Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Λουλούδια ακουαρέλα, βραχιολάκια ροζάρια και πολλές ευχές σε όλες τις μανούλες!


Καλησπέρα φίλες μου και φίλοι μου!! Πως περάσατε το Σαββατοκύριακο;; Κάνατε μπανάκια στη θάλασσα;; Σήμερα σας έχω μια λουλουδάτη ανάρτηση με πολλά όμορφα πραγματάκια που έφτιαξα, λουλούδια ζωγραφισμένα αλλά και κοσμήματα που θα πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς! Πάμε να τα δούμε!!!

Ξεκινάμε με λουλούδια ζωγραφισμένα με πολύχρωμα μολύβια ακουαρέλας, για τον διαγωνισμό της γλυκιάς μου Νεραϊδομαγισσούλας apinkdreamer (apinkdreamer.blogspot.com), για τον μήνα Μάϊο, με θέμα: "Λουλούδια" !!!! Και επειδή θα  γιορτάζει και στο τέλος του Μαϊου, Χρόνια σου πολλά από τώρα γλυκιά μας Ελένη apinkdreamer!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη γλυκούλα μου!!! και πάντα η φαντασία σου να καλπάζει!!! φιλάκια!!








Ένα ακόμα λουλουδάτο νέο έργο που φτιάξαμε με τα αστεράκια μου, με λουλούδια ανθισμένα!






Όλες οι μαργαρίτες είναι φτιαγμένες με πράσινο και μοβ σίρμα και αλπακάζ. Οι πέτρες που έχουν είναι Σβαρόβσκυ και  κρυσταλλάκια Τσεχίας και η αλυσίδα δεν μαυρίζει...



Συνεχίζουμε με άλλα κοσμήματα που έφτιαξα τελευταία και συγκεκριμένα ροζ βραχιολάκια ροζάρια για τον Διαγωνισμό από την Βιβίκα (thewanderingdeer.blogspot.com), με θέμα το Ροζ!


The Wandering Deer



Τα βραχιολάκια Ροζάρια (ή Decenarios Bracelets), είναι η τελευταία λέξη της μόδας και τα φορούν όλοι και όλες οι διάσημοι-ες σταρ, διεθνώς!!! Θα φορεθούν πολύ το καλοκαίρι και στην Ελλάδα!!! Η πολύ χαμηλή τιμή τους διευκολύνει στο να φοράμε πολλά μαζί, σε όλα τα χρώματα, αφού κάθε χρώμα συμβολίζει και προστατεύει για κάτι διαφορετικό. Τα βραχιολάκια που θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό είναι σε όλες τις αποχρώσεις του Ροζ, λόγω του διαγωνισμού της αγαπημένης μου  Βιβίκας! Ευχαριστούμε γλυκιά μου για την όμορφη ιδέα σου!!

Τα Ροζάρια λέγεται ότι φέρνουν καλή τύχη και κάθε χρώμα έχει το δικό του συμβολισμό! Το μέγεθος ταιριάζει σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου και μπορεί να  φοριούνται στον καρπό ή και τον αστράγαλο! Ακολουθούν φωτογραφίες από Ροζάρια που έφτιαξα σε όλα τα χρώματα καθώς και οι συμβολισμοί κάθε χρώματος!




ΚΟΚΚΙΝΟ: την ενέργεια, τη ζωτικότητα, τη δύναμη, το πάθος, θάρρος, συγκίνηση, δράση και αγάπη.
ΜΠΛΕ: Αλήθεια, γαλήνη, αρμονία, εμπιστοσύνη, αγάπη, φιλία, αφοσίωση, τιμιότητα.
ΠΡΑΣΙΝΟ: την ελπίδα, τη φύση, τη νεολαία,την υγεία και την ισορροπία.
ΚΙΤΡΙΝΟ: χαρά, γεμάτη ζωή, τη δημιουργικότητα, την ευφυΐα.
ΡΟΖ: αφέλεια, καλοσύνη, τρυφερότητα και καλή αίσθηση.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: δύναμη, χαρά, ελπίδα.
ΛΕΥΚΟ: καθαρότητα, την αισιοδοξία, την αθωότητα, την ειρήνη, τα παιδιά, θεότητα, ηρεμία και αρμονία.
ΜΑΥΡΟ: αξιοπιστία, δύναμη, στυλ και αρχοντιά.
ΒΙΟΛΕΤΙ: γαλήνη, ηρεμία, αυτοσυγκράτηση, εσωτερική δύναμη και αξιοπρέπεια.
ΓΚΡΙ: νεωτερικότητα, τη σταθερότητα, να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα, την επιτυχία.
ΑΣΗΜΙ: την ειρήνη, την επιμονή.
ΧΡΥΣΟΣ: ενίσχυση του σώματος και του πνεύματος.




Τέλος θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες που γιορτάζουν σήμερα!!! Σας αφιερώνω το τραγούδι του Χατζή - Μαρινέλλας, "η αγάπη όλα τα ελπίζει η αγάπη όλα τα......δίνει ζωή στην οικουμένη, κι η γη γυρίζει κι η γη γυρίζει....."  για την αγάπη της μάνας που είναι ανιδιοτελής!!!


Και μερικά λουλουδάκια από την αυλή μου, αφιερωμένα όλα για την μανούλα μου τη γλυκειά, μανουλα της προσφοράς και της χαράς, Μανουλα σ' αγαπώ ποολύ!! Αφιερωμένα και σε όλες τις μανούλες που έχουν την πιο ανιδιοτελή και αγνή αγάπη για τα πλασματάκια που έφεραν στον κόσμο!!



Δεν ξέρω πως λέγεται το λουλούδι αυτό το κίτρινο, είναι το λουλούδι της γιαγιάς μου, που μου το έδωσε από την κήπο της και το φύτεψα στον δικό μου, και χρόνια τώρα την θυμάμαι, κι ας μη ζει πια.... κάθε φορά που ανθίζει είναι σα να μου λέει καλημέρα η αγαπημένη μου γιαγιούλα, που με κερνούσε πιτούλες και άλλα καλούδια, στο τραπεζάκι, δίπλα στο λουλούδι αυτό!!! Και τα λευκά κρινάκια του καλού μας γείτονα Μαρίνου, που μας έδωσε μια ρίζα και γέμισε η αυλή, ας είναι καλά!




Και οι πρώτες παπαρούνες μου, πρώτη φορά φέτος άνθισαν πριν την πρωτομαγιά ακόμα!!! Βλέπετε έναν κρυμμένο "επισκέπτη" μέσα στην παπαρούνα;; :)




Αυτά για σήμερα φίλοι μου!! 
Χρόνια Πολλά και πάλι σε όλες τις γλυκιές μανούλες!!!

45 σχόλια:

Kiki Aposeki είπε...

Χρόνια σου πολλά γλυκιά μου Φανούλα και γλυκιά μανούλα!!! Να σε χαίρονται όλοι στην οικογένειά σου και να νιώθουν κάθε μέρα όλο και πιο περήφανοι για σένα!!! Οι ζωγραφιές σου ανοιξιάτικα υπέροχες, τα κοσμήματα σου άκρως καλοκαιρινά και οι φωτογραφίες σου ευωδιαστές!!! Σε φιλώ και ανυπομονώ να σου δώσω τα φιλιά μου από κοντά!!! Καλό ξημέρωμα!!!

Vivika είπε...

Χρόνια πολλά! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τη συμμετοχή σου! Δεν είχα υπ'οψιν μου αυτά τα βραχιολάκια, αλλά είναι πολύ πολύ όμορφα!

Δημιουργία είπε...

Χρονια πολλα, να χαιρεσαι τις αγαπες σου.Οι δημιουργιες σου παντα μοναδικες.

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Τα βραχιολάκια σου είναι η χαρά των χρωμάτων !!
Οι λουλουδένιες ακουαρέλες σου είναι πολύ πολύ όμορφες !!
Χρόνια Πολλά Αστερομανούλα !!!!!!!!!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες ,
πολλά σαμιώτικα χαιρετίσματα

Χρυσούλα είπε...

Χρόνια Πολλά Φανή!..Για τα λουλούδια των χεριών σου....απλά θα σου πω Συγχαρητήρια!... όσο για τα λουλούδια της αυλής σου, είναι πολύ όμορφα!... Καλό βράδυ!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

υπέροχα... τα λουλούδια..
τα βραχιόλια...
οι ευχές..
να τις χαιρόμαστε τις μαννούλες μας!

Chesterbrook Academy Elementary είπε...

What a beautiful post, beautiful creations with flowers and jewelry.
And I love love the songs with Marinela and Xatzi.

These songs took me back many years.

Thank you Fani

Νίκη είπε...

Φανούλα μου χρόνια πολλά! Να χαίρεσαι τα παιδακια σου και τα αστεράκια σου,που είμαι σίγουρη ότι τα αγαπάς σα μανουλα κι αυτα!
Οι ζωγραφιές σου είναι απίστευτες, δεν χορταίνω να τις κοιταω!
Τα κοσμήματα επίσης ξεχωριστα!
Σε θαυμάζω,πότε τα προφταίνεις όλα;;
Μπραβο!
Φιλιά,καλή εβδομάδα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Να πω την καλημέρα μου και να ευχηθώ μία καλή εβδομάδα φιληνάδα μου, σε επιθύμησα!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Υπέροχα λουλούδια, πανέμορφα χρώματα. Καλή επιτυχία σε όλα.

kallianira είπε...

Καταπληκτικές οι ακουαρέλες!!!!Πανέμορφες!!!Και τα βραχιολάκια υπέροχα!!!!
Χρόνια Πολλά Φανούλα μου!!!!

debbgoud είπε...

πανέμορφα όλα!

Ελένη Φλογερά είπε...

Φανή μου είναι υπέροχα όλα. Όλη η ανάρτηση είναι μία έκθεση του μεγάλου ταλέντου σου.
Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Taelia88 είπε...

Υπέροχες οι δημιουργίες σου, Φανή! Πραγματικά απίστευτες! Καλή επιτυχία σου εύχομαι στους διαγωνισμούς! (Τα ροζάρια πολύ όμορφα, πρώτη φορά βλέπω πως κυκλοφορεί τέτοια μόδα.. μου αρέσανε πάρα πολύ που έχουν και διαφορετική σημασία ανάλογα με το χρώμα τους) Φιλιά! Καλή εβδομάδα να έχεις!

Elena είπε...

Χρόνια Πολλά Φανή μου! Να'σαι πάντα γερή, ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Οι δημιουργίες σου είναι καταπληκτικές, όπως πάντα! Τα ροζάρια είναι υπέροχα...δεν τα'χω ξαναδεί πουθενά! Καλή επιτυχία στους διαγωνισμούς! Να'χεις μια πανέμορφη εβδομάδα, φιλάκια!

Marie-Anne είπε...

Υπέροχες οι ακουαρέλλες σου Φανούλα. Πολύ όμορφα και τα ροζάρια... αλλά και τα λουλούδια σου δεν πάνε πίσω.
Ανυπομονώ να σε συναντήσω σε λίγες μέρες.....
Φιλάκια πολλα !

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!!ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟΙ!!!!!!ΤΑ ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!!ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ !!!!!!ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΚΑΣ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΝΟΣ Ε;
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΩ!!!!!!!!!!!

SPYRIDOULA είπε...

Υπέροχες οι ακουαρέλλες σου και τα ροζάρια τα λάτρεψα!Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

mirsini's creations είπε...

Φανούλα μου..!!..δέν πρόλαβα να σε επισκεφθώ χθές..χρόνια σου πολλά για εχθές αγαπημένη και σε ευχαριστώ για τα σχόλια που πάντα μου γράφεις !!! Είσαι μιά γλύκα Φανούλα μου !! Σε ευχαριστώ !!
Τί υπέροχα που είναι όλα όσα δημιουργούν τα μαγικά σου τα χεράκια Φανή μου !!!! Τα ζωγραφιστά σου λουλούδια είναι όλα υπέροχα...εκθαμβωτικά !!!! Φανήηη..το έκτο λουλούδι..το πορτοκαλί..που έχεις ζωγραφίσει..ξέρεις πώς το λένε; Έχουμε πίσω απο το σπίτι μας και κάθε καλοκαίρι που ανθίζουν τα χαζεύω...τώρα δέν έχουν ανθίσει ακόμη !! Ανυπομονώ !! Μπορεί βέβαια να είναι και άλλο λουλούδι τώρα που το σκέφτομαι...αυτό που λέω εγώ μοιάζει σάν στόμα χάχά !! Πώ πώ σε ζάλισα και ακόμα δέν σου τα έχω πεί όλα αυτά που θέλω..χίχί...έχω λογοδιάρροια απόψε..θα με υποστείς...χάχάχά....λοιπόν..η ζωγραφιά η λουλουδάτη που κανατε με τα αστεράκια...πραγματικά είναι υπέροχη !!!!! Τα λουλουδάτα κοσμήματά σου απο σύρμα..πανέμορφα !!!! Τα Ροζάρια ωραία...δέν τα έχω ξαναδεί..αλλά τώρα τα πολλά διαφορετικά βραχιολάκια είναι πολύ της μόδας και ειδικά τα πολύ χρωματιστά όπως τα δικά σου !!! Τί όμορφα λουλούδια που έχεις στον κήπο σου !!! Μου άρεσε πάρα πολύ και η προηγούμενη ανάρτηση...οι υπέροχες δημιουργίες σου και η βόλτα στα μέρη σας !!! Τί όμορφη παραλία !!! Πώ..πώ..θα με βαρεθείς...άν όχι ήδη...φεύγωωω !!! χάχάχά...χρόνια πολλά και πάλι...φιλάκια πολλά και καλή επιτυχία στους διαγωνισμούς αγαπημένη !!!! Καληνύχτα να έχεις !! :ο)

Fanypap είπε...

Κiki, γλυκό μου μωρό, ανυπομονώ κι εγώ να σε δω!!!τα λέμε γλυκούλα μου , φιλάκια.

Vivika μου γλυκειά, τα βραχιολάκια ακόμα δεν ήρθαν στην Ελλάδα, αλλά έξω και ειδικά στο Hollywood κάνουν θραύση, ε... τώρα ήρθαν!!!αφού σας τα έδειξα εγώ;!!!! φιλάκια πολλά.

Δημιουργία μου γλυκειά, σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια.

Αθηνά μου γλυκειά, από την όμορφη Σάμο μας, σ'ευχαριστώ !!!Με τρελαίνεις που με αποκαλείς Αστερομανούλα!!!φιλάκια πολλά !!!

Χρυσούλα μου γλυκειά, σ'ευχαριστώ πολύ! Πάρα πολύ χάρηκα που σε γνώρισα και από κοντά!!Είσαι λατρεμένη!!!φιλάκια θα τα ξαναπούμε!!!

Paraskevi Malouxou, Παρασκευούλα μου γλυκειά , σ'ευχαριστώ πολύ!!! Να τις χαιρόμαστε, και να τις απολαμβάνουμε όσο τις έχουμε ακόμα κοντά μας!!φιλάκια.

Fanypap είπε...

Chesterbrook Academy Elementary school, dear Marilena, thank you!! I am glad that you joined the song!!I love Marinela and Hatzis too!!Kisses from Greece.

Νίκη μου γλυκειά, σ'ευχαριστώ!!Έχεις δίκιο, τα αστεράκια μου δεν τα ξεχωρίζω από τα δικά μου παιδιά!!Έχω τρέλα μαζί τους!! Χρόνια πολλά και σε σένα γλυκειά μανούλα, να σε χαίρονται τα αγγελούδια σου!!!φιλάκια πολλλλλλάάάά΄!!!

Αχτίδα μου γλυκούλα μου!!! Σ'ευχαριστώ!!!Καλή σου νύχτα!!!θα τα πούμε σίγουρα στην έκθεση την Παρασκευή!!!φιλάκια πολλλά!!!

Κατερινάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ!!Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά στην έκθεσή μας την Παρασκευή!!!φιλάκια πολλά!!!

Kallianira, Μαράκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ!!!Χρόνια πολλά και σε σένα γλυκούλα μου!!Θα έρθεις στην έκθεση; θα χαρώ να σε γνωρίσω και από κοντά,φιλάκια πολλά.

Debgoud, Ντέπη μου γλυκειά, σ'ευχαριστώ!Καλή σου εβδομάδα!!!φιλάκια πολλά!

Ελένη Φλογερά, γλυκούλα μου σ'ευχαριστώ πολύ!!Καλή σου εβδομάδα, φιλάκια πολλά!

Taelia , γλυκούλα μου, σ'ευχαριστώ! Τα βραχιολάκια δεν ήρθαν ακόμα στην Ελλάδα, πριν σας τα δείξω εδώ τώρα εννοώ!!χα χα χα!!!Γιατί τώρα ήρθαν !!!Αν προσεξεις στις φωτογραφίες των σταρ του Hollywood τι φοράνε στα χέρια τους, θα διαπιστώσεις ότι φοράνε αυτά τα ροζάρια.φιλάκια και είμαι σίγουρη ότι θα κάνουν θραύση και εδώ!!!φιλάκια πολλά!!

eleni είπε...

Φανή μου,υπέροχες οι ακουαρέλες σου!
Τα πολύχρωμα βραχιολάκια γλύκα,άκρως καλοκαιρινά!
Όσο για τα λουλουδάκια όλα πανέμορφα-τα κρινάκια τα αγαπώ ιδιαίτερα.Μια ριζούλα έφερα από το δάσος και γέμισε η αυλή.
Φιλιά!

Fanypap είπε...

Elena γλυκούλα μου σ'ευχαριστώ!!! Τα βραχιολάκια αυτά, μέχρι πριν σας τα δείξω, δεν τα είδα κι εγώ πουθενά!!!Τα είδα όμως που τα φοράει η Σακίρα και η Τζένιφερ Λόπεζ και πολλές άλλες γνωστές σταρς!!Γιαυτό είπα να τα κάνω και να σας τα δείξω κι εγώ!!!φιλάκια πολλά, καλή σου εβδομάδα!!!

Μarie-Ann γλυκειά , πολύ χαίρομαι που τελικά θα έρθεις!!!Θα μου πεις και πως λέγεται το λουλούδι της γιαγιάς μου το κίτρινο!!Εσύ σίγουρα ξέρεις!!!δεν σου ξεφεύγει τίποτα από φυτά!!!φιλάκια γλυκούλα μου, σε περιμένω...

Effie's Sweet Home Designs,Έφη μου γλυκούλα μου, σ΄ευχαριστώ πολύ! Ναι, το λουλούδι της γιαγιάς μου, είναι θάμνος,με κίτρινες φουντίτσες για λουλούδια, δεν ξέρω το όνομά του , θα μας πει κάποια που ξέρει σίγουρα...φιλάκια όμορφη, και καλή σου εβδομάδα!!

SPYRIDOULA μου γλυκειά, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Καλή σου εβδομάδα, φιλάκια πολλά!

Fanypap είπε...

Mirsinis creatins, Μυρσινάκι μου γλυκούλι μου, όχι μόνο δεν βαριέμαι να σε διαβάζω, αλλά μου αρέσεις και πάάάάάρα πολύ!!!Κελαρίζεις σαν γάργαρο νερό, και σε απολαμβάνω δροσιά μου!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!! Το λουλούδι που έχετε, αν είναι αυτό, λέγεται "Τρομπέτα". Ανθίζει όλο το καλοκαίρι και είναι πανέμορφο! Είναι αναρηχητικό, σκαρφαλώνει ψηλά αν βρει κάπου να ακουμπήσει, αλλιώς κάνει μια μεγάλη φούντα στο ανώτερο σημείο που μπορεί να φτάσει!!!Πάντως αν έχετε τρομπέτα , θα σου ταίριαζε μούσα μου, μια που κι εσύ έχεις σχέση με την μουσική ε;!!!φιλάκια γλυκό μου μωρό!!!

eleni μου γλυκειά, σ'ευχαριστώ!!Έτσι κι εγώ!! Αυξάνεται πολύ εύκολα το κρινάκι. Καλή σου εβδομάδα , φιλάκια πολλά.

Gabriella είπε...

Hello dear friend,

your paintings are very beautiful and also the rosary bracelets.

Ciao Gabriella

giasmin είπε...

ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ.ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΕΣ,ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ.ΤΑ ΡΟΖΑΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΙ ΚΟΡΔΟΝΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ;ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ.ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΒΙΚΥ;ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

spoon_n_love είπε...

Φανούλα χρόνια σου πολλά όλα τα λουλούδια σου είναι υπέροχα...ειδικά αυτά που έχεις ζωγραφίσει με ακουαρέλα,είναι πανέμορφα..ζηλεύω το ταλέντο σου!!!

mia είπε...

Φανή μανούλα ...χρόνια πολλά και από μένα....πότε τα προλαβαίνεις όλα αυτά !!!! και ομορφοφτιαγμένα όλα...όλα ....όλα!!!!!!!

Evie είπε...

Φανή μου ήρθα για να σε ευχαριστήσω για τις ευχές σου γλυκιά μανούλα, και
ξετρελάθηκα με την ανάρτησή σου που παραλίγο να ξεχαστώ τελείως.

Όλα είναι τόσο φανταστικά υπέροχα!!!

Χρόνια πολλά σε εσένα και στη μανούλα σου, πάντα με υγεία και χαρά.
Και του χρόνου!!!!

Πολλά φιλιά με ευχαριστιες!!!

PLASTIQUEM - Espe είπε...

Thanks for your comment.
It is an honor for me to have a very special fan.
A big hug and see you soon.

Fanypap είπε...

Gabriella, thank you my friend!!!Kisses.

Giasmin πατριωτάκι μου γλυκό,χαίρομαι που θα σε γνωρίσω από κοντά, φυσικά θα είμαι στο καφεδάκι μας!!!Χαίρομαι που θα γνωρίσω πολλές από σας φίλες μου!!!φιλάκια θα τα πούμε από κοντά!!

nadiα, γλυκειά μου , σ'ευχαριστώ πολύ!!!Χαίρομαι που σου αρέσουν!!!φιλάκια

mia μου γλυκούλα, σ'ευχαριστώ!!!φιλάκια πολλά!!

Evie μου γλυκειά , σ'ευχαριστώ πολύ!!!Να περνάς καλά!!φιλάκια.

PLASTIQUEM -Espe, thank you my friend!!!The honour is mine!!!You have very special ideas!!!Kisses from Greece.

mirsini's creations είπε...

Καλημέρα Φανή μου !! Ήρθα να σου πώ ευχαριστώ για το λατρεμένο σου σχόλιο και ευχαριστώ για την γλυκειά και ενημερωτική σου απάντηση εδώ !!!! Τρομπέτα έ; Τέλειο λουλούδι !!!! Θα σας τα δείξω άμα ανθίσουν !!! Άααα...εννοείται πως άμα θές παίρνεις την αρτ νουβό τσιγάννα και την κάνεις ό,τι θές !!! Τέλεια δέν είναι ;!!! Κι εμένα μου αρέσει πολύ και όλα τα σχέδια του Mucha είναι ονειρικά !!!!
Να είσαι καλά !! Φιλάκια πολλά πολλά !! :ο)

Pepi είπε...

Φανούλα, τι έκανες πάλι???!!!! Θαύματα!!!! Δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω!! Τα πανέμορφα ζωγραφιστά λουλούδια? Τα τσαχπίνικα βραχιολάκια σου? Τις εξαίρετες φωτογραφίες? Είναι όλα υπέροχα!!!! Σε φιλώ !

Fanypap είπε...

Μirsini's creations, Μυρσινάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο mucha!! Να μας το δείξεις το λουλούδι σου ανθισμένο, θα σου πω αν είναι αυτό!!!φιλάκια γλυκούλα μου!!!

Pepi μου γλυκειά, χαίρομαι που σου άρεσαν όλα!! σ'ευχαριστώ ! φιλάκια πολλά!!

Ο κόσμος της Σοφίας είπε...

Τα βλέπεις και σου ανοίγουν την καρδιά!!! Χίλια μπράβο, όλα υπέροχα, όλα μοναδικά.
Καλή συνέχεια!

PLASTIQUEM - Espe είπε...

Hello Fanny! First, thank you very much for your comment. It has made me very excited and coming from a person like you, full of sensibility and a love for art. I also want to congratulate you on your blog, is full of beautiful things. A big hug from Barcelona and see you soon.

fotolabida maria είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ!!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΝΗ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

Unknown είπε...

Μπανάκια??Μπρρρρρρρρρρ...εδώ έχει πολύ κρύο,και άναψα καλοριφέρ!!
Πάρα πολύ όμορφα όλα αυτά που έκανες,και κάνεις-))))Σου εύχομαι καλή συνέχεια Φανη
...βρέχει ασταμάτητα εδώ στην Χαλκιδική...

Fanypap είπε...

Ο κόσμος της Σοφίας, Σοφούλα μου γλυκειά , σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια

PLASTIQUEM-Espe, thank you!!!!kisses from Greece.

Fotolabida1, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!!!Καλή συνέχεια και σε σένα, δημιουργική χρυσοχέρα μου!!!φιλάκια.

Χρυσούλα Μαυροπούλου, χαίρομαι που με βρήκες!!!καλως ήλθες!!!Τώρα κι εμείς έχουμε κρύο, και βροχές!!!Θα στρώσει , που θα πάει!!! φιλάκια.

apinkdreamer είπε...

πανεμορφα ολα φανη μου!!!
σε ευχαριστω πολυ! καλη επιτυχια!!!

Fanypap είπε...

apinkdreamer, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου μαγισσούλα μου!!!φιλάκια.

Litsa είπε...

Μπράβο Φανή μου, τα βραχιολάκια σου κέρδισαν ε; Συγχαρητήρια! Όλα πανέμορφα, έτσι όπως μας έχεις συνηθίσει!
Φανή μου κι εγώ χάρηκα πολύ που σε ξαναείδα και τα είπαμε έστω και για λίγο από κοντά!
Σ'ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου!
Πολλά φιλιά

Fanypap είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ Λιτσάκι μου γλυκό!!!Σίγουρα θα τα ξαναπούμε, φιλάκια.

Ειρήνη είπε...

Έχω μεγάλη αδυναμία στα φυτά, οπότε η αναφορά σου στο πρόσφατο σχόλιο περί "αγνώστων" λουλουδιών που έχεις, αποτελεί για μένα μια... πρόκληση :) και με έβαλε στην πρίζα γι' αυτό και άρχισα να ψάχνω τις αναρτήσεις που είπες... Να σου πω λοιπόν πως το κίτρινο λουλούδι σου είναι μια Κέρρια (Kerria Japonica, το λένε και Καναρίνι σε κάποιες περιοχές), ενώ το λευκό σου είναι είδος Λευκής Ίριδας (ή Σπαθί). Θα ψάξω και στις άλλες σου αναρτήσεις για να προσπαθήσω να σου αναγνωρίσω κι άλλα :) (βρήκα παιχνίδι νομίζω χα χα)

Fanypap είπε...

Ειρήνη μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Επιτέλους ξέρω το όνομα αυτού του λουλουδιού!!Κerria Japonica!! Ωραίο όνομα!! Την ίριδα την ξέρω, έχω και σε μωβ!!φιλάκια, και περιμένω και άλλα ονόματα στα λουλούδια μου!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...