Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Παπαρούνες και φώτος από τα εγκαίνια της έκθεσης παλαιών συρταριών!


Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου!! Σήμερα σας έχω ένα από τα θέματα που διδάσκω στους μαθητές μου, σε δικό μου καμβά, στο μάθημα της ζωγραφικής! Δείχνω την τεχνοτροπία βήμα βήμα, ζωγραφίζοντας στον δικό  μου καμβά και περιμένοντας συγχρόνως να ζωγραφίσουν  τα παιδιά στον καμβά τους αυτό που τους έδειξα. Τα αποτελέσματα από την διεργασία αυτή με τα παιδιά,  τα βλέπετε στις φώτο της έκθεσης των έργων των αστεριών μου.Δουλεύουμε με μοντέρνα υλικά όπως ακρυλικά χρώματα, και νέες τεχνικές!

Οι παπαρούνες είναι ακρυλικά σε καμβά, μικτή τεχνική, σπάτουλα - πινέλα! Πως σας φαίνονται;;


Σας δείχνω μόνο αυτό το έργο σήμερα γιατί σας έχω πολλές πολλές φωτός από τα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα "Παλιά Συρτάρια" που γίνεται στην Μονή Λαζαριστών μέχρι 25 Μαΐου!!!


Την Παρασκευή που μας πέρασε στα εγκαίνια η χαρά που πήρα ήταν ανεπανάληπτη!!! Ο πρώτος λόγος είναι ότι γνώρισα τα μακρινά κορίτσια της γειτονιάς μας, από Αθήνα Ναύπλιο, Τρίκαλα, Δράμα, Πτολεμαΐδα, Κομοτηνή, βέβαια μερικά τα ξέραμε από την προηγούμενη συνάντηση των blogers για καφέ.... αλλά τα περισσότερα τα βλέπαμε για πρώτη φορά, αν και νιώθαμε ότι τα ξέρουμε χρόνια!!!! Η χαρά είναι μεγάλη, όταν διαπιστώνεις ότι ο άνθρωπος που περιμένεις να γνωρίσεις , είναι ακριβώς όπως τον περίμενες!!! Η χαρά βέβαια φαίνεται στα πρόσωπά μας, όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες από τον καφέ που ήπιαμε πριν τα εγκαίνια στην καφετερία κάτω από την έκθεση!!!(Ζήλιες όσοι δεν ήρθατε!!!χαχαχα!!) Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!










Τα εγκαίνεια έγιναν με πάρα πολύ κόσμο, δεν μπορούσες να περάσεις!!!! Τα συρτάρια μας, καταπληκτικά όλα!!! Τα θαυμάσαμε όλοι μαζί, και διαπιστώσαμε ότι είναι πολύ πιο όμορφα από κοντά, παρά στις φωτογραφίες!!! Μπράβο σε όλες κορίτσια!!! Η δουλειά που κάνατε καταπληκτική!!Η φαντασία ξεπέρασε την πραγματικότητα!!Ας ευχηθούμε να πουληθούν όλα!!!!! Καλή επιτυχία μας!!!



















Είχα και τα δωράκια μου!!!
Από το μωρό μου την Κική,  justcreativemoments.blogspot.com, μια δημιουργία της, πανέμορφη κορνίζα, σ'ευχαριστώ γλυκούλα μου!! Δεν είναι πανέμορφη;;!!!




Και μια πανέμορφη καρτούλα από την γλυκειά μου Marie-Annlatelierdemarieanne.blogspot.com, φτιαγμένη από τα χεράκια της!!! Αναμνηστικό για την έκθεση των συρταριών!!!Σ'ευχαριστώ πολύ Μαρί -Ανν μου!!! Δεν είναι απίθανη;;!!


Μερικές ακόμα φωτογραφίες από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν και οχι μόνο!!!








Πάνω με την αγαπημένη μου Αχτίδα, κάτω με την αγαπημένη μου Μαρία Βιλλιώτη, και στην επόμενη φώτο με τις αγαπημένες μου Χαριτίνη, Πέπη, Μαρί-Ανν, Κική και Ευτυχία!!!



Τέλος το έργο μου στην έκθεση (μπορείτε να δείτε και άλλες φωτογραφίες του κάνοντας κλικ εδώ!) και κάτω με την αγαπημένη μου Λίλα από τα Τρίκαλα...



Όσοι δεν επισκεφτήκατε την έκθεση ακόμα τρέξτε να προλάβετε γιατί την Παρασκευή τελειώνει!! Και τα έσοδα είναι για φιλανθρωπικό σκοπό!! Αν ενδιαφέρεστε δείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ στην παρακάτω φώτο!! Είσοδος ελεύθερη!!!



Καλό βράδυ σε όλους!!!

35 σχόλια:

Aspa είπε...

Χάρηκα που σε είδα κι από κοντά..αν και δεν σε χόρτασα...Ήταν όμως μαγεία..."πράμα" που λέει και το Ματάκι...γι αυτό δεν χορταίνω να βλέπω τις φωτογραφίες... Ευελπιστώ σε επόμενη συνάντηση...Καλό βράδυ Φανούλα!!!

Aspa είπε...

αχ τι γράφω η γυναίκα...το ματάκι μου κλείνει από την νύστα...εξ ου και το Ματάκι αντί για Μαράκι...πάω βουρ για ύπνο!!!!!!!

Fanypap είπε...

Aspa, το κατάλαβα γλυκούλα μου ότι εννοούσες "Μαράκι", μην ανησυχείς καταλαβαίνουμε η μια την άλλη, και χωρίς επεξηγήσεις!!!Κι εγώ το ίδιο έπαθα, βλέπω και ξαναβλέπω τις φωτογραφίες και δεν μπορώ να ξεκολήσω!!! Θα το επαναλάβουμε...σίγουρα...φιλάκια πολλά!!

χρυσάνθη είπε...

Και γω Φανούλα μου το ίδιο κάνω.Τις βλέπω και τις ξαναβλέπω!!!Πάντα τέτοια κορίτσια και Μπράβο!!

Kiki Aposeki είπε...

Μεγάλες στιγμές ζήσαμε στην έκθεση!
και είμαι σίγουρη πως τα καλύτερα έρχονται!!!!Καλό ξημέρωμα Φανουλίτσα μου!!!

Olga είπε...

So many interesting things go on around you! So much art and interesting events.

annettaspace είπε...

Πολύ όμορφα όλα Φανούλα. Ευχαριστούμε για τις φωτο, μακάρι να μπορούσα να πάω να τα δω από κοντά. Τέλειες οι παπαρούνες, αλλά και το συρτάρι σου..... ξεχωριστό!! φιλάκια πολλά

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Είμαι από αυτές που ζηλέψανε , το ομολογώ !! Καλέ, δεν είμαι ζηλιάρα και χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα και τα είπατε από κοντά , απλά ήθελα να έπινα κι εγώ καφεδάκι μαζί σας !! Ας όψονται τα ναυτικά μίλια και τα χιλιόμετρα !! Ζούμε στην παραμεθόριο , φυλάμε τα σύνορα και τα ταξιδάκια είναι κομματάκι δύσκολα !!
Ελπίζω , σε κάποια άλλη φορά, με άνεση χρόνου και λιγότερες υποχρεώσεις να τα καταφέρω !!
Χαίρομαι που με τις αναρτήσεις σας , μας δίνετε την ευκαιρία να αισθανόμαστε σαν να είμασταν εκεί μαζί σας, χαίρομαι που περάσατε καλά, χαίρομαι να δοθούν τα συρτάρια της δημιουργικής προσφοράς και αγάπης στον συνάνθρωπο !!
Πολλούς φιλικούς σαμιώτικους χαιρετισμούς

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Επιβεβαιώνω όσα γράφει η ΑΘηνούλα... δυστυχώς οι απομακρυσμένες είμαστε "φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περιδρομο"! Καταλαβαίνουμε όμως πολύ καλά πως νοιώσατε σ αυτή τη συνάντηση γιατί έτσι νοιώθουμε όποτε συναντά η μια την άλλη.
Οσο για την Εκθεση,οι καθαρές φωτογραφίες δείχνουν ένα ανεπανάληπτο γεγονός.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ
Φιλάκια πολλά και να περνάτε τέλεια

Unknown είπε...

Καλημέρα!!!!
Οι παπαρούνες σου καταπληκτικές!!
Όσο για την έκθεση από φωτογραφίες που βλέπω περνάτε σούπερ!!! Πολύ χαίρομαι!!!!
Φιλιά πολλά!!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!
ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!!!!ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ...
ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΚΙΚΙΤΣΑΣ!!!!!!!Η ΚΟΡΝΙΖΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!!!!!
ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ!!!!!!!!!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Φανή μου πόσο χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία, αν και ζηλεύω το ομολογώ. Οι παπαρούνες σου είναι υπέροχες και φαντάζομαι τι τυχεροί είναι οι μαθητές σου που έχουν εσένα δασκάλα.
Φιλάκια!

eleni είπε...

Πόσο όμορφα περάσατε-φαίνεται στα χαμογελαστά πρόσωπα,ζηλεύω κι εγώ!
Πάντα τέτοιες συναντήσεις!

Οι παπαρούνες σου υπέροχες!Τόσο όμορφο λουλούδι,σου δίνει άπειρες δυνατότητες.
Φιλιά!

Taelia88 είπε...

Υπέροχοι οι πίνακες με τις παπαρούνες!!! Όπως επίσης, και η συνάντηση..! Μόνο σε εμένα φαίνεται πως είναι σαν συνάντηση παλαιών γνωστών που έχουν χαθεί και ξανασυναντιούνται;; Δεν φαίνεται να είναι συνάντηση ατόμων που πρώτη φορά βλέπουν το ένα το άλλο! Κι αυτό είναι.. μαγικό!! Καλή συνέχεια να έχει η έκθεση!! Φιλάκια!

Vivika είπε...

Τι όμορφες παπαρούνες! Και εγώ χάρηκα πολύ σε γνώρισα, σίγουρα κάπου θα τα ξαναπούμε! Φιλάκια πολλά!

Stone είπε...

Γεια σου Φανη μου!Ο πίνακας ειναι χαρμα!Πολύ ζωντανός και όμορφος!Οι φωτογραφιες σου ειναι η μια καλύτερη απο την άλλη!Μου αρεσε πολύ η κινηση σου προς την Αχτιδα, ετυχε να ειμαι μπροστα και με συγκίνησες!Χαρηκα πολύ για τη γνωριμία μας!Φιλια πολλά!!

Rena είπε...

Εγώ πάλι χαίρομαι που βλέπω τις φωτογραφίες σας και μπαίνω λίγο στο κλίμα,και ευχαριστώ γι αυτό!!!

Unknown είπε...

Γεια σου Φανή!!!Χαίρομαι που είσαι καλά,και διδάσκεις στα παιδάκια τόσα όμορφα πράγματα.Οι παπαρούνες είναι φανταστικές με ωραία χρώματα καλοδουλεμένα.Μπράβο!!!
Δε θα σχολιάσω τις φωτο από τα ''Παλιά συρτάρια΄΄γιατί τιςς βλέπω σε όλα τα μπλογκ και το κάνετε για να σκάμε από την ζήλια μας...εμείς που δεν μπορέσαμε να έρθουμε.χεχε
Ολα σούπερ είναι...μπράβο σε όλες σας
φιλιά πολλά

Pepi είπε...

Η χαρά μου που σας γνώρισα δεν περιγράφεται!! Κάποτε σε κάποια ανάρτησή μου είχα πεί ότι θα ήθελα να σας γνωρίσω ΟΛΕΣ !!!! Ε, λοιπόν το πρώτο μεγάααλο βήμα έγινε!!!
Φανούλα, ο πίνακας είναι ολοζώντανος! Φιλάκια πολλά!!

Fanypap είπε...

Χρυσάνθη μου γλυκειά, την άλλη φορά θα χαρώ να σε γνωρίσω κι εσένα από κοντά!!!φιλάκια.

Kiki μου, καλό ξημέρωμα μωρό μου γλυκό!!φιλάκια.

Olga my friend, thank you!!!We met the blogers friends!!!All they were perfect!!Kisses from Greece.

annettaspace, Αθηνά, Χαρά Θ.,Μαρία (proimaki), γλυκούλες μου , την άλλη φορά θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω κι εσάς από κοντά!!Καταλαβαίνω, είναι μεγάλη η απόσταση, αλλά που ξέρετε τι μπορεί να γίνει;;φιλάκια πολλά!!

Effie's Sweet Home Designs, έφη μου όμορφη, πως και δεν ήρθες καλή μου κι εσύ;; την άλλη φορά σίγουρα!!!Και ήταν και ευκαιρία να δεις πάλι την πατρίδα της μαμάς σου!!!φιλάκια πολλά!!!

Fanypap είπε...

Ελένη Φλογερά, eleni, Taelia, γλυκά μου κορίτσια, έτσι ακριβώς είναι που τα λέει η Τέλεια, σαν μια συνάντηση παλαιών γνωστών που χάθηκαν και ξαναβρίσκονται ξανά.φιλάκια πολλά και την άλλη φορά σας περιμένουμε κι εσάς!!

Vivika μου γλυκούλα και όμορφη, η χαρά ήταν δική μου, θα ξαναβρεθούμε σίγουρα!!φιλάκια πολλά!!

Stone,γλυκειά μου Πετρούλα, πόσο τυχερή είμαι που γνωρίζω τόσο όμορφα και μικρά πλασματάκια!!Θα τα ξαναπούμε σίγουρα!!φιλάκια πολλά!!

rena μου γλυκούλα, φαντάσου να ήσουν και μαζί μας!!!Την άλλη φορά σίγουρα!!!φιλάκια πολλά !!!

Χρυσούλα Μαυροπούλου,σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου, την άλλη φορά σίγουρα να είσαι μαζί μας!!φιλάκια πολλά!!

Pepi μου γλυκούλα, η χαρά είναι δική μου!Σίγουρα τώρα που έγινε η αρχή θα ξαναβρεθούμε, με κλωστές και κορδόνια στις τσέπες, για μακραμέ!!!φιλάκια πολλά!!!

Tante Kiki είπε...

Όλα ήταν τέλεια μόνον εγώ δεν μπόρεσα... δεν πειράζει...
Φανούλα μου γλυκιά... έλα να δεις ό,τι μου ζήτησες και σου υποσχέθηκα!
Πολλά φιλάκια!

Fanypap είπε...

Tante Kiki, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου, για την υπέροχη συνταγή, και τον κόπο που μπήκες να μου φτιάξεις το γλυκό που σου ζήτησα!!!!Θα το εκλάβω σαν δώρο για τα γεννέθλιά μου, που θα είναι το Σάββατο!!!Σ'ευχαριστώ πάάάάρα πολύ, φιλάκια και πάντα υπέροχες συνταγές!!!!

mirsini's creations είπε...

Αγαπημένη μου Φανή....ο πίνακας με τις παπαρούνες σου είναι υπέροχος !!!!! Καλά...οι φωτογραφίες σας απο την έκθεση υπέροχες επίσης !!! Είσαστε όλες γλύκες...πάρε τη μία...φίλα την άλλη !!! Άχ....εύχομαι να έρθει μιά μέρα που θα είμαι κι εγώ εκεί μαζί σας !!! Χαίρομαι τόσο πολύ για όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ μέσα !!!! Άχ...άμα είχα χρόνο θα σου έγραφα κι 'αλλα...αλλά δέν 'εχω....Γλυκούλα μου...πέρνα απο το blog μου να πάρεις τα βραβειάκια σου !!!! Με πολύ πολύ αγάπη στα δίνω !!! :ο)
Καλή συνέχεια και φιλάκια πολλά πολλά !!

*Φαντομάς. είπε...

πρέπει να περάσατε τέλεια!ο πίνακας είναι υπέροχος και είναι λίγο το υπέροχος!!να συνεχίσεις έτσι!φιλιά!

nameliart είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ οι παπαρούνες! Αλλά και τα συρτάρια με εντυπωσίασαν – εξαιρετικό αποτέλεσμα παντού! Οι φωτογραφίες μας έφεραν κάπως κοντά στην ατμόσφαιρα της έκθεσης μια και εμείς, τα ταλαίπωρα παιδιά του λεκανοπεδίου, δεν καταφέραμε δυστυχώς να είμαστε εκεί… Πολύ θα το ήθελα να πετύχω κάποια φορά έκθεσή σου – ελπίζω να το καταφέρω!
Πολλές ευχές για να έχεις πάντα επιτυχίες και να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους που σ’ αγαπούν και σε θαυμάζουν! Φιλιά!!!

Leviathan είπε...

Βλέπω τα περάσετε υπέροχα!!! Πάντα έτσι!! Και τα συρτάρια μοναδικά και εμπνευσμένα!! Φιλια και καλο Σαββατοκύριακο!!!

Fanypap είπε...

Μυρσινάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ για τα βραβεία που μου δίνεις!!!Τα παίρνω με χαρά μου!!!φιλάκια μωρό μου γλυκό!

Phantomas, Ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια.

Μελινάκι μου γλυκό, τιμή μου να θέλεις να βρεθείς σε έκθεσή μου!!!Σ΄ευχαριστώ γλυκούλα μου!!Σ'
ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου!! φιλάκια.

Leviathan, πραγματικά περάσαμε υπέροχα!!Σαν μια συνάντηση παλαιών φίλων, κι ας βλεπόμασταν με τις περισσότερες για πρώτη φορά!!!!

maya =^o^= είπε...

γλυκούλα Φανούλα μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που μοιράστηκες αυτές τις φωτογραφίες μαζί μας!!τα μαλλιά σου είναι απίθανα!!πάρα πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!!!!

Kiki Aposeki είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο Φανούλα μου!!!

vailie είπε...

ΝΑ ευχηθω χρονια πολλα? Να ζησεις? καλα θυμαμαι? Δεν απολαυσα ακομη την αναρτηση σου! Εχω κι εγω ενα ζουζουνι που γιορταζει σημερα!
Να εισαι παντα καλα , γλυκεια μου με τα χρυσα σου χερια να στολιζουν την ζωη των ανθρωπων γυρω σου!
ΝΑ τα εκατοστησεις! ;ο)

Carolina είπε...

Hello friend, your blog is lovely. Send you a hug & hope you have a great weekend!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Φανούλα μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ αγαπημένη μου, πολύχρονη, ό,τι επιθυμείς!!!!
και τώρα στην ανάρτηση σου.
ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ. Κάθησα και σας καμάρωσα αρκετή ώρα στις φωτογραφίες. Μόνο που δεν ξέρω ποια είναι ποια. Εύχομαι να τα καταφέρουμε να βρεθούμε όλες μαζί κάποια στιγμή.
Μακάρι να πουληθούν όσα πιο πολλά συρτάρια Φανή μου, γιατί πραγματικά ο σκοπός είναι ιερός.
Μπράβο σε όλες σας πάντως. Η ευλογία που πήρατε πάντως να ξέρετε, είναι πολύ σημαντική. Να είστε πάντα καλά!!!!
Να περάσεις όμορφα σήμερα Φανή μου, πάω και στο φέις να σου ευχηθώ.
Φιλιάαααααααα

Fanypap είπε...

Maya γλυκούλα μου ,σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια πολλά!!Μιάου!!

Κικi μου γλυκούλα μου, Καλή σου εβδομάδα!!φιλάκια πολλά.

Vailie, γλυκειά μου καλά θυμάσαι, άργησα να κάνω την ανάρτηση της γιορτής μου!!Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!Να χαίρεσαι τον πρίγκηπά σου!!!φιλάκια πολλά.

Carolina,my friend, thank you! Have a good week! Kisses.

Ροδούλα μου , γλυκειά μου μούσα, σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια.

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΦΗ ΜΟΥ!!
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ!!!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...