Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Μοναδικά ανοιξιάτικα δαχτυλίδια και tag tag παιχνίδι πρόκληση!


Καλησπέρα σε όλες τις φίλες και φίλους του blog!! Παρόλο που ο καιρός είναι μουντός σήμερα εμείς δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε δυνατά με ανοιξιάτικη ανεβασμένη διάθεση και πολλά πολλά πολύχρωμα πρωτότυπα λουλουδάτα δαχτυλιδάκια με καουτσούκ! Μοναδικά στο είδος τους και πολύ ευκολοφόρετα!





Έφτιαξα και μερικά εξίσου χαριτωμένα με καρδούλες όπως 
θα δείτε και στις παρακάτω φώτος...




Για το άσπρο που βλέπετε στην παραπάνω φώτο 
ακολουθούν εδώ και τα ασορτί σκουλαρικάκια του! 








Και μερικές φωτογραφίες με χαρούμενο λαχανί φόντο όπου φαίνονται και παρόμοια δαχτυλιδάκια που έφτιαξα και σε άλλα σχήματα! 



Δεν είναι τρέλα;;;!!! :) Με τα τελευταία μοβ δαχτυλιδάκια που ακολουθούν θέλω να πάρω μέρος και στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Κατερινάκι μας (Κατερινάκι, Δημιουργώ άρα υπάρχω: diamadaki.blogspot.com) με θέμα το χρώμα μωβ! 




Η αγαπημένη μου Θώμη (thomisworld.blogspot.com), και η αγαπημένη μου Μαρία  (scrapmaria.blogspot.com) ήρθαν και χτύπησαν την πόρτα μου, Tag Tag!!! Με τρέλαναν στις ερωτήσεις!!! ούτε συνέντευξη να μου έπαιρναν!!! Τί να κάνω όμως που τις αγαπάω... θα δώσω τις απαντήσεις μου, για να φύγουν ευχαριστημένες!!!

Θα πρέπει να απαντήσω σε 11 ερωτήσεις που μου έστειλε η Θώμη μου, πρώτη  και εγώ με τη σειρά μου θα πρέπει να επιλέξω 11 blogs που θα απαντήσουν σε 11 δικές μου ερωτήσεις.

Για να αρχίσουμε, ιδού οι ερωτήσεις της Θώμης:

1. Τι είδους καφέ πίνεις και πώς τον πίνεις τον καφέ (γλυκό,σκέτο, βαρύ γλυκό και όχι): Δυστυχώς τον πίνω σκέτο, για να χάσω κανένα κιλό η καημένη , αλλά μπα! τίποτα!!

2. Ποια δουλειά στο σπίτι βαριέσαι να κάνεις?:  Το ξεσκόνισμα!!! Α! σας το ξαναείπα, κάνω τον κινέζο, και το αγνοώ!!

3. Ποιό είναι το αγαπημένο σου φαγητό?: ο μουσακάς!!! και οι πίτες!!! φαίνεται άλλωστε!!!


4. Τι σκέφτεσαι τώρα?: Καλέ αφού με ρωτάς , τί να σκέφτομαι, τις απαντήσεις!!!

5. Αν ήσουν αόρατος για μια μέρα τι θα έκανες?: Θα πήγαινα εκεί που δεν μου επιτρέπουν να πάω!!! στα κέντρα αποφάσεων, για να μάθω τι αποφασίζουν για μας , χωρίς εμάς!!!

6. Αν μπορούσες  να πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε ευχή, ποια θα ήταν αυτή?: Να μην υπάρχουν αρρώστιες!!

7. Τι δουλειά ήθελες να κάνεις οταν μεγαλώσεις?και τελικά τι έκανες?: Δεν θα το πιστέψεις!!! ήθελα να γίνω Ζωγράφος! Ο μπαμπάς μου όμως επέμεινε να σπουδάσω, γιατί οι ζωγράφοι μου έλεγε ψωμολιμούνε!! και δεν θα μπορούσα να βγάλω το ψωμί μου! Έτσι κι εγώ, τον άκουσα και σπούδασα, οικονομολόγος στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας!! Πήρα το πτυχίο μου, δούλεψα για λίγο σε μια εφημερίδα οικονομική, ( δεν κάνει να σας πω σε ποια), αλλά μου έλειπε πολύ η ζωγραφική και δεν άντεξα! Βρόντηξα το πτυχίο μου, παράτησα την εφημερίδα, και ξανά στα θρανεία , γιαυτό που αγαπούσα πολύ όμως!!! την ζωγραφική! Από τότε είμαι πλήρης!! Διδάσκω κιόλας ζωγραφική, σε παιδάκια ως επί τω πλείστον, δεν θα γίνω ποτέ πλούσια από αυτή τη δουλειά, είχε δίκιο ο μπαμπάς μου! αλλά είμαι χαρούμενη που τα κουτσοβολεύω και κάνω αυτό που μου αρέσει και το απολαμβάνω!!!


8. Το χρήμα την φέρνει την ευτυχία?: Ευτυχία δεν θα τόλεγα, αλλά όπως είναι η κατάσταση στη πατρίδα μας, χωρίς καμμιά ασφάλεια, σύνταξη που μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς, και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, είναι απαρραίτητο, θεωρώ! Για να μην υπολογίσω και το ακριβό κόστος ζωής γενικά!! ενοίκιο, θέρμανση, φαγητά κ.λ.π.

9. Η κότα γέννησε το αυγό ή το αυγό την κότα?: Σ' αυτό, δεν είμαι σίγουρη, κατά την παλαιά Διαθήκη η κότα γέννησε το αυγό!!!


10. Τι θα ήθελες να αλλάξεις πάνω σου (σώμα-πρόσωπο-μαλλιά)?: Αχ!!! τι ρωτάς τώρα!!! χτυπάς το ευαίσθητο σημείο μου!!! Να διώξω μόνο καμμιά κατοσταριά κιλά!! όλα τ' άλλα δεν μ' ενδιαφέρουν καθόλου!! βολεύονται!!

11. Έχεις κάποια φοβία?(π.χ.κλειστοφοβία): φυσικά !!! τί θα ξέφευγα;; ο ΣΕΙΣΜΟΣ!!! ΕΑRTHQUAKE !!! σε όποια γλώσσα κι αν είναι, είναι φρικτός!!!


και συνεχίζω με τις ερωτήσεις της Μαρίας της αγαπημένης μου, που χτύπησε κι αυτή την πόρτα μου : Tag Tag!!!

..1..Οταν τσατιζεσαι τι ξεφωνιζεις:  Αϊ! στο καλό σου!!!

..2..Σ'αγαπω το λες ευκολα: Μπορώ να το πω  εύκολα, αλλά μόνο όταν το αισθάνομαι, ποτέ ψέμματα!και ούτε για εξαναγκασμό, η για να ασκήσω πίεση σε κάποιον να κάνει αυτό που θέλω...μ'αρέσει να έχω γύρω μου ελεύθερους ανθρώπους!!!

..3..Οταν χτυπα το ξυπνητηρι τι κανεις; : το κλείνω  και   κλέβω  καναδυό λεπτά επιπλέον ύπνο!! αλλά μόνο τόσο!!


..4..Μια σου ατακα που λες συχνα..: Ε!!! όλοι την ξέρετε καλέ,  "φιλάκια!!!"

..5..Γραψε κατι που θες να πεις εδω και καιρο..: Αυτό θέλει σκέψη, γιατί συνήθως εύκολα λέω αυτό που θέλω να πω!! Χαίρομαι πάντως που συζητάμε μεταξύ μας, στην blogογειτονιά μας, και υπάρχει αλληλεγγύη, κάτι σαν ψυχανάλυση!!! Έτσι αποφεύγουμε τους ψυχιάτρους !! (sorry ξαδελφούλα).

..6...ΟΧΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ, ΦΕΥΓΩ, Σ'ΑΓΑΠΩ, ΕΡΧΟΜΑΙ, ΜΕΙΝΕ..ποιο σε εκφραζει..ή ποιο λες....: Ευχαριστώ!!!


..7..Πως λεει το τραγουδι..θελεις να κοψω τις φλεβες μου για σενα,περνω το τρενο και έρχομαι, Γερμανια Ελλαδα σε μια ωρα.. Εσυ τι θα κανες;..: Δεν θα έκοβα τις φλέβες μου για κανέναν!!Αυτό το θέμα το ορίζει 'Αλλος! Εξάλλου ακούγεται σαν εκβιασμός!!!  Δεν νομίζω ότι θα έκανα όμως, ούτε το δεύτερο, δεν θέλω να επιβάλλω την παρουσία μου σε κανέναν με δική μου πρωτοβουλία!! Αν είχαν την ανάγκη μου, και μπορούσα, ίσως!

..8..Γραψε μια λεξη για το ΣΚΟΤΑΔΙ.. και μια για το ΦΩΣ..: Σκοτάδι: φόβος για το άγνωστο!  Φως: Άγγελος!!


..9.. Περιέγραψε μου ενα φαγητο που σ'αρεσει η ενα γλυκο.. όπως στην ελληνικη ταινια.. με το προφιτερόλ.. πάρε μια γεύση.. μου αρέσει να τρωω μελιτζανες τηγανιτες και να μου τρεχει το λαδι στο σαγόνι.. και να μην το σκουπιζω.. εδώ γελάμε..: Παρφέ παγωτό σοκολάτας, με μπόλικα φουντούκια... κεράσια τραγανά...όχι παγωμένο!!! σχεδόν λιωμένο, για να καταλαβαίνεις και να απολαμβάνεις την γεύση του!!! Τι μου κάνεις τώρα βρε Μαράκι μου, που να τρέχω τώρα νυχτιάτικα για παγωτό!!! Δεν μπορώ και να αντισταθώ!!! Αγόρι μου, θα πας να μου φέρεις παγωτό;;;!!   -Στο όνειρό σου το είδες;;!! κοιμάμαι!!!  ...αύριο!!!


Και αφου τελειώσαμε με τις απαντήσεις...ήρθε η ώρα για τις δικές μου 11 ερωτήσεις σε 11 blog, θα προσπαθήσω να βάλω πρωτότυπες ερωτήσεις, λοιπόν ξεκινάω:

1. Που ονειρεύεσαι να  ταξιδέψεις;
2. Ποιες διακοπές σου έμειναν αξέχαστες;
3. Ποιον αγαπάς περισσότερο και γιατί;
4. Ποιο είναι το ανεκπλήρωτο όνειρό σου; "Η απέναντυ όχθη σου";
5. Τι περιοδικό διαβάζεις, ή βιβλία, συνήθως;
6. Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;
7. Πιστεύεις στη δύναμη της προσευχής; ή της θέλησης!
8. Πιστεύεις ότι η φύση μας δίνει ζωή;
9. Σου αρέσει να μαθαίνεις καινούργια πράγματα; αναφέρομαι στα ενδιαφέροντά σου.
10. Τι ενδιαφέροντα έχεις;
11. Ξέρεις κάτι για την 21/12/2012;


Τα blogs που κάνω tag είναι τα εξής: ΟΛΕΣ όσες βλέπετε τα χαμογελαστά, όμορφα, προσωπάκια σας στις παρακάτω φωτογραφίες, και ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ όσοι περάσετε από το σπιτάκι μου, σας προκαλώ να παίξετε μαζί μας,  χτυπώντας  την πόρτα σας, Tag Tag!!! 
ΠΕΡΙΜΕΝΩ...





Αυτά για σήμερα φίλες και φίλοι μου!! Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για το μέγεθος της ανάρτησης μου αλλά δεν μπρορούσα να παραλείψω κάτι από αυτά νομίζω, χιχι!! Φιλάκια σε όλες και όλους!!!

50 σχόλια:

mia είπε...

Φανή πολύ μοναδικά τα δακτυλίδια σου πραγματικά...και ανοιξιάτικα...
Σήμερα σε γνώρισα ακόμα καλύτερα από τις ερωτήσεις!!!!
πάλι ζήλεψα με την συντροφιά σας!!!!
να είσαι καλά ...καλό βράδυ

Vivika είπε...

Αχ είναι φανταστικά! Παρα πολύ όμορφα τα δαχτυλιδάκια! Ανοιξιάτικα, λουλουδάτα κεφάτα!

Φιλία είπε...

Τι όμορφα δαχτυλικάκια, Φανούλα....
Τι χαρούμενα και αισιόδοξα....
Μου είναι αδύνατον να σε σκεφτώ πίσω από ένα γραφείο να ασχολείσαι με οικονομικά!!!!Μόνο ζωγράφο μπορώ να σε φανταστώ!!!!
Φιλάκια πολλά

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΠΑΛΙ; ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ!!!!!!
ΑΝΤΕ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΑΚΑΔΕΣ......ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ.......
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

Rena Christodoulou είπε...

Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΣ!!!!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ!
ΟΧΙ ΠΟΛΥ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Sophie είπε...

Φανή πολύ όμορφα τα δαχτυλιδάκια σου!!Ανοιξιάτικα με ωραία χρώματα!!!Περιμένουμε κι άλλα τέτοια υπέροχα πραγματάκια!!!Φιλάκια!!!

Kiki Aposeki είπε...

Τα δαχτυλιδάκια σου είναι όλα τα λεφτά!!! Χαριτωμένα όλα!!! Κι εγώ Φανούλα μου τον καφέ άρχισα να τον πίνω σκέτο και να σου πω τελικά μου αρέσει περισσότερο, καταλαβαίνεις τη γεύση του καφέ βρε παιδί μου!!!! Καλό βράδυ αγάπη μου γλυκιά!!!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! είπε...

Nice rings !Super collection,the colors are delightful!Congrats!

Νίκη είπε...

Α, κι εγω που ερχομουνα για συνεντευξη! Με πρόλαβαν οι συνάδελφοι!
Με κάθε απάντηση πάντως γνωρίζουμε λίγο καλυτερα έναν ξεχωριστό ανθρωπο!!
ΦΙΛΑΚΙΑ λοιπόν Φανή μου!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Είναι πανέμορφα τα λουλουδάκια σου!! Βέβαια όσο και να προσπαθούμε να φέρουμε την άνοιξη, ο καιρός αντιστέκεται αλλά δε θα του περάσει... Γέλασα πολύ με τις απαντήσεις σου!! Ελπίζω αύριο να δεις και τις δικές μου :)
Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου!!

KaPaworld είπε...

καλά τα δαχτυλίδια σου είναι φανταστικά! Υπέροχα χρώματα...ήσασταν κι εσείς στο Γλέζο λοιπόν...τα είδες τα αγόρια μου; Φανή χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα έστω κι αν δεν μιλήσαμε πολύ...την επόμενη φορά!!

Ioanna K. είπε...

γλυκιά όπως πάντα!!!! τα δαχτυλίδια σου...ΜΟΝΑΔΙΚΑ! εγώ τη φάτσα μου δεν τη βλέπω (ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι στην επόμενη συνάντηση θα έρθω!!!!) αλλά λέω να τις απαντήσω τις ερωτησούλες σου! φιλιά! :*****

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

olga είπε...

Αχ τα δαχτυλίδια είναι μια γλύκα!!! Μ ε ξετρέλαναν! Αχ τι κρίμα που δεν μπόρεσα κ εγώ να παρευρεθώ στην συνάντηση μας! Δούλευα πφφφ... Ελπίζω την επόμενη φορά!

Georgina είπε...

Φανή μου τελικά αυτό το παιχνιδάκι θα το παίξω κι ας το αρνήθηκα αλλού! Ευχαριστώ για την πρόσκληση! Σε μια από τις επόμενες αναρτήσεις σίγουρα! Σε φιλώ και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!

love2love είπε...

καταρχας ενα δαχτυλιδι κοκκινο με ασπρη βαση μ αρεσε μπραβο σ. και δευτερον ειναι θαυμα καταφερες να με βγαλεις μια αξιπρεπεις φωτο μπραβο φωτογραφα μ

Μαρία είπε...

καλημερα Αγαπημενη..δεν υπαρχει ποιο ομορφο πραγμα απο το να δημιουργεις με τοση αγαπη.με τοσο χρωμα..εισαι σαν αυτο το παιδακι..που κανει τις εργασιες του..και τρεχει γρηγορα να τις δειξει..πανεμορφα ολα..αν τα εβαζες ολα σ'ενα καμβα θα καναμε πινακα ζωγραφικης..σε φιλω καρδια μου..καλη συνεχεια..

Faidra είπε...

πραγματικα υπεροχα και μοναδικα δακτυλιδια !!!!!!

Faidra είπε...

πραγματικα υπεροχα και μοναδικα δακτυλιδια !!!!!!

fotolabida maria είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΜΩΒ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!

thomi είπε...

ευχαριστω για την ανταποκριση καλη μου φανη!
πολυ ενδιαφεροντες οι απαντησεις σου!
καλα για τα δαχτυλιδια τι να πω, τοση ομορφια πια!!!!
φιλακια

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Καλημερα Φανη .Μου αρεσε το δαχτυλιδι με την κοκκινη καρδουλα θα το κανω δικο μου.Δεν καταλαβα ομως που θα απαντησω τις ερωτησεις που εθεσες?Εδω για στο δικο μου μπλοκ ..Δεν εχω ξαναπαιξει ...

tzeni xr. είπε...

Φανή μου πολύ όμορφη ανάρτηση με πολύ πολύ κέφι!

διαβασα όλες τις απαντήσεις σου και ενα θα πω εισαι φοβερή!

εκπληκτικά και τα δαχτυλιδάκια σου

Και ελπιζω και εγω να σε γνωρίσω απο κοντα στην επόμενη συναντηση!

Φιλακια φανουλα και ΧΡονια μας πολλα!!!!!

Daphnofila art jewelry είπε...

Πολύχρωμα,ανοιξιάτικα,τρελιάρικα,παιχνιδιάρικα,πανέμορφα,γλυκούτσικα,τσαχπίνικα!!!!Να πω κι άλλα;

Mania είπε...

Φανή μου καλημέρα!! Τα δαχτυλίδια σου είναι τρέλα!! Πολύχρωμα, χαρούμενα, ανοιξιάτικα!! Μου αρέσουν πολύ!! Φιλάκια!!

Faidra είπε...

ευχαριστω και για την προσκληση με ανοιξες την ορεξη με το παγωτο και αφησα το σχολιο στη μεση!!!!φιλακια!!!!

peny είπε...

Kαλησπέρα...Τα δαχτυλίδια είναι κουκλίστικα!Το κόκκινο-γκρι μου καρφωθηκε στο μάτι,τέλειος συνδυασμός..
Μα καλά εγώ πως δεν πήρα χαμπάρι αυτή την τρελή συνάντηση...Μπράβο σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Χορταστική η ανάρτηση αυτή .Από που να ξεκινήσω.Χαιρομαι που περάσατε όλες υπέροχα, ο δε χώρος συνάντησης πανέμορφος. Στις συνεντεύξεις βλέπω τα πας περίφημα. Το καλύτερο όμως για το τέλος. Τι απίθανα δαχτυλίδια είαι αυτά, τι χρώματα, τι λουλουδάτες καταστάσεις!!!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου στον μωβ φιαγωνισμό.Καλή επιτυχία.

Zeta Mp είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΓΛΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ Κ ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ! ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΕΚΕΙ...ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ 500 ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ :-)

Αγγελική είπε...

Ηρθε και σου χτύπησε την πόρτα τακ, τακ η έμπνευση Φανούλα μου!
Τα δαχτυλίδια σου υπέροχα!
Χρόνια πολλά σε σένα και σε όλες τις γυναίκες και πάντα στις επάλξεις για το καλύτερο!

Αναστασία είπε...

Φανούλα πολλά φιλάκια! Το δωράκι σου πέροχο. Το φοράω και μου αρέσει πολύ. Τι όμορφα ανοιξιάτικα δαχτυλιδάκια με πανέμορφα χρώματα έφτιαξες πάλι! Τις ερωτησούλες σου θα τις απαντήσω, μα ίσως αργήσω, γιατί είμαι κρεβατωμένη με πυρετό.

Ανώνυμος είπε...

ανεπανάληπτη!
εγώ χαίρομαι που διάλεξες την τέχνη...μακάρι να το έκανα και εγώ..

Χαριτίνη είπε...

ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!! ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΗ!!!! ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ TAG TAG ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ(ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ...ΤΕΛΕΙΕΣ)!!! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!! ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!!
Υ.Γ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!!!
ΣΕ ΦΙΛΩ!!!!

Magia da Inês είπε...

Maravilhoso é ser mulher!
Com altos e baixos, sorrisos e lágrimas.
Parabéns pelo nosso dia!
Beijinhos.
Brasil
¸.•°`♥✿⊱╮

kallianira είπε...

Τέλεια τα δαχτυλιδάκια!!!Πολύ χαριτωμένα!!!
(Στα φαγητά έχουμε τα ίδια γούστα:)))Τον καφέ μου όμως δεν τον ήπια ποτέ σκέτο...λίγη ζαχαρίτσα χρειάζεται...)
Σε φιλώ

katia είπε...

καλως σε βρηκα φιλη μου εχω μεινει αναυδη με τα δαχτυλιδιακια ειναι υπεροχα μοναδικα ,τα χρωματα τα σχεδια καταπληκτικα!!!χρονια πολλα για τη γιορτη της γυναικας χθες!!!καλη σου μερα

Eva's blog είπε...

Πανεμορφα τα δαχτυλιδια σου Φανη μου σε ευχαριστω πολυ για το tag θα παιξω στην πεομενη αναρτηση μου!!!Φιλακια!!

Ευτυχία είπε...

Για άλλη μια φορά οι δημιουργίες σου είναι τέλειες!!!Όμορφα χρώματα!!!
Ωραίοι συνδυασμοί!!
Σ' ευχαριστώ για την πρόσκλησή σου στο tag tag. Στην επόμενη ανάρτηση μου θα απαντήσω στις ερωτήσεις σου, πόση αλήθεια αντέχεις;;;
Πολλά φιλιά

EVAGELIA VRETTOU είπε...

καλώς σε βρίσκω! Τι όμορφα που είναι όλα τους!!! Ποιο να πρωτοξεχωρίσω!

Μπράβο και για τη συνάντησή σας. Καλή συνέχεια και φιλιά πολλά

Aspa είπε...

ωραίες δημιουργίες,ωραίες ερωτοαπαντήσεις, ωραίες φωτογραφίες από μια φαντάζομαι ωραία συνάντηση...φιλάκια...

maya =^o^= είπε...

εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ οι μεγάλες αναρτήσεις γλυκούλα Φανούλα μου!!!!!!!!!τα δαχτυλιδάκια σου είναι απίθανα!!χαίρομαι που έκανες το επάγγελμα που έκανες απο παιδί,ευτυχισμένος όποιος κάνει αυτό που λέει η καρδιά του κι ας μην έχει πολλά λεφτά η δουλειά του,αρκεί βέβαια να μην ψωμολυσσάει κι όλας...άσε Φανούλα κι εγώ οικονομικά σπούδασα αλλά δεν τα μπορώ...δεν τα πάω βρε παιδάκι μου πως το λένε!!!!πόσο μου αρέσουν και οι φωτογραφίες απο τη συνάντηση σας..προσπαθώ να καταλάβω ποιά κοπέλα είναι απο ποιό blog αλλά δυκσολεύομαι λιγάκι.. :O σου στέλνω πάρα πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mirsini's creations είπε...

Γειά σου Φανή μουυυυ!!!!! Τί όμορφα και παιχνιδιάρικα δαχτυλιδάκια και σκουλαρικάκια!!!! Πολύ ανοιξιάτικα!!!!
Φανή μου, πολύ γλυκές και έξυπνες απαντήσεις και το ίδιο και οι ερωτήσεις σου!!!! Μπράβο σου που επέλεξες να κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς στη ζωή σου!!!! Χαίρομαι πολύ που σε έχω γνωρίσει, και όλες εδώ μέσα.. και εύχομαι κι εγώ μιά μέρα να ζήσουμε μία μπλογκοσυνάντηση τρελή με Θεσσαλονίκη-Αθήνα σε ένα μέρος !!!! Συγγνώμη που δημοσιεύτηκε το σχόλιό μου τόσες φορές στην προηγούμενη ανάρτηση !! Έχω προβλήματα τελευταία με το internet!!
Δέν ξέρω άν φταίει ο blogger :ο0!!!
Πολλά φιλάκιαααα!!!

Evita είπε...

Αχ Φανή μου,δίκιο έχεις, δεν το πρόσεξα το tag κάλεσμα σου.χιλια συγνώμη.Τρέχω να ανανεώσω την ανάρτηση μου και να σε αναφέρω αλλα μην περημένεις άμεσα να απαντήσω στις ερωτήσεις σου....ο χρόνος πολύ περιορισμένος και ξεκίνησα και ένα πλεκτό σκουφάκι και πηρα επιτέλους και εγώ καουτσούκ για δακτυλιδάκια να φτιάξω....πρέπει...τώρα μένει να διανέμω τον χρόνο που θα κλέψω από την μικρή μου πριγκίπισσα. Φιλια πολλά πολλά γλυκιά μου.

Kiki Aposeki είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο Φανούλα μου, φιλιά πολλά!!!

Pepi είπε...

Γλυκειά Φανή, πώς μου ξέφυγε αυτή η όμορφη ανάρτηση ? Τα δαχτυλιδάκια είναι πολύ γουστόζικα! Η συνάντηση πρέπει να ήταν πραγματικά πολύ κεφάτη! Οι δε ερωτήσεις και απάντησεις , απαιχτες!
Να'σαι πάντα καλά!

Litsa είπε...

Ω, τα δαχτυλίδια είναι κουκλίστικα!

ο παρατηρητης είπε...

http://stekiapantouu.blogspot.com/2012/03/blog-post_09.html
βαλε την αναρτηση στο σπιτι σου ειναι εκπτωσεις για υλικα για κοσμηματα και για ετοιμα σχεδια πες το και σε αλλες

Μοντέρνα Σταχτοπούτα είπε...

Τέλεια τα δαχτυλίδια σου!!! Μπράβο!!!

Fanypap είπε...

Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα λόγια σας και τις ευχές σας!!!Χρόνια πολλά σε όλες μας για την γιορτή της γυναίκας!!!Χαίρομαι που συμφωνείτε μαζί μου στις απαντήσεις μου, έτσι για να μη νιώθω τύψεις!!!φιλάκια σε όλους και όλες σας, σας απαντώ ομαδικά, γιατί έλειπα Σ/Κ ως συνήθως και δεν πρόλαβα να σας απαντήσω ατομικά!!Καλή σας εβδομάδα!!!

Fanypap είπε...

Όσες δεν ήρθατε στην συνάντησή μας, χάσατε!!!Την άλλη φορά θα είσαστε αδικαιολόγητες, θα σας περιμένουμε οπωσδήποτε!!!
Αναστασία μου περαστικά γλυκούλα μου!

Μαζί ΚαPa, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου , απίθανα!!!

Ewa Gyongyos Villga, Magia da Ines, my friends, thank you very much! Have a good week! kisses!

Zeta mp, και όλες-οι, οι μακρυνές φίλες και φίλοι , θα χαρώ πάρα πολύ να γνωριστούμε και ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία, ή ίσως να δημιουργήσουμε εμείς την ευκαιρία για μια συνάντηση στο μέσον ίσως της απόστασή μας;;!!!θα δούμε!! φιλάκια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...