Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συρτάρι πρόκληση, βραβεία και παιχνίδι!

Το συρτάρι μου....



Φίλες και φίλοι μου, ξέρω ότι ίσως περιμένατε κάτι άλλο!!! κάτι πιο εντυπωσιακό!!! κάτι πιο λαμπερό!!! αλλά αυτό μου βγήκε από την έμπνευση της στιγμής! Απλό, λιτό, ελληνικό καλοκαιρινό τοπίο, με φυτά και καρπούς από την Ελληνική γη μας!!!! Όπως το βλέπεις μέσα από, σχεδόν, κάθε Ελληνικό Παράθυρο, σε παραθαλάσσιο μέρος!! Ένα από τα συνήθη για μας τους Έλληνες, ηλιοβασιλέματα στις θάλασσές μας. (Θα μας το συγχωρήσουν αυτό άραγε οι δυνάστες μας;;).





Το συρτάρι μου, είναι για την συλλογή (για τα παιδιά), που κάνει η φίλη μου Ρένα Χριστοδούλου (diaheiros.blogspot.com) και εύχομαι να φανεί χρήσιμο για κάποια παιδάκια που πραγματικά έχουν ανάγκη από την αρωγή μας!






Για συνέχεια ένα βραβείο παιχνίδι, από το μικρό, γλυκό  αστεράκι, την Δήμητρα (yesiscrazyclass.blogspot.com) , που μου έκανε την τιμή να μου το προσφέρει  και πρέπει συγχρόνως να σας πω και 5 αγαπημένα μου τραγούδια!!! Σ'ευχαριστώ πολύ Δήμητρα, αστεράκι μου!


Με μεγάλη μου χαρά σας τα παρουσιάζω, απολαύστε τα:

1. Ένα τραγούδι της λατρεμένης μου Χάρις Αλεξίου: Το μινοράκι.
Το τραγούδι αυτό το χαρίζω στην αγαπημένη μου Ροδούλα από το:  Η Αννούλα στην Κατασκήνωση, που πρόσφατα πέρασε μια μεγάλη δοκιμασία... και η ψυχή της είναι ραγισμένη! Η συμπαράστασή μας, είναι πολύτιμη σε τέτοιες στιγμές, και ο πόνος μοιράζεται... Έχεις την αγάπη μας γλυκιά μου μούσα της μουσικής, να είσαι καλά!!!


2. Χάρις Αλεξίου: Οι φίλοι μου χαράματα


3. Χάρις Αλεξίου : Το Κύμα


4. Ένα τραγούδι αγαπημένο όλων που ακούστηκε πολύ τελευταία: IMANY - You Will Never Know!!


5. και το τελευταίο τραγούδι, αφιερωμένο στους ερωτευμένους μια που έχουν τη γιορτή τους που πλησιάζει σε λίγες μέρες, ένα κλασικό πλέον τραγούδι ύμνος στην αγάπη στη μνήμη της πολυαγαπημένης Whitney Houston που έφυγε τόσο νωρίς! Η είδηση του θανάτου της, σε ηλικία μόλις 48 ετών, έπεσε σαν βόμβα στο διεθνές μουσικό στερέωμα... Ένα τρομερό ταλέντο, μια ασύγκριτη φωνή... Whitney Houston - I Will Always Love You


Και τώρα πρέπει να διαλέξω 10  φίλους-ες για να παραλάβουν το βραβείο και να μας πουν τα 5 δικά τους αγαπημένα τραγούδια. Και φυσικά να μοιράσουν το βραβείο σε άλλους 10 φίλους τους. Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω μόνο 10, αλλά ξέρω ότι στο τέλος θα έχετε παίξει όλοι, γιαυτό δίνω σαν αρχή την σκυτάλη στους:

2. metris Χάρης
3. scrapmaria.blogspot.com Μαρία
4. Πνοές τέχνης Μαρία
6. mirsini's creations Μυρσίνη
7. joanna's handmade dream...! Ιωάννα
8. creative moments Κική
10. mayasfairytale.blogspot.com Μάγια

Περιμένω φίλες και φίλοι μου να  δω ποια τραγούδια αγαπάτε κι εσείς!!!  


Θέλω επίσης να θυμίσω  σε όσους ενδιαφέρονται, πως η έκθεση της ''Πίστης'' με ζωγραφιές των νοσηλευομένων παιδιών και πάνω από 60 έργα που προσέφεραν ζωγράφοι της ομάδας ''ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά'', ανοίγει στις 15 Φεβρουαρίου. Θα διαρκέσει έως και τις 24/2. Τα έργα θα είναι προς πώληση σε συμβολικές τιμές ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την αγορά υλικών ζωγραφικής και χειροτεχνίας των παιδιών που νοσηλεύονται. Η έκθεση φιλοξενείται και πάλι στον ''Φλοίσβο'' και την Τετάρτη 15/2, και ώρα 18:00 μ.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!!! Φυσικά μπορείτε να επισκεφθείτε και οποιαδήποτε άλλη μέρα την έκθεση στις ώρες: 9πμ-1μμ και 5μμ-9μμ.


Τέλος μη ξεχάσω και το βραβείο από την αγαπημένη μου Βίκυ, την Ποδηλάτισσα (podilatisa.blogspot.com), βραβείο αγάπης!!! Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! :)

Αυτά για σήμερα φίλοι μου!!! Σας καληνυχτίζω και εύχομαι σε όλους καλή εβδομάδα!!! :)

45 σχόλια:

Leviathan είπε...

Υπέροχο το συρτάρι!!! Μπραβο για το βραβείο και ένα κι ένα τα τραγούδια που αγαπάς!!! Καλη εβδομάδα ευχομαι...

Maria Villioti είπε...

Φανούλα είναι πολύ όμορφο το συρτάρι γιατί το λες απλό...Μας αρέσει πολύ.Τα τραγούδια ένα κι ένα.Πάλι με βάζετε να πω τραγούδια...τι να κάνω θα το κάνω κι αυτό κάποια στιγμή.Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση της έκθεσης.Τον πίνακά σου τον στόλισα και είναι πανέμορφος.Και το θέμα και τα χρώματα κι όλα τέλεια.Τον αγάπησα.Θα βάλω και φωτό μετά τα εγκαίνια.Εδώ γίνεται χαμός απόψε Φανούλα...πάει η Αθήνα την διαλύουν τα καθάρματα...μαζί με την Ελλάδα όλη.

Kiki Aposeki είπε...

Φανούλα μου το συρτάρι εμένα μου αρέσει πααααααάρα πολύ!!!Τα τραγούδια φοβερές επιλογές!!!! Και το βραβείο το πήρα κι έφυγα!!!! Ευχαριστώωωωωω!!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ!!!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ!
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ!!!!!!!!!!
ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΧΑΡΟΥΛΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ IMANY ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Whitney Houston, ΚΡΙΜΑ.
ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ, ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ;
ΠΑΝΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

Fanypap είπε...

Leviathan, σ'ευχαριστώ πολύ!!καλή σου εβδομάδα, καλές δημιουργίες!!!

ΜARIA VILLIOTI,σ'ευχαριστώ Μαράκι μου, καλά έκανες και πήγες, εγώ είμαι μακρυά, αλλιώς θα ερχόμουν και στις εκδηλώσεις, όπως να ζωγράφιζα με τα παιδιά... Άσε μάλλον απόψε θα ξεπουλήσουν την Ελλάδα μας!!! μαύρη νύχτα!!! φιλάκια Μαράκι μου, άντε να πουληθούν όλα!!!

Fanypap είπε...

Kiki μου γλυκούλα μου, σ'ευχαριστώ!!! φιλάκια και καλό χιονοπόλεμο!!!

Rena Christodoulou, Ρένα μου , σ'ευχαριστούμε για τις απίθανες ιδέες σου!! φιλάκια και καλή εβδομάδα!

fotolabida maria είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ !!!ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ!!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

...irida... είπε...

καλοριζικααα!!!
το συρταρι......ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ!!!!μπραβο!!!εργο τεχνης!!!
καλημεραααααα!

spoon_n_love είπε...

Πολύ όμορφο το συρτάρι και πολύ γλυκειά η κίνηση για τα παιδάκια.Συγχαρητήρια για το βραβείο,καλή επιτυχία στην έκθεση (τα τραγούδια όλα υπέροχα ειδικά και αυτό της Whitney).Kαλή σου εβδομάδα

ArtAtHome είπε...

πολυ ομορφο το συρταρι εχουμε το ιδιο γουστο στα μουσικα ακουσματα μπραβο και για τα βραβεια φιλακιαααα

Φιλία είπε...

Όχι, από έναν άνθρωπο με τις δικές σου ευαισθησίες και το δικό σου σκεφτικό, ένα τέτοιο συρτάρι περίμενα!!!!! Τέλειο!!!!
Με γεια το βραβείο....
Φιλάκια και καλή εβδομάδα

Unknown είπε...

Φανή μου καλημέρα!! με το συρτάρι σου πιστεύω ότι ξεπέρασες τον εαυτό σου, έβαλες πραγματικά πολλά αποθέματα ψυχής και καρδιάς!!!! συγχαρητήρια για το βραβείο σου, σου αξίζει.
Διαχρονική Χαρούλα Αλεξίου και δυστηχώς για τη Whitney το αηδόνι σώπασε. Δεν μπορώ να καταλάβω έχουν τα πάντα τι ψάχνουν να βρουν στα ναρκωτικά και στο ποτό;;;; όλοι ξέρουμε ότι είναι δρόμοι χωρίς γυρισμό!!!
Σε φιλώ γλυκιά μου Φανή!!!!!

tzeni xr. είπε...

φανή μου Καλημέρα και καλη βδομάδα!!!!!!

Το συρταρί σου για μένα δηλώνει την ελπιδα για μια καλύτερη ζωή!!

Οσο για την Χαρούλα αγαπημενη!!!

Φιλάκια πολλά!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ,
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΙΤΝΕΥ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΚΡΙΜΑ....ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΒΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ...
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Ποδηλάτισσα είπε...

Ένα υπέροχο συρτάρι γεμάτο "Ελλάδα"!!! Είναι Θαύμα... και όσο το κοιτώ ακούγοντας και την λατρεμένη Χαρούλα... ακόμη καλύτερο!!!!!!!!Φιλιά πολλά Φανή μου!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τι υπέροχο συρτάρι φιληνάδα μου...πως να συναγωνιστώ εγώ με τόσες εμπνευσεις..θα το βάλω γλυκιά μου στο μπλοκ αυτό για τη Πίστη..

Pepi είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν και άτομα σαν κι εσένα που μάς κάνουν,ακόμη, να χαμογελάμε! Να'σαι πάντα καλά ! Από την λαβωμένη Αθήνα, πολλά φιλάκια!

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! είπε...

Τέλειο το συρτάρι και συγχαρητήρια για το βραβείο!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Καλορίζικο το βραβειάκι . Η αλήθεια είναι ότι περίμενα το δικό σου συρτάρι σου. Και με αποζημείωσε η αναμονή. Όλη η Ελλάδα μας μέσα σ'αυτό. Μπράβο.

Rena είπε...

Πολύ όμορφο το συρτάρι σου,απλό και Ελληνικότατο όπως λες κι εσύ!!!

mirsini's creations είπε...

Φανή μου...πραγματικά με συγκινείς!!!! Κι εγώ σε αγαπώ πολύ!!!! Πολύ όμορφο το μουσικό βραβειάκι!!! Δέν σου υπόσχομαι πώς θα το παίξω κι αυτό το παιχνιδάκι γιατί έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου για το blog! Μακάρι να τα πήγαινα καλύτερα με το χρόνο και να τα προλάβαινα όλα αλλά δέν τα καταφέρνω! Κοίτα, θα προσπαθήσω να το κάνω γιατί μου αρέσει πολύ η μουσική αλλά δέν σου λέω σίγουρα! Δέν ξέρω, έχω χάσει και κάπως την δημιουργικότητά μου τελευταία! Μου έχει φύγει η διάθεση τελείως! Πάντως με κάνεις και χαίρομαι πολύ που με σκέφτεσαι και με αγαπάς τόσο!!! Είσαι μιά γλύκα!!
Η προηγούμενη ανάρτηση τέλεια!! Οι καρδούλες , το χιονισμένο υπέροχο τοπίο αλλά το καλύτερο!!! οι πανέμορφοι σκύλοι σου!!!! Αχ! Τί γλύκα που είναι η Λάρα!!!Φιλάκι στην όμορφη μουσουδίτσα της!!! Την είδα και όταν ήτανε μικρούλα!!! Πανίγλυκο πλασματάκι!!!!
Αγκαλίτσες και φιλάκια Φανή μου!!!! :ο)))

mirsini's creations είπε...

Άχ! ξέχασα να σου πώ ότι το συρτάρι σου είναι υπέροχο!!! Πραγματικάαα...είναι ονειρικό!!!
Το έχω αρχίσει κι εγώ και έχω βρεί το θέμα αλλά έχω κολλήσει λόγω του ότι χρειάζομαι κάποια υλικά!! Πρέπει να πάω να τα πάρω επιτέλους!! Εύχομαι να επανέλθω σύντομα!! Προσπαθώ να ζωγραφίσω και το πρόσωπο ανφάς για το μάθημα ζωγραφικής!! 'Ασε Φανήηηη....όλα μαζί προσπαθώ να τα κάνω και δέν μου βγαίνει!! Σε ζάλισα !! Καληνύχτα!! :ο))

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

ΦΑΝΟΥΛΑ μου καλητερο θέμα δεν θα έβρισκες..απο το να βλέπουμε απο το παράθυρο και να μυρίζουμε Ελλαδα...μπράβο πανεμορφο οπως πανεμορφη ειναι και Ελλαδα μας ότι και να κάνουνε Φανούλα μου αυτά δεν μπρόκειτε να μας τα πάρουν με γειά και τα βραβειακια σου και άλλα πολλα με το καλό!!!! φιλακια πολλα..

peny είπε...

Το συρτάρι σου είναι ονειρεμένο... Μπράβο!

Μαρία είπε...

αγαπημενη..νασαι καλα..το συρταρι ομορφο..ωραια στοιχεια..αλλα θα μπορουσες να κανεις ποιο πολλα..δεν κανεις ακομα ενα..το βραβειο υπεροχο..να το χαρεις κι εσυ..πολυ ομορφα και τα τραγουδια..καλο σου βραδυ..σε φιλω γλυκα..

Mαρίτα Καράπη είπε...

Φανή μου μου αρέσει το συρτάρι σου!!!Είναι απλό αλλά και ονειρεμένο!!!Η ζωγραφική σου στο φόντο υπέροχη!!!

metris είπε...

Πολύ όμορφο το συρτάρι!Μου θυμίζει κάτι από Χαλκιδική με τα πεύκα που φτάνουν στην θάλασσα.Σε ευχαριστώ πολύ να και για το βραβείο!καλή και δημιουργική εβδομάδα σου εύχομαι!

Ανώνυμος είπε...

η ζωγραφιά μέσα του...με κέρδισε...

καλό βράδυ Φανή μου..

Sophie είπε...

Υπέροχο έγινε το συρτάρι σου Φανή μου καλοδουλεμένο με όμορφες λεπτομέρειες!!Μπράβο!!!Φιλάκια!!Να χαίρεσαι και τα βραβεία σου και πάντα τέτοια!!!

annettaspace είπε...

Πολύ όμορφο το συρτάρι σου Φανούλα!!! Τι άλλο δηλαδή να περιμέναμε από 'σένα, εκτός από τα υπέροχα χρώματα και το ωραίο "βάθος" που του έδωσες??? Τα τραγούδια... λατρεμένα!!! Φιλιά

chezSofiWorld είπε...

Πολύ όμορφο το συρτάρι σου, Φανούλα!Μπράβο!!!!!Φιλιά!!

Δέσποινα είπε...

Love does not care to define and is never in a hurry to do so. ~Charles du Bos

Happy Valentine's day,Fani!

Fanypap είπε...

Fotolabida1,Irida, Nadia,ArtAtHome,Φιλία, Βαλάντη Λακούση,Tzeni xr., Effie's Sweet Home Designs,Ποδηλάτισσα, χαίρομαι που σας άρεσαν το συρτάρι μου και τα τραγούδια μου, καλές μου!!Έχουμε τα ίδια γούστα τελικά! φιλάκια πολλά!

Αχτίδα μου γλυκιά , εσύ να συναγωνιστείς;;!! Είσαι ασυναγώνιστη έτσι κι αλλιώς !!φιλάκια πολλά!!

Pepi μου , είναι λαβωμένη η Αθήνα μας δυστυχώς και όλη η Ελλάδα μας!!!φιλάκια.

Βάσω-οι ιστορίες της μαμάς μου, ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, rena, έχουμε τα ίδια γούστα κορίτσια!!φιλάκια πολλά!

Mirsinis Creations, Μυρσινάκι μου γλυκό, μην αγχώνεσαι καλή μου, σιγά σιγά όλα θα τα προλάβεις!!!Έ! ας ξεφύγουν και μερικά για αργότερα... δεν πειράζει...φιλάκια πολλά.

Ρούλα μου, Σμαραγδένια, δεν θα τους αφήσουμε πιστεύω να μας τα πάρουν κι αυτά...γιατί όλα τ'άλλα τους τα χάρισαν οι αρχηγοί μας!!φιλάκια πολλά!

Fanypap είπε...

Peny, Μαρία μου (scrapmaria), Mαρίτα Καράπη, Σας ευχαριστώ κορίτσια!!! θα λάβω υπ' οψιν μου όλα όσα μου λέτε και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ γλυκές μου!! φιλάκια πολλά.

Metris, αστέρι, Dark 13 Sun, ποιητά, σας ευχαριστώ!!Η χαλκιδική μας , από τις ομορφότερες περιοχές του κόσμου όλου!!!Ναι μοιάζει πολύ!!! καλή σας εβδομάδα.

Shophie, anettaspace,chezsophiworld,σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου γλυκά! καλή σας εβδομάδα!! φιλάκια.

Fanypap είπε...

Δέσποινα my sweet, Happy Valentine's day!!With your boy!!!Kisses!

maya =^o^= είπε...

φανούλα γλυκιά μου φανούλα είσαι μια γλύκα!!χιχιιχ!!σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο παίχνίδι!!μόλις κάνω την σχετική ανάρτηση θα σε ενημερώσω καλή μου!!!!!!!!!!!!πολλά πολλά πάρα πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3

Faidra είπε...

Καλησπερα καλως σε βρηκα το συρταρι ειναι Ελλαδα ειναι αυτο που ζηλευουν οι καλοι μας φιλοι μονο που αυτοι θελουν και τα κλειδια της πορτας....
Να εισαι καλα να χαιρεσε τα βραβεια σου!!Καλο βραδυ

Faidra είπε...

Καλησπερα καλως σε βρηκα το συρταρι ειναι Ελλαδα ειναι αυτο που ζηλευουν οι καλοι μας φιλοι μονο που αυτοι θελουν και τα κλειδια της πορτας....
Να εισαι καλα να χαιρεσε τα βραβεια σου!!Καλο βραδυ

Aspa είπε...

το συρτάρι σου μυρίζει Ελλάδα...τόση ομορφιά...τόσο χρώμα...τόση απλότητα...σε ένα μικρό χώρο...Να είσαι καλά, γλυκειά μου...

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Απλό το συρτάρι σου Φανή μου, που μοσχοβαλά ΕΛΛΑΔΑ; ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο Φανούλα μου, γενικά σε ευχαριστώ για ΟΛΑ. Θα το ξαναπαίξω ευχαρίστως.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις.
Πολλά φιλάκια

Fanypap είπε...

Μaya μου, θα περιμένω γλυκούλα μου!!φιλάκια.

Faidra μου , έχεις δίκιο!!!φιλάκια και καλή εβδομάδα!

aspa,σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! φιλάκια και καλή εβδομάδα!

Ροδούλα μου, γλυκιά μούσα, εγώ σ'ευχαριστώ!!!φιλάκια και καλή σου εβδομάδα.

maya =^o^= είπε...

γλυκούλα Φανούλα έκανα ανάρτηση και έπαιξα και το μουσικό παιχνίδι ,έγραψα και για το βραβείο που μου έδωσες!!πάρα πολλά φιλάκια!!!

Fanypap είπε...

Σ'ευχαριστώ γλυκούλα μου, πέρασα και τα είδα!όλα υπέροχα!!φιλάκια.

Elena El Papadopoulou είπε...

Υπέροχο συρτάρι Φανή!!! Δεν έχω λόγια, να είσαι πάντα γερή και δημιουργική!!! Φιλιά πολλά πασχαλινά και καλή Ανάσταση!!!

Φανή είπε...

Ήρθα κι εγώ να δω το συρτάρι σου από κοντά! Καλή επιτυχία συνονόματη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...