Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Η συνάντηση των Θεσσαλονικέων bloggers!!!!



Το art cafe, στο "πρώτο πάτωμα", της Τσιμισκή 97, γέμισε από τις φωνές και τα γέλια των blogers της γειτονιάς μας,  Βορείου Ελλάδος, καμμιά τριανταριά περίπου !!! που περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Η σοκολάτα και τα υπόλοιπα ροφήματα, καταπληκτικά, το ντεκόρ εποχής!!! Με τα φτερά των αγγέλων να μας φιλάνε  ψηλά από τις γωνιές της οροφής!!! Η ατμόσφαιρα ζεστή και φιλόξενη και τα παιδιά της εξυπηρέτησης ευγενικότατα και εξυπηρετικά!!!σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Θα το επαναλάβουμε σίγουρα, άλλωστε το υποσχεθήκαμε μεταξύ μας!!! Εδώ έχω μερικές φωτό για να πάρετε μια ιδέα, δυστυχώς βγήκαν όλες κουνημένες, αλλά δεν πειράζει...δεν θα φαίνονται και οι ρυτίδες μας!!!




Φυσικά είχαμε και ανταλλαγές δώρων μεταξύ μερικών κοριτσιών, που γνωριζόμασταν λίγο καλύτερα από τις καινούργιες, και εδώ σας δείχνω τα δικά μου δωράκια: Από την αγαπημένη μου Μαρία από το scrapmaria.blogspot.com.






Η Μαρία μας, οργανωμένη και προετοιμασμένη για τα πάντα!!!! Καλλιτέχνησε τα ονόματα και τα blogs όλων μας, σε μικρά καρτελάκια συννεφάκια, με παραμάνα από την πίσω πλευρά και φόρεσε η κάθε μια το καρτελάκι της!!! Επίσης καλλιτέχνησε Αγγελούδια, κοπέλες , ΥΠΕΡΟΧΑ!!! και μοίρασε σε όλες μας για ενθύμια της συνάντησής μας!!!Πολύ ωραία ιδέα και μας ξάφνιασε ευχάριστα!!!! Σ'ευχαριστούμε Μαράκι μου γλυκό!!! Ονόματα και blogs δεν θα σας γράψω, γιατί δεν έγραψα όλα τα ονόματα και θα αδικήσω κάποια αν την ξεχάσω!!! κοιτάξτε τις φωτό και θα καταλάβετε!!! ΖΗΛΙΕΣ!!!!! εσείς που δεν ήρθατε!!!! την άλλη φορά μην απουσιάσετε!!!




Ευχαριστούμε την Μαρία από το aMaryllis.. άρωμα Γυναίκας: Συνάντηση.. Meeting.. Rendezvous.. που είχε αυτή την απίθανη ιδέα της συνάντησής μας και τα διοργάνωσε όλα τέλεια!!! και που δυστυχώς δεν μπόρεσε να  παρευρεθεί  στην συνάντησή μας!!! Μαράκι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά και την επόμενη φορά να είσαι μαζί μας!!!


50 σχόλια:

Tante Kiki είπε...

Φανή μου χαίρομαι που τα ξαναείπαμε από κοντά. Περάσαμε υπέροχα κι ελπίσω να τα ξαναπούμε πολύ σύντομα!!! Καλό σου βράδυ!

Georgina είπε...

Πωπω χάλια βγήκα στις φωτό όπως πάντα! Χεχε! Φιλιά πολλά Φανή!

Βίκυ είπε...

Αχ, Φανή, όπως τα λες..ζήλιες για μας τις υπόλοιπες...Μακάρι να ήμουν κοντά σας.Φαίνεται η όμορφη ατμόσφαιρα!

Unknown είπε...

Καλέ, όλες βγήκαμε υπέροχες!!!!!! Να μην αργήσουμε να το ξανακάνουμε!!! Φιλάκια!!!

Maria Villioti είπε...

Κούκλες είστε όλες...άντε μη γκρινιάζετε!!!Φτου σας!Εμείς μόνο να σας καμαρώνουμε και να ζηλεύουμε μπορούμε...Φιλιά Φανούλα μου γλυκιά!

mia είπε...

Φαίνεται απο τα πρόσωπά σας πόσο όμορφα περνάτε...
Φανή άργησα να σε γνωρίσω ...ξανθιά!!!!
πολύ όμορφο μαγαζί!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ!!!!!
ΠΩ ΠΩ!!!!!ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ!!!!!! ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΑΧΤΙΔΑΣ!!!!!! ΚΟΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!!!!!ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ....
ΑΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

maya =^o^= είπε...

γλυκούλα Φανούλα μου ευχαριστούμε πάρα πολύ για το όμορφο ποστ!!υπέροχη παρέα!!!!πάντα τέτοια κορίτσια!!!εγώ δεν μπορούσα να έρθω λίγο μακριά πέφτει η Θεσσαλονίκη απο την Αθήνα μας!!!!!Φανούλα πολλά γατοφιλάκια απο τον Μπέμπη!!!! <3 και απο εμένα χίλια ευχαριστώ που είσαι τόσο καλή και προωθείς τη σελίδα μου στο facebook...τι να πω;;;ότι και να γράψω για σένα λίγο θα είναι...με σκλάβωσες!!!!

Marie είπε...

( Καταρχάς με έχει πνίξει η ζήλια αυτή τη στιγμή....) Τι ωραία τυχερούλες!!!! Πάντα τέτοια!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!

Marie-Anne είπε...

Τι ωραία συνάντηση !!!! Μπράβο κορίτσια που το καταφέρατε και μαζευτήκατε !

Niatta είπε...

Την επόμενη φορά κλωστές και τσιγκελάκια για να σας μάθω κόλπα.

Zeta Mp είπε...

Τι όμορφη συνάντηση!!!! Μακάρι να γινόταν να βρεθούμε και εμείς της Αθήνας με εσάς!!!!!! Είμαι σίγουρη πως περάσατε υπέροχα!! Φιλιά πολλά Φανή μου!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Υπέροχη συνάντηση... να είστε καλά να την επαναλάβετε σύντομα!!!

Chesterbrook Academy Elementary είπε...

It looks like a fun evening with all the wonderful creative people.

Thanks for sharing

Φιλία είπε...

Μπράβο, βρε κορίτσια, το φχαριστηθήκατε βλέπω όλες!!!! Πολύ επιτυχημένη συνάντηση.... νάστε καλά και να το επαναλαμβάνετε όσο πιο συχνά μπορείτε...
Φιλάκια πολλά

Mαρίτα Καράπη είπε...

Πρέπει να περάσατε πολύ ωραία!!!Τι γλυκειές παρουσίες που είστε όλες!!!!Εννοείται ότι ζηλέψαμε!!!Αλλά από χαρά!!!!!!Φιλιά πολλά και πάντα τέτοια!

Unknown είπε...

καλημέρα Φανή μου!!! πάντα τέτοια!!!!
Αν πω ότι δεν ζήλεψα θα πω ψέματα!!!!! να τα ξανακάνετε!!!!!
Σε φιλώ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η χαρά σας μεταδόθηκε σε όλους μας Φανή μου.Έτσι πάντα!

Daphnofila art jewelry είπε...

Καλημέρα.Κορίτσια φαίνεται ότι περάσατε πολύ καλά.Πολύ καλή ιδέα.Η τέχνη ενώνει τους ανθρώπους.Φιλιά.

thomi είπε...

πολύ ωραία φαίνεται οτι περασατε..τυχερούλα!
περασε απο το blog μου σεχω κάνει tag!
φιλια πολλα!

Vivika είπε...

Ζήλια δε θα πεις τίποτα! Λυπάμαι που δεν κατάφερα να έρθω :(
Αλλα χαίρομαι που περάσατε καλά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Ευελπιστώ σε μία καόμα συνάντηση με πιο ησυχία για να μπορούμνε να γνωριστούμε καλύτερα.

Litsa είπε...

Φανή μου τι ωραία που περάσαμε ε; Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και σ'ευχαριστώ παάάάρα πολύ για τα όμορφα λόγια σου,
Ελπίζω βέβαια να τα ξαναπούμε μόλις ανοίξει λίγο και ο καιρός!
Τα φιλιά μου

Faidra είπε...

χαρηκα πολυ που σας γνωρισα περιμενω την επομενη συναντηση !!!καλη σου μερα!!

Eva's blog είπε...

Φανη μου χαρηκα που σε γνωρισα και φυσικα θα το επαναλαβουμε!!!!!

giasmin είπε...

ΜΟΝΟ ΖΗΛΕΨΑ ΕΣΚΑΣΑ ΚΙΟΛΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ.ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΧΩ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ,ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΣΩ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

annettaspace είπε...

Μπράβο σας Φανούλα, να είστε καλά να το επαναλάβετε!!! Από τη μιά σας καμάρωνα και από την άλλη έσαγα από τη ζήλια μου!!!!! Φιλάκια

Kiki Aposeki είπε...

Εγώ θυμάμαι να έχω αφήσει σχόλιο σε αντή την ανάρτηση.... Δεν πειράζει, άλλωστε είπαμε blogger είναι ότι θέλει κάνει!!! Αγαπημένη μου Φανούλα, περάσαμε πολύ όμορφα και το πιο σημαντικό απ΄όλα είναι πως βρεθήκαμε και επιτέλους αποκτήσαμε σάρκα και οστά!!!! Εύχομαι να τα πούμε σύντομα!!!Σε φιλώ γλυκά γλυκά γλυκά!!! Καλό απόγευμα!!!!

Ευτυχία είπε...

Αγαπημένη μου Φανούλα,χάρηκα και εγώ που σε γνώρισα από κοντά,στον επόμενο καφέ θα πούμε περισσότερα, να είμαστε καλά!!!
Πολλά πολλά φιλιά!!!

Δημιουργία είπε...

Να ειστε καλα Φανη, να ξανασυναντηθειτε με το καλο.

Μαρία είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ..να σαι καλα καρδια μου..πρασαμε ομορφα..αντε τωρα και στην επομενη..τελοιες οι φωτο..για περνα απο το λημερι μου..να παιξουμε ενα παιχνιδι..να το διαβασεις καλα τις ερωτησεις..κατω κατω..σε φιλω γλυκα..

Αγγελική είπε...

Μπράβο σας που τα καταφέρατε και βρεθήκατε.Πάντα τέτοια, το διαδίκτυο έχει την δική του δυναμική καθώς κι η/ο κάθε μπλόκερ!
Τα θερμά μου φιλιά σε όλες!
Φανή μου την καλησπέρα μου

KaPaworld είπε...

Φανή μου κι εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα...εκείνη την ώρα ήμουν σαν την τρελή....τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω ποιός είναι ποιός!!! Να είσαι καλά και θα τα ξαναπούμε....

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

ΦΑΝΟΥΛΑ αν είσουνα αυτή την στιγμή μπροστα μου...θα καταλάβαινες την Ζήλεια μου για αυτό που ζήσατε όλες στην πατρίδα...αχ!!! και να είμουνα εκει...ομως και μεσα απο τα μπλοκς σας κορίτσια σας μαθαμε πως περάσατε ωραια....ειναι να μην περάσετε..με όλο αυτό το παρεάκι που εχουμε απο εδώ μεσα...να εισται καλά και να το επαναλάβετε...φιλακια. πολλα σε σένα και στην Σαλονικη...

Fanypap είπε...

Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι, περάσαμε υπέροχα και θα το επαναλάβουμε σίγουρα! Εσείς, οι της υπόλοιπης Ελλάδας μας, να ξέρετε ότι μας λείψατε πολύ!!!Θα περνούσαμε πολύ καλύτερα αν είσασταν κι εσείς μαζί μας!!!Κάποια φορά , ποιός ξέρει, ίσως να μας δοθεί αυτή η όμορφη ευκαιρία!!!Θα χαρώ πολύ!!!
Μου ζητάτε τα ονόματα από τις φωτογραφιζόμενες, μερικές τις γνώρισα τώρα για πρώτη φορά, και ίσως κάνω λάθος!!! θα σας πω αυτές που γνωρίζω σίγουρα!!(από αριστερά προς δεξιά)..
1η φωτό: Ειρήνη χειροποιήματα(το Ειρηνάκι μας),/ Ακτίδα(της ζωής μας!)Έγινα 59...ε!και...,/ φίλη της Ακτίδας (παρακολουθητής μας), θα κάνει μπλοκ σύντομα, / και η αφεντιά μου!!!Δεν με γνώρισες Μία μου, γιατί όσο περισσότερα λευκά αποκτώ, τόσο πιο ξανθιά γίνομαι καλέ...

Fanypap είπε...

Συνέχεια ονομάτων από τις φωτό:

2η φωτό:Θα σας γελάσω...δεν βλέπω και καλά... πάμε στην Πέμπτη.
5η φωτό: πρώτη, δεν είμαι σίγουρη,/ δεύτερη η Ρένα χριστοδούλου,(αγιογραφίες), /Μαρία (scrapmaria), /kiki creativemoments,/ παραδίπλα η Χαριτίνη angelinart.

6η φωτό: Ρένα Χριστοδούλου,/ δεξιά πρώτο πλάνο,Εβίτα ftiaxnokati,/πίσω Ειρήνη, Αχτίδα η γνωστή παρέα και άλλες.

7η φωτό: scrapmaria, Μαράκι/ εγώ στη μέση/ kiki creativemoments.

8η φωτό: Ακτίδα,/ Κική Tandekiki/
Λίλα από τρίκαλα.

Fanypap είπε...

συνέχεια:
Το blog της Λίλας είναι:lila365idees.

9η φωτό:Βαρβάρα,made-by-barbara/ η μαμά της,Δέσποινα Despina's-fashion/
δίπλα τα κορίτσια δεν θυμάμαι...συγνώμη, αν το δείτε κορίτσια γράψτε μου ποιες είστε;

11η φωτό: όρθιες, Ακτίδα, /tandekiki,/ Φανή,/ κάτω από αριστερά, Αναστασία Η χαρά της δημιουργίας/,Εβίτα ftiaxnokati/
kiki creationmoments/ scrapmaria,Μαρία.

Fanypap είπε...

Όσες δεν γνωρίζω, γράψτε μου ποιές είσαστε κορίτσια για να σας μάθουμε!!! φιλάκια σε όλες σας!!!να περνάτε καλά! Μαράκι scrapmaria, και θώμη, ετοιμάζω το παιχνίδι σας!!!ευχαριστώ πολύ!

giasmin είπε...

ΦΑΝΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΚΟΠΟ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

mirsini's creations είπε...

Ααααα....κι εγώ ζηλεύω..θα την πώ την αλήθεια μου....πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί να σου δώσω τα φιλάκια μου και μιά μεγάαααλη αγκαλιά απο κοντά αλλά και σε όοοολες τις αγαπημένες μου!!!! Τί όμορφο μέρος είναι αυτό το καλλιτεχνικό καφενείο!!!! Ότι πρέπει για μιά τέτοια συνάντηση!!! Γέμισε φώς και χαρά εκεί μέσα!! Μπράβο σας !!! Πολύ χαίρομαι για την όμορφη συνάντησή σας!!! Να είσαστε όλες καλά και εύχομαι πολλές ακόμα μαγικές συναντήσεις!!!!
Πολλά πολλά φιλιά αγαπημένη!!! :ο))

mirsini's creations είπε...

Ααααα....κι εγώ ζηλεύω..θα την πώ την αλήθεια μου....πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί να σου δώσω τα φιλάκια μου και μιά μεγάαααλη αγκαλιά απο κοντά αλλά και σε όοοολες τις αγαπημένες μου!!!! Τί όμορφο μέρος είναι αυτό το καλλιτεχνικό καφενείο!!!! Ότι πρέπει για μιά τέτοια συνάντηση!!! Γέμισε φώς και χαρά εκεί μέσα!! Μπράβο σας !!! Πολύ χαίρομαι για την όμορφη συνάντησή σας!!! Να είσαστε όλες καλά και εύχομαι πολλές ακόμα μαγικές συναντήσεις!!!!
Πολλά πολλά φιλιά αγαπημένη!!! :ο))

mirsini's creations είπε...

Ααααα....κι εγώ ζηλεύω..θα την πώ την αλήθεια μου....πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί να σου δώσω τα φιλάκια μου και μιά μεγάαααλη αγκαλιά απο κοντά αλλά και σε όοοολες τις αγαπημένες μου!!!! Τί όμορφο μέρος είναι αυτό το καλλιτεχνικό καφενείο!!!! Ότι πρέπει για μιά τέτοια συνάντηση!!! Γέμισε φώς και χαρά εκεί μέσα!! Μπράβο σας !!! Πολύ χαίρομαι για την όμορφη συνάντησή σας!!! Να είσαστε όλες καλά και εύχομαι πολλές ακόμα μαγικές συναντήσεις!!!!
Πολλά πολλά φιλιά αγαπημένη!!! :ο))

mirsini's creations είπε...

Ααααα....κι εγώ ζηλεύω..θα την πώ την αλήθεια μου....πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί να σου δώσω τα φιλάκια μου και μιά μεγάαααλη αγκαλιά απο κοντά αλλά και σε όοοολες τις αγαπημένες μου!!!! Τί όμορφο μέρος είναι αυτό το καλλιτεχνικό καφενείο!!!! Ότι πρέπει για μιά τέτοια συνάντηση!!! Γέμισε φώς και χαρά εκεί μέσα!! Μπράβο σας !!! Πολύ χαίρομαι για την όμορφη συνάντησή σας!!! Να είσαστε όλες καλά και εύχομαι πολλές ακόμα μαγικές συναντήσεις!!!!
Πολλά πολλά φιλιά αγαπημένη!!! :ο))

mirsini's creations είπε...

Ααααα....κι εγώ ζηλεύω..θα την πώ την αλήθεια μου....πολύ θα ήθελα να ήμουν εκεί να σου δώσω τα φιλάκια μου και μιά μεγάαααλη αγκαλιά απο κοντά αλλά και σε όοοολες τις αγαπημένες μου!!!! Τί όμορφο μέρος είναι αυτό το καλλιτεχνικό καφενείο!!!! Ότι πρέπει για μιά τέτοια συνάντηση!!! Γέμισε φώς και χαρά εκεί μέσα!! Μπράβο σας !!! Πολύ χαίρομαι για την όμορφη συνάντησή σας!!! Να είσαστε όλες καλά και εύχομαι πολλές ακόμα μαγικές συναντήσεις!!!!
Πολλά πολλά φιλιά αγαπημένη!!! :ο))

Evita είπε...

Φανή μου η ανάρτηση σου με γύρισε ευχάριστα λίγες μέρες πίσω....πραγματικά ήταν ένα υπέροχο απόγευμα. Με άλλες μιλήσαμε περισσότερο με άλλες λιγότερο, λίγος τελικά ο χρόνος. Γιαυτό η επόμενη συνάντηση θα πρέπει να γίνει το συντομότερο! Είναι εκπληκτικό το πόσο γνωριζόμασταν κάποιοι άνθρωποι κιας βλεπόμασταν για πρώτη άντε και για δεύτερη φορά! Είναι δυνατόν η μια να ήταν καλύτερη από την άλλη?

Νίκη είπε...

Τι όμορφη παρέα!! Μπραβο σας!!
Όλες θα θέλαμε να είμαστε εκεί!
Εκτός από την παρεα τελειος φαίνεται κι ο χώρος που διαλέξατε για τη συναντηση!
Φιλιά, γρηγορα να ξανανταμώσετε κι ισως κάποτε να ανταμώσουμε κι εμείς!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Όντως ήταν μια πολύ όμορφη συνάντηση... Εγώ θα ευχηθώ να είμαστε καλά, να συναντιόμαστε και να περνάμε ωραία :)

Fanypap είπε...

Giasmin, γειτόνισσα, κανένας κόπος!!! Επιτέλους τα κατάφερα και σου έκανα ποστ το αγγελούδι μου για χρόνια πολλά!!!!φιλάκια.

mirsini's creations, Mυρσινάκι μου γλυκό!!!Μακάρι να ερχόσουνα να σου δώσω κι εγώ μια μεγάλη αγκαλιά!!!!Μας λείψατε όλες σας!!!κάποια φορά ελπίζω να συναντηθούμε όλες και όλοι μαζί!!!Θα είναι υπέροχο!!!Θα τους τρελλάνουμε όλους!!!φιλάκια γλυκούλα μου.

Evita μου γλυκιά, αυτό μου έκανε εντύπωση κι εμένα!!!όλες ήταν καταπληκτικά κορίτσια!!!Εκλεκτές!!! Είμαστε τυχερές!!!Σαν κάποιος να έκανε την επιλογή όλων!!!φιλάκια γλυκιά μου!!!Εις το επανειδείν!!!

Νίκη μου γλυκούλα, αυτό το ελπίζω κι εγώ!!!κάποτε μια μεγάλη συνάντηση για όλους μας!!!Θα τρελαθουμε από την χαρά μας και θα τους τρελάνουμε και όλους εκεί!!φιλάκια.

Fanypap είπε...

Ερήνη Χειροποιήματα, Ειρηνάκι μου γλυκούλι, σίγουρα θα τα ξαναπούμε!!!φιλάκια.

Litsa είπε...

Φανή μου, αν και βλέπω μόνο τα μαλλιά μου (χεχε), ήρθα να παραλάβω σκυτάλη!!
Καλή Κυριακή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...