Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Νέα ομαδικά έργα ζωγραφικής και μοντέρνα βραχιόλια φιλίας με charms!


Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου! Σήμερα σας έχω πολλά και διαφορετικά όμορφα πραγματάκια! Αρχίζουμε με δύο νέα έργα ζωγραφικής ομαδικά, από τα αστεράκια μου κι εμένα. Η φωτογραφία που βλέπετε από πάνω είναι ομαδικό έργο με θέμα "Ελληνικό παράθυρο"!!! Θυμίζει κάτι από ελληνικά νησιά και καλοκαίρι, έτσι δεν είναι;

Ένα ακόμα ομαδικό έργο καλοκαιρινό και δροσερό, τα "Καραβάκια" που με την ευκαιρία μιλήσαμε για προοπτική, με αντικείμενα στο πρώτο πλάνο, στο μεσαίο και στο φόντο..


Στη συνέχεια θέλω να σας δείξω μοντέρνα βραχιόλια φιλίας που έφτιαξα σε διάφορα χρώματα και σχέδια με κρεμαστά charms! Έχουν γίνει ξανά της μόδας τελευταίας και φοριούνται πολλά μαζί σε κάθε χέρι!



Η ιστορία τους είναι το ίδιο όμορφη με αυτά! Η καταγωγή τους είναι από την Κεντρική Αμερική και τα πρώτα ήρθαν στην μόδα τη δεκαετία του 70'! Σύμφωνα με την παράδοση όποιος λάμβανε σαν δώρο ένα βραχιόλι φιλίας φτιαγμένο από φίλο έπρεπε να το φοράει μέχρι αυτό να χαλάσει και να "λυθεί" από μόνο του για να τιμήσει τον κόπο και την αγάπη που έβαλε ο φίλος του για να το φτιάξει! Μια άλλη παράδοση λέει ότι βάζοντας το βραχιόλι του στο χέρι κάποιος έπρεπε να κάνει μια ευχή, και θα έπρεπε να το φοράει μέχρι αυτό να λυθεί από μόνο του και τότε η ευχή γινόταν πραγματικότητα! Εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να δείτε βίντεο με οδηγίες σχετικά με το πως μπορείτε να φτιάξετε βραχιόλια φιλίας σε παλαιότερη ανάρτηση μου κάνοντας κλικ εδώ!



Παρακάτω φαίνονται φωτογραφίες με βραχιόλια φιλίας φορεμένα πολλά μαζί σε κάθε χέρι... Μπορείτε να δείτε και άλλα σχέδια για βραχιόλια φιλίας που έκανα παλαιότερα κάνοντας κλικ εδώ!





Ο Ορέστης μου (δωράκι από την γλυκούλα Vivika μου, thewanderingdeer.blogspot.gr), ήθελε σήμερα και αυτός να μας παρουσιάσει με χαρά, τα νέα μου βραχιολάκια φιλίας!! Του άρεσαν τόσο τα χρώματά τους, που ήθελε οπωσδήποτε να σας τα δείξει και αυτός!!!! Ευχαριστώ Ορέστη μου!!!




Και επειδή σας υποσχέθηκα φωτογραφίες από τα κουταβάκια μας να μερικές τώρα που μεγάλωσαν λίγο ακόμα! Είναι πολύ γλυκούλια!!! Τώρα τα μάθαμε να βγαίνουν έξω!!! Θα γίνουν ακόμα πιο όμορφα σε μία εβδομάδα!!



"Ααα!!!!Γειά σας καλέ!!! Δεν μας βάφτησαν ακόμα αλλά ξέρουμε να γαυγίζουμε!!!  Μας τρέμουν όλοι!!!"

Στήνονται στα μπροστινά τους πόδια και γαυγίζουν σαν μεγάλα!!! Έμαθαν από τους γονείς τους και κάνουν και ούόυύυύυυυυούόύ ου  σαν λύκοι στην πανσέληνο!!! Έχουν πολύ πλάκα!!!



"Αχ! καλέ με πατήσατε!!!! Πάτ σασε για!!!
ουύουουουυ  ουύου ου!!"

"Τώρα που μάθαμε και να πίνουμε και γάλα από το κουπάκι, θα μεγαλώσουμε πολύ!!!!"  


"Θα πάρουμε κι έναν υπνάκο!!! Ηθυχία καλέ!!! Είναι ώρα κοινής ηθυχίαθ!!!  Εϊ !!! Εθύ αχόρταγη !!! θα γίνειθ γουρουνάκι από θκυλάκι!!! Θταμάτα!!!"


Είναι ημίαιμα λυκοσκυλάκια και χαρίζονται σε όποιον αγαπάει τα σκυλάκια και θέλει ένα (σε άτομα στη περιοχή Κατερίνης ή Θεσσαλονίκης)! Μας έχουν μείνει μόνο 3 θηλυκά σκυλάκια μόνο (τα υπόλοιπα βρήκαν σπιτικό) όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email μου: fanypap@gmail.com

Τέλος θέλω να κλείσω με  ένα ποίημα του Σάκη Αθανασιάδη, "Τα Χέρια των Αγγέλων", μελοποιημένο και τραγουδισμένο από τον καλό μου φίλο και ταλαντούχο Γιάννη Βελίκη (psychanaptyxis.blogspot.com), ηχοληψία και παραγωγή Χρήστου Φολτόπουλου. 

To 13ο ποίημα του Σάκη Αθανασιάδη που αφιερώνεται σε μία κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας! Όπως λέει και ο ποιητής «…σύντομα η σκλήρυνση θα γίνει ιάσιμη  Η μεγάλη ασθένεια, η χυδαιότητα των υγειών, δυστυχώς είναι ανίατη»…


Καλή εβδομάδα να έχετε όλοι φίλες και φίλοι μου!!

48 σχόλια:

maria είπε...

Τι να πρωτοσχολιάσω?? Τους καταπληκτικούς πίνακες των παιδιών σου, τα βραχιολάκια, το όμορφο ποίημα. Τα σκυλάκια όμως με τρέλαναν. Πολύ θα τα ήθελα όλα, αλλά κρατιέμαι, δεν μπορώ άλλες υποχρεώσεις.
καλό βράδυ Φανούλα μου
φιλιά

Marie-Anne είπε...

Φανούλα μου, πολύ όμορφοι οι νέοι πίνακες που έφτιαξες με τα αστεράκια σου. Το ίδιο και τα βραχιολάκια. Τα κουταβάκια είναι σκέτη γλύκα αλλά εγώ δεν ξέρω από σκυλιά, έχω τρείς γατούλες στον κήπο που γέννησαν κι έχουμε τώρα οκτώ γατουλίνια...
Ωραίο το ποίημα και η μουσική του.
Καληνύχτα και πολλά φιλάκια !

DIMI είπε...

Καλη μου Φανη,τι να πρωτοθαυμασω!!Τα υπεροχα βραχιολακια,τους πινακες,η τα γλυκουλια σκυλακια σας!!Ειχα και εγω ενα σκυλακι τον Μπουμερ!Τωρα εχω τον Θαναση τον γατο και το χρυσοψαρο τον GOLDY!!Πολλα φιλακια,καλο βραδυ!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!
ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!
ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΦΙΛΙΑΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

debbgoud είπε...

πολύ όμορφα!

Χρυσούλα είπε...

Φανή μου, Καλημέρα!
Το ευωδιαστό σου παραθύρι...και τα ταξιδιάρικα...πολύ-πολύ όμορφα!!!Είστε καλή ομάδα!...φαίνεται από το αποτέλεσμα...
Όμορφα χρώματα και σχέδια για τα βραχιολάκια!...μου φαίνονται λίγο δύσκολα...θα μπώ να δω τις οδηγίες σου....
ΤΑ μικρούλια σας να τα χαίρεστε!..είναι πολύ χαριτωμένα!
Φανούλα να περνάς πολύ-πολύ όμορφα!

Unknown είπε...

Όλα υπέροχα!!!! Τι να πρωτοπώ!!! Πολύ ωραία όλα!!!
Καλό καλοκαίρι να περνάς καλά!!!

Maria Villioti είπε...

Οι πίνακες είναι πανέμορφοι!!!Μπράβο στην ομάδα!Κι όλα τα καλοκαιρινά δροσερά σου βραχιολάκια...Τα κουταβάκια άλλο πράγμα! Το ποίημα δεν μπορώ να το ακούσω...αλλά θα το ψάξω και θα το βρω γιατί με ενδιαφέρει...Φιλιά πολλά Φανούλα!!!

Vivika είπε...

Μα τι γεμάτη ανάρτηση! Τα έχει όλα! Πανέμορφα ζουζουνιάρικα κουταβάκια, τον τυχεράκια τον Ορέστη που τον έχεις στα ώπα-ώπα, φανταστικά χρωματιστά βραχιολάκια αλλά και εκπληκτικούς πίνακες ζωγραφικής!

Unknown είπε...

Καλώς σε βρήκα Φανή!!! Μόλις διάβασα την ωραία σου ανάρτηση με όλα τα καλούδια! Υπέροχα όλα!!!

Gianna Christodoulopoulou είπε...

Γεια σου Φνη!!!Εισαι υπεροχη οπως παντα.Οι πινακες ζωγραφικης,τα βραχιολακια,τα μωρα σκυλακια σας,ολα πανεμορφα!!!
Να εισαι καλα!!!να περασεις ενα υπεροχο Καλοκαιρι και τα σκυλακια σου να βρουν ζεστες οικογενειες που θα τα αγαπανε!!!

DIMI είπε...

Φανη μου ,καλησπερα!!Μηπως μπορεις να μου πης πως να βαλω το LinkWilthin στις αναρτησεις μου?Δεν εχω ιδεα,ακομη μαθαινω!!Σε ευχαριστω Φανη μου!!Φιλακια!!!

Rena είπε...

Φοβεροί πίνακες,μπράβο και σε σενα και στα παιδιά!!!!!!!!!!!!
Τα βραχιολάκια τα θυμάμαι έφτιαχνα κι εγώ κάποτε!!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Αυτά τα βραχιολάκια με τους κόμπους μου αρέσουν τρελά.

Ελένη Φλογερά είπε...

Φανή μου τι υπέροχα πράγματα έχει η ανάρτησή σου σήμερα! Οι πίνακες είναι πολύ όμορφοι και τα βραχιολάκια σου πολύ παιχνιδιάρικα. Όσο για τα μικρά σου είναι καταπληκτικά.
Φιλάκια!

Φιλία είπε...

Φανούλα μου καλησπέρα....
Σούπερ ανάρτηση!!!!!! Τα έργα σας με τα αστεράκια σου, θαυμάσια.... τα βραχιολάκια φιλίας είναι πολύ ωραία όλα μαζί... και δεν ήξερα την ιστορία τους! Όσο για τα κουταβάκια σου, κάθομαι ώρα και τα χαζεύω.... μακάρι να μπορούσα να πάρω ένα, αλλά ο "δικός" μου θα με χωρίσει και δεν είναι εποχές τώρα για διαζύγια!!!!
Φιλάκια πολλά

Φιλία είπε...

Α ναι..... το ποίημα γιατί δε μου βγαίνει;;;;;

Pepi είπε...

Ακούραστη Φανούλα!!! Ολα είναι τελεια! Το καθένα με τον τρόπο του, δίνοντας το δικό του στίγμα, την δική του προσωπικότητα! Αλλά τα κουτάβια, κλέβουν, για ακόμη μια φορά, την παράσταση! Καλό βράδυ, γλυκειά μου ! Φιλιά !!!

Ανώνυμος είπε...

Τι τέλεια που είναι όλα; Και τα βραχιολάκια αλλά και τα κουταβάκια είναι σκέτη γλύκα!!! Φιλιά!!!

Kiki Aposeki είπε...

Όλα είναι πολύ όμορφα Φανούλα μου! Νομίζω όμως ότι την παράσταση κλέβουν τα κουτάβια σε αυτή την ανάρτηση!!!!! Πανέμορφα είναι τα ζουζούνια μου!!!!! Αχ! Φανούλα μου, απ'όλα έχει η καρδιά σου!!!! Φιλιά πολλά γλυκιά μου!!!!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Καλή μου Φανή από όλα εχεις σήμερα!Τα σκυλάκια φυσικά κλεβουν την παράσταση ειναι μία απόλαυση να παρακολουθείς την ανάπτυξή τους αλλά και μεγάλη ευθύνη Για τον κόπο και την κούραση, ουτε κουβέντα....Το γνωρίζω καλά το άθλημα...ομορφες οι δημιουργίες των παιδιών,κατέχουν αρκετά για το σχέδιο και το χρώμα.Εντυπωσιάστηκα για τις πληροφορίες της πλέξης των βραχιολιών
Νόμιζα ότι απλά είναι ένα είδος πλέξης..... Καλό ξημέρωμα

Unknown είπε...

ουάου!!!Τι καταπληκτικά έργα είναι αυτά!!!!Μπράβο Φανή μου,τους μαθαίνεις με τόση αγάπη,και αυτά στο ανταποδίσουν!!!Τα βραχιόλια είναι εξαιρετικά,αλλά και τα σκυλάκια...τι να πω..με τρέλαναν.Λατρεύω γενικά τα ζώα,και χαίρομαι με τους ανθρώπους που τα περιποιούντε και τα αγαπούν-)))
φιλάκια πολλά-)))))

Elli είπε...

ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΤΕΛΕΙΟΙ ΟΙ ΠΙΝΕΚΕΣ!

Elena είπε...

Γλυκιά μου Φανή, είναι όλα καταπληκτικά όπως πάντα!! Δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω! Οι πίνακες είναι υπέροχοι.... Τα βραχιολάκια φιλίας είναι φανταστικά και με απίθανα χρώματα! Μπράβο χρυσοχέρα μου! Όσο για τα κουταβάκια, είναι σκέτη γλύκα και έχουν πανέμορφα γαλάζια ματάκια! Να περάσεις ένα υπέροχο και χαρούμενο καλοκαίρι, πολλά φιλιά! :-)

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Φανή μου!!!!!!!!!!!!!
Α!!!!!Τι όμορφα όλα εδώ!!!!!!!
Τα βραχιολάκια σου υπέροχα!!!!!Τα κουταβάκια ....το πρώτο μου θυμίζει την Ίρμα μας! Μοιάζει πολύ!!!!Να πάρουν και τα θηλυκά γιατί είναι φύλακες και πολύ υπάκουα!!!
Ευχαριστούμε γιά το ποίημα!!!!!!!!!!!
Πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!

mia είπε...

Φανή μου καλημέρα!!!!! Πολλά και ουσιώση τα θέματα σου....τα βραχιολάκια ...με είχε πιάσει μανία περυσι και εφτιαχνα πολλά...αλλά δεν ήξερα την ιστορία τους....τα σκυλάκια αχουυυ...κουκλιά...χαχα μου άρεσε και το παραθυράκι της ζωγραφιάς...Να παρακαλάμε μόνο υγεία...και ο άνθρωπος καταφέρνει τα πάντα...σου στέλνω την αγάπη μου...

Sofia είπε...

Καλημέρα Φανούλα μου! Μου αρέσουν πολύ οι αναρτήσεις σου! Τα έργα των μαθητών σου είναι υπέροχα! Ειδικά αυτό με το παράθυρο, καλοκαιρινό και μαγευτικό! Αν έμενα Ελλάδα θα ερχόμουν να μου έκανες και εμένα μαθήματα χεχεχε. Όσο για τα βραχιολάκια φιλίας, τα λάτρεψα!! Είναι φανταστικά!! Θα προσπαθήσω να μάθω να φτιάχνω αλλά λίγο δύσκολο μου φαίνεται. . Γιατί δεν σκέφτεσαι να τα πουλάς? Άχου τον Ορέστη τι γλυκός που είναι. Και τα κουταβάκια το ίδιο. Σκέτη γλύκα! Να έχεις μία όμορφη μέρα. Πολλά φιλούθκια από Κύπρο χ χ χ

Milton Alves είπε...

Tudo de bom neste post!
Belas fotos, belas pulseiras e belo vídeo.
Adorei.
Bjos!

Ανώνυμος είπε...

Καινούργια στην μπλογκογειτονιά σου αλλά μαγεύτηκα από τα έργα σου. Προφανώς θα με βλέπεις πιο συχνά από εδώ και πέρα. :)

Μακάρι να έμενα πιο κοντά να μπορούσα να πάρω ένα κουταβάκι.. τι ματάκια είναι αυτά!

Fanypap είπε...

maria μου, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!Ναι είναι κάποια υποχρέωση το σκυλάκι,έχεις δίκιο,αλλά σπουδαία συντροφιά και φύλακας!! Χαίρομαι που τα αγαπάς κι εσύ γλυκιά μου!!φιλάκια , να περνάς καλά!!


Marie-Ann μου, γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ!!Να χαίρεσαι τα γατάκια σου κι εσύ!! Τα ζωάκια πάντα είναι πολύ καλή συντροφιά!!!
Οι γάτες θα σε φυλάνε και από τα φίδια, αν υπάρχουν εκεί!!φιλάκια καλή μου , να περνάτε καλά!!

Dimi μου γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!Έχεις κι εσύ ζωάκια, άρα τ'αγαπάς!!!Να περνάς καλά , φιλάκια πολλά.

Rena Christodoulou,σ'ευχαριστώ πολύ Ρένα μου!!Ξέρω...θα κάνω κουμπαράδες , μην ανησυχείς... απλώς τώρα το καλοκαίρι έχουμε πολλά παιδιά και δεν προλαβαίνω...θα βρω όμως χρόνο, γιατί μου αρέσει σαν θέμα...φιλάκια πολλά και να περνάς καλά στο κάμπιγκ!!!

Fanypap είπε...

Debgoud, γλυκιά μου Ντέπη, σ'ευχαριστώ καλή μου, και οι δικές δημιουργίες τέλειες!!!φιλάκια και να περνάς καλά!!

Χρυσούλα μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Ναι είμαστε καλή ομάδα, και περνάμε πολύ όμορφα δημιουργώντας!!!Όσο για τα βραχιολάκια, δεν είναι δύσκολα , απλώς χρειάζονται πολύ χρόνο!!Να περνάς κι εσύ καλά καλή μου, φιλάκια πολλά!

Μαρία μου γλυκούλα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια και να περνάς καλά στην όμορφη Κρήτη μας!!!

MARIA VILLIOTI, Μαράκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ!! Το ποίημα είναι μελωποιημένο, είναι τα λόγια του τραγουδιού...φιλάκια πολλά και να περνάτε καλά !!!

Vivika γλυκό μου παιδί, σ'ευχαριστώ μικρούλα μου!!Ο Ορέστης μου είναι το πιο όμορφο δημιούργημά σου, γίνεται να μην τον προσέχω;;Τον λατρεύω!!φιλάκια γλυκούλα μου και να περνάτε καλά!!

Dimitra Daskal.. σ'ευχαριστώ πολύ φίλη μου, καλώς ήλθες!! φιλάκια και να περνάς καλά!!

Gianna Christodoulopoulou, Γιάννα μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!! Κάθε μέρα ευτυχώς βρίσκω και από ένα σπιτάκι για τα σκυλάκια μου...φιλάκια πολλά και να περνάς καλά!!!

DIMI μου γλυκιά μου , μακάρι να ήξερα καλή μου, και το δικό μου το έβαλε η κόρη μου, δεν έχω ιδέα δυστυχώς!!!φιλάκια καλή μου, σίγουρα θα σε βοηθήσει κάποιος-α από την γειτονιά μας, είναι εξπέρ όλοι-ες τους!!! Να περνάς καλά!

Fanypap είπε...

rena μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ!! Τα βραχιολάκια , αφού τα έφτιαχνες κάποτε, ξαναφτιάξτα , γιατί πάλι είναι στη μόδα!!!φιλάκια και να περνάς καλά!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, κι εμένα μου αρέσουν τα χρώματά τους!!!Εύκολα είναι, απλώς θέλουν χρόνο!!φιλάκια και να περνάς καλά στο όμορφο Πήλιό μας!!!

Ελένη Φλογερά, γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!! φιλάκια και να περνάς κι εσύ υπέροχα!!!

Φιλία μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Ναι καλή μου, δεν είναι εποχή για χωρισμούς...Το ποίημα είναι μελοποιημένο, είναι οι στίχοι του τραγουδιού!!φιλάκια πολλά και να περνάτε καλά!!!

Pepi μου γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Τα κουταβάκια μου θα σας τα δείχνω συνέχεια καθώς μεγαλώνουν!!!Και θα γίνονται όλο και πιο όμορφα!!φιλάκια και να περνάς καλά!!

Beauty str. γλυκιά μου Γεωργία, σ'ευχαριστώ καλή μου, καλή επιτυχία σε ότι κάνεις!!!φιλάκια και να περνάς καλά!!

Kiki, Κικίτσα μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ μωρό μου!!Να περνάς καλά, φιλάκια πολλά!!!

Έφη Αδαμίδου Πασσοπούλου, Έφη μου γλυκιά , σ'ευχαριστώ!! Είναι κούραση το μεγάλωμά τους , αλλά ευχάριστη!!!Είναι τόσο γλυκούλια και ήδη μου γλύφουν τα πόδια και απλώνουν τα ποδαράκια τους για να με αγγίξουν!!φιλάκια και να περνάς καλά!!!

Fanypap είπε...

Χρυσούλα Μαυροπούλου, σ'ευχαριστώ γλυκιά μου!!!Πραγματικά τα κουταβάκια είναι αξιαγάπητα!!!φιλάκια και να περνάς καλά!!!

Elli μου , σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου!!φιλάκια, να περνάς καλά!!

Elena γλυκιά μου , σ'ευχαριστώ πολύ!!!Να έχεις κι εσύ ένα υπέροχο καλοκαίρι, φιλάκι πολλά!!!

Effie's Sweet Home Designs, Έφη μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!!! Είχες κι εσύ τόσο όμορφο σκυλάκι;; Μπράβο!!Ναι ναι, κάθε μέρα βρίσκω και από ένα σπιτάκι για τα μικρούλια μου!!Μου μένουν τώρα δύο κοριτσάκια μόνο...φιλάκια πολλά , να περνάτε καλά!!!

Μia μου γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ!!!Τα βραχιολάκια είναι πάλι στη μόδα, αν προλαβαίνεις από τα υπέροχα πλεκτά σου,ξεκίνα πάλι
βραχιολάκια...Έχεις δίκιο Μία μου, μόνο υγεία και όλα τ' άλλα γίνονται!!!φιλάκια και πολλή αγάπη και από μένα γλυκούλα μου!!!

Fanypap είπε...

Basiliki γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Τα βραχιολάκια δεν είναι δύσκολα,προσπάθησε, θέλουν απλώς πολύ χρόνο!!!Έχουν άπειρους κόμπους!!!Μερικά απ'αυτά, είναι διαθέσιμα...Αν έμενες Ελλάδα , εννοείται ότι θα σου μάθαινα και ζωγραφική αλλά και βραχιολάκια!!!!Φιλούθκια γλυκούλα μου, και να περνάς καλά!!!

Milton, thank you my friend!!Have a good weekend!

Αγριμιώ μου, καλώς ήλθες!!! Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Και το δικό σου blog, μου άρεσε πολύ!!!Θα τα λέμε συχνά!!!φιλάκια και να περνάς καλά!!!

Μαρία είπε...

καλημερα Αγαπημενη..να σαι καλα..τα παιδια εκαμαν υπεροχη δουλεια..εχουν καλη Δασκαλα..μου αρεσαν τα χρωματα..τα κουταβακια τι να πω..μωρακια που θελουν φροντιδα..σουπερ ολα ματια μου..να περνας καλα..χαρουμενο σ.β..σε φιλω

Chesterbrook Academy Elementary είπε...

What a lovely post.
Beautiful bracelets; I love the colors and patterns.
And the little puppies absolutely adorable.

mirsini's creations είπε...

Τί όμορφοι πίνακες Φανή μου !!!! Πολύ όμορφα θέματα διαλέξατε !!!! Πώ...πώ....καλλιτεχνάρες θα γίνουν με τέτοια δασκάλα !!! Τα βραχιολάκια σου είναι τέλειααααα...ό,τι δημιουργείς δηλαδή είναι τέλειο γιατί εκτός απο την καλαισθησία σου και το ταλέντο σου το κάνεις και με πολύ αγάπη !!!! Σου πάνε πολύ στα χέρια σου πάντως και όλα μαζί μου αρέσουν πολύ...μου θυμίζουν Ινδία και Θιβέτ και Περού όλα αυτά τα χρώματα και τα τσάρμς μαζί !!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το tutorial...θα το αποθηκέυσω γιατί θέλω κάποια στιγμή να δοκιμάσω να φτιάξω και ένα τέτοιο βραχιολάκι μακραμέ με πολλά χρώματα...από παλιά το έχω άχτι !! χάχάαα
Νά τος και ο Ορέστης...το μοντέλο κάνει πάλι;!! χάχά...μα τί γλύκας που είναι !!!! Αλλάααα...το καλύτερο απ'όλα το κράταγες για το τέλος....μα..τί πανίγλυκα που είναι τα νεογέννητα λυκοσκυλάκια σας..!!!!!!...άχ να βρισκόμουν για λίγο εκεί να τα χάιδευα και να έπαιζα μαζί τους !!!! Απ'ότι μας λές μείνανε μόνο τρία θηλυκά έ;...Τα αρσενικά τα παίρνουν πιό εύκολα απ'ότι φαίνεται..γιατί ρε παιδιά...επειδή γεννάνε; Εύχομαι να βρούνε σύντομα σπιτικό και φίλους που να τα αγαπάνε...δέν ξέρω άν θα κρατήσετε κανένα..έ;..θα κρατήσετε;!!
Άχ....έχω ξετρελαθεί με τις φατσούλες τους και τα καμώματά τους !!!! Γερά να είναι !!!!
Καλό σαββατόβραδο και καλή Κυριακή...φιλάκια πολλά αγαπημένη !!!! :ο))

Magia da Inês είπε...

¸❤✿•.¸
♥ Bom domingo! Boa semana!
♡ Beijinhos.
Brasil

Fanypap είπε...

Μαρία μου αγαπημένη, γλυκούλα μου , να είσαστε κι εσείς καλά!!!φιλάκια πολλά , σας αγαπάω!!!

Chesterbrook Academy Elementary, thank you my friend!!Kisses from Greece.

Mirsini's creations, Μυρσινάκι μου γλυκούλι, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Κατ'αρχάς τα χέρια είναι της κόρης μου!!!Και τα φοράει όλα αυτά μαζί, γιατί έχει τρέλα με τα χειροποίητα και μάλιστα αυτής της κουλτούρας, όπως αρέσουν και σε σένα και σε μένα φυσικά πολύ!!!Τα σκυλάκια μας είναι τρέλα!!! Άλλο να τα βλέπεις από την φωτογραφία και άλλο από κοντά!! Μας γλύφουν τα πόδια, τα χέρια, σκαρφαλώνουν στα πόδια, δίνουν το χέρι τους, πολύ χαδιάρικα!! Κρίμα που είσαι μακρυά!!!Δυστυχώς ο κόσμος προτιμάει τα αρσενικά , ακριβώς επειδή δεν γεννάνε, αλλά πάλι καλά, τώρα μας έμεινε 1 θυλικό μόνο, που ψάχνει σπίτι!!Φυσικά και θα κρατήσω κι εγώ ένα, και θα έχω 3 συνολικά, δεν θέλω να της τα στερήσω όλα τα παιδάκια της(της Λάρας), ας χαίρεται ένα τουλάχιστον!!!Πάντως κουράστηκε πολύ η καημένη, γιαυτό κι εγώ προσπαθώ να την ξεκουράζω, τα έμαθα τώρα να τρώνε κι άλλες τροφές ήδη!!!Ήταν πάρα πολλά και πρώτη της γέννα... Καλή σου εβδομάδα Μυρσινούλα μου, και καλές σου διακοπές!!!!Να περάσετε υπέροχα !!!φιλάκια πολλά!!!

Magia da Ines, thank you! Have a good week !!Kisses from Greece.

kwnnie είπε...

Οι πίνακες υπέροχοι και τα βραχιολάκια ακόμη πιο υπέροχα.
Αλλά τα σκυλάκια είναι έρωτας<3
Καλώς σε βρήκα :)

Fanypap είπε...

Kwnnie,καλώς ήλθες γλυκιά μου!! Χαίρομαι που βρεθήκαμε!!!Θα τα λέμε συχνά, έγινα και παρακολουθητής σου!!Εσύ; φιλάκια πολλά!!!

Unknown είπε...

ΑΡΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.... ΤΕΛΟΣ
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ
ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΥΣ

ΠΕΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΡΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ
ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ BLOG ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΑΤΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΠΑΣΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΜΒΑΝ
Η ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ

Eva Psarrou είπε...

Πωπω! Τι γεμάτη ανάρτηση!!!
Τι να πρωτοθαυμάσω και τι να πρωτοσχολιάσω, τους έξοχους πίνακες, τα υπέροχα βραχιολάκια ή τα καταπληκτικά γαλανομάτικα κουταβάκια σας!
Εύχομαι σύντομα να βρουν γονείς να τα αγαπήσουν.
Συγχαρητήρια Φανή μου για τις μοναδικές δημιουργίες!
Φιλιά! :)

Memaria είπε...

Καλώς σε βρήκα...
φτιάχνεις υπέροχα πράγματα...αλλά τα καραβάκια σου μου έκαναν και κλικ και από όλα...τα ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα...μα είναι υπέροχα...καταπληκτικά!!!!!!
Δε χορταίνω να τα βλέπω!!!!

Fanypap είπε...

Eva Psarrou,σ'ευχαριστώ γλυκιά μου! Από τα σκυλάκια μου, μόνο 1 κοριτσάκι δεν βρήκε ακόμα σπίτι!!Ελπίζω σύντομα να βρει. φιλάκια πολλά!

Δήμητρα, γλυκούλα μου, καλό καλοκαίρι αστέρι μου!! φιλάκια πολλά.

me (maria),καλώς ήλθες γλυκιά μου ταλαντούχα!Σ'ευχαριστώ πολύ !!!χαίρομαι που σου άρεσαν!!! Θα τα λέμε...φιλάκια.

Fanypap είπε...

Ελληνικά Γράμματα, ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!Σας παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον.

spoon_n_love είπε...

Ολα είναι υπέροχα αλλά τα καραβάκια είναι απίστευτα,μπράβο σου Φανούλα τι να σου γράψω πια ...τα ίδια και τα ίδια.Ό,τι φτιάχνεις είναι εκπληκτικό!!!

Unknown είπε...

Πολυ ωραία τα βραχιολακια σας θέλω να τα φτιάξω και εγώ τι κλωστες βάζετε;σας ευχαριστω και καλό καλοκαίρι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...