Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Νέα δαχτυλιδάκια καουτσούκ και βραχιόλια για εκείνον και εκείνη!!


Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου!!! Πως είστε, πως τα περνάτε;;; Παρασκευούλα σήμερα ευτυχώς και θα ακολουθήσει ένα ζεστό και όμορφο (αν εξαιρέσουμε τις εκλογές...) Σαββατοκύριακο! Ιδανικό για μπανάκια σε κοντινές παραλίες!! Σήμερα σας έχω μερικά ακόμα δαχτυλιδάκια φτιαγμένα με καουτσούκ και ημιπολύτιμους λίθους όπως μάτι της γάτας (όπως αυτό που βλέπετε στην παραπάνω φωτο σε χρώμα της θάλασσας), χαντρούλες και κρυσταλλάκια Τσεχίας σε παιχνιδιάρικα σχέδια και χρώματα! Για ρίξτε μια ματιά...
















Συνεχίζουμε με βραχιολάκια καλοκαιρινά με πέρλες, χάντρες και κρυσταλλάκια! Βραχιολάκια καλοκαιρινά, με χαντρίτσες ψιλές και κρυσταλάκια, σε πρωτότυπα μοναδικά σχέδια δικά μου, για απλές ή ιδιαίτερες στιγμές!!! Χαρείτε τα!



Μερικά ακόμη βραχιολάκια  που έφτιαξα με καουτσούκ,κάποια γυναικεία και άλλα unisex!





Σκουλαρίκια με το σήμα της ειρήνης από πολυμερικό πηλό και ασορτί βραχιόλια με καουτσούκ επίσης unisex που είχα ξεχάσει να σας δείξω και που φαίνονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν!








Το Σαββατοκύριακο που πέρασε είχαμε γεννητούρια!! Γέννησε η σκυλίτσα μας η Λάρα!! Τελικά τα σκυλάκια μας είναι 12 νεογέννητα, πανέμορφα!!! Η καημένη η Λάρα μας, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ!!! Άρχισε να γεννάει 5μμ. και τελείωσε μετά τις 12 το βράδυ!!! Δεν έβγαλα φωτός γιατί δεν ήθελα να την τρομάξω, ήταν η πρώτη της φορά και δεν ήξερε τι γίνεται, ήταν πολύ ανήσυχη... θα τα φωτογραφήσω με την πρώτη ευκαιρία για να σας τα δείξω όμως!!


Να που διάλεξε να γεννήσει η Λάρα μου τα μικρά της!! Διάλεξε να γεννήσει τα μικρά της ανάμεσα στους κρίνους της Παναγιάς!!! Έσκαψε και έκανε φωλιά ανάμεσα, κάτω από τα φύλλα του κρίνου!!!


Όποιος θέλει λυκοσκυλάκια ημίαιμα λοιπόν (σε 30 περίπου μέρες να θηλάσουν πρώτα και όταν μπορούν να τρώνε μόνα τους!) θα τα χαρίσουμε σε όποιον αγαπάει τα σκυλάκια και θέλει ένα!! Είναι  λυκοσκυλάκια ημίαιμα και γλυκύτατα!!! Όποιος ή όποια ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει μήνυμα!!

Και επειδή την Κυριακή που μας έρχεται στις 17 του μηνός είναι η γιορτή του πατέρα (και οι εκλογές αλλά αυτές δεν θα τις σχολιάσω!) θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους πατεράδες, που με αυτοθυσία στην δύσκολη εποχή που ζούμε, προσπαθούν να μη λείψει τίποτα από την οικογένειά τους!!! Χρόνια πολλά και στους ηλικιωμένους πατεράδες, που μετά από τόσο μόχθο σε όλη τους τη ζωή, βρίσκονται, λόγω μειώσεων των συντάξεων, στο σημείο να μην έχουν τη δυνατότητα να δώσουν χαρά στα εγγονάκια τους, με ένα επιπλέον δωράκι, έτσι από τον παππού!!! Μόνο δάκρυα μπορεί να μας φέρει αυτή η εικόνα, αλλά ας έχουμε ελπίδα για κάτι καλύτερο!!! Χρόνια πολλά Μπαμπάκα μου, να είσαι γερός να σε χαιρόμαστε!!

Και τελετυαίες μερικές φωτογραφίες από μερικά λουλούδια ακόμη που άνθισαν στο μπαλκόνι μου!!




Κρινάκια της μαμάς μου ροζ!!! 
Τριανταφυλλάκια μίνι ροζ, και τα λίλιουμ δώρο...  από την γιαγιά που μας πούλησε το σπίτι,....ας είναι καλά εκεί που είναι! Τα αγάπησα από την πρώτη στιγμή, και αυτά φούντωσαν και άθισαν και ομόρφηναν το μπαλκόνι μου!!! Καλό παράδεισο Ελισσάβετ!!




Και τα "μπούζι" αστεράκια που ανθίζουν όλο το καλοκαίρι...δώρο του αδερφού μου!!!! Έχω και πολλές γιούκες, αλλά έχω τρέλα με τα λουλούδια που ανθίζουν!!!! φιλάκια...και καλό καλοκαίρι, γιατί ξέρω ότι ετοιμάζεστε για μπάνια, μόλις κλείσουν τα σχολεία!!!!

32 σχόλια:

debbgoud είπε...

πολύ όμορφα και το εφέ με τις χαντρούλες έξυπνο!καλό ΣΚ!

Νίκη είπε...

Καλησπέρα Φανή μου!
Να ζήσουν τα μωρα! Τι τρυφερη εικόνα της σκυλίτσας που έφτιαξε φωλιά για τα μικρα της, που δεν είναι καθόλου λίγα. Ευχομαι να βρουν όλα οικογένειες που να τα αγαπήσουν!
Οι δημιουργίες σου πολύ όμορφες και ιδανικές για καλοκαίρι!
Φιλιά πολλά!

Σοφία είπε...

Ιδιαίτερα τα κοσμήματα
και η μαμά-σκυλίτσα πολύ γλυκιά!

maya =^o^= είπε...

γειά σου γλυκούλα Φανούλα μου!!!πάρα πολύ όμορφα τα κοσμήματά σου!!μέσα σε όλα είσαι εσύ!!!!πολυτεχνίτης!!!!πάρα πολλά γατοφιλάκια στο σκυλάκο!!!!!!!!!!

Marie-Anne είπε...

Ωραία δαχτυλιδάκια και βραχιολάκια έφτιαξες πάλι Φανούλα ! Να χαίρεστε την Λάρα σας και τα κουταβάκια της. Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες! Τα λουλούδια σου είναι πανέμορφα !! Καλό Σαββατοκύριακο ! Φιλάκια πολλά !!!

Pepi είπε...

Τη χάρηκα και αυτη την ανάρτησή σου, Φανή μου! Ομορφα κοσμήματα, ωραιότατες εικόνες με χρώμα και άρωμα, όσο για τη Λάρα σου να της ζήσουν τα μικρά της ! Σου στέλνω τα φιλάκια μου μαζί με τις ευχές μου για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! είπε...

Are fantastic pieces !They are super good !

purpleleath είπε...

Φανή μου, είναι όλα απίστευτα! Ειδικά αυτά με τον πηλό, τα λάτρεψα! Μα θα σταθώ στα λόγια σου...τόσο όμορφα και γλυκά για τους πατεράδες μας, για τους άντρες μας...ας τους έχει ο Θεός καλά και ας δίνει σε ολους μας την δύναμη να συνεχίζουμε, να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, με αγάπη και υπομονή. Πολλά φιλιά!!! Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Καλημέρα Φανούλα ,
υπέροχα τα άνθη του κήπου σου , όλα κι όταν λέω όλα εννοώ όλα !!!!
Τα δακτυλιδάκια, τα βραχιολάκια , τα σκυλάκια και φυσικά τα λουλουδάκια !!
Να σαι καλά , να μοιράζεσαι μαζί μας τις ομορφιές του μεγάλου κήπου σου ,
σαμιώτικα χαιρετίσματα

Ελένη Φλογερά είπε...

Καλημέρα Φανή μου
Και τι δεν περιλαμβάνει η ανάρτησή σου!
Τέχνη, χρώματα και αρώματα, όμορφα λόγια, ευαίσθητα μηνύματα...
Να είσαι καλά
Καλό Σαββατοκύριακο!

DIMI είπε...

Καλημερα Φανη!Παρακολουθω το μπλογκ απο καιρο,και επιτελους εφτιαξα και το δικο μου!!Πολυ θα χαρω να περασης να το επισκευθης !!Οι δημιουργιες ειναι τελειες!Τα σκυλακια σου γλυκουτσικα,και τα λουλουδια σου χαρμα οφθαλμων!!Καλο Σ/Κ σου ευχομαι και θα τα λεμε!!

Sofia είπε...

Γεια σου Φανή! Τί όμορφη ανάρτηση! Όλα είναι πολύ όμορφα! Τα βραχιολάκια, τα δακτυλιδάκια και τα σκουλαρικάκια! Περισσότερο μου άρεσε το βραχιολάκι με τη φατσούλα γιατί έχω αδυναμία στις φατσούλες! Υπέροχο! Να τη χαίρεσε τη Λάρα μαζί με τα μικρά της! Και τα λουλουδάκια σου είναι πανέμορφα! Ήδη η μυρωδιά τους ξεχίλισε στο δωμάτιο μου! Καλό σαββατοκυρίακο και πολλά πολλά φιλούθκια από Κύπρο :)

Leviathan είπε...

Υπέροχα όλα!!! Να σας ζήσουν και τα κουταβακια!!! Καλο Σαββατοκύριακο εύχομαι!!

χαραυγή είπε...

Πολύ όμορφα όλα και τα δαχτυλιδάκια είναι πολύ ιδιαίτερα!! Να σας ζήσουν τα κουταβάκια!! Πάντως τα λουλούδια του Δημιουργού ξεπερνούν κάθε δημιουργία!!Καλό ΣΚ!!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

θαυμάσιες οι δημιουργιες Φανή μου.. όπως πάντα...
και πόσα κουτάβια!! Πωπω... !!!
και τα άνθη σου υπέροχα...
Όλα τέλεια!!!

Taelia88 είπε...

Πολύ όμορφα όλα!! Μπράβο!! Να σας ζήσουν και τα νέα μέλη της οικογένειας!! Τα λουλουδάκια σου υπέροχα!! Η χαρά του ροζ! χιχι! Φιλιά!!

Magia da Inês είπε...

°`♥✿✿⊱╮
♡¸¸.•
Lindas criações, gostei especialmente da primeira.
Bom fim de semana!
Beijinhos.
Brasil
¸.•°`❤✿⊱╮

Αναστασία είπε...

Τέλεια τα δαχτυλίδια! Το φορώ και καμαρώνω κι εγώ! Πολύ μου άρεσαν όμως και τα βραχιολάκια σου. Καλή εβδομάδα. Φιλάκια!

Gianna Christodoulopoulou είπε...

Φανη εισαι υπεροχη!!!
Να εισαι καλα, να σας ζησουν και τα σκυλακια σας και ευχομαι να υιοθετηθουν απο ανθρωπους που αγαπανε τα ζωα!!!

Kiki Aposeki είπε...

Αχ η ζουζούνα μου έφτιαξε φωλίτσα στη σκιά!!! Εύχομαι τα μικρά να βρουν γρήγορα σπιτάκι!!! Οι νέες σου δημιουργίες καλοκαιρινές καλοκαιρινές!!! Ακούραστη είσαι!!! Μπράβο σου Φανούλα μου!!! Καλή εβδομάδα σου εύχομαι!!!

Unknown είπε...

Φανή μου....τι όμορφα καουτσουκκοσμήματα!!!!!Δεν ξεχωρίζω κανένα,γιατί όλα είναι καταπληκτικά!Να ζήσουν τα σκυλάκια και να βρουν οικογένειες.Προβληματίζομαι και εγώ με τις γατούλες μου,αλλά κάτι θα γίνει-)))Τα λουλούδια σου μοσχοβολάνε μέχρι εδώ!-))πολλά φιλιά,και καλό βράδυ

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

όλα είναι πολύ όμορφα, το μπαλκόνι σου όμως μου έχει κλέψει την καρδιά

Elena είπε...

Τι φανταστική ανάρτηση Φανή μου... μού έφτιαξες πάλι την διάθεση!! Όλα είναι φανταστικά, αλλά τα λουλούδια σου τα λατρεύω! Να'χουμε μια πανέμορφη εβδομάδα, φιλιά!

Φανή είπε...

Εκτός από δημιουργίες είχες και γεννητούρια λοιπόν! Αυτά τα δαχτυλίδια πολύ μου αρέσουν. Δεν έχω φορέσει ποτέ αλλά μου φαίνεται ότι θα είναι και πολύ άνετα!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

Fanypap είπε...

Debgoud, Νίκη,Σοφία, Maya ,Marie-Anne, Pepi, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας γλυκούλες μου!!!Ευχαριστώ που χαρήκατε μαζί μου για τα σκυλάκια μου!!!Εύχομαι και σε σας να έρχονται όλα βολικά και καλά!!!!φιλάκια πολλά!!!

Ewa Gyongyos Villaga,thank you my friend!!!Kisses from Greece.

Purpleleath, Αθηνά, Ελένη Φλογερά,σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια δημιουργικά!!!!Χρόνια πολλά και στους άνδρες σας!!!Εύχομαι τα καλύτερα!!φιλάκια πολλά!!

DIMI, χαίρομαι που με βρήκες!!!Καλώς ήλθες, φυσικά και θα τα λέμε, έγινα κι εγώ παρακολουθητής σου!!!φιλάκια.

Basiliki, Leviathan,Χαραυγή, Paraskevi Malouxou,Taelia, σας ευχαριστώ πολύ φίλες και φίλε, για τις υπέροχες ευχές σας!!!Εύχομαι και σε σας τα καλύτερα!!!
Leviathan, χρόνια πολλά και σε σένα, αφού είσαι μπαμπάς ήδη!!!!φιλάκια και φιλούθκια πολλά!!!

Fanypap είπε...

Magia da Ines,thank you my friend! kisses from Greece.

Αναστασία μου , να το χαρείς το δαχτυλίδι για πολύ καιρό ακόμα!!!φιλάκια πολλά.

Gianna Christodoulopoulou, Kiki,από το στόμα σας και στου θεού τ'αυτί!!!Μακάρι να βρω αυτούς τους ανθρώπους να δώσω τα 11, γιατί 1 θα κρατήσω κι εγώ!!!φιλάκια πολλά , καλό καλοκαίρι!!

Χρυσούλα Μαυροπούλου, έτσι λέω κι εγώ Χρυσούλα μου,κάτι θα γίνει, αφού μέχρι τώρα βρήκα σπιτάκια για τα 4 και περιμένω απόφαση άλλων 2.Φιλάκια πολλά!

Nemecis, Elena, σας ευχαριστώ πολύ φίλες μου! Πραγματικά νιώθω πολύ τυχερή για τα λουλούδια μου!!φιλάκια πολλά!!!

Fan, όπως Sofan,τα δαχτυλιδάκια αυτά, όντως είναι πολύ μαλακά, και ευκολοφόρετα, και δεν χρειάζεται να τα βγάζεις όταν κάνεις δουλειές, αφού κι εγώ πλένω ακόμα και τα πιάτα μ'αυτά και δεν παθαίνουν τίποτα...φιλάκια πολλά!!!

Φιλία είπε...

Πρώτη φορά που δε φάνηκε στη "Γειτονίτσα μου" η ανάρτησή σου..... Τι είναι τούτο πάλι, θα μας τρελάνει ο bloger!
Φανούλα μου, τρισχαριτωμένα τα κοσμήματα σου, μου αρέσουν πολύ αυτά με το σήμα της ειρήνης!
Φαντάζομαι τα 12 λυκοσκυλάκια και με πιάνει τρέλα.... τα λατρεύω τα σκυλιά. Μακάρι να μπορούσα να πάρω ένα, δυστυχώς, μου πέφτει πολύ μεγάλο πια, δεν μπορώ να το κουμαντάρω!!!!
Και τα λουλούδια σου, φανταστικά!
Φιλάκια πολλά

Fanypap είπε...

Φιλία μου γλυκειά, σ'ευχαριστώ πολύ!!Είναι όντως πανέμορφα!!!Θα σας τα δείξω με την πρώτη ευκαιρία!!!φιλάκια πολλά!!!

Aspa είπε...

Φανή μου είναι όλα πανέμορφα...η ανάρτηση ως σύνολο...οι δημιουργίες...οι εικόνες...Φιλιά!!!

Kiki Aposeki είπε...

Καλό Βράδυ Φανούλα μουυυυ!!!!

fotolabida maria είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ !!!!ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!ΦΙΛΙΑ!!!

Fanypap είπε...

Aspa μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια πολλά!

Kiki μωρό μου, καλή σου νύχτα !!!φιλάκια πολλά!!!

fotolabida 1, Φωτολαμπίδα μου γλυκειά, χαίρομαι που σου άρεσαν!!φιλακια, καλό καλοκαίρι!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...