Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Κοσμήματα ρετρό, κοσμήματα με κουμπιά και κεράσματα!


Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου!! Σήμερα αρχικά θέλω να σας δείξω κοσμηματάκια που έφτιαξα με τα κουμπάκια της ChrisO's creations (chrisoscreations.blogspot.com), που τα κέρδισα στο giveaway της αγαπημένης μου Κρις!!! Χριστινάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ, όπως βλέπεις τα αξιοποίησα, ελπίζω να σου αρέσουν!!!







Συνεχίζω με μερικά κοσμήματα ρετρό...








Δεν ξέρω τι καιρό κάνει στα μέρη σας αλλά στην Θεσσαλονίκη ρίχνει κάτι μπόρες τελευταία!! Και ενώ έχει ήλιο!! Έβγαλα και μερικές φωτογραφίες να δείτε για πόση βροχή μιλάμε!!





Να και δύο ακόμα φωτογραφίες από την έκθεση με τα συρτάρια! Στην πρώτη είμαι με την αγαπημένη μου Ντέπη (creative-journey-deppy11.blogspot.com) από την Δράμα!



...από την αγαπημένη μου Μυρσίνη (mirsiniscreations.blogspot.com), αυτά τα πανέμορφα βραβεία!!Σ'ευχαριστώ πολύ Μυρσινάκι μου γλυκό!!!




Σήμερα γιορτάζω τα γενέθλιά μου, από ευγνωμοσύνη, για τα χρόνια που μου χαρίστηκαν!!! Για τα χρόνια που είχα την ευκαιρία να απολαύσω τη ζωή, την αγάπη, την φιλία, την προσφορά, την δημιουργία, την ομορφιά, τη φύση και τόσα υπέροχα που συμβαίνουν γύρω μας!!! Τα κακά, τα ξεχνάμε, είναι μόνο για να μας κάνουν πιο δυνατούς!!!
Αυτό το γλυκό το έκανε η αγαπημένη μου Τantekiki (tantekiki.blogspot.com) για μένα, κι εγώ με χάρά σας το κερνάω!!! Υπέροχο δεν είναι;;!!





Αυτά για σήμερα φίλοι μου!!! Πολλά φιλάκια σε όλους!!!

48 σχόλια:

Maria Villioti είπε...

Χρόνια πολλά γλυκιά μου Φανή!!!Μόνο τα καλά να κρατάμε...συμφωνώ!!!Ευχαριστούμε για τα υπέροχα κεράσματα...μπράβο στην δημιουργό...Μπράβο και σε σένα για τις εμπνευσμένες δημιουργίες σου...Φιλιά πολλά!!!!

SPYRIDOULA είπε...

Χρόνια σου πολλά!!!Ευχαριστούμε για το κέρασμα!Τα κοσμήματα σου είναι όλα υπέροχα!!!Φιλιά!!!

Taelia88 είπε...

Χρόνια πολλά, Φανή! Ότι επιθυμείς, εύχομαι να γίνει πραγματικότητα! Υγιείς και ευτυχισμένη να είσαι, πάντα!! Υπέροχες οι δημιουργίες σου! Είναι όλες μία και μία!! Παίρνω μια κουταλίτσα γλυκό, και σε χαιρετώ!! Καλό απόγευμα να έχεις!!

Rena είπε...

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Φανή!!!
Ωραία τούρτα!!!!
Τα κοσμήματα σου πάντα πρωτότυπα και υπέροχα!!!!

penyuluh perikanan είπε...

Regards the introduction of evening visits to our friendship and I follow #643#
on this blog,,, .... really beautiful, cool, good to excellent post, I was very impressed with all of this post, really interesting, all beautiful, very useful for me to add insight,
I thank
I hope you will visit again on my blog, I always miss you coming back
thanks in advance

Unknown είπε...

Να ζήσεις Φανή μου και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά παντού να σκορπίζεις της γνώσης τος φως και όλη να λένε να μια σοφός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να τα εκατοστήσεις να είσαι γερή και δυνατή να μας χαρίζεις την γλυκιά παρουσία σου και τις όμορφες δημιουργίες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eleni είπε...

Να ζήσεις,Φανή-χρόνια πολλάαα!

Υπέροχα τα αξιοποίησες τα κουμπάκια,όλα τα κοσμήματα πολύ όμορφα!Θα σταθώ περισσότερο στις πέρλες,είναι αδυναμία μου.
Ευχαριστούμε για το κερασματάκι!
Φιλιά!

anthivolon είπε...

Πέρασα για μια καλησπέρα και απόλαυσα χειροποίητες ομορφιές, βρέθηκα σε πάρτυ γενεθλίων, έφαγα γλυκάκια, μα πάνω απ΄όλα συγκινήθηκα μ΄αυτήν την υπέροχη έκφραση ευγνωμοσύνης για τη ζωή!!! Με άγγιξες!!!
Σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις πάρα μα πάρα πολλά χρόνια ακόμη για να απολαύσεις ό,τι η ζωή έχει ακόμη να σου δώσει!!
Φιλιά

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ!!!!!ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ!!!!!!
ΑΧ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΚΙΚΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!ΑΧ!!!!!!!
ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! ΑΦΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΛΕΒΑ!!!!!
ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΥΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

debbgoud είπε...

χρόνια πολλά και καλά με υγεία!!!
τα πάντα είναι πανέμορφα και οι δημοσιεύσεις σου γεμάτες ζωντάνια και αισιοδοξία!

mirsini's creations είπε...

Φανή.!!..αγαπημένη μου φίλη !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑααα!!!!!
Χρόνιά όμορφα και πολύ γλυκά μα προπάντων γεμάτα υγεία !!! Τί υπέροχα τα κεράσματά σου!!! Νιάμα νιάμ...και γλυκό τριαντάφυλλο!! Άχ..τα γλυκά του κουταλιού μου θυμίζουν τη γιαγιά μου, που έφτιαχνε συνέχεια παλιά!
Τα κοσμήματά σου είναι τέλεια Φανή....είσαι ταλεντάρα !!!! Έχω πάθει πλάκα με τα ρετρό κοσμήματά σου !!!! Τα λάτρεψα...είναι πανέμορφα και με τέλεια χρώματα...τρελαίνομαι και για μπρούντζο !!!! Αλλά και τα πρώτα με τα κουμπάκια της Χριστίνας είναι πάρα πολύ όμορφα...άμα τα δεί θα τις αρέσουν σίγουρα...σε όλες μας αρέσουν !!!! Έχεις αστείρευτη φαντασία και δημιουργικότητα !!!! Σε θαυμάζω !!! Πάντα γερή και δυνατή και εύχομαι μιά μέρα να σε πάρω μιά αληθινή αγκαλιά !!!! Στις φωτογραφίες είσαι μιά γλύκα Φανή μου !!! Φαίνεται απο το χαμογελαστό πρόσωπό σου πόσο καλός και γλυκός άνθρωπος είσαι !!!! Αλλά και όλες σας στις φώτο λάμπετε απο χαρά !!!!
νΑ ΠΕΡΝΆΣ ΌΜΟΡΦΑ Φανή μουυυυ !!!! ;ο)
Την αγάπη μου σου στέλνω και δυό γλυκά φιλιά !!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Φανή μου χρόνια σου πολλά γεμάτα χαρές! Ευχαριστώ για το κέρασμα, την γλύκα του να έχεις!
Όσο για τις δημιουργίες σου πάντα είναι υπέροχες.
Καλό Σαββατοκύριακο!

Unknown είπε...

αχχχ πως μ αρεσει το γλυκο τριανταφυλλο!! ότι πρεπει ειναι.. σ ευχαριστω ...
σου ευχομαι κ εδω ,,..χρονια σου πολλα..υγεια πανω απ ολα..να εχεις παντα αυτο το γλυκό χαμόγελο κ να μας γεμιζεις ομορφιες.. πολυχρονη

Kiki Aposeki είπε...

Χρόνια πολλά Φανούλα μου!!! Πάντα αισιόδοξη και ευγνώμον με τη ζωή!!! Πώς μπορώ να μη σε ξεχωρίσω πες μου!!! Να σε χαίρονται όσοι σ'αγαπούν και μέσα σε αυτούς κι εγώ!!!! Φιλιά πολλά πολλά πολλά γλυκά και τριανταφυλλένια!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Χρόνια πολλά να ευχηθώ. Τα κομμάτια μοναδικά και πολύ ιδιαίτερα. Φιλιά.

~ Fotini Theoharidi ~ είπε...

Χρόνια σου Πολλά Φανούλα, πάντα χαρές και πολλές δημιουργίες!!
Φιλιά!
Να είσαι καλά!!!

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ (Αντώνης Κρασάκης) είπε...

"Χρόνια Πολλά" σου ευχόμαστε
για τα γενέθλια σου,
και να σου στέλνει ο Θεός
ό,τι ποθεί η καρδιά σου!

Να τα εκατοστήσεις, Φανή!
Με την αγάπη μας, Αντώνης-Πόπη

apinkdreamer είπε...

χρονια πολλα και απο εδω φανη μου!!!υγεια και δημιουργια σου ευχομαι!!

Madlen είπε...

Χρόνια Πολλά Φανή!!
Πάντα να είσαι γερή και να σκορπίζεις το χαμόγελο σου σε όλους!!
Οι δημιουργίες σου υπέροχες!!
Φιλιά!!

Νίκη είπε...

Χρόνια σου πολλά Φανη μου γλυκιά!
Να είσαι πολύχρονη, δημιουργική και αισιόδοξη πάντα!
Πόσο μου άρεσε αυτό που είπες, γιορτάζω τα γενέθλιά μου από ευγνωμοσύνη....για όλα τα καλά που μας έφερε η ζωή! Ναι, αυτή θα έπρεπε να ήταν η σταση μας,κι όχι να γκρινιάζουμε διαρκώς...
Το κέρασμα είναι τέλειο, το φτιάχνουμε κι εδω στα μέρη μας το γλυκό τριανταφυλλο με εκατόφυλλα, αρωματικά τριαντάφυλλα και είναι το κάτι άλλο!
Σε φιλώ γλυκά κι ευχομαι απο την καρδιά μου κι ο επόμενος χρόνος να είναι έτσι γλυκός και ρόδινος για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους!

mia είπε...

Φανή μου ...Καλημέρα και χρόνια πολλά πολλά για χθες...έχεις γενέθλια την ίδια ημερομηνία με τον γιο μου...να σας χαιρόμαστε λοιπόν!!!!!
Τα μπιζού σου είναι τέλεια όπως πάντα...σε φιλώ και πάω να γλυκαθώ!!!!

Μαρία είπε...

χρονια πολλα Αγαπημενη..γερη και δυνατη..να σε χαιρομασται..οι δουλειες σου οπως παντα λατρεμενες..να σε καλα..ομορφη Κυριακη..τα φιλια μου

Φανή είπε...

Χρόνια πολλά πολλά και πάντα δημιουργικά!!

purpleleath είπε...

Χρόνια πολλά, γλυκιά Φανή!!! Τα κοσμήματά σου είναι απίθανα!!! Πολλά φιλιά

Βίκυ είπε...

Χρόνια πολλά και καλά!!!Η φαντασία σου στο αποκορύφωμά της!

Fanypap είπε...

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, σας ευχαριστώ πάάάάάάρα πολύ για τις ευχές σας!!!Με συγκινείτε αφάνταστα!!!Σας στέλνω κι εγώ την αγάπη μου, και εύχομαι και σε σας, ό,τι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί!!!φιλάκια πολλά!!!!!

Tante Kiki είπε...

Χρόνια πολλά γλυκιά μου Φανή, να είσαι πάντα γερή, δυνατή κι ευτυχισμένη! Κάθε σου μέρα να είναι γλυκιά σαν το γλυκάκι που σου αφιέρωσα και γεμάτη δημιουργία!
Ευχαριστώ πολύ για το ποστ! Όσο για τα κοσμήματά σου, όπως όλες οι δημιουργίες σου... ΥΠΕΡΟΧΑ... αναδύουν ταλέντο!!! Και του χρόνου! Πολλά φιλάκια!!

Δημιουργία είπε...

Υπεροχα και πρωτοτυπα σχεδια.Καλη εβδομαδα να εχεις.

Ποδηλάτισσα είπε...

Γλυκιά μου Φανούλα Χιλιόχρονη!!!!!!! Καθυστέρησα αλλά ήρθα.... αδύνατον εχθές να μπω στο Blog σου!!! Να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς!!! Καλά τα κοσμήματα - με τρέλαναν αυτά με τα κουμπιά - είναι φανταστικά!!!!! Πολλά φιλιά και καλή Εβδομάδα!!!!!!!!

χρυσάνθη είπε...

Φανούλα να τα εκατοστήσεις!!!!Γερή,δυνατή και ευτυχισμένη μέχρι τα βαθειά γεράματα!!Καλά τα κοσμήματα όπως παντα υπέροχα !!!Καλή εβδομάδα!!

Fanypap είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια!!Εύχομαι και σε σας, να εκπληρωθούν τα όνειρά σας!φιλάκια.

Carolina είπε...

Beautiful handmade earrings and also beautiful rain with sun. Congratulations on your awards!
A kiss, and have a wonderful week.

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Επειδή απουσίαζα σε ταξίδι και έκεί βρεχούμενο με το τουλούμι μιλάμε, δέξου καθυστερημένα τις ειλικρινείς ευχές μου για ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΡΦΑ πλήρη εμπειριών.
Το κουμπιοκολιέ,πολύ πρωτότυπο και τ άλλα φωτεινά και ιδιαίτερα
ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ Φανούλα!!!

Zeta Mp είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!!! ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Elena είπε...

Υπέροχη ανάρτηση Φανή μου! Τα κοσμήματά σου είναι καταπληκτικά, όπως πάντα!! Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου και εύχομαι πάντα να'χεις επιτυχίες! Σ'ευχαριστούμε για το νοστιμότατο γλυκό! Να'χεις μια πανέμορφη εβδομάδα, φλιά!

Konstantina Chryssanthopoulou είπε...

Τα κοσμήματά σου είναι όλα πολύ ιδιαίτερα!!! Όλα πανέμορφα. Κι εγώ ήθελα να έρθω στην έκθεση, αλλά ανωτέρα δύναμη βλέπεις... Δεν πειράζει... την άλλη φορά...

Pepi είπε...

Φανούλα μου γλυκεια, να τα χιλιάσεις! Να'σαι πάντα γερή, ευτυχισμένη, δημιουργική! Αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερή που σε γνώρισα! Είσαι ενας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος! Οσο για τις δημιουργίες σου, πάντα μάς εκπλήσσεις ευχάριστα με καινούριες εμπνεύσεις, φρέσκιες ιδέες! Να'σαι καλά! Φιλάκια!

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά και από μένα-)Να τα εκατοστήσεις και να μείνεις νέα για πάντα και υγειής.Νόστιμα κεράσματα και υπέροχα κοσμήματα.Εύγε!!!Και φιλιά -))))

Fanypap είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ φίλες μου αγαπημένες, για τις υπέροχες ευχές σας!!Ακόμη και μια μόνο να πραγματοποιηθεί, θα είμαι πολύ τυχερή!!!φιλάκια πάρα πάρα πολλά!!!

José Ramón είπε...

σημαντικές στιγμές
Χαιρετίσματα από την
Η δημιουργικότητα και η φαντασία φωτογραφίες του Jose Ramon

Unknown είπε...

ήρθα να θαυμάσω!!!
τέλεια έγιναν! χάρηκα που βρήκαν μια θέση στις δημιουργίες σου τα κουμπάκια μου! Φιλάκια!

Elena El Papadopoulou είπε...

Χρονια πολλά Φανη μου, πολλά και καλά πάντα!!!!!
Ζωγράφισες πάλι και έφτιαξες όνειρά!!!!
Μπράβο και σμουτς!!!!!

Evita είπε...

Έλειπα καιρό από την γειτονιά....
τώρα είδα ότι είχες γενέθλια.....
Χρόνια σου πολλά!
Χρόνια όμορφα και δημιουργικά!
Χρόνια γλυκά!

Χρυσούλα είπε...

Χρόνια Πολλά Φανή!!!...Ο Θεός να σου χαρίζει υγεία και καλή τύχη!!! Σου εύχομαι να είσαι αισιόδοξη σε πείσμα των καιρών!...ακόμη σου εύχομαι... Καλή συνέχεια με πολλές όμορφες δημιουργίες!...

Fanypap είπε...

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, όσο γίνεται!!!φιλάκια πολλά!

Chris χαίρομαι που σου άρεσαν τα κοσμήματα με τα κουμπάκια σου!!!Είχα βέβαια την βάση(τα κουμπιά σου που ήταν πανέμορφα) και μετά ήρθε η έμπνευση!!!φιλάκια.

Daphnofila art jewelry είπε...

Φανή να είσαι πολύχρονη ,γερή να δημιουργείς και να προσφέρεις. Συγχαρητήρια για το βραβείο και μπράβο σου για τα κοσμήματα.Είναι εξαίσια.

Fanypap είπε...

Daphnofila, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου!!!Φιλάκια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Olá estou aqui para agradecer a sua visita,e seu comentários bjs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...