Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Το έργο μου για το Σικάγο και νέα έργα ζωγραφικής ομαδικά!


Έτοιμο και το δικό μου έργο για την δημοπρασία στο Σικάγο, από τους: "Ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά", που γίνεται  για φιλανθρωπικό σκοπό με θέμα "Ελληνική Γη και Θάλασσα"!!! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές που προσφέρουν αφιλοκερδώς εκτός από τα έργα τους και την προσωπική τους εργασία και τον πολύτιμο χρόνο τους!!! Το έργο μου: Dreaming Greece!!! Ελπίζω να αρέσει και να πουληθεί για να εκπληρώσει τον σκοπό του!!



Φτιαγμένος με ακρυλικά χρώματα σε καμβά και φύλλο ψευδόχρυσου! Διαστάσεις: 50 cm X 70 cm.



Και μερικά έργα ομαδικά που ζωγραφίσαμε μαζί με τ' αστεράκια μου (τους μαθητές μου)! Τώρα που δεν έχουν σχολείο, έχουμε πολλές ώρες για να δημιουργούμε μαζί!!! Με αγαπημένα θέματα των παιδιών: "Ο Βυθός" και "Ο Παπαγάλος"!! Δεν είναι πολύ αισιόδοξα και χαρούμενα, τι λέτε;;



Συνεχίζουμε με μερικά βραβεία που πήρα τελευταία! Ένα βραβείο από την αγαπημένη μου Δήμητρα (decdimisaussi.blogspot.gr)...


...και από την Κατερίνα...με την θετική σκέψη Κατερίνα (positive-thinking-greece.blogspot.gr)  και την Taelia (taelia88.blogspot.gr)


...από την Κατερίνα το ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ (delfinaki-sunset.blogspot.gr) και την Taelia (taelia88.blogspot.gr)...


Πολλές επισκέψεις είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην αυλή μας!! Λες και άκουσαν τα λυκοσκυλάκια μου και ήρθαν να δουν τι συμβαίνει!! Ένας κατάμαυρος λαγός, ίσως κουνέλι, που δεν πρόλαβα να το φωτογραφίσω, γιατί η σκυλίτσα μας η Λάρα το κυνήγησε και κρύφτηκε στην αποθήκη μας!! Φαινόταν ήμερο, έτρωγε χόρτα στο γκαζόν και δεν φοβήθηκε καθόλου από την παρουσία μας, αλλά η Λάρα το τρόμαξε πολύ!! Λέτε να τό 'σκασε από κάποιο σπίτι;;!! Ο δεύτερος επισκέπτης, είναι το γατάκι που βλέπετε στην φωτό, κι αυτό κατάμαυρο!!! Μικρούλι και πεινασμένο, κρύφτηκε στα ξύλα που έχουμε για τον χειμώνα... αλλά έφαγε μόλις του πήγα ψαράκια τηγανητά!! Μάλλον αυτό θα μας  το πέταξε κάποιος μέσα στην αυλή,  γιατί είναι μικρούλι, μακάρι να το συνηθίσουν τα σκυλιά μου και να το αφήσουν να ζήσει μαζί τους!!



Τέλος να σας αφήσω - όπως το συνηθίζω τελευταία - με όμορφα τοπία από τις θάλασσες και τις παραλίες κοντά στην πόλη μας!! 





Ποιος θέλει μια βουτιά τώρα για να δροσιστεί;;; :)





Κλείνοντας σας αφήνω με ένα πολύ όμορφο βίντεο που βρήκα με φωτογραφίες από όμορφα νησιά και παραλίες της όμορφης Ελλάδας μας! Πραγματικά - για όσους φίλους μας παρακολουθούν από το εξωτερικό - αξίζει να επισκεφτείτε κάποιο ελληνικό νησί για διακοπές, θα σας μείνουν αξέχαστες για όλη σας την ζωή! Ειδικά τώρα που απ' ότι μαθαίνω οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές..

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην δείτε το βίντεο εάν χρειάζεστε επειγόντως διακοπές!! :ΡΡ


Πολλά φιλιά σε όλους τους φίλους και φίλες μου και καλή εβδομάδα σας εύχομαι!!!

34 σχόλια:

Leviathan είπε...

Για άλλη μια φορά απ' όλα είχε η ανάρτηση!!!! Μπράβο Φανή μου!!!! Χρώματα...καλοκαίρι...ψυχούλες...Να σαι καλά!! φιλιά και πολύ καλή εβδομάδα!!

Μαρία είπε...

καλως το κοριτσι μου..Αγαπημενη..χαρουμενο και ευλογημενο Μηνα..ειναι πανεμορφο το εργο σου..φανταστικο..μου αρεσε παρα πολυ..κοριτσι μυριζει Ελλαδα..τα εργα των παιδιων τελοια..και οι φωτο..τελοιες..με γεια και τα βραβεια..καλη βδομαδα..τα φιλια μου..

ασωτος γιος είπε...

και εγώ ένα βραβείο έτσι απλα από μένα, βραβείο θετικής ενέργειας
, μ όλες αυτές τις όμορφες ζωγραφιές
να σαι καλα φανη ειλικρινά

Maria Villioti είπε...

Μπράβο Φανούλα και για το όμορφο έργο της προσφοράς σου αλλά και για τ'άλλα που φτιάξατε με τ'αστεράκια σου...Να'σαι καλά κορίτσι και όσο για τις βουτιές μας...πλησιάζουν...

Paraskevi Lamprini M. είπε...

πολύ ωραία η συμμετοχή!!
θαυμάσια τα έργα των μικρών...
ωραία η παραλία!!!...
τέλεια..και πλούσια.. όλα!!!

Pepi είπε...

Μια ακόμη φανταστική ανάρτηση!Τα έχει όλα: εναν απίθανο πίνακα μοσχομυριστό Ελλάδα, παιδικές εκπληκτικές δημιουργίες, φωτογραφίες τέλειες ! Να 'σαι καλά, Φανή μου! Και να χαίρεσαι τα βραβεία πού τόσο αξίζεις! Φιλάκια!

Νίκη είπε...

Όντως το βίντεο φερνει λίγες παρενέργειες, ευτυχώς έχουμε γερή κράση! Χα,χα!
Πολύ ωραία έργα Φανή μου, καλοταξιδο το έργο που θα ταξιδέψει σε άλλη ηπειρο, μακαρι να εκπληρώσει το σκοπό του!
Μπραβο και στα παιδακια σου, όπως πάντα έκαναν εξαιρετική δουλειά!
Φιλιά πολλά, καλο μηνα!

DIMI είπε...

Καλησπερα,καλο μηνα Φανη μου!Ο πινακας σου ,ειναι ΕΛΛΑΔΑ!Δεν εχω λογια!Ειναι σαν το βιντεο που ειδα!Υπεροχος!Μοναδικος σε ομορφια!!Μπραβο Φανη μου!Σιγουρα θα εχη μεγαλη επιτυχια στο Σικαγκο!!Ομορφες και οι ζωγραφιες των ζουζουνιων!Το γατακι σκετη γλυκα!Σε ευχαριστω που δεχτηκες το δωρακι μου!Καλο βραδυ,φιλακια!!!

mia είπε...

Φανή μου καλησπέρα...Θα αρχίσω από την παραλία...αφού έκανα την βουτιά μου...και δροσίστηκα...θαύμασα τα έργα σου!!!! Θα καλοπουληθεί ο πίνακας...σίγουρα...
Να ε'ισαι καλά ακούραστη Φανή!!!
Όσο για τα νησιά...αστα να τα ονειρεύομαι πια...

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Φανή ευχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στό υπέροχο ολο ελλάδα Πίνακά σου !!! Η ανάρτησή σου εχει υπέροχες καλοκαιρινές εικόνες γεμάτες δροσιά και ήλιο φωτεινό που κάνει να λαμπυρίζουν τα βρεγμένα χαλικάκια στις ακροθαλασσιές ... στοργή και φιλοξενία...όσο για το βίντεο δεν το φοβήθηκα !!!!είμαι σε διακοπές!!!!!!!Τα παιδάκια με την καθοδήγησή σου κάναν μικρά θαύματα με χρώματα της ζωής και της χαράς...Με το καλό και άλλα πολλά δωράκια και βραβεία γιατί είσαι ψυχούλα και το αξίζεις!!!!!!!

Olga είπε...

How wonderful it is to be in Greece at this time of the year - sitting on the seashore, enjoying all those views that I am so grateful to see here in Canada!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Φανή μου, καλημέρα!
Υπέροχο το έργο σου!
Οι φωτογραφίες σου καταπληκτικές!!!!!!
Πολλά φιλάκια!!!!!!!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Το έργο της προσφοράς σου εντυπωσιακό!
Ιδιαίτερη και ευφάνταστη η τεχνοτροπία σου!!! Αν και δεν βρήσκω λέξεις καθώς δεν είμαι ειδική ..εκείνο που αντικρίζω με μαγεύει!
Εύχομαι να εκπληρώσει το σκοπό του Φανούλα μου!

Τα έργα των αστεριών σου άνοιγμα καρδιάς στην αισιοδοξία!!!

Οι δημιουργίες σου αποπνέουν λατρεία με όσα καταπιάνεσαι!

Ακούραστη να είσαι πάντα!!!
Να απολαμβάνεις τις εικόνες της χαρές που μας χάρισες στις ακροθαλασσιές!

Θαυμαστικά φιλιά!

Katrina είπε...

Φανουλα καλημερα!!!Το εργο σου ειναι πανεμορφο σιγουρα θα πουληθει!!!Να εισαι καλα!!!

Χρυσούλα είπε...

Ο πίνακάς σου υπέροχος! Εύχομαι Φανή να πάει καλά στην έκθεση!...
Μπράβο στα παιδάκια! τι ωραία χρώματα!..σου φτιάχνουν τη διάθεση!...όσο για τα υπόλοιπα...μόλις τα είδα...άρχισα να γκρινιάζω...ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!
Καλή σου μέρα!

kallianira είπε...

Υπέροχος πίνακας,καταπληκτικά χρώματα!!!Και τα μικρά σου στα βήματα της δασκάλας...Μπράβο σου Φανή μου...για όλα!!!Η παραλία πανέμορφη αλλά ευτυχώς έκανα κανα δυο μπανάκια στην Παραλια(κάηκα και λίγο...)κι έτσι δε ζηλεύω..:)
Καλή συνέχεια !!!
Πολλά πολλά φιλιά!!!!

χρυσάνθη είπε...

Φανούλα μου εύχομαι νάναι από τους πρώτους που θα πουληθεί!!Είναι υπέροχος!!Γεμάτα χρώματα και αισιοδοξία και τα έργα των αστεριών σου!!Νάσαι καλά και να περνάς καλύτερα!!Φιλάκια!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Kαλησπέρα Φανή,
πολύ όμορφο και ρομαντικό το έργο για τους Ζωγράφους σε δράση για τα παιδιά !!
Τα έργα των αστεριών σου επίσης πολύ καλοκαιρινά κι όμορφα !!
Κι εκείνο το ηλιοβασίλεμα κι η θάλασσα στην φωτογραφία με τις ξαπλώστρες είναι ονειρικό !!
Να σαι καλά , να μας χαρίζεις ομορφιές !!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!!

mirsini's creations είπε...

Πώ...πώ...Φανήηη !!!! Κάθε σου ανάρτηση είναι πάντα απολαυστική !!!! Ο πίνακάς σου είναι υπέροχος...πανέμορφος...μοναδικός !!!!!! Έχω μείνει απο την ομορφιά του και τα χρώματα !!! Πραγματικά...έχεις αιχμαλωτίσει μέσα στο έργο σου την μαγική ατμόσφαιρα των ελληνικών νησιών στο ηλιοβασίλεμα !! Το κοιτάζω και μου εξάπτει τη φαντασία...ότι κάθομαι κι εγώ σε ένα απο αυτά τα τραπεζάκια και πίνω ουζάκι με τους φίλους μου !!!! Και οι λεπτομέρειες με τις φλύδες χρυσού....τέλειεεεεες !!!
Αλλά και αυτά που έκανες με τα αστεράκια σου είναι όντως πολύ χαρούμενα και όμορφα !!!
Συγχαρητήρια για τα καινούρια όμορφα βραβεία Φανούλα μου γλυκειά !!!!
Άχ....τί τέλεια καί γατάκι καί κουνελάκι !!! Έυχομαι να τα βρούνε με τα σκυλάκια σου...ίσως το γατάκι τα βρεί πιό εύκολα τώρα που είναι μικρούλι !!!! Είναι γλύκααααα !!!! Οι παραλίες σας είναι τέλειες με την χρυσή την αμμουδιά....πανέμορφεεεες !!!! Πολύ όμορφες φωτογραφίες !!!! Αχ...να είσαι καλά αγαπημένη !!!
Καλό μήνα με μπανάκι πολλά και καλό βράδυ!!!!
Φιλάκιαααα!! :ο)

Fanypap είπε...

Leviathan, σ'ευχαριστώ πολύ συγγραφέα μου!!Καλή σου εβδομάδα!!

Μαρία (scrapmaria),Μαράκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Σου εύχομαι έναν πολύ καλό μήνα, μας έλειψες!!!φιλάκια πολλά!!

bilsot είπε...

Ο πίνακάς σου είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ , γεμάτος ζωντανή Ελλάδα !!!
Εύχομαι να είναι άξιός του αυτός που θα γίνει αγοραστής και να μπορεί να εκτιμήσει την κρυμμένη στα χρώματα και τις πινελιές, χαρά που προσφέρει!

Rena Christodoulou είπε...

ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗ ΜΟΥ!
ΜΠΡΑΒΟ !!!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΑ!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Fanypap είπε...

Άσωτος γιος,σ'ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, πραγματικά το εκτιμώ από έναν φιλόσοφο, κι ας μην είναι άσωτος!!!Καλή σου εβδομάδα, να περνάς καλά!

Fanypap είπε...

ΜΑΡΙΑ ΒΙΛΛΙΩΤΗ, Mαράκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ!!Τυχερούλα που θα κάνεις τις βουτιές σου σύντομα!!Καλά να περάσετε!!φιλάκια πολλά!!

Paraskevi Malouxou, Παρασκευούλα μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Καλές βουτιές και σε σένα, να περνάς καλά! φιλάκια πολλά!

Pepi μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ!! Εσύ σίγουρα βουτάς κάθε μέρα στις όμορφες παραλίες σας!! φιλάκια πολλά και να περνάς καλά!!

Νίκη μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Σε μένα οι παρενέργειες θα κρατήσουν πολύ ακόμα, γιατί αργώ για άδεια...φιλάκια πολλά και να περάσετε καλά!!!

DIMI, Δήμητρά μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ!!Όμορφο δωράκι!!!Καλή εβδομάδα, και καλές βουτιές!!

mia γλυκούλα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!Μαζί θα ονειρευόμαστε φέτος τα νησιά μας, αφού κι εγώ δουλεύω όλο το καλοκαίρι!!! φιλάκια πολλά και να περνάς καλά!!


Έφη Αδαμίδου Πασοπούλου,σ'ευχαριστώ πολύ Έφη μου γλυκιά!!Τυχερούλα!!!Είσαι ήδη σε διακοπές;!!!Να περνάς φανταστικά, και κάνε και καμιά βουτιά και για μένα!!! φιλάκια πολλά!!!

Οlga , thank you my friend for visiting!!Greece is so near to you!! You have it in your hart, close your eyes and you will be here with us, to drink coffee at the seaside!!Kisses from Greece.

Fanypap είπε...

Effie's Sweet Home Designs, Έφη μου όμορφη, σ'ευχαριστώ πολύ !!!Εσύ σίγουρα, αφού είσαι δίπλα στη θάλασσα, κάνεις ήδη τις βουτιές σου!!!Φιλάκια και να περνάς καλά!!!

Γιαγιά Αντιγόνη, συγγραφέα γλυκούλα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!! Μπα για τις ακροθαλασσιές αργώ ακόμα, μόνο τις ονειρεύομαι, αλλά ξέρεις μετά θα τις απολαύσω περισσότερο, από τη μεγάλη λαχτάρα...φιλάκια πολλά συγγραφέα μου!!!Να περνάς καλά!!!

Katrina μου γλυκιά, το εύχομαι!!Σ'ευχαριστώ πολύ!Να περνάς καλά, φιλάκια πολλά!!!

Χρυσούλα μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Αυτό έπαθα κι εγώ, γι αυτό και σας το έδειξα!!!φιλάκια πολλά και να περάσεις ένα θαυμάσιο καλοκαίρι!!

Kallianira, γλυκούλα μου σ'ευχαριστώ πολύ!!! Η παραλία της Κατερίνης μας φέτος είναι πιο απολαυστική, έχει λιγότερο κόσμο και έχουμε κι εμείς περιθώρια να την χαρούμε, αν κι εγώ δουλεύω ακόμα!!!Καλές βουτιές Μαράκι μου!!!φιλάκια πολλά!!

Χρυσάνθη μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Το εύχομαι κι εγώ!!!Να περάσεις ένα υπέροχο καλοκαίρι, φιλάκια πολλά!!

Αθηνά μου γλυκιά, από την όμορφη Σάμο μας!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!!!Είμαι αθεράπευτα ρομαντική, γι αυτό και έκανα ρομαντικό πίνακα!!! φιλάκια πολλά, και να κάνεις βουτιές και για μένα!!!

Fanypap είπε...

Mirsini's creations, Μυρσινάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ!!Μακάρι να μπορέσουν να συμβιώσουν όλα μαζί!!! Όσο για μπάνια αργώ ακόμα ... κάνε εσύ βουτιές και για μας!! Φιλάκια πολλά και να περνάς υπέροχα μωρό μου!!!

Bilsot, Βασίλη σ'ευχαριστώ πολύ!!!Χαίρομαι που σου άρεσαν!!Να έχεις ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!

Fanypap είπε...

Rena Christodoulou, Ρενάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Ακόμα εδώ είσαι εσύ καλή μου;;Καλό καλοκαίρι, φιλάκια άπειρα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλημέρα όλη μέρα!Ότι φτιάχνουν τα χεράκια σου πανέμορφο, ελπίζω να είναι όλα καλοπούλητα!

Mika είπε...

Φανή μου τι ωραίος πίνακας! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πουληθεί!!! Και συγχαρητηρια για την προσπάθεια όλων σας!
Να σαι καλά!

Kiki Aposeki είπε...

Φανούλα μου, η ανάρτηση σου μυρίζει Ελλάδα!!! Το έργο σου είναι πολύ όμορφο και τα μικρά σου κατάφεραν να φτιάξουν υπέροχα έργα!!!! Σε φιλώ και σου εύχομαι καλές βουτιές!!!

ο παρατηρητης είπε...

πωπωπω ομορφιες αγαπες τρελες δροσιες καλε ερχομαι δεν καθομαι χαχα να σαι καλα

Fanypap είπε...

Aχτιδούλα μου γλυκιά, κι εγώ το εύχομαι!!Να πουληθούν όλα για να πιάσουν τόπο!!φιλάκια πολλά!!!Να περνάτε υπέροχα!!

Mika γλυκιά μου σ'ευχαριστώ πολύ!!!Να περνάτε κι εσείς καλά !!!φιλάκια πολλά!

Κiki μου , μωρό μου όμορφο, σ'ευχαριστώ!!!Βουτιές φέτος δεν τις βλέπω!!! Δουλεύω όλο το καλοκαίρι!!!Να περνάτε κι εσείς υπέροχα!!φιλάκια πολλά!!

Ο παρατηρητής, πράγματι έχουμε δροσερές όμορφες παραλίες!!Να περνάτε κι εσείς καλά!!!

Rena είπε...

Τα λόγια μου είναι τόσο φτωχά για να περιγράψω το έργο σου, θεϊκό!!!!

Fanypap είπε...

rena μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια , να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...