Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Βαρκούλες στη θάλασσα έργα μαθητών και νέα βραχιολάκια μακραμέ!


Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου! Πως περάσατε το Σαββατοκύριακο;; Σήμερα σας έχω νέα έργα των αστεριών μου (των μαθητών μου) επειδή είδα ότι τα προηγούμενα που σας είχα δείξει σας άρεσαν πολύ!

Ήθελα να δείτε οπωσδήποτε αυτά τα εργάκια των μικρών αστεριών μου για να θαυμάσετε τα έντονα και ζωηρά χρώματα, της χαράς και της ενέργειας!!!

Θέμα μας: "Βαρκούλες στη θάλασσα". Τέμπερες στο μπλοκ και μάθημα αντανάκλασης στο νερό!!! Δεν είναι υπέροχα;;!!!













Ελπίζω οι ζωγραφιές τους να σας ταξίδεψαν σε άλλα μέρη, σε θάλασσες μαγικές και ονειρεμένες! Συνεχίζουμε με νέα βραχιολάκια που έφτιαξα με χαολίτη σε πολλά χρώματα, και μακραμέ!!!


Πανέμορφα γυαλιστερά βραχιολάκια με μαργαρίτα από χαολίτη σε πολλά χρώματα, και τεχνική μακραμέ!!!


Βραχιολάκια μακραμέ, με σταυρουδάκια μεταλλικά και σμάλτο, με λουλουδάκια από χαολίτη!!!







Μακραμέ με λουλουδάκι από χαολίτη σε πολλά χρώματα,  μακραμέ με κρυσταλάκια, μακραμέ με μεταλικές χαντρίτσες...


Θυμάστε την ανθισμένη μου κερασιά, που ήταν σαν νυφούλα ανθισμένη;;; Τώρα θαυμάστε τα κεράσια της!! Παρ' όλες τις καθημερινές βροχές, σώθηκαν πολλά κεράσια, γιατί η κερασιά μας είναι όψιμη, και άργησε να ωριμάσει τα κεράσια της ευτυχώς!!!! Θα μπορέσω να κάνω μαρμελάδα κεράσι, όπως κάθε χρόνο ευτυχώς!! και φυσικά θα σας το δείξω!!!





Άνθισαν επίσης η γιούκα μου, και το ροζ λουδούδι με τα άνθη σαν μεγάλα χωνιά, που βλέπετε, δυστυχώς δεν γνωρίζω πως ονομάζεται, αλλά και τα δύο είναι υπέροχα από κοντά!!!




Περαστικοί από το Λεοντάρι της Αμφιπόλεως τις προάλλες που πήγαινα στο χωριό μου στη Δράμα, θεώρησα καλό να σας το δείξω, για να διαπιστώσετε κι εσείς πόσο κορυφαία ήταν η τέχνη των αρχαίων προγόνων μας!!! Δημιουργία του 4ου αιώνα π.Χ.!!!! Μπορείτε να το θαυμάσετε και σεις από κοντά κάνοντας μια στάση, αν περνάτε από κει, και μετά τη γέφυρα του Στρυμώνα ποταμού, υπάρχει ταβερνάκι με φαγητό και αναψυκτικά, όπου μπορείτε να δροσιστείτε!!!




Εδώ βλέπετε και την ιστορία του Λιονταριού της Αμφιπόλεως:


"ΛΕΩΝ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ"

Ο περίφημος "Λέων Αμφιπόλεως" είναι έργο επιτάφιας πλαστικής του ύστερου 4ου αιώνα π.Χ., μνημείο πολεμικής δόξας και αρετής. Σύμφωνα με την επικρατέστερη άποψη, στήθηκε προς τιμήν του Λαομέδοντα από την Λέσβο, ενός από τους αξιολογότερους τριηράρχους του Μεγάλου Αλέξανδρου που εγκαταστάθηκαν στην Αμφίπολη.

Αναστηλώθηκε σε συμβατικό βάθρι στη θέση όπου βρέθηκε, σκορπισμένο σε πολλά κομμάτια, στη δυτική όχθη του ποταμού Στρυμόνα, κοντά στην παλιά γέφυρα. Η ανεύρεση του μνημείου είναι συνδεδεμένη με τη νεότερη πολεμική ιστορία της Μακεδονίας, καθώς ο εντοπισμός των πρώτων τμημάτων του οφείλεται σε Έλληνες στρατιώτες, που είχαν στρατοπεδεύσει εκεί κατά τον πόλεμο του 1912-1913.


Μια ακόμα φωτογραφία με την Πανσέληνο στο χωριό μου!!


Τελευταίες άφησα τις φωτογραφίες από τον Ορέστη στο σπίτι μου!!!!! Η γλυκειά μου Βιβίκα (thewanderingdeer.blogspot.gr), μου έφερε τον Ορέστη (το καμηλοπαρδαλάκι που κέρδισα στον διαγωνισμό της!!!), στο σπίτι μου, ακούστε γιατί και δεν θα το πιστεύετε!!!! Ανακαλύψαμε ότι είμαστε γειτονάκια, και μάλιστα πολύ κοντινά!!! Αφού να φανταστείτε, το ταχυδρομείο που θα πήγαινε να μου το στείλει, είναι πιο μακριά!!! Αλλά και κάτι άλλο πιο θαυμαστό συνέβη πριν... Όταν με ρώτησε τι ζωάκι θα ήθελα να  μου φτιάξει, ζήτησα ένα καμηλοπαρδαλάκι κίτρινο, γιατί λατρεύω το κίτρινο χρώμα!!! Και ω!! του θαύματος , μου απάντησε ότι, μόλις είχε τελειώσει ένα καμηλοπαρδαλάκι, που δεν το ανήρτησε ακόμα για να το δω!!! Είναι σύμπτωση,αυτό;; ή τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται;;;!!! Η Βιβίκα είναι ένα λατρευτό πλασματάκι, από αυτά που πρέπει να είμαστε περήφανοι γι αυτά!!! Να την χαίρεται η μανούλα της !!!!! 

Θαυμάστε τώρα τον Ορέστη!!! Πανέμορφος, λατρεμένος, γλυκός, τρυφερός!!! Τον πήγα στα αστεράκια μου και τον καταχάρηκαν!!! Μάζεψε τόσες αγκαλιές και χαδάκια...για όλη του τη ζωή!!!! Στο σπίτι, σκαρφάλωσε σε όλα μου τα λουλούδια!!! Όλα ήθελε να τα μυρίσει, να τα χαρεί, να τα χαϊδέψει!!! Δεν είναι απίθανος;;!!! Θα τον έχω πάντα μαζί μου!! Σ'ευχαριστώ πολύ Βιβίκα μου γλυκούλα!!!!






Αυτά για σήμερα φίλες και φίλοι μου!! Εγώ και ο Ορέστης σας ευχόμαστε μια υπέροχη εβδομάδα που ξεκινάει!!!

37 σχόλια:

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ!!!!!!
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ; ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΕΡΑΣΙ Ε; ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!!
ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!!!!!!!
ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!
Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!ΛΙΓΑΚΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ...ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΚΩΤ!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! είπε...

Cool photos,beautiful works!

Rena Christodoulou είπε...

ΠΩ ΠΩ!!!!!!!!
ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!
ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ!
ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΙΘΑΝΑ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΙΒΙΚΑΣ, ΓΛΥΚΟ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ!!!!!!!!
ΝΑ ΕΣΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Taelia88 είπε...

Πανέμορφη ανάρτηση! Γεμάτη χρώματα και αισιοδοξία! Από τις πανέμορφες ζωγραφιές των βλασταριών σου, τα απίστευτα βραχιολάκια και τέλος τον υπέροχο Ορέστη! Αυτή η Βιβή, πράγματι κάνει θαύματα!! Φιλιά!!

Φανή είπε...

Τα καραβάκια πανέμορφα... με τις πολύχρωμες αντανακλάσεις τους στο νερό!
Πολύ όμορφα και τα βραχιολάκια σου. Όσο για τον Ορέστη, καλώς τον δέχτηκες στο σπίτι σου!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

Ελένη Φλογερά είπε...

Φανή μου καλημέρα
Ταλέντα τα μικρά αστεράκια σου, αλλά και τα βραχιολάκια σου ανεπανάληπτα. Επίσης οι ιστορικές πληροφορίες είναι πολύ χρήσιμες.
Να χαίρεσαι το δωράκι σου και πάντα να έχεις επιτυχίες!
Φιλάκια!

Χρυσούλα είπε...

Φανή, τι χορταστική ανάρτηση είναι αυτή!.....Τ`αστεράκια σου να τα χαίρεσαι!....πράγματι μας ταξίδεψαν σε μαγικές θάλασσες... Μπράβο τους!..Πολλά Μπράβο και στη δασκάλα τους!.... Τα κοσμήματά σου Φανή είναι υπέροχα!..όπως και τα προηγούμενα άλλωστε... Μ`αρέσει όταν ανεβάζουμε φωτό από περιοχές που επισκεφτήκαμε... έτσι δίνεται η ευκαιρία και σε άλλους να δουν κάτι... που ίσως δεν είχανε την ευκαιρία να το δουν από κοντά... Η κερασιά σου Τέλεια!... Το καμηλοπαρδαλάκι σου μου έφτιαξε την διάθεση!...γέλασα!... Μπράβο στην Βιβίκα!...κι`εσύ εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή στη ζωή σου!
(αυτό το σχόλιό μου ήτανε σαν την ανάρτησή σου...χορταστικό...)

Σοφία είπε...

΄Αργησα να σε ανακαλύψω....
Καταπληκτική η δουλειά σου,
πολύ όμορφες οι εικόνες σου.
Σε έβαλα στη λίστα ιστολογίων μου, για να βλέπω αμέσως τις αναρτήσεις σου.
Καλημέρα από Αθήνα!

debbgoud είπε...

οι ζωγραφιές γλυκές,τα βραχιολάκια πανέμορφα!(ερωτεύτικα τα πρώτα με το σταυρουλάκι),οι κερασιές ...γιάμμι αλλά ζήλεψα το καμηλοπαρδαλάκι σου.....!!!!!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

Tι ωραίες ζωγραφιές... μπράβο στα παιδιά...με ωραία χρώματα...
οι φωτο σου.. απίθανες...
και οι δημιουργίες σου...απιθανότερες!!

Πολύ ωραία!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Άριστα στους μαθητές.....διπλό άριστα στη δασκάλα. Όπως πάντα μια ανάρτηση γεμάτη δημιουργίες και φυσικές ομορφιές.

Rena είπε...

Πάντα έχεις τόσα πολλά και όμορφα πράγματα να μας δείξεις!!!!
Πως τα καταφέρνεις και μετατρέπεις μικρά ανθρωπάκια σε μεγάλους ζωγράφους!!!!!

mia είπε...

Φανή μου καλησπέρα...όμορφη ανάτηση γεμάτη .....λάτρεψα τον Ορέστη..υπέροχος!!!!

Pepi είπε...

Φανούλα μου, είναι όλα υπέροχα! Βέβαια, τα δημιουργήματα των μικρών σου κλέβουν την παράσταση!Και ο Ορέστης είναι κούκλος!
Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα να'χεις!

Unknown είπε...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά και στη δασκάλα τους. Οι πίνακες είναι μαγικοί με υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα. Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή σου την δραστηριότητα. Και τα κοσμήματα είναι σουπερ!! Φιλιά στα παιδιά ,σε σένα και στον Ορέστη-)))

mirsini's creations είπε...

Άλλη μία υπέροχη ανάρτησή σου έφτασε στο τέλος και πραγματικά έχω καταενθουσιαστεί !!! Τί να πρωτοσχολιάσω αγαπητή μου φίλη !!! Καταρχήν οι ζωγραφιές των μαθητών σου είναι όλες υπέροχες και η κάθε μία με τη δική της προσωπικότητα...μπράβο στα ταλαντούχα αστεράκια σου !!!! Υπέροχα χρώματα και πολύ ζωντανά !!! Πολλά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και μοντέρνα έργα τέχνης !!!! Τα βραχιολάκια σου είναι τέλειαααα !!! Τόσο όμορφα και προσεγμένα όλα !!! Είμαι σίγουρη ότι τα κοσμήματά σου θα κάνουν θραύση !!!! Είναι όλα ένα κι ένα !!! Μου αρέσουν πολύ αυτά με τις μεταλλικές μπαλίτσες !!!! Τέλεια είναι !!! Πώ..πώ να της χαίρεστε την κερασιά σας !!!! Υπέροχα φαίνονται τα κεράσια σας !!!! Έχω ξετρελαθεί με όλα αυτά τα πανέμορφα δέντρα και τα μαγικά άνθη !!! Μας μάγεψες με τα τόσα κάλλη και τις τόσες ομορφιές !!!! Όμορφο και το Λιοντάρι και πολύτιμες οι γνώσεις που μας δίνεις !!! Άχ...η Πανσέληνος ήταν υπέροχη !!! Με μάγεψε για λίγο !!!
Τί τέλεια που μένετε κοντά με την Βιβίκα...όντως υπάρχει κάτι μαγικό ανάμεσά σας !!!! Τί τέλειο το λεοπαρδαλάκι της !!!!!! Έχω ξετρελαθεί...και δέν το είχα δεί στο blog της !!! Θα της το πώ όταν την επισκεφθώ !!!! Να τον χαίρεσαι τον καινούριο φίλο σου !!!! Είναι γλύκας !!!! Πολλά πολλά φιλάκιαααα!!! Καλή εβδομάδα αγαπημένηηη !!!
:οD

mirsini's creations είπε...

εεεε.....καμηλοπαρδαλάκι ήθελα να πώ....έ, τί να κάνω,,,,έχω ζαλιστεί :ο~ !!! Έχω κάνει πολλές επισκέψεις απόψε....χάχάχάααα
καληνύχτααα

Vivika είπε...

Αχ πόσο χαρούμενη είμαι που τον χαίρεσαι τόσο τον Ορέστη! Βρήκε το σπίτι που του αξίζει! Τέλειες οι ζωγραφιές των μικρούληδων! Θυμαμαι και εγώ όταν ήμουν μικρούλα που πήγαινα σε μαθήματα ζωγραφικής και αναπολώ! Να έρθω και εγώ να ζωγραφίσω?! χιχι!

Maria Villioti είπε...

Ήρθα να σχολιάσω τις ζωγραφιές για να μη τις χάσω πάλι...χαχα...Μπράβο στα παιδάκια σου...το κατάλαβαν το μάθημα κι έφτιαξαν μικρά αριστουργήματα!!!Τέλειες ζωγραφιές.Μπράβο σας!!!

Sofia είπε...

Γεια σου Φανή! Τι όμορφη και γεμάτη ανάρτηση! Μπράβο στους μαθητές σου! Οι ζωγραφιές τους είναι υπέροχες και όντως μας ταξιδεύουν σε πελάγη μαγικά! Όσον αφορά τα βραχιολάκια, είναι πολύ όμορφα! Μπράβο! Η κεραζιά σου είναι πολύ όμορφη! Έχουμε και εμείς μια κεραζιά στην αυλή μας και κάνει κάτι κεράζια. . . Συγχαρητήρια για το δωράκι σου από τη Βιβίκα! Είναι πολύ όμορφος ο Ορέστης! Σου εύχομαι να κερδίσεις άλλα τόσα πολλά δώρα! Πολλά φιλούθκια :)

Demi Mist είπε...

Πολύ ωραίες όλες οι δημιουργίες!

fotolabida maria είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!

Αναστασία είπε...

Καλό καλοκαίρι και σε σένα Φανή μου! Αν ζεσταλινομαι λέει; Έχω σκάσει! Θα 'θελα να βρίσκομαιμέσα στο νερό, ανάμεσα στα καραβάκια των μαθητών σου.

Elena είπε...

Καταπληκτική ανάρτηση....ζωγραφιές, βραχιολάκια, πεντανόστιμα κεράσια και φυσικά ο Ορέστης που είναι σκέτη γλύκα! Σου εύχομαι πάντα επιτυχίες Φανή μου! Να'χεις ένα χαρούμενο απόγευμα, φιλιά!

Φιλία είπε...

Φανίτσα μου, άλλη μια "γεμάτη" ανάρτηση!!! Τα αστεράκια σου, μικροί ζωγράφοι, είναι πολύ ταλαντούχα. Δεν ξέρω αν παίζει μεγαλύτερο ρόλο το ταλέντο ή η καλή διδασκαλία!!!! Τα βραχιολάκια σου, γλυκύτατα όπως πάντα και η κερασιά σου, φτου να μη βασκαθεί, γεμάτη καρπούς!!!!
Με τη δική μας κερασιά έχει μεγάλη πλάκα ο γαμπρός μου. Κρεμάει νάιλον σακούλες για να κάνουν θόρυβο με τον αέρα και να διώχνουν τα πουλιά, βγαίνει έξω κάθε τόσο και φωνάζει ξουτ ξουτ.... αλλά δυστυχώς δε γλυτώνει ούτε τα μισά κεράσια!!!! Εσάς δε σας τα τρώνε τα πουλιά;
Σε φιλώ, Φανή μου.....

Fanypap είπε...

Effie's Sweet Home Designs,Έφη μου γλυκειά, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Δεν είσαι κοντά να σου δώσω κεράσια για μαρμελάδα ή γλυκό;!!!Και έγινε τέλεια η μαρμελάδα!!!Εσείς εκεί σίγουρα θα έχετε δροσιά!!!Εμείς ψηνόμαστε!!!φιλάκια γλυκούλα μου!!

Ewa Gyongyos Villaga, my friend, thank you! Your opinion is honest to me!!!Kisses from Greece.

Rena Christodoulou, Ρενάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια , θα τα πούμε και από κοντά!!!

Taelia, σ'ευχαριστώ γλυκειά μου!!Πραγματικά η Βιβίκα κάνει θαύματα!!! Και είναι και η ίδια ένα θαυματάκι!!!φιλάκια πολλά!!!

Fan, γλυκειά μου Sofan, σ'ευχαριστώ πολύ !!!Είμαι πολύ χαρούμενη για τον Ορέστη!!!φιλάκια πολλά!!!

Ελένη Φλογερά, Ελενάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ !!!Καλό καλοκαίρι! φιλάκια.

Χρυσούλα μου γλυκειά, σ'ευχαριστώ για το χορταστικό σχόλιο!!!Το κάνω αυτό με τα μέρη που επισκέπτομαι, γιατί κι εμένα μου αρέσει να βλέπω τα μέρη που επισκέπτεστε εσείς, έτσι μαθαίνουμε πολλά όμορφα πράγματα!!!φιλάκια και καλό καλοκαίρι!!!

Fanypap είπε...

Δεν μπορείτε να φανταστείτε φίλοι και φίλες την χαρά που κάνουν τα αστεράκια μου, με τα σχόλιά σας!!!Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!φιλάκια.

Σοφία μου γλυκειά, καλώς ήλθες!!! Κι εγώ θα σε παρακολουθώ ανεληπώς, για τα όμορφα πράγματα που φτιάχνεις!!!!φιλάκια γλυκειά μου και καλές δημιουργίες!!!

Debgoud, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου!!!Κι εγώ το ερωτεύτηκα μόλις το είδα!!!! φιλάκια πολλά και καλές δημιουργίες!!!

Paraskevi Malouxou, Παρασκευούλα μου γλυκειά, θα χαρούν πολύ τα αστεράκια μου με τα σχόλιά σας!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Καλές αναρτήσεις και σε σένα με το πανέμορφο blog!!!φιλάκια πολλά!

KΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μου γλυκό, σ'ευχαριστούμε πολύ!!! φιλάκια και καλές δημιουργίες και σε σένα!!!Φαντάζομαι δροσιά που έχετε εκεί;!!!Χαρείτε την!!

rena μου γλυκειά, είναι ταλεντάκια από μόνα τους τα αστέρια μου!!!Σ'ευχαριστούμε πολύ!!!φιλάκια και σε σένα και το αστέρι σου!!!

Mia μου, γλυκειά μου θεραπεύτρια, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Και που να τον δεις και από κοντά!!!Θα τον ερωτευτείς, όπως εγώ!!! φιλάκια γλυκούλα μου!!!

Pepi μου γλυκούλα μου, σ'ευχαριστώ!!!Καλό καλοκαίρι , φιλάκια πολλά!!!

Χρυσούλα Μαυροπούλου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου!!!Πραγματικά η απασχόλησή μου με τα παιδιά μου δίνει ζωή!!! Ο Ορέστης απίθανος από κοντά!!! Φιλάκια και σε σένα και καλό καλοκαίρι!!!

Fanypap είπε...

Mirsini's creations, Μυρσινάκι μου αγαπημένο, γλυκούλικο, σ'ευχαριστώ πολύ για τον χείμαρο σχολίων σου!!!Γάργαρο, δροσερό νερό!!! φιλάκια πάάάάάρα πολλάάάά χρυσοχέρα μου μικρούλα και καλό καλοκαίρι!!!!
Καλά αν δεις από κοντά πόσο πιο όμορφος είναι ο Ορέστης, θα τον ερωτευτείς κι εσύ!!!

Vivika μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ για τον Ορέστη!!Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του!!Τον έχω πάντα μαζί μου!!!φιλάκια γειτονάκι, θα τα πούμε ξανά σίγουρα!!!Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα βιβίκα μου γλυκειά!!!

MARIA VILLIOTI, Μαράκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Ε!! τι;!! μη μας ξεχνάς!!!Περιμένουμε τα σχόλιά σου δασκάλα!!! φιλάκια πολλά και καλό καλοκαίρι!!!

Vasiliki μου γλυκειά, σ'ευχαριστούμε πολύ!!!Η μαρμελάδα κεράσι, τέλεια έγινε!!!Να κάνεις κι εσύ αφού έχεις κερασιά!!!φιλούθκια και καλό καλοκαίρι!!!

Demi Mist,σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου!!!καλό καλοκαίρι, φιλάκια πολλά.

Fotolabida μου γλυκούλα , σ'ευχαριστούμε πολύ!!!φιλάκια και καλές δημιουργίες και σε σένα χρυσοχέρα μου!!!

Αναστασία μου γλυκειά μου, καλό σου καλοκαίρι!!! φιλάκια πολλά!!

Elena μου γλυκούλα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Καλό καλοκαίρι, φιλάκια πολλά!!!καταπληκτικό το μπλέ σου τριαντάφυλλο!!!

Φιλία μου γλυκειά, τα αστεράκια μου, όντως είναι ταλέντα!!!πραγματικά θα έχει πλάκα ο γαμπρός σου!!Εμείς έχουμε άπειρα πουλιά, αλλά είναι τόσα πολλά τα κεράσια, που φτάνουν για όλους μας!!!Να φανταστείς αυτή την κερασιά την φύτεψε η πεθερά μου όταν ήταν 12 χρόνων , δηλ. το 1920!!!Και είναι τεράστια σε μέγεθος, είναι σαπισμένος ο μισός κορμός της και όμως, κάθε χρόνο είναι φωρτωμένη κεράσια!!!Δόξα τω θεώ!!! φιλάκια και καλό καλοκαίρι γλυκούλα μου!!!

Unknown είπε...

πολύ ωραίες οι ζωγραφιές. με μια απλότητα αλλα τόσο ζωντανές

Fanypap είπε...

alex, σ'ευχαριστώ φίλε μου, καλό καλοκαίρι!!!

Αναστασία είπε...

Φανή μου φιλιά! Νυχτοπούλι κι εσύ! Μακάρι να δροσιζόμασταν λιγάκι. Καλό βράδυ!

Magia da Inês είπε...

Boa Noite!
•.¸¸✿✿⊱╮¸¸.•

δάσκαλος98 είπε...

Καλό καλοκαίρι! :))

Ειρήνη είπε...

Το άγνωστο ροζ λουλούδι μοιάζει με ιβίσκο ή ροδανθή αλθαία, δε διακρίνω καλά τα φύλλα του καιτο σχηματισμό του.

Όμορφο blog... Καλώς σας βρήκα.

Kiki Aposeki είπε...

Τι να πρώτο-σχολιάσω πάλι Φανούλα μου!!! Τα έργα τον μικρών καλλιτεχνών σου; Απίθανα τα καραβάκια τους!!! Μεγάλα ταλέντα τα παιδιά!!! Καλό καλοκαίρι να έχουν οι ψυχούλες μου!!! Τα βραχιολάκια σου, που για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι ΠΟΤΕ τα προλαβαίνεις όλα!!!! Όσο για την Βιβίκα προφανώς μια μοιραία σύμπτωση σας έφερα κοντά και απ'ότι φαίνεται εκεί θα σας κρατήσει!!! Άνθρωπος με Α κεφαλαίο εσύ και η βιβίκα μια γλύκα, δεν θέλει και πολύ να δέσει το γλυκό!!!! Με γεια το καμηλοπαρδάκι λοιπόν που το καταχάρηκες και αυτό φαίνεται!!! Σε φιλώ Φανούλα μου, καλό ξημέρωμα να έχεις!!!

Leviathan είπε...

Απ όλα είχε η ανάρτηση!!! όλα καταπληκτικά και οι βαρκούλες και οι φωτογραφίες και τα βραχιολάκια και όλα!! να σαι καλά!! φιλιά και καλό βράδυ!!

Fanypap είπε...

Αναστασία μου γλυκειά, επισκέπτομαι τα σπιτάκια σας!!!φιλάκια.

Magia da Ines,have a good weekend!!Kisses from Greece!

δάσκαλος 98, Καλό καλοκαίρι επίσης!!!

Ειρήνη μου, σ'ευχαριστώ πολύ!Ιβίσκος πάντως δεν είναι, μάλλον είναι Ροδανθή, αλθαία, άρα!Καλώς ήλθες!Χάρηκα που με βρήκες, έχω πολλά λουλούδια με άγνωστα ονόματα για μένα!!!Δες σε προηγούμενες αναρτήσεις μου! φιλάκια.

Kiki μου γλυκούλα, Καλό σου καλοκαίρι μωρό μου, καλή ξεκούραση!!!!Να περάσετε υπέροχα!!!!φιλάκια πολλά!!!!

Leviathan συγγραφέα μου, σ'ευχαριστώ! Καλό καλοκαίρι και σε σένα!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...