Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Νέα φωσφοριζέ δαχτυλιδάκια καουτσούκ όπως προστάζει η μόδα του καλοκαιριού και άλλα πρωτότυπα κοσμήματα!


Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου!! Πως περάσατε το τριήμερο;; Κάνατε τα μπανάκια σας, ξεκουραστήκατε καθόλου;; Ελπίζω να περάσατε υπέροχα όλες και όλοι!! Σήμερα σας έχω πολλά πολλά νέα καλούδια, δαχτυλιδάκια, βραχιολάκια αλλά και κρεμαστά που έφτιαξα για τον λαιμό!! Όλα στο κλίμα του καλοκαιριού με τα έντονα χρώματα!! Ξεκινάμε με νέα καλοκαιρινά φωσφοριζέ δαχτυλιδάκια σιλικόνης  σε διάφορα χρώματα και σχέδια!!




Δαχτυλιδάκια σιλικόνης με πεταλουδίτσες, σταυρουδάκια σμάλτου και λουλουδάτες χάντρες χειροποίητες από μέταλλο και  σμάλτο, καθώς και καρδούλα λουλουδάτη, χειροποίητη από μέταλο και σμάλτο!! Λεπτομέρεια... και η λουλουδάτη χαντρίτσα που κρέμεται στο πλάϊ είναι χειροποίητη από μέταλο και σμάλτο!!



Μπορείτε να δείτε και άλλα σχέδια σε δαχτυλιδάκια καουτσούκ σε παλαιότερη ανάρτηση μου κάνοντας κλικ εδώ! Να και ένα βραχιολάκι σε έντονο φωσφοριζέ κίτρινο χρώμα με κόκκινο σταυρό και ματάκι...


Τα χρώματα στα δαχτυλιδάκια σιλικόνης είναι κλασικά, αλλά και μοντέρνα πορτοκαλί, λαχανί, κίτρινα φωσφοριζέ, όπως προστάζει η μόδα του καλοκαιριού!!! Καθώς και τα νέα βραχιολάκια ροζάριο που έφτιαξα σε όλα τα χρώματα, και πανέμορφα καινούρια σε φωσφοριζέ λαχανί!! Για ρίξτε μια ματιά...



Μπορείτε να δείτε Ροζάριο που έφτιαξα και σε άλλα χρώματα και σας έχω δείξει σε παλαιότερη ανάρτηση μου κάνοντας κλικ εδώ! Μερικά ακόμα βραχιόλια ροζάριο με χαντρίτσες μεταλλικές, σταυρουδάκι και σμάλτο...



Όπως βλέπετε ακόμα και τα Ροζάριο τα έφτιαξα σε καλοκαιρινά έντονα χρώματα φωσφοριζέ! Συνεχίζουμε με βραχιολάκια με αλυσιδίτσα πλεγμένα με ειδική τεχνική και γυαλιστερό κορδόνι...και κρεμαστά στολιδάκια...





Συνεχίζουμε με κοσμήματα κρεμαστά για τον λαιμό 
σε πρωτότυπα σχέδια!





Απλά κοσμήματα για το λαιμό, καθημερινά, ευκολοφόρετα! Φτιαγμένα με γυάλινες χάντρες, κορδόνια και αλυσίδα.




Τελευταίο άφησα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που έφτιαξα με καπάκια εμπνευσμένο από τις ταινίες Twilight! Αλήθεια έχουμε καμία/ κανέναν fan;; είμαι σίγουρη πως ναι!! :) Αν θέλετε να δείτε και άλλα σχέδια σε σκουλαρίκια με καπάκια που έχω αναρτήσει παλαιότερα κάντε κλικ εδώ!


Στη συνέχεια ένα βραβείο, από τον ταλαντούχο συγγραφέα της blogογειτονιάς μας, και όχι μόνο!! Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε Leviathan!!!


Σ' ευχαριστώ πολύ επίσης για την ωραία αφιέρωση, πρόταση της εβδομάδας σου, για το δικό μου blog (http://leviathanfromkavala.blogspot.gr/2012/05/blogo-3152012.html)!!! Με συγκίνησες αφάνταστα, μια αφιέρωση έκπληξη για μένα!!! Φίλοι και φίλες, αν σας ενδιαφέρουν τα καινούργια τραγούδια, αν σας ενδιαφέρουν τα καινούργια έργα κινηματογράφου, αν θέλετε να ζήσετε στιγμές αγωνίας, τρόμου και saspens, επισκεφτείτε τα  blοgs του φίλου Leviathan!!! Ακόμα και για αγορές μοντέρνων παπουτσιών!!! Σας παραθέτω τα blog του, πραγματικά αξίζει να κάνετε μια βόλτα!

leviathanfromkavala.blogspot.gr ενημέρωση για τραγούδια.

directorscutkavala.blogspot.gr κινηματογράφος.

throughhellleviathan.blogspot.gr ...συγγραφή!

enatragoudiakoma.blogspot.gr  Ένα τραγούδι ακόμα.

e-margaritis.blogspot.gr  και το μαγαζί παπουτσιών που σας έλεγα!

Σ'ευχαριστώ και πάλι φίλε συγγραφέα, από την όμορφη Καβάλα μας!!! Καλό σου μήνα πολυτάλαντε!!!

Τέλος θέλω να σας αφήσω με μερικές φωτογραφίες από το αρχείο μου της όμορφης Θεσσαλονίκης μας, από τη Νέα Παραλία! Αυτή την βδομάδα ξεκινάει εκεί και η καθιερωμένη έκθεση βιβλίου! Στις φωτογραφίες φαίνονται τα όμορφα πολύχρωμα νούφαρα στις τεχνητές λιμνούλες, το επιβλητικό μέγαρο μουσικής της πόλης αλλά και η πανέμορφη παραλία μας!













Αυτά για σήμερα φίλες και φίλοι μου!! Σας εύχομαι όλους καλή εβδομάδα, καλό μήνα και το καλοκαίρι που ξεκινάει για όλους μας να είναι το πιο αξέχαστο! Πολλά φιλιά σε όλους!

42 σχόλια:

Pepi είπε...

Καλή μου Φανή, πότε τα έκανες όλα αυτά τα καταπληκτικά???? Είσαι απίθανη, θα το λεω για πάντα! Τα φιλάκια μου και να'χεις μια καλή εβδομάδα!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΠΟΡΩ! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!!!!!!ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΜΑΛΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!ΓΕΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΛΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΑ!!!!ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΕΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΡΓΑ!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΙΡΝΕΙΣ....
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΟΦΟ!!!!!Ε! ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!ΑΠΙΘΑΝΟΣ!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!
ΑΝΤΕ , ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ...ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ;

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Τι παραγωγή είναι αυτή ??
Μόνη σου όλα αυτά ?
Και τι όμορφα , χαριτωμένα, νεανικά κοσμήματα για όλη την ώρα !!!!
Μπράβο σου Φανούλα χρυσοχέρα!!

Καλή βδομάδα ,
καλό μήνα και πολλά σαμιώτικα χαιρετίσματα

Leviathan είπε...

Καλησπερα!!!! Σε ευχαριστω πολυ πολυ!!! Να σαι καλα για τα υπέροχα λόγια σου, για τη παρουσίαση των blogs, για όλα! Όσο για την υπόλοιπη ανάρτηση τα κοσμήματα είναι απίθανα και οι φωτογραφίες στο τέλος μοναδικές!!! Μπράβο σου!! Χαίρομαι που πήρες και το βραβείο :) φιλια πολλα και καλο βράδυ!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΑΥΜΑΣΩ!!!!
ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!

Χρυσούλα είπε...

Πολύ-πολύ όμορφα και χαριτωμένα τα καλοκαιρινά σου!!!...Φανή είσαι μια παραγωγική χρυσοχέρα!!!...Καλό βράδυ!

Rena είπε...

Φανή γειαστα χέρια σου!!!!!!
Μας ταξίδεψες με τις φωτογραφίες σου!!!!

debbgoud είπε...

πάρα πολύ όμορφα και τα βραχιολάκια όνειρο!!!!!

Kiki Aposeki είπε...

Φανούλα μου με τα ωραία σου!!! Αυτά τα φωσφοριζέ τα μικρά τα έχουν δέκα δέκα και πώς καμαρώνουν!!!! Φαντάζομαι ότι και τα δικά σου θα γίνονται ανάρπαστα!!! Τα καλύτερα σου εύχομαι!!!! Καλή εβδομάδα και πολλά πολλά φιλιά!!!

Fanypap είπε...

Pepi μου γλυκειά,σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια και καλό μήνα!!!

Effie's Sweet Home Designs, γλυκειά μου ¨Εφη, έχεις περισσότερα κοινά με μας τις βόρειες τελικά , παρά με την πόλη που μένεις...Θεσσαλονικιά μαμά, Καβαλιώτη άνδρα... τί κάνετε εκεί κάτω εσείς γλυκούλα μου, ανήκετε εδώ σε μας!!!Φιλάκια πολλά και καλό μήνα!!!!

Αθηνά μου από την όμορφη Σάμο μας,σ'ευχαριστώ!!!Καλό σου μήνα και φιλάκια Θεσσαλονικιώτικα!!!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Καλησπέρα!Είναι όλα υπέροχα..πολλά συγχαρητήρια!!Καλό μήνα!!

Fanypap είπε...

Leviathan, εγώ σ'ευχαριστώ!!!Καλό σου μήνα και καλή συνέχεια!!!

Rena Christodoulou,Ρενάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ!!!Σας θαύμασα και στο "παιδικό χωριό SOS" και όπου αλλού πήγατε!!!Είσαι απίθανη !!!φιλάκια και καλό μήνα!!!

Χρυσούλα μου, σ'ευχαριστώ!!! Προσπάθησα να είναι ευκολοφόρετα και να ταιριάζουν με τα φωσφοριζέ μαγιώ και μπλούζες του καλοκαιριού!!!

rena, Ρένα μου σ'ευχαριστώ!!!φιλάκια πολλά! Καλό μήνα!

Debgoud, χαίρομαι που σου άρεσαν γλυκειά μου!!!φιλάκια , καλό μήνα!!!

Kiki μου γλυκούλα μου, όντως, αρέσουν πολύ τα καινούργια φωσφοριζέ!!!Ιδίως στα μικρά,αλλά και στα μεγάλα κορίτσια!!!!Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου μωρό μου!Καλό μήνα και σε σένα, φιλάκια άπειρα!!!

Fanypap είπε...

Positive Thinking-Female code,σ'ευχαριστώ γλυκειά μου!!!Καλό μήνα, και πολλά πολλά φιλάκια.

Magia da Inês είπε...

¸.•°`♥✿⊱╮
Passei para uma visitinha.
Gosto do colorido das peças e as fotografias são maravilhosas.
Boa semana!
Beijinhos.
Brasil.
¸.•°`♥✿⊱╮

Fanypap είπε...

Magia da Ines, thank you my friend! Have a good month!!Kisses from Greece.

anna είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα.Εμείς τώρα που βάζουμε ένα πράγμα σε κάθε ανάρτηση να αισθανθούμε άσχημα;Πότε τα έκανες όλα αυτά;
Όλα υπέροχα μου άρεσαν πολύ!!

Φανή είπε...

Ωραία και πολύχρωμα τα δημιουργήματά σου! Χαίρεσαι να τα βλέπεις! Όσο για τις φωτογραφίες της Νέας παραλίας, με γύρισες πίσω 2-3 χρόνια...

purpleleath είπε...

Φανή μου, είσαι απίθανη! Είναι όλα καταπληκτικά!!! Φιλάκια πολλά

Φιλία είπε...

Φανούλα μου, είναι όλα πανέμορφα και τρισχαριτωμένα!!! Βρε παιδί μου, πότε προλαβαίνεις και κάνεις τόσα πολλά και τόσο προσεγμένα πράγματα, με όλες αυτές τις δραστηριότητες που έχεις, είναι άξιο θαυμασμού!!! Μπράβο σου, κορίτσι μου!
Φιλιά πολλά

nameliart είπε...

Με εντυπωσίασες πάλι Φανή! Ολόκληρο κατάστημα εξοπλίζουν οι δημιουργίες σου και είναι η μία ωραιότερη από την άλλη! Βρίσκεσαι προφανώς σε πολύ δημιουργική φάση! Πάντα τέτοια λοιπόν και καλές εμπνεύσεις!

Unknown είπε...

wow Φανή μου..πολύ ξενύχτι θα έπεσε..χαχαααααα
εγώ δεν έκανα μπάνια,κούρευα και φρόντιζα τον κήπο.
Τα κοσμήματά σου είναι,τι να πω..καταπληκτικά?Και λίγο έιναι.Μπράβο ρε Φανή,σε συγχαίρω!!!
φιλιά πολλά

Fanypap είπε...

anna,ε!όχι βέβαια, γιατί να αισθάνεστε άσχημα;;!!Ο καθένας μας με τον ρυθμό του, και την προσωπικόγητά του!!!Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου, καλό σου μήνα!!!φιλάκια πολλά.

Fan, γλυκειά μου, χαίρομαι που σε γύρισα πίσω!!! Σ'ευχαριστώ πολύ , καλό σου μήνα!!!φιλάκια πολλά.

Purpleleath, γλυκειά μου , σ'ευχαριστώ πολύ!!!καλό σου μήνα!!φιλάκια πολλά.

Φιλία μου γλυκειά,σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια και καλό σου μήνα.

Nameliart, γλυκειά μου μελίνα, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Πραγματικά έχω πολλά κοσμήματα και από πριν, θα μπορούσα να το κάνω,αν δεν υπήρχαν τόσο δυσμενείς οροι για το άνοιγμα ενός μαγαζιού!!!φιλάκια γλυκούλα μου , καλό σου μήνα.

Fanypap είπε...

Χρυσούλα Μαυροπούλου, γλυκούλα μου, όχι καλέ , ξενυχτάω μόνο για να επισκέπτομαι τα σπιτάκια σας!!!Σ'ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια, μπράβο και σε σένα που ασχολείσαι με τον κήπο!!Σου δίνει ζωή!!!φιλάκια και καλό σου μήνα!

mia είπε...

Φανή ...ξεκουράζεσαι ποτέ???
Όλα είναι πολύ όμορφα....και χρειάζονται χρόνο για να φτιάχτουν...καλή δύναμη σου εύχομαι...Φιλάκια

Fanypap είπε...

Mia μου , γλυκειά μου θεραπεύτρια ψυχών... η αλήθεια είναι ότι δεν μου φτάνει το 24ωρο!!!Δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ με την έννοια του να ξαπλάρω άπραγη... ξεκουράζομαι δημιουργώντας!!!φιλάκια καλή μου!!!Σ'ευχαριστώ για την ευχή!!!

Taelia88 είπε...

Τι υπέροχες δημιουργίες είναι αυτές!! Η μία καλύτερη από την άλλη!! Μπράβο! Καλό βράδυ! Φιλιά!

χρυσάνθη είπε...

Φανούλα μου γέμισες την ψυχή μας χρώματα και αισιοδοξία!!!Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!!!!Φιλάκια!!!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Φανούλα μου αγαπημένη, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σου εύχομαι αρχικά.
Η ανάρτησή σου είναι μια απόλαυση!!! Με γέμισε. Καταρχήν οι δημιουργίες σου είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Πότε τα προλαβαίνεις όλα αυτά; Τα φωσφοριζέ δαχτυλίδια σου όνειρο!!! Μπράβο σου Φανούλα μου, σε θαυμάζω.
Συγχαρητήρια και για το βραβείο σου, σου αξίζει και με το παραπάνω.
Σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας εικόνες από την όμορφη Θεσσαλονίκη μας. Για να δούμε πότε θα καταφέρουμε να την επισκεφθούμε.
Πολλά φιλιά Φανή μου!!!

Fanypap είπε...

Taelia, σ'ευχαριστώ γλυκειά μου!!φιλάκια , καλό βράδυ!

Xρυσάνθη μου γλυκειά, χαίρομαι που σου άρεσαν!!!φιλάκια, καλό βράδυ!

Ροδούλα, γλυκειά μου μούσα, θα χαρώ πολύ να συναντηθούμε και να γνωριστούμε κι από κοντά, αν έρθετε στην Θεσσαλονίκη!!Αν και ήδη νιώθω σαν να γνωριζόμαστε χρόνια!!! Τα φοσφωριζέ δαχτυλίδια και τα ροζάριος,θα είναι η μόδα του καλοκαιριού και είπα να την προλάβω!!!φιλάκια γλυκούλα μου, καλό μήνα σε όλους σας!!!

Maria Villioti είπε...

Καλημέρα Φανούλα!Τι χρωματική και δημιουργική πανδαισία είναι αυτή!Και τι όμορφες φωτό στο τέλος!Μπράβο κορίτσι δημιουργικό και γλυκό.Φιλιά πολλά!!!

Fanypap είπε...

MARIA VILLIOTI,Μαράκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ!!!φιλάκια πολλά.

Unknown είπε...

Πολύ ωραία όλα!!! και τα κοσμήματα και οι φωτογραφίες!!!
Καλό μεσημέρι!!!!

Fanypap είπε...

Μαρία (proimaki), Μαράκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Καλό βράδυ!!!

erifili είπε...

Φανούλα, για κάνετε λίγο "κράτει" εσύ και οι υπόλοιποι bloggers γιατί κοντεύετε να μας τρελάνετε!!!!΄Οχι μόνο δεν προλαβαίνουμε να θαυμάσουμε όλα αυτά τα αριστουργήματα που φτιάχνετε, αλλά ζηλεύουμε κιόλας και θυμώνουμε γιατί δεν έχουμε χρόνο να σας μιμηθούμε.
Πανέμορφα όλα.Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω.Φιλάκια.

Evita είπε...

Είναι τέλεια! πανδαισία, πάρτι χρωμάτων! Φανούλα εσύ δεν κάθεσαι ποτέ????

*Φαντομάς. είπε...

αυτά τα φωσφοριζέ τα ζήλεψα!;P::P:P
καλοκαιρινότατα....φιλί απο εμένα!

Fanypap είπε...

erifili μου γλυκειά σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια πολλά!

Evita γλυκούλα μου!!!χαίρομαι που σου άρεσαν!!!φιλάκια πολλά!!!

phantomas, φίλη μου γλυκειά,σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια.

Elena είπε...

Μπράβο Φανή μου... πότε πρόλαβες και τα έφτιαξες όλα... είναι καταπληκτικά και δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω!! Γέμισες το καλοκαίρι μας με χρώματα και χαρούμενη διάθεση! Συγχαρητήρια και για το βραβείο σου, εύχομαι να τα χιλιάσεις!!! Να'χεις ένα πανέμορφο σ/κ, φιλιά!

Magia da Inês είπε...

✿✿⊱╮
Bom início de semana!
Beijinhos.
Brasil
•.¸¸✿⊱╮¸¸.•

Olga είπε...

Your photos of jewelry emanate so much joy and energy. The photos after that communicate the feeling of calm and a pleasant melancholy.

Fanypap είπε...

Elena, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Καλή σου εβδομάδα!!φιλάκια.

Magia da Ines, thank you my friend!!Have a good week!!Kisses from Greece!!!

Olga my friend, your opinion is my honour!!!Thank you !!!Have a happy week!!Kisses from Greece.

Σοφία είπε...

Έμεινα έκπληκτη με τόσο
όμορφα πράγματα που φτιάχνεις!
Είσαι καταπληκτική!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...