Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Top Ten και βραβείο ποδαρικού!

Τι κάνετε φίλες και φίλοι μου;; Καταρχήν να πω καλή χρονιά σε όλους όσους δεν προλάβαμε να τα πούμε ιδιαιτέρως!!! Εύχομαι σε όλους σας το 2012 να έχετε κάθε ευτυχία, υγεία και φυσικά έμπνευση και δημιουργικότητα!! :)

Η αγαπημένη μου φίλη Μαίρη από το Mary's crafts (craftsm.blogspot.com) και η αγαπημένη μου φίλη Μαρία από το Πνοές Τέχνης (pnoestexnis.blogspot.com) με προσκάλεσαν στο παιχνίδι των 10 ερωτήσεων που όπως όλοι γνωρίζετε, παίζεται στην γειτονιά μας!!!

Σ' ευχαριστώ Μαίρη μου και Μαρία μου για την τιμή που μου έκανες επιλέγοντάς με, παίζω με μεγάλη μου χαρά!!!

΄
Έχουμε και λέμε λοιπόν...

1) Αγαπημένο μου βιβλίο:  ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

2) Αγαπημένη μου Πόλη:  Το Παρίσι!!!!!


3) Αγαπημένο μου γλυκό: το Προφιτερόλ!!!


4) Αγαπημένο μου άρωμα:  το Beautiful !!!

5) Αγαπημένο μου blog:  ΟΛΑ φυσικά, είναι τόσο όμορφη η γειτονιά μας!!!

6) Αγαπημένες μου Μπότες:  καμμία, δεν τις αγαπώ καθόλου, γιαυτό και δεν φοράω ποτέ!!!!

7) Αγαπημένος μου Προορισμός:  Θέλει και ΄ρώτημα;; το Παρίσι φυσικά!!!


8) Αγαπημένο μου μέρος για καφέ: το μπαλκόνι της φίλης μου της Σούλας με την υπέροχη θέα!!!! το μπαλκόνι της κορούλας μου με το υπέροχο ηλοιβασίλεμα!!! το δικό μου μπαλκόνι με τα λουλούδια μου!!!   και φυσικά, η αγαπημένη μου παραλία της Θεσσαλονίκης μας!!

9) Αγαπημένο μου Φαγητό:  Πατάτες τηγανιτές με μάτια αυγά,  και πατάτες σε όλες τις μορφές της!!!


10) Αγαπημένη μου ανάρτηση: Οι Νεράϊδες μου, που τις χάρισα σε όλη την γειτονιά μας!!!


Και τώρα, επειδή σας αγαπώ όλες και όλους και δεν θέλω να μπω στο δίλημμα να επιλέξω μόνο 8 από σας αγαπημένοι μου, όποιος περάσει από το "σπιτάκι" μου , και αν θέλει , ας πάρει το βραβείο του  top10,  και ας παίξει το παιχνίδι εκ μέρους μου!!!Θα χαρώ πολύ να μάθω περισσότερα για σας!!!

Θέλω επίσης να σας δείξω έναν πανέμορφο κύκνο που μας χάρισε η αγαπημένη μας Λούρδη-πολυτεχνίτισσα (lourdi-wwwpolutexnitissa.blogspot.com) σαν βραβείο ποδαρικού!!
Σ΄'ευχαριστώ αγαπημένη μου Λούρδη-πολυτεχνίτισσα, για το πανέμορφο βραβείο ποδαρικού στο "σπιτάκι" μου!
Καλή χρονιά!!!


Επίσης με την ευκαιρία μιας που ανέφερα το Παρίσι παραπάνω, και σαν περήφανη Μακεδόνισσα, ήθελα να δείξω εδώ ένα πολύ όμορφο βίντεο από την περίφημη έκθεση για την Αρχαία Μακεδονία που μετά από προετοιμασία επτά ετών έγινε πραγματικότητα στο ομορφότερο μουσείο του κόσμου, το Λούβρο!!

Για όσους δεν θα έχουμε την ευκαιρία -δυστυχώς!- να επισκεφτούμε το Λούβρο από κοντά μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το παρακάτω βίντεο!!


Τέλος πριν κλείσω να μην ξεχάσω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και την υποστήριξη σας στο διαγωνισμό του Top Blogs (www.nerokota.com) για τα καλύτερα blog όπου με τους ψήφους σας αναδείξατε το blog μου ανάμεσα στα καλύτερα, στην 19η θέση παρακαλώ!!!  Ανάμεσα σε παραπάνω από 700 blogs!!! Σας ευχαριστώ πολύ που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με την αγάπη σας και με ανεβάσατε στην 19η Θέση των κορυφαίων blogs!!! Μου δώσατε μεγάλη χαρά με την υποστήριξη σας και την αγάπη σας φίλοι μου!!! :)


 Σας φιλώ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους!!!

32 σχόλια:

Rena είπε...

Τώρα έπαιξα κι εγώ το τοπ τεν,πλάκα έχει!!!
Ωραία τα βραβεία σου,συγχαρητήρια!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΒΛΕΠΩ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΓ. ΠΑΤΑΤΕΣ , ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ!!!!!!!!ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ!!!!!!! ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φανή μου...

καλη χρονια με υγεια και δυναμη.. πολλη αγαπη και χαρααααααα..
συγχαρητηρια για ΤΑ βραβεία σου..

εγω σαν γνωστή παιχνιδιάρα με μεγάλη χαρά τσεπώνω..χαχαχαχαχα βραβείο και παιχνίδι..

συντομα ον αιρ..

σε ευχαριστώ..

καλο βραδυ με πολλα φιλιαααααααααα.

Mania είπε...

Ωχ το προφιτερόλ, μεγάλη αμαρτία και για μένα!! Οσο για το Παρίσι δεν μου κάθεται. Κάθε φορά που πηγαίνουμε κάτι μας τυχαίνει. Καλό βράδυ και φιλάκια!!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

Φανούλα μου καλή χρονιά καλέ τι ωραίο παιχνίδι θα το αρπάξω και θα τρέξω , καλορίζικα τα βραβεία και κααλή σου χρονιά ψυχή μου

lourdi lourdaki είπε...

ΦΑΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!
ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΚΟΛΑΣΗ...
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΟ!
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ!!
ΣΕ ΦΙΛΩ!!

Maria Villioti είπε...

Φανούλα ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Χαίρομαι που προβάλεις την Ελλάδα μας και συγκεκριμένα την Μακεδονία μας κάθε φορά που σου δίνεται η ευκαιρία. Εσείς οι Β. Βορειοελλαδίτες είστε πιο ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα από εμάς τους νότιους. Ίσως γιατί εσάς παίζεται το κεφάλι σας κάθε φορά που μας ενοχλούν οι διάφοροι γείτονες. Όσο για το παιχνιδάκι που παίξαμε ένα έχω να σας πω, θα σας κάνω επίσημο τραπέζι όλους με πατάτες κι αυγά!!!Μα δεν έχω δει και τίποτε άλλο για αγαπημένο φαγητό!Τα φιλιά μου και την καληνύχτα μου!

χρυσάνθη είπε...

ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΔΑ ,ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤ3 , ΟΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ!!!ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! είπε...

Surprice is witing for you in my blog!

Zeta Mp είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ Κ ΕΣΥ Κ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Νίκη είπε...

Αχ αυτό το Παρίσι!! Ποιά δε θα'θελε να γίνει ένα μαγικό και να βρεθεί εκει έστω για λίγο;
Φιλιά πολά Φανή μου, συνέχισε να είσαι περηφανη για την καταγωγή σου!
Αλήθεια γιορτάζεις αυριο μαζί με τη Θεοφανούλα μου;

Mani di fata είπε...

Να ζησεις Φανη μου,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,μεγαλη να γινεις με ωραια μαλλια!Ηθελα πρωτη να σου ευχηθω να εισαι γερη,και ειπαμε φετος δεν χαλαμε χατηρι στο μικρο κοριτσακι που κρυβουμε μεσα μας βαθεια.Αρκετα του χαλασαμε τοσα χρονια!ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

Φιλία είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το βίντεο, μπράβο σου που το "ανέβασες".
Πατάτες τηγανιτές.... τέλειες και τη θέση στην ψηφοφορία την άξιζες και με το παραπάνω!!!!
Φιλιά πολλά

Rena Christodoulou είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ!!!!!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!!!!!!!!
ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ;
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

raydenzel1 είπε...

Happy New Year from Florida!
Your blog is always number 1!
ray

mary's crafts είπε...

Φανη μου πολυ χαιρομαι που επαιξες το παιχνιδι!!!
Κοιτα συμπτωση!! Μολις ξεκινησα να διαβαζω την Ουρανια Προφητεια μετα απο υποδειξεις του γιου μου!!!!
Ταιριαζουμε σε ολα σχεδον!!!!
Αυτο θα πει χημεια!!!! Χαρηκα που σε γνωρισα καλυτερα μεσα απο το παιχνιδι!!!!! Φιλακια πολλα!!!!

Fanypap είπε...

rena, Καλή χρονιά Ρένα μου!!!καλές δημιουργίες!!!Το είδα το παιχνίδι σου, και τις προτιμήσεις σου!!!φιλάκια πολλά.

Effie's Sweet Home Designs, Έφη μου την πατάτα τη λατρεύω όπως κι αν μαγειρευτεί!!Στη δε σοκολάτα , δεν μπορώ να αντισταθώ, και μάλλον και δεν θέλω!!!φιλάκια και καλή χρονιά.

evi-athanasiou, Εύη μου, Καλή χρονιά με πολύ πάθος για ότι φτιάχνουμε!!!Υγεία!!φιλάκια και σε παρακολουθώ...

Μania μου, γιατί το παθαίνεις αυτό με το Παρίσι;; μήπως πας χειμώνα και έχει κρύο;;Καλοκαίρι είναι θαυμάσια!!!φιλάκια και καλή χρονιά!!!

Marilise μου, γλυκούλα μου, περιμένω να σε δω να το παίζεις!!!Καλή χρονιά με τις νεράϊδες σου, υγεία και χαρά!!!φιλάκια.

Lourdi Lourdaki, Λούρδη μου, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!Καλή χρονιά και σε σένα γλυκιά μου, με πολλή Υγεία και χαρά!!!φιλάκια πολλά!!

Fanypap είπε...

MARIA VILLIOTI, Μαράκι μου, άς είναι και σκέτες πατάτες!! τηγανητές, πατατοσαλάτα, πατάτες με τυριά στο φούρνο ωγκρατέν, πατάτες ψητές ολόκληρες με λυωμένο βούτυρο επάνω, πατάτες γιαχνί, πατάτες γεμιστές με τυριά, ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ λατρευτοί, Πατατάκια τσιπς...κ.λ.π. μου άνοιξε η όρεξη!!!
Όσο για την Μακεδονία μας, μας καταλαβαίνεις απόλυτα!!!Σ'ευχαριστώ!!!Είμαι περίφανη που είμαι Ελληνίδα!!!Το λάθος μας ήταν ότι εμπιστευτήκαμε ανίκανους αρχηγούς!!
φιλάκια γλυκιά μου, καλή χρονιά και ευτυχισμένη!!

Fanypap είπε...

Χρυσάνθη μου, είναι συγκινητικό, τώρα που μας χτυπούν από όλες τις πλευρές, εμείς τους απαντούμε με τρανταχτές αποδείξεις για το ποιοί είμαστε!!!Περίφανη Ελληνίδα μου, σαν κι εμένα, δεν ντρέπομαι να το λέω, κι ας κινδυνεύουμε να μας χαρακτηρίσουν εθνικίστριες!!έτσι ίσως σώσουμε κάτι! φιλάκια γλυκιά μου!!

Fanypap είπε...

EWA gyongyos Vilaga, Ewa my friend, thank you for the award!!!I'll take it, with pleasure!!!I am preparing it for these days. Watch me please!Happy new year to you, many kisses.

mia είπε...

Tα βραβεία τα αξίζεις Φανή...
όσο για τις πατατούλες μαζί σου ....κόλαση και παράδεισος μαζί οι άτιμες.... την πάσα για τα ΤΟΠ την πήρα άλλα δεν έχω ακόμη προλάβει να κάνω ανάρτηση...φιλάκια..

Fanypap είπε...

Zeta Mp, Ζετάκι μου, είδα να το παίζεις κι εσύ πολύ ωραία!!!Ένα ευχάριστο διάλειμμα , στα δυσάρεστα που ακούμε!!!Καλή χρονιά γλυκούλα μου, και τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν φέτος!!!φιλάκια.

Νίκη μου, τί έχω πάθει και δεν μπορώ να μπω το blog σου!!! Ναι καλέ, γιορτάζω μαζί με την θεοφανούλα σου!!!ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΆ!!!!Να την χαίρεσαι την γλυκούλα μας!!!φιλάκια πολλά από μένα και να εκπληρωθούν όλα της τα όνειρα!!πάντα τυχερό το μωρό μας!! Καλή χρονιά και στους υπολοιπους της οικογένειας!!φιλάκια.

Fanypap είπε...

Mani di fata, Ιωάννα μου, Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!!!Τώρα που καταλάβαμε ότι πρέπει κάποτε να κάνουμε και τα χατήρια αυτού του μικρού κοριτσιού μέσα μας, τι κρίμα να μην έχουμε την οικονομική δυνατότητα να το κάνουμε!!!καμμιά εκδρομούλα;;; τί; ζητάμε πολλά;;!! φιλάκια γλυκιά μου, και το δικό σου δώρο ήταν τέλειο!! με το τραγουδάκι και το ταξίδι στο Περού, που μάλλον δε το βλέπω στο εγγύς μέλλον!!!φιλάκια , καλή σου χρονιά με υγεία και ευτυχία!!α! πήγα και στην Ονειρούπολη , θα σου το δείξω...

Eυθυμία Κάρμη είπε...

Φανή μου!!!!!Συγχαρητήρια για τα βραβειάκια σου!!!!!!!!
..........και εγώ θα πάρω μέρος στο παιχνιδάκι !!!!!
Ευχαριστώ πολύ για το πολύ όμορφο βιντεάκι που πήρα στο μαιλ μου!!!! Να είσαι καλά και πάντα χαρούμενη!!!

NANTIA είπε...

Φανή μου καλή χρονιά! Σου εύχομαι να'σαι πάντα χαρούμενη και δημιουργική!

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά Φανή!!!! Να σε χαιρόμαστε!!! Συγχαρητήρια για την 19 θέση!!! Αχ αυτό το προφιτερόλ!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Χρόνια σου Πολλά γλυκιά μου!!!!!!!!

Fanypap είπε...

Φιλία μου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!τελικά σε όλες μας αρέσουν οι τηγανιτές πατάτες!!!Καλή χρονιά γλυκιά μου! φιλάκια.

Rena Christodoulou, Ρενάκι μου, δεν έχω δίκιο;!!!Αφού συμφωνείς και με τις πατάτες, θα της πούμε να μας κάνει πατάτες στο μπαλκόνι της!!!
Συρτάρια να βρω, λίγο δύσκολο... θα έχω το νου μου, αλλιώς ίσως κουτιά από παπούτσια;θα δω.Που τα βρίσκεις όμως;;!!!μπράβο σου! φιλάκια.

Ray Jacob, my friend, thank you very much!!!You believe to me!Happy new year to you, with health! Kisses from Greece.

Fanypap είπε...

Mary's crafts,Μαίρη μου, αυτό κι αν είναι σύμπτωση!!όντως! Πάντως είναι απίθανο, και έχει και το δεύτερο μέρος με το:Οδηγός των 9 επιγνώσεων,της ουράνιας προφητείας και συνεχίζεται με την: 10η επίγνωση.Αν σου αρέσει, γιατί μερικούς τους κουράζει,εμένα μου άρεσαν όλα πολύ και με βοήθησαν να καταλάβω μερικές συμπεριφορές δικών μου ανθρώπων!!!Χάρηκα κι εγώ που γνώρισα μια φίλη με τα ίδια ενδιαφέροντα! φιλάκια και καλή χρονιά γλυκιά μου.

Fanypap είπε...

Mia μου, γλυκιά μου θεραπεύτρια ψυχών, σ'ευχαριστώ! Πατατούλες κι εσύ;;;τελικά όλες μας!!!Περιμένω να δω το παιχνίδι σου ,όταν μπορέσεις...μη βιάζεσαι!!!Χαλλλλαρά!Θεσσαλονικιώτικα. φιλάκια πολλά!

Fanypap είπε...

Ευθυμία Κάρμη,σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!Περιμένω να δω και το δικό σου παιχνίδι!Καλή χρονιά και ευτυχισμένη!!!

Nandia Chandolia, Νάντια μου, Καλή χρονιά , με υγεία και ευτυχία!!!Τι έγινε τελικά με την έκθεσή σου;; έγινε;; Φαντάζομαι ότι θα είχες επιτυχία!!!Περίμενα να μου πεις τις ώρες λειτουργίας σας.φιλάκια πολλά με πολλές δημιουργίες!!!

Fanypap είπε...

Barbara, γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Κόλαση πραγματικά!!!Καλή χρονιά με υγεία και χαρά!φιλάκια πολλά!

Αχτίδα της ζωής μας, σ' ευχαριστώ πάάάρα πολύ!!! και σε σας ο νέος χρόνος να εκπληρώσει όλα σας τα όνειρα!!! φιλάκια πολλάάάάάά΄!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...