Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Άγιος Ιωάννης και Βραβεία!

Χαιρετώ όλη την μπογκογειτονία!! Τι κάνετε, πως είστε;;; Αρχικά να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!! Χρόνια πολλά με Χαρά, Ευτυχία, τύχη, εργασία, αγάπη, και ό,τι άλλο επιθυμείτε φίλοι μου!!! Να και ένας Άγιος Γιάννης, βυζαντινή μου αγιογραφία που είχα φτιάξει παλαιότερα...

Η Αγιογραφία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου έχει φτιαχτεί σε ξύλο ελάτης, με ειδικές σκόνες αγιογραφίας και αυγό και φύλλο χρυσού 23Κ...



Θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους αγαπημένους μου φίλους και φίλες για την αγάπη που μου έδειξαν και ψηφίζοντας το blog μου το έβγαλαν στην 1η Θέση στην κατηγορία "ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ" και στην 19η θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε παραπάνω από 700 blogs στο διαγωνισμό που διοργάνωσε το Top Blogs (www.nerokota.com)!!! Είναι μεγάλη μου τιμή, και θα προσπαθώ πάντα να είμαι αντάξια των προσδοκιών σας, με τα έργα μου!!! Καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα!!! Ανταποδίδω την αγάπη σας!!!

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα!!


H  Έμμα (emunusualcompany.blogspot.com), ένα κοριτσάκι 11 χρόνων από την Κομοτινή, έχει μπλογκ,  και γράφει ιστορίες!!! Σε μια ιστορία της που γράφει τώρα και έχει 2 μέρη και συνεχίζεται,  με έβαλε και εμένα πρωταγωνίστρια....  εμένα σαν Φανή, και την αγαπημένη μου Ροδουλα σαν  μαμά μου... τέλεια!!! Μου άρεσε πολύ!!! Διαβάστε εδώ την ιστορία να τρελαθείτε!!

Είναι η δευτερη φορά που γίνομαι μέρος ενός  σήριαλ. Την πρώτη σε κάτι σεμινάρια παλαιότερα, ένα παιδί με έβαλε για κατάσκοπο με άσπρη καμπαρντινα...και αρακά...

Κι ένα ακόμα αστεράκι συγγραφικό, η Δήμητρα (yesiscrazyclass.blogspot.com), έγραψε ιστορία με ήρωες από όλη την μπλογκο-γειτονιά και έβαλε και έναν ρόλο για μένα!!! Διαβάστε την και αυτήν κάνοντας κλικ εδώ!!


Ένα ακόμα βραβείο είχα την τύχη να μου χαρίσει η καλή μου Βαλάντη Λακούτση (e-aloe.blogspot.com), ρίξτε μια ματιά στο πολύ όμορφο μπλογκ της "Αλόη, η βασίλισσα των φυτών"!


Τέλος ένα ΝΕΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

Από την φίλη μου Εwa villaga (ewagyongyosvilaga.blogspot.com), από την Ουγγαρία.

Ewa φίλη μου αγαπημένη, σ'ευχαριστώ πολύ που με τίμησες με το βραβείο αυτό!!! Είσαι ένα κορίτσι με χρυσά χέρια (και καλλιτέχνης  φωτογράφος!!!), που οποιοδήποτε κόσμημα  κατασκευάσεις με χάντρες και κρύσταλα , το κάνεις τέλειο!!! Σ'ευχαριστώ πολύ Εwa μου, καλή χρονιά να έχεις, με υγεία και άριστες δημιουργίες γλυκιά μου!!!



Τώρα πρέπει να σας εξομολογηθώ 3 πράγματα  που αγαπώ, όπως είναι ο κανόνας του παιχνιδιού, και αποφάσισα να πω και εγώ για 3 πράγματα που αγαπώ στην κατασκευή κοσμήματος!

1. Λατρεύω τα κρυσταλάκια και τις διάφανες χάντρες, ακριβώς για την διαφάνειά τους!!!

2. Ξεχνάω τον χρόνο, όταν κατασκευάζω κοσμήματα με χάντρες και κρυσταλάκια, με συνεπαίρνει η δημιουργία τους , όπως και κάθε μου δημιουργία!!

3. Τρελαίνομαι για δύσκολα σχέδια γιατί γίνονται και πολύ πιο όμορφα από τα εύκολα!!!!

Τέλος πρέπει να διαλέξω 4 φίλες μου από τον χώρο του κοσμήματος για να πάρουν τα βραβεία και να συνεχίσουν το παιχνίδι με τους ίδιους όρους!!!

Οι φίλες μου στο χώρο αυτό, είναι πολλές και είναι δύσκολο για μένα να διαλέξω, αλλά ξέρω ότι το παιχνίδι θα κάνει τον κύκλο του και στο τέλος θα παίξουν όλες!! Γι' αυτό ξεκινάω εγώ με τις 4 πρώτες και συνεχίστε εσείς μέχρι και την τελευταία μας.

1η φίλη:  Καλλειάνειρα (kallianira-artlover.blogspot.com)

2η φίλη:  Ιάνειρα (ianeiraspaintings.blogspot.com)

3η φίλη: Μυρσίνη (mirsiniscreations.blogspot.com)

4η φίλη: Σωτηρία  (sotirias-creations.blogspot.com)

και θα παραβώ λίγο τους όρους του παιχνιδιού για να ανοίξουμε τον κύκλο μας και θα βάλω στο παιχνίδι μας και

, την φίλη μου: solange (solangejaros.blogspot.com) από την Βραζιλία!!

Καλή συνέχεια φίλες μου και καλή επιτυχία, καλή χρονιά και ευτυχισμένη!!!

22 σχόλια:

Φιλία είπε...

Ώστε και πρωταγωνίστρια στις ιστορίες.... μπράβο, σου εύχομαι και σε σενάριο(!!!!)...
Η εικόνα φανταστική... εμ, πώς να μην πάρεις την πρώτη θέση!!!!
Φιλιά πολλά

Δήμητρα είπε...

Ευχαριστώ κυρία Φανή μου!!!

Mania είπε...

Φανή μου η εικόνα σου υπέροχη!! Μπράβο σου!!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! είπε...

Thanks thinking for me!
Regards
Ewa

Kiki Aposeki είπε...

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια Φανούλα μου για όλα!!!Περισσότερο μου άρεσε όμως ο Πρωταγωνιστικός σου ρόλος!!! Τέλειο!!!!! Καλό βράδυ και πολλά πολλά γλυκά φιλιά!!!!

as 1001 artes do mar είπε...

Thanks for visiting and Happy 2012.
Hugs

maya =^o^= είπε...

Φανούλα είσαι τόσο γλυκούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά!
Καλώς ήρθες...

Unknown είπε...

Κα Φανή καλημέρα!!! Μα τι υπέροχη εικόνα έχετε κάνει, νομίζει κανείς ότι ο Άγιος θα μιλήσει!!!
Φιλάκια πολλά

Α!!! Η Ονειρούπολη πανέμορφη!!1

Νίκη είπε...

Φανή μου η εικόνα σου είναι συγκλονιστική, δεν έχω λόγια! Έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά!
Συγχαριτήρια για τα βραβεία, σου αξίζουν και με το παραπάνω για τα έργα σου αλλά και για το χαρακτηρα σου!
Μπραβο!
Τότι διαλέγεις τα δύσκολα το'χουμε καταλάβει και μάλιστα τα καταφέρνεις μια χαρά! Όσο για τα κρυσταλλάκια ξέρω προσωπικά πόσο όμορφα πραγματα φτιάχνεις μ'αυτά!

Mαρίτα Καράπη είπε...

Ωωωωωω!Πανέμορφη η εικόνα σου Φανή!!!!Αγιογραφείς πολύ όμορφα και παραδοσιακά,απ' ό,τι μπορώ να διακρίνω,μιας και λίγα πράγματα ξέρω από αγιογραφία-ασχοληθηκα για πολύ λίγο-.Να το συνεχίσεις,όταν βρίσκεις χρόνο...Φιλιά!!!!!

Ρένα είπε...

Φανή μου καλή χρονιά!!!!Υπέροχη η εικόνα σου!!!!!Συγχαρητήρια και για τα βραβεία σου!!!!Η χρονιά άρχισε πολύ όμορφα για σένα!!!!!Πολλά φιλιά!!!!!

kallianira είπε...

Συγχαρητήρια για όλες τις πρωτιές σου και για τους πρωταγωνιστικούς σου ρόλους!!!!Φαντάζομαι είναι από τα ωραιότερα συναισθήματα να ξέρεις ότι έχεις γίνει η μούσα των παιδιών...
Σ`ευχαριστώ πολύ πολύ και για το βραβείο!
Να`σαι καλά!!!

Fanypap είπε...

Φιλία μου, σ'ευχαριστώ γλυκιά μου!φιλάκια και να περνάς καλά!!

Δήμητρα, αστεράκι μου, καλή σου νύχτα! φιλάκια.

mania μου, ευχαριστώ πολύ! Καλή χρονιά!!φιλάκια.

EWA Gyongyos Villaga, my friend thank you! kisses from Greece.

Kiki μου σ'ευχαριστώ πολύ! κι εμένα αυτό με ξετρέλανε!!!χάρηκα πάρα πολύ!!!φιλάκια.

as 1001 artes do mar, my friend, my pleasure! kisses.

maya μου, ευχαριστώώώώώώώώ΄! φιλάκια.

Fanypap είπε...

Dark 13 sun, Καλή χρονιά φίλε μου!

Βαλάντη Λακούση, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!!φιλάκια.

Νίκη μου, σ'ευχαριστώ πολύ που πιστεύεις σε μένα!προσπαθώ να είμαι αντάξια των προσδοκιών σας!!!φιλάκια γλυκιά μου!

Μαρίτα Καράπη, σ'ευχαριστώ γλυκιά μου! ναι αγιογραφώ παραδοσιακά με την βυζαντινή τεχνοτροπία!Διδάχθηκα από μία Καλόγρια, στα μαθήματα που έκανε η Μητρόπολη Θεσ/νίκης.φιλάκια.

Fanypap είπε...

Ρένα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!ναι ήμουν τυχερή! Αλλά το βραβείο το οφείλω σε σας που με αγαπάτε και με ψηφίσατε!!!Σας ευχαριστώ όλες-ους σας!!! φιλάκια και καλή χρονιά σου με υγεία και χαρά!

Kallianira, φίλη μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Το πρώτο βραβείο μου το δώσατε εσείς με την ψήφο σας!!!Σας ευχαριστώ πολύ!!!Δεν μπορείς να φανταστείς τη χαρά που πήρα για τους ρόλους που μου έδωσαν στις ιστορίες τους τα μικρά αστεράκια συγγραφείς!!! είδες ταλέντα;;!!! φιλάκια.

Sophia είπε...

Κατ' αρχήν πολλά συγχαρητήρια και από εμένα για την πρώτη θέση στη κατηγορία ζωγραφική. Οχι απλά το αξίζεις, είσαι μεγάλη ταλεντάρα και για μια ακόμα φορά το απέδειξες με την εικόνα του Αγ. Ιωάννη. Και πάλι μπράβο, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!

Fanypap είπε...

Shophia μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!προσπαθώ να φανώ αντάξια στις προσδοκίες σας!!!Χρόνια σου πολλά γλυκιά μου, και καλή χρονιά, με υγεία, χαρά, ευημερία, ευτυχία!!!φιλάκια.

Unknown είπε...

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σ' ευχαριστώ πολύ Φανή μου για την πρόσκληση και το βραβείο! Ελπίζω να καταφέρω να κάνω σύντομα την ανάρτηση! Σε φιλώ!

Fanypap είπε...

Sotiria μου, Καλή χρονιά γλυκιά μου!Χρόνια σου πολλά!φιλάκια.

metris είπε...

Εξαιρετική η αγιογραφία σου Φανή!!

Fanypap είπε...

metris, σ'ευχαριστώ πολύ ταλαντούχε ζωγράφε!!Καλή χρονιά!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...