. Τότε όμως που είχα πάει ήταν στα καλύτερά της.
Καλό βράδυ!

Pepi είπε...

Αχ, Φανούλα με τις πανέμορφες φωτογραφίες σου! Για τα βραχιόλια δεν έχω λόγια! Είναι απίθανα! Αλλά και η ξενάγηση στη ΔΕΘ πολύ καλή! Ελπίζω να τα πούμε και πάλι ! Τα φιλιά μου και καληνύχτα!

χρυσάνθη είπε...

Υπέροχα τα φιλντισένια βραχιολάκια με φανταστικά χρώματα!!Καλό Φθινόπωρο Φανούλα!!!!!!!

Faidra είπε...

Καλο φθινοπωρο!
Πολυ ομορφα τα βραχιολακια σου!
Η ΔΕΘ ειναι ενας θεσμος που πρεπει να υπαρχει στη Θεσσσαλονικη
Πολλα φιλια!!!!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Αριστούργημα τα βραχιόλια σου!!
Τα ξεχνάνε τέτοια όμορφα πράγματα?
Ευχαριστούμε για τη βόλτα στη ΔΕΘ
Σου στέλνω πολλά φθινοπωρινά χαιρετίσματα από το Αιγαίο

Ποδηλάτισσα είπε...

Φανούλα μου πανέμορφα τα βραχιόλια σου... με καταπληκτική φωτογράφιση!!! όμως κορίτσι μου τέτοια κοσμήματα δεν ξεχνάμε!!!! Ευχαριστούμε για την ξενάγηση στην ΔΕΘ... που είναι οι εποχές που δεν μπορούσες να περπατήσεις από τον κόσμο!!!!! Πολλά φιλάκια΄, καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου... και πιστεύω να τα πούμε σύντομα!!!!

Μαρία είπε...

καλημερα Αγαπημενη..καλο Φθινοπωρο..να σαι καλα ματια μου..υπεροχα τα κοσμηματα..και οι φωτο τελειες..μου λειψες..φιλακια πολλα..καλη αρχη σε ολα..

purpleleath είπε...

Τέλεια τα βραχιολάκια!!! Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες από την έκθεση!!! Φιλάκια

giota είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ!

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!
ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!
ΤΙ ΩΡΑΙΑ Η ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ!!!!
ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!!
ΔΟΥΛΕΥΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

H δουλειά σου όπως πάντα υπέροχη!! Ευχαριστώ για την ξενάγηση στην ΔΕΘ...η τελευταία φορά που πήγα ήταν το1985....τότε επικρατούσε το αδιαχώρητο....Καλή σου μέρα Φανή μου!!!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Το φίλντισι δεν ξέρω για πιο λόγο μου θυμίζει.. θάλασσα.
ΥΠΈΡΟΧΑ τα βραχιόλια σου!
Και η περιήγηση σου ήταν σαν είμαστε εκεί..μια και δεν μπορώ να.. έρθω.
Φανή μου το χαμόγελο σου και η καθαρή ματιά σου με καθήλωσαν...

Εχω πολλούς λόγους να σου πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Ξέρεις εσύ.......

Χρυσούλα είπε...

Φανή μου Φανταστικά τα βραχιόλια σου!
Αν και δεν έχω πάει φέτος στην έκθεση...με τον τρόπο σου μ`έβαλες εκεί...
Καλή σου μέρα!

Φιλία είπε...

Φανούλα μου, τι παιδί είσαι 'συ!!!!
Μ' αρέσει που λατρεύεις την πόλη σου και χαίρεσαι σαν παιδί κάθε τι που συμβαίνει σ' αυτή!!!
Για τα βραχιόλια, τι να πω..... Είναι ό,τι λατρεύω σε κόσμημα! Αυτή η ελεύθερη κίνηση, το χαριτωμένο, εικαστικό και λαμπερό!!!! Τα λάτρεψα!
Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ

SPYRIDOULA είπε...

Πολύ όμορφα τα βραχιόλια σου!!!Πολύ μου άρεσε και η παρουσίαση της έκθεσης!!!Φιλάκια πολλά και καλό φθινόπωρο!!!

Pinelia είπε...

Πολύ ωραία τα βραχιολάκια!Μοναδικά!Και όλη η έκθεση όμως είναι μαγευτική!Τόσος κόσμος, τόσα events!Καλή συνέχεια!Πολλά φιλάκια!

mirsini's creations είπε...

Γειά σου Φανούλα μου αγαπημένη !!!! Πώ..πώωω,,,,τί όμορφη ανάρτηση ετοίμασες πάλι !!! Κατ'αρχήν τα βραχιόλια σου με τα φιλντισένια λουλούδια είναι νεραιδένιααα....!!!!!....και αυτό σημαίνει ότι είναι πανέμορφααα !!!!! Το πράσινο είναι το αγαπημένο μου !!!
Τί ωραία που μας ξενάγησες στη ΔΕΘ και τί ωραία να είναι μιά πόλη ζωντανή και δημιουργική...αλλά ναί,η αλήθεια είναι πως ο κόσμος τώρα πιά βγαίνει βόλτα μόνο για να χαζέψει και δέν κάνει περιττά έξοδα αλλά η δημιουργία γενικά στο δρόμο μας χρειάζεται...τα θέατρα και οι ακροβάτες του δρόμου πάντα ήταν κάτι αγαπημένο για'μένα και έχω γνωρίσει πολλά παιδιά που ασχολούνται με ακροβατικά και ζογκλερικά !!!!! Πολύ καλός ο Άλεξ !!!! Τον έχω δεί νομίζω στο Θησείο !!!
Σε ευχαριστούμε πολύ Φανούλα μου για όλα αυτά τα όμορφα που μας δείχνεις...να είσαι και να περνάς πάντα καλά !!!! Είσαι μιά γλύκα !!!
Αγκαλιά και φιλιά πολλά σου στέλνω...ά!...και καλό φθινόπωροοο !!! :ο)))

Taelia88 είπε...

Τι πανέμορφα βραχιόλια είναι αυτά;;; Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από το μωβ!! Μαγεύτηκα!!
Και η ΔΕΘ φαίνεται καταπληκτική! Κρίμα που δεν είχε κίνηση η αγορά..
Όσο για το σόου, μου αρέσουν πολύ τα ακροβατικά!!
Καλό σ/κο, φιλιά!!!

Fanypap είπε...

Marilise, Κάτια μου γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!Φιλάκια και καλό Σ/Κ.

Αναστασία μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!Να πας στην Έκθεση, θα σου αρέσει πολύ!Είναι όμορφη όπως πριν, να την ενισχύσουμε κι όλας!!!Για να παραμείνει στην Πόλη μας!!!Φιλάκια , θα τα πούμε και από κοντά!!Καλό Σ/Κ.

Ελένη Φλογερά, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!!!Και τώρα είναι όμορφη, ο κόσμος δεν έχει διάθεση πιά δυστυχώς!!!φιλάκια και καλό Σ/Κ.

Pepi μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ! Φυσικά και θα τα πούμε...ετοίμασα επιτέλους κι εγώ μερικούς κουμπαράδες , θα τους αναρτήσω μετά από μέρες ,γιατί προηγούνται τα επίκαιρα γεγονότα όπως η έκθεση!!!φιλάκια και σε περιμένω και πάλι γλυκούλα μου, καλό Σ/Κ.

Χρυσάνθη μου γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια και καλό Σ/Κ.

Faidra μου γλυκιά μου, πες τα κι εσύ!!!Κι εγώ την πονάω την έκθεση, θέλω να μείνει εδώ και να θαυματουργεί!!!φιλάκια γλυκιά μου και καλό Σ/Κ.

Αθηνά μου γλυκούλα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!! Φθινοπωρινά χαιρετίσματα και σε σένα από την βροχερή Θεσσαλονίκη μας!!!φιλάκια και καλό Σ/Κ.

Ποδηλάτισσα, γλυκιά μου Βίκυ, σ'ευχαριστώ πολύ! Φυσικά και θα τα πούμε, ετοίμασα κι εγώ κουμπαράδες, αλλά δεν πρόλαβα να σας τους δείξω...προσεχώς!! φιλάκια και καλό Σ/Κ.

Fanypap είπε...

Μαρία (scrapmaria) μου αγαπημένη, κι εσύ μου έλειψες πολύ καλή μου!!!Φυσικά και θα τα πούμε...μετράω τις μέρες!!Θα σου τηλεφωνήσω... φιλάκια γλυκούλα μου και καλό Σ/Κ.

Purpleleath σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!!!Καλό Σ/Κ και πολλά φιλάκια.

Giota, σ'ευχαριστώ πολύ μικρούλα Αγιογράφε μου!!!Καλό Σ/Κ και πολλά φιλάκια σου στέλνω!!!

Rena Christodoulou, Ρένα μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ! Ε! τότε θα την αγαπάς λίγο περισσότερο από τους άλλους!!!Κι εγώ την πονάω πολύ γιατί στους σεισμούς του 78, μας φιλοξενούσε ένα μικρό περιπτεράκι της, κοντά στο Δασικό!!!Έζησα υπέροχες στιγμές εκεί!!Να πας!!!Φιλάκια πολλά και καλό Σ/Κ.
Α!!Ξέχασα έκανα κουμπαράδες!!!Θα σας τους δείξω μετά την έκθεση, γιατί προηγείται αυτή τώρα!!!

Fanypap είπε...

Έφη Αδαμίδου Πασσοπούλου, γλυκιά μου καλώς ήλθες πίσω!!!Καλό φθινόπωρο και καλές δημιουργίες!!!φιλάκια πολλά θα τα λέμε.

Γιαγιά Αντιγόνη, γλυκούλα μου ,σ'ευχαριστώ πολύ!!!Κι εμένα μου θυμίζει θάλασσα...α!! πονηρούλα, ξέρεις ότι γίνεται από κοχύλια, και μου βάζεις τεστ, έτσι;;Τρελαίνομαι για την υφή του!!!Άν τα χαϊδέψεις μια φορά ,τα έρωτεύεσαι!!! φιλάκια και καλό Σ/Κ.
Θα σας δείξω κι άλλες φωτό από την έκθεση στην επόμενη ανάρτησή μου!!!

Χρυσούλα μου γλυκιά , σ'ευχαριστώ πολύ! Γι αυτό σας έδειξα φωτογραφίες, για να μπείτε στο κλίμα της έκθεσης!!!φιλάκια και καλό Σ/Κ.

Φιλία μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ!! Ξέχασα να μεγαλώσω...έμεινα παιδί μαζί με τα αστεράκια μου!!Ξέρεις πόση ζωή μου δίνουν;;;!!! φιλάκια πολλά και καλό σου Σ/Κ γλυκιά μου!!!

SPYRIDOULA μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ!!! φιλάκια πολλά και καλό σου Φθινόπωρο!!

Pinelia μου γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Καλό σου Φθινόπωρο δημιουργικό και πολλά φιλάκια.



Eustathia είπε...

Φανη μου θα τα παρω απο την αρχη γιατι θελω να πω πολλα!!! Καταρχην ποσοοοο καταπληκτικα βραχιόλιαααα!!!!!!!!!! Τελεια κοριτσι μου , μου αρεσουν τρομερα!!!!!!!!!! Συνεχιζοντας να πω οτι μας παρουσιασες την εκθεση σαν να ειμασταν εκει...τοσο όμορφες εκδηλώσεις...κριμα που δεν μπορω να ερθω....κι αυτο το παλικάρι με τα σχοινιά τρομερο!!!!!!!!! Σε φιλω Φανη μου θα περιμενω κ τη συνεχεια απο τη συναυλιαααα.......

Fanypap είπε...

Μirsini's creations, Mυρσινάκι μου γλυκό μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!!Αλήθεια έχεις δει τον Alex;;Είδες πως τον θυμήθηκες;;Μένει αξέχαστος!!!Είναι καταπληκτικός και πρωτότυπα αυτά που κάνει!!!φιλάκια αγαπημένη μου νεράϊδα, καλό σου Φθινοπωρο δημιουργικό!!!!

Tina Pippo (πρώην Tailia), σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!!Και μένα με μαγεύουν σαν παιδάκι!!! φιλάκια καλή μου και καλό σου Σ/Κ.

Fanypap είπε...

Eustathia μου γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!Δεν είδες τίποτα...Από κοντά ήταν μαγικά αυτά που έκανε!!!Με μουσική πολύ ωραία, έπαιζε και βιολί, το αγαπημένο μου όργανο, καταπληκτικός!!Κρίμα που δεν μπορείς να 'ρθεις !!! φιλάκια γλυκούλα μου και καλό Σ/Κ.

Κορίτσια μου γλυκά, θα σας επισκεφτώ την άλλη εβδομάδα μια μια , σας το υπόσχομαι!!! Μου λείπουν οι δημιουργίες σας και θα τις απολαύσω!!!φιλάκια.

maya =^o^= είπε...

πάντα να πέρνας υπέροχα γλυκούλα Φανούλα μου και να δημιουργέις υπέροχα κομμάτια!!!!!!!χίλια μπράβο!!!!!!!!!!!

Kiki Aposeki είπε...

Υπέροχα τα βραχιόλια σου Φανούλα μου!!! Οι φωτογραφίες από την έκθεση μας δίνουν μια καλή γεύση!!! Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!!!Φιλιά πολλά!!!

Unknown είπε...

Φανή πενέμορφες οι δημιουργίες σου!!!
Σ' ευχαριστούμε που μας έβαλες στο κλίμα της έκθεσης, για όσους δεν έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν. Ωραιότατες οι φωτογραφίες σου!!
Καλό απόγευμα να είσαι πάντα καλά.

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Σε καλωσορίζω στο δεύτερο μου μπλογκοσπιτούδι και σου εύχομαι να μάθεις ενδιαφέροντα θέματα
ευχαριστώ που έγινες μέλος
και για την συμμετοχή στο διαγωνισμό και σου εύχομαι καλή επιτυχία
χαίρομαι που είναι και στο αγαπημένο μου χρώμα το μωβ :)
φιλούθκια

http://okosmostisgnosis.blogspot.com

Fanypap είπε...

Maya γλυκούλα μου σ'ευχαριστώ πολύ!!!Φιλάκια και καλό σου Φθινόπωρο!!!

Kiki μου μωρό μου ομορφο, σ'ευχαριστώ πολύ!!Καλή χρονιά με τα αστεράκια σου!!!φιλάκια πολλά!

οι αμπλοκάριστες, σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, έτσι πρέπει να είμαστε!!Τίποτε να μη μας μπλοκάρει!!!Καλώς ήλθατε!!Καλό φθινόπωρο και φιλάκια πολλά!!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ SUNSET,σ'ευχαριστώ πολύ γλυκό μου δελφινάκι!!Πολύ όμορφο και το δεύτερο σπιτάκι σου, καλορίζικο!!!Φιλούθκια πολλά!!

Elena είπε...

Φανή μου σ'ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες και την ξενάγηση στη ΔΕΘ....μακάρι να μπορούσα να'ρθω! Τα βραχιόλια σου είναι καταπληκτικά.... Μπράβο χρυσοχέρα μου! Πολλά φιλιά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...