Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Κοπέλα στα μωβ πίνακας ζωγραφικής και θέματα διδασκαλίας ζωγραφικής!


Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου! Σήμερα σας έχω πίνακες ζωγραφικής και έργα μου που έγιναν στα πλαίσια διδασκαλίας ζωγραφικής! Ξεκινάμε με το δωράκι μου για νεόνυμφο ζευγάρι αγαπημένων φίλων!! Μοντέρνο έργο για την κρεβατοκάμαρά τους, με την ευχή μου: να είναι πάντα ευτυχισμένοι, και χαρούμενοι!!! Λάδια σε καμβά, σε μεγάλες διαστάσεις.




Συνεχίζουμε με καλλιτεχνικό γυμνό με θέμα: "Ηλιοθεραπεία", που έγινε στα πλαίσια των μαθημάτων ζωγραφικής για μεγάλους, με χρωματιστά μολύβια ακουαρέλας. Μελέτη πάνω στο φως και την σκιά, στο ανθρώπινο δέρμα.


Συνεχίζουμε με μερικά ακόμα θέματα για την μελέτη καλλιτεχνικού γυμνού, τα αναλύσαμε πάλι μαζί με τους μαθητές μου, και δεν έλειπαν τα πονηρά χασκογελάκια, και τα αστειάκια τους, που μου δίνουν πολύ ενέργεια. Για μοντέλα είχαμε φωτογραφίες από γνωστά μοντέλα σε διαφημίσεις, σε περιοδικά. Στα έργα γνωστών καλλιτεχνων και πάλι κάναμε μια μικρή ανάλυση, και μια αναφορά στη ζωή τους. Και αυτά ειναι με λαδοπαστέλ και τέμπερες και είναι ζωγραφισμενα απο μένα (σε δικό μου καμβά ή χαρτί)  την ιδια στιγμή που ζωγράφιζαν οι μαθητές τα δικά τους έργα. Το κάνω για να τους δείχνω τον δικό μου τρόπο και εύκολες τεχνικές όπου δυσκολεύονται, πάνω στον δικό μου καμβά, χωρίς να επεμβαίνω στα δικά τους έργα. 



Τα λαχανικά που σας δείχνω στη συνέχεια είναι και αυτά ζωγραφισμένα με πολύχρωμα μολύβια ακουαρέλας, ένα θέμα ζωγραφικής που ταιριάζει σε κάθε κουζίνα!!!


Και μερικές φωτογραφίες από τα μωρά μου λυκοσκυλάκια, μιας εβδομάδας!!! Τυφλά ακόμα, αλλά πανέμορφα!!! 



Κοιτάξτε και τη στοργική μανούλα!!!! Μου τα εμπιστεύτηκε, αλλά ήταν από κοντά και τα έγλυφε!!!!Και όπως μιλούσε σε μας, έτσι μιλάει και στα μικρά της!!!! 




Τέλος φίλοι μου θέλω να σας αφήσω με μερικές φωτογραφίες από την καθιερωμένη Έκθεση Βιβλίου που γίνεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη μας στην όμορφη παραλία μας! Φέτος έγινε βέβαια σε διαφορετικό μέρος, στη Νέα Παραλία και δεν ξέρω αν το πήρε όλος ο κόσμος χαμπάρι...








Ρένα Χριστοδούλου (diaheiros.blogspot.gr), για σένα η επόμενη φωτογραφία, το ηλιοβασίλεμα στην όμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης μας!!! μπορείς να το πάρεις!!





Αυτά για σήμερα φίλες και φίλοι μου!! Να έχετε ένα όμορφο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο!!! :)

43 σχόλια:

solange jaroszewski είπε...

maravilhosa!!!!beijos!!!

Maria Villioti είπε...

Τι όμορφα που κάνεις το μάθημά σου Φανούλα...Τυχεροί οι μαθητές σου. Τα μολύβια ξέρεις πως είναι η αδυναμία μου...Φιλιά πολλά και να χαίρεστε τα μωρούλια!!!

DIMI είπε...

Φανη ολοι οι πινακες ειναι φανταστικοι!Πολυ μου αρεση η ζωγραφικη σου!Ολα τα εργα σου μοναδικα!Καλο βραδυ!!

Fanypap είπε...

Solange, thank you!!!!Kisses from Greece.

MARIA VILLIOTI, σ'ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου!!Και μένα μου αρέσουν τα μολύβια πολύ!!!Καλό καλοκαίρι, φιλάκια.

DIMI,χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν!!!σ'ευχαριστώ! φιλάκια.

anna είπε...

Καλημέρα Φανή μου.Υπέροχα τα έργα σου,τυχεροί οι μαθητές σου.Να σου ζήσουν τα κουταβάκια.Είναι γλύκα!!
Φανταστικές οι φωτογραφίες από την παραλία.Καλό Σαββατοκύριακο.Φιλιά.

Unknown είπε...

Ο μοβ πίνακας τα σπάει!!! Είναι τέλειος!!! Μ' αρέσει πολύ όπως ζωγραφίζεις. Εγώ άρχισα να χρησιμοποιώ λαδοπαστελ αλλά ακόμα δεν τα καταφέρνω καλά. Να ζήσουν τα κουταβάκια σου!!!! Πολύ ωραία περνάτε στην Θεσσαλονίκη έχω να πω!!!
Φιλιά πολλά!!!
Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΑ- ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟ-ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!!!!!!!
Η ΟΜΟΡΦΗ ΛΥΚΑΙΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΛΛΑ!!!!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙ ΟΛΑ;
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ 13, ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΑ......ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΑΓΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!!ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ.......
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

Χρυσούλα είπε...

Καλημέρα Φανή!
Πολύ όμορφοι οι πίνακες!!!
Μα πόσο τυχεροί είναι οι μαθητές σου...μικροί και μεγάλοι!!!.... έχουν την τύχη να έχουν μια δασκάλα που εκτός από άριστη ζωγράφος.... είναι και άνθρωπος με ευαισθησίες...αγαπά την φύση!... αγαπά τα ζώα!...νοιάζεται και της αρέσει να προβάλει τις ομορφιές του τόπου της!... Θαρρώ πως οι μαθητές σου πέρα από τα μαθήματα ζωγραφικής...μπορούν να πάρουν κι`άλλα μαθήματα από εσένα....
Να έχεις μια όμορφη μέρα!

Niatta είπε...

Φανή, γεια σου!
Ασχολείσαι με πολλά και διάφορα, τα καταφέρνεις σε όλα αλλά πιστεύω, βλέποντας τον μωβ πίνακα ότι η ζωγραφική είναι το καλύτερο σου!!!
Τα μωρούλια τα στραβάδια είναι γλύκα. Πρόσεχε τη μαμά τους, καμιά θρεπτική ενέσιμη βιταμίνη για να ανταπεξέλθει στον θηλασμό.
Η παραλία μας δεν είναι πανέμορφη;
Κάθε μέρα να κατεβαίνεις βλέπεις και άλλο θέαμα...

Sofia είπε...

Καλημέρα αγαπητή Φανή! Έχεις μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική! Όλοι οι πίνακές σου είναι φανταστικοί! Οι μαθητές σου είμαι σίγουρη πως είναι περήφανοι για τη δασκάλα τους! Να σας ζήσουν τα λυκοσκυλάκια! Είναι πολύ γλυκά! Και η φωτογραφία σου με το ηλιοβασίλεμα, τέλεια!! Να έχεις μία όμορφη μέρα. Πολλά φιλούθκια :)

nameliart είπε...

Πολύ ωραία η βόλτα μου στη σελίδα σου Φανή! Και τι δεν είχε! ωραιότατους πίνακες, ημερολόγιο διδασκαλίας, πανέμορφα κουταβάκια, επίσκεψη σε μαγαζιά, παραλίες, ηλιοβασιλέματα... Αυτό θα πει διάλειμμα σε ώρες γραφείου!
Καλό Σ/Κ να έχεις! Σε φιλώ!

mirsini's creations είπε...

Φανή μου όμορφη...τί πίνακας τέλειος είναι και αυτός !!!!! Πανέμορφος και... αέρινος !!!! Όλα τα έργα σου μου αρέσουν πάρα πολύ...και αυτά που ζωγραφίζεις την ώρα της διδασκαλίας !!!! Υπέροχα και τα γυμνά σου !!! Τί ωραία που ζωγραφίζεις κι εσύ με τα χρωματιστά μολύβια !!! Τυχεροί οι μαθητές σου...τέλειο μάθημα τους κάνεις !!!! Αχ!!! τα νεογέννητα πλασματάκια είναι γλύκες....για πολλά χαδάκια...το ίδιο και η μαμά τους, η γλυκούλα μουυυ !!! Τί ωραίο μέρος βρήκε να γεννήσει...12 κουραβάκια...ηρωίδα η Λάρα...το λέει και το όνομα.....χάχά !! Να της ζήσουν και να ευτυχήσουν !!! Μπράβο σας και για την όμορφη έκθεση βιβλίου που διοργανώνετε κάθε χρόνο και....το μέρος που γίνεται φαίνεται υπέροχο !!!! Είδα πολλές φορές τη διαφήμιση στην τηλεόραση !!! Είναι πολύ όμορφα στην Θεσσαλονίκη...και αυτό το Ηλιοβασίλεμα...μαγείαα!!! Να περνάτε όμορφα εκεί στην Θεσσαλονίκη καλή μου Φανή !!!!
Φιλάκια και αγκαλίτσες πολλές !!!! Καλό σ/κ !! :ο))

Taelia88 είπε...

Τι πανέμορφοι πίνακες είναι αυτοί;; Οι μαθητές σου είναι απίστευτα τυχεροί που έχουν εσένα ως δασκάλα!! Πολύ μου αρέσει η πλάτη των γυναικών που έχεις ζωγραφίσει!!!
Να σας ζήσουν τα μικρούλια σκυλάκια!! Να τα χαίρεται η μανούλα τους και η αφεντικίνα της! χιχι! Τέλειες και οι φωτογραφίες σου!! Καλό πσ/κο να έχεις!! Φιλάκια!!

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραίοι πίνακες!!!! Είναι φανταστικοί!!!!! Να σας ζήσουν τα σκυλάκια!!!!

Rena είπε...

Συγκλονιστικοί πίνακες!!!!!!!!!!!
Τα μαθήματα σου πρέπει να είναι πολύ κατανοητά και προσοδοφόρα για τους μαθητές σου είναι πολύ τυχεροί όσοι σε έχουν δασκάλα!!!!
Τα μωρουδάκια σου μια ζωγραφιά!!!
Η πόλη σου υπέροχη το ίδιο και τα ηλιοβασιλέματα της!!!

Σοφία είπε...

Ζωγραφίζεις εκπληκτικά.
Πολύ χαρούμενο το blog σου,
φιλιά από Αθήνα!

Pepi είπε...

Εκπληκτικοί οι πίνακές σου! Ολοζώντανοι! Η ζωγραφική αποκτά άλλη διάσταση στα χέρια σου!
Τα μικρά λυκοσκυλάκια είναι γλυκύτατα!
Για τις φωτογραφίες, τι να πω! Απλά, εξαιρετικές σε μια θαυμάσια πόλη!
Φανή μου, για άλλη μια φορά, με καθήλωσε η ανάρτησή σου!
Μπράβο και πάλι μπράβο!
Φιλάκια και να'χεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Αναστασία είπε...

Φανή μου πολλά φιλάκια σου στέλνω. Τι θαυμάσιοι πίνακες! Μπράβο σου.Καλό Σαββατοκύριακο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Άλλη μια χορταστική ανάρτηση. Οι πίνακες θαυμάσιοι και τα σκυλάκια σκέτη γλύκα. Μόνο 5 ευρώ ο μικρός πρίγκιπας;;;

spoon_n_love είπε...

Tι όμορφοι πίνακες...τι όμορφα σκυλάκια,τι υπέροχο ηλιοβασίλεμα.Να είσαι καλά.Καλό σου σαββατοκύριακο

giasmin είπε...

ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΜΩΣ Ο ΜΩΒ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΥΠΕΡΟΧΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ,ΑΧ ΝΑ ΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

χρυσάνθη είπε...

Φανούλα μου όλοι οι πίνακες είναι υπέροχοι!!Τους κοιτάω και δεν χορταίνω!!Υπέροχα χρώματα, ιδίως ο μώβ , όλα τα λεφτά ! Τέλειες αναλογίες , καταπληκτικές φωτοσκιάσεις!!Τυχεροί οι μαθητές σου!!!Να σας ζήσουν τα μικρούλια λυκοσκυλάκια !Είναι πολύ γλυκούλικα!!!Ολη η ανάρτησή σου είναι γεμάτη χρώματα και ευαισθησία!!!Καλή εβδομάδα Φανούλα!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

ευχάριστη ανάρτηση γεμάτη χρώματα και αρώματα!!! τους κοιτούσα αρκετή ώρα έκανες καταπληκτική δουλειά!!!Εγινα για λίγο μαθήτρια σου,γιατί ναι μεν ζωγραφίζω αλλά είμαι μόνον μέτρια αντιγράφος εικόνων...Χαιρετίσματα από την Μελίτα στην πολύτεκνη μανούλα !!
(θαρρώ πως ζηλεύει λίγο τα πολλά μωρα) Καλή εβδομάδα να'χεις Φιλάκια

Elena είπε...

Καλησπέρα Φανή μου! Οι πίνακες είναι καταπληκτικοί... Μπράβο, πάντα η δουλειά σου είναι υπέροχη! Να σας ζήσουν τα λυκοσκυλάκια σας, είναι γλύκα! Οι εικόνες σου απ'την πανέμορφη Θεσσαλονίκη, με ταξιδεύουν.... Να'χουμε μια όμορφη και δροσερή εβδομάδα, φιλιά! :-)

Φιλία είπε...

Πολύ ωραίος ο πίνακας σου για τους φίλους σου... όλα τα έργα σου είναι θαυμαστά, Φανή μου. Όσο για το μάθημα, φαντάζομαι πως οι μαθητές σου θα είναι ενθουσιασμένοι!
Να σου ζήσουν τα γλυκά νεογέννητα...
Φιλιά πολλά

debbgoud είπε...

η ζωγραφική σου υπέροχη!!!!

Unknown είπε...

Φανή μου....στέλνω τον θαυμασμό και σεβασμό μου-))Τα γυμνά σου είναι ωραιότατα...(Λες και είχαμε τηλεπάθεια,έχω και εγώ έναν γάμο και ξεκίνησα γυμνό...χιχι,δεν ξέρω αν θα πετύχει,το ''εχασα'')
Να σας ζήσουν τα λυκάκια!!!!
Χαρά στους μαθητές σου που σε έχουν-)))
φιλιά πάρα πολλά,και καλή συνέχεια

Unknown είπε...

κόπηκε το ιντερνετ,πρίν ολοκληρώσω-)))
το ζευγαρκαι σίγουρα θα τρελλαθεί με τον μωβ πίνακα,ειλικρινά βγάζει τόση θετική αύρα από σένα-)))

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Μηπως γνωρίζεις γιατί μόνον στο δικό μου σχόλιο βγάζει την απόρριψη εκεί κοντά στην ημερομηνία κάνω κάτι στραβό η δεν γίνεται δεκτό το σχόλιο μου;;;

Fanypap είπε...

Anna μου σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Να περνάς καλά, φιλάκια.

Mαρία μου γλυκιά , σ'ευχαριστώ πολύ!!Τι κρίμα που είμαστε μακρυά...θα σου έδειχνα πολλά πράγματα με λαδοπαστέλ!!!Καλή σου αρχή!!!φιλάκια να περνάς καλά!!!

Effie's Sweet Home Designs, Έφη μου όμορφη, σ'ευχαριστώ πολύ!! Θα ήθελα να ήσουν κοντά γλυκούλα μου, θα τα μεγαλώναμε μαζί τα λυκάκια μας!!!Είναι κουκλιά, και όσο μεγαλώνουν γίνονται ακόμα πιο όμορφα!!!Θα σας τα δείξω βέβαια!!!Μου μείναν μόνο 3 κοριτσάκια που δεν βρήκαν σπίτι, τα άλλα τα έκλεισαν να τα πάρουν φίλοι!!!φιλάκια πολλά!!!

Fanypap είπε...

Χρυσούλα μου γλυκιά, πάντα με τον καλό λόγο!!!Σ'ευχαριστώ καλή μου!! Εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!φιλάκια πολλά!!

Νiatta μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Τα μωρούλια μου είναι πανέμορφα από κοντά!!!Και η Θεσσαλονίκη μας πρώτηηηηη!!! φιλάκια πολλά!!!Να περνάτε καλά!!!

Βασιλική μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια!!! Να περνάτε κι εσείς καλά στην όμορφη Κύπρο μας!!!φιλούθκια πολλά!!

Nameliart, γλυκιά μου Μελίνα,χαίρομαι που σου άρεσαν όλα!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!!!Να έχεις ένα υπέροχο καλοκαίρι, φιλάκια πολλά!!!

Mirsinis creations, γλυκούλα μικρούλα μου, σ'ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου στέλνεις!!Κι εγώ σ'αγαπάω πολύ!!! Κρίμα που είσαι μακριά!!!Θα κάναμε μαζί βόλτα στην παραλία μας!!! φιλάκια και να έχεις ένα απίθανο καλοκαίρι, γεμάτο χαρά!!!

Taelia, γλυκούλα μου σ'ευχαριστώ πολύ!!!Χαίρομαι που σου άρεσαν όλα!!!Να έχεις ένα υπέροχο καλοκαίρι!!φιλάκια πολλά!!

Beauty str. σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Καλό καλοκαίρι και φιλάκια πολλά!!!

Fanypap είπε...

rena μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ χρυσοχέρα μου!!Προσπαθώ με διάφορους τρόπους να γίνω κατανοητή, αλλά τους τα δείχνω και στην πράξη!!Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, φιλάκια πολλά!!

Σοφία μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ!!Να έχεις ένα υπέροχο καλοκαίρι!!φιλάκια πολλά!

Pepi μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια σου!!! Να έχετε ένα χαρούμενο καλοκαίρι και αν βρεθείς προς τα δω, ξέρεις με κλωστές και κορδόνια για μαθήματα!! φιλάκια πολλά!!!

Αναστασία μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Να περάσετε υπέροχο καλοκαίρι, φιλάκια πολλά!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΆΚΙ μου , σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Είδες πόσο φθηνά είναι τα βιβλία στην έκθεση βιβλίου μας;!!φιλάκια , καλό καλοκαίρι!!!

Nadia γλυκιά μου , σ'ευχαριστώ πολύ!!!Καλό καλοκαίρι, φιλάκια πολλά!!

Fanypap είπε...

Giasmin, πατριωτάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ!!Μην έρχεσαι τώρα Θεσσαλονίκη, θα ψηθείς!!Έχουμε πολύ ζέστη!!!Καλά είσαι εκεί στη δροσιά σου!!! Έχεις και όλα τα αγριοφρουτάκια σου που τα ζηλεύω...Καλό καλοκαίρι γλυκιά μου, φιλάκια πολλά!!!

Fanypap είπε...

Χρυσάνθη μου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!!!Θα σας τα ξαναδείξω τα σκυλάκια μου , μεγάλωσαν λίγο!!!Πανέμορφα!!! φιλάκια σε σένα και τον εγγονούλη σου!!!

Έφη Αδαμίδου Πασοπούλου, Έφη μου σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Χαίρομαι που σου άρεσαν όλα!!!Η Μελίτα σου, θα ζηλέψει πιο πολύ αν τα δει ζωντανά να βγάζουν γλυκές φωνούλες!!Είναι απίθανα!!!Κρίμα που είσαι μακριά και δεν μπορείς να τα δες από κοντά!!!Καλό σας καλοκαίρι, φιλάκια πολλά!!!

Fanypap είπε...

Εlena σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Είναι πανέμορφα τα σκυλάκια μας!!Ευτυχώς τα περισσότερα βρήκαν σπίτι που θα πάνε αργότερα, μόλις σταματήσουν να θηλάζουν!!Μόνο 3 κοριτσάκια ψάχνουν ακόμα σπίτι, αλλά έχουν ελπίδες , γιατί είναι πανέμορφα και με χαρακτήρα καλό!!!Αν κρίνω από τους γονείς... Καλό σου καλοκαίρι και πολλά φιλάκια.

Fanypap είπε...

Φιλία μου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!!!Έχω μαθητές που με ακολουθούν σε όποιο χώρο πάω, πάνω από 5 χρόνια, πιστεύω και προσπαθώ να είναι ευχαριστημένοι!!!φιλάκια,να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι !!!

Debgoud, γλυκιά μου Ντέπη, σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια , καλό καλοκαίρι!!!

Χρυσούλα Μαυροπούλου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!!Καλή επιτυχία και στον δικό σου πίνακα!!! θα γίνει ωραίος σίγουρα!!!Πρέπει να το πιστέψεις για να βγεί αυτό στον πίνακα!!! Τα σκυλάκια μου από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφα!!!Φιλάκια και να έχεις ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!

Fanypap είπε...

Συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση στα τόσο υπέροχα σχόλιά σας, μου δώσατε μεγάλη χαρά... δεν σας ξέχασα, απλώς είχα λίγο περισσότερη πίεση χρόνου !!Σας ευχαριστώ πολύ όλους-ες σας!!φιλάκια.

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πω πω Φανή μου!!!!
Τι ωραία πράγματα που μαθαίνεις στα αστεράκια σου!!! Είναι πολύ τυχερά, να μου τα φιλήσεις εντάξει;
Τα σκυλάκια σας τι γλυκάαααααα!!!!!
Στην αρχή νόμισα ότι ήταν πίνακας, και μετά διάβασα και κατάλαβα!!! Να σας ζήσουν, εμένα μου έκλεψαν την καρδιά!!! Είναι τόσο γλυκά!!!!!
Ωραία η έκθεσή σας. Το είχα δει και στην τηλεόραση.
Πολλά φιλάκια Φανή μου!!

Katerina Galati είπε...

Υπέροχα τα έργα σου Φανή μου και τα μολύβια μου άρεσαν πάρα πάρα πολύ!!! Τυχεροί οι μαθητές σου!!!
Όσο για την έκθεση βιβλίου βλέπω πως γίνεται σε ωραίο σημείο... μακάρι να μπορούσα να ανέβω Θεσσαλονίκη..
Πολλά φιλιά.

Fanypap είπε...

Ροδούλα μου, γλυκιά μου μούσα, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Θα χαρούν πολύ τα αστεράκια μου με τα φιλιά σου!!!Αν δεις τα σκυλάκια μου από κοντά, θα τα ερωτευθείς!!!Κουκλιά είναι!!!Καλό σας μήνα και πολλά φιλάκια.

Fanypap είπε...

Katerina Galati, Κατερίνα μου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Πραγματικά στην νέα παραλία που έγινε φέτος η έκθεση βιβλίου, είναι πανέμορφα!!!Αναζωογονείσαι!!!φιλάκια και καλό σου μήνα!!!

syros2js είπε...

Πωπω!!! Ομορφιές!!!
Όσες αναρτήσεις πρόλαβα να δω μέχρι στιγμής, είναι η μια καλύτερη από την άλλη!!!
Χάρηκα που βρεθήκαμε!!!
Και επειδή δεν φημίζομαι για το πόσο νορμάλ άνθρωπος είμαι(!), θα ευχηθώ "Καλή χρονιά" σε μια καλοκαιρινή ανάρτηση!!!
;-)
Πολύχρονη κιόλας!!!
Υγεία, χαμόγελο, κέφι κ' εμπνεύσεις!!!
Φιλάκια πολλά!!!
Γιάννα & Γιάννης

Fanypap είπε...

syros2js, Ευχαριστώ πολύ Γιάννη και Γιάννα, οι ευχές είναι ευπρόσδεκτες, όπου και αν τις πεις!! Χαίρομαι που σας άρεσαν οι αναρτήσεις μου!!! Πολύχρονοι κι εσείς που γιορτάζατε κα μαζί!!!Καλή σας επιτυχία!! Φιλάκια πολλά!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...