Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Γιορτάζω!!!!


Μία Σαμπάνια παρακαλώ;;; Μήπως ένα λικεράκι από ρόδι που το έφτιαξα με τα χεράκια μου;;;   ένα τρουφάκι σοκολάτας και ινδοκάρυδου, φτιαγμένο από μένα;; ή μήπως ένα καφεδάκι;;


Γιορτάζω!!!!!! και σας δείχνω και το παλιό σετ του καφέ που το κληρονόμησα από την πεθερά μου!!! Εκτιμώ πολύ τα παλιά ζωγραφισμένα αριστουργήματα ,σετ του καφέ, πιατέλες, φλυτζάνια, και τα κρατάω σαν κειμήλια!



Το ζωγραφισμένο μπουκάλι από μένα εννοείται...έχει μέσα λικέρ από ρόδι που το έμαθα από την φίλη μου Μarie-Anne (latelierdemarieanne.blogspot.com) σε παλιά της ανάρτηση. Μαρί-Άν μου, έγινε απίθανο!!!σ'ευχαριστώ για την συνταγή καλή μου!

To μπουκάλι το έφερα από την Γαλλία, και είχε μέσα κρασί γλυκό, σαν λικέρ, Καλβαντός , έτσι ονομάζεται από την περιοχή στην οποία γίνεται, και φτιάχνεται από μήλο!!! Γιαυτό γράφει και επάνω  pommeau,  δηλ. χυμός μήλου και έχω ζωγραφίσει επάνω μήλα σαν αναμνηστικό!


Επίσης θέλω να σας δείξω τα δωράκια που πήρα πάλι, χωρίς να τα περιμένω, και μου έδωσαν μεγάλη χαρά!!

1ον  από την φίλη μου marie-meraki...

Πριν λίγες μέρες όταν γύρισα από την δουλειά, με περίμενε κι άλλη έκπληξη!!! ένας φάκελος από την Marie-meraki.blogspot.com, με έναν γλυκούλι χιονανθρωπάκο κολλημένο επάνω!!!Ήταν κάτι που δεν περίμενα και μου έδωσε μεγάλη χαρά! Μου έστειλε ένα πανέμορφο γούρι για τύχη!!! και μια πανέμορφη καρτούλα με πολύ ζεστές ευχές!!! Μαρί μου, σ'ευχαριστώ γλυκιά μου!!! Με τόσες ευχές και γούρια που έχω από σας αγαπημένες φίλες μου φέτος, σίγουρα  Θα έχω προστασία, θα είμαι τυχερή και δεν θα φοβάμαι τίποτα!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!!!  Χρόνια πολλά !!!





2ον από την φίλη μου Ρένα Χριστοδούλου (diaheiros.blogspot.com), ένα πανέμορφο στεφάνι, φτιαγμένο με βελανίδια και ξηρούς καρπούς, που το κρέμασα πάνω στον καθρέφτη μου !!  Δεν είναι πολύ όμορφο;;; Ρενάκι μου σ'ευχαριστώ γλυκούλα μου!!!Ο νέος χρόνος να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία!!


3ον σας κάνω δώρο ένα ταξιδάκι μέχρι την Δράμα, την αγαπημένη μου ιδιαίτερη πατρίδα, για να απολαύσετε εικόνες από την ονειρεμένη της Ονειρούπολη (το χωριό του Άγιου Βασίλη) και όχι μόνο!!!  Σας αφήνω να την απολαύσετε!!!!  Καλή, τυχερή, με υγεία, με χαρά, με ευκολία , με δημιουργικότητα , με ευτυχία νέα χρονιά σας εύχομαι!!!






















66 σχόλια:

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ (Αντώνης Κρασάκης) είπε...

Αγαπημένη μας Φανή,
πολλές-πολλές ευχές για μια χαρούμενη, ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά, γεμάτη όμορφες εκπλήξεις, σε σένα και την οικογένειά σου!

Ξημερώνει η μέρα της γιορτής σου, γι' αυτό κι εμείς σου στέλνουμε το μικρό μας δωράκι: την αγάπη και την εκτίμησή μας στο πρόσωπό σου, μέσα στο περιτύλιγμα μιας ζεστής, κρητικής μαντινάδας!

"Xρόνια πολλά σε μια ψυχή
γεμάτη καλοσύνη,
που ο Θεός μόνο χαρές
αξίζει να της δίνει!"
Αντώνης-Πόπη

Fanypap είπε...

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
Ax! Αντώνη μου και Πόπη, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Πρώτη φορά μου γράφουν μαντινάδα!!!Περισσότερο σας ευχαριστώ για την εκτίμησή σας, που ανταποδίδω καλοί μου!Καλή χρονιά και σε σας, με υγεία και χαρά μόνο!!!φιλάκια.

Litsa είπε...

Χρόνια πολλά και καλά! Και μια καλή χρονιά με υγεία, καλοπέραση, όμορφες δημιουργίες και χαμόγελα! Εγώ κεράστηκα, πήρα απ΄όλα! Στην υγειά σου

Μαρία είπε...

νασε καλα καρδια μου..να σε χαιρομαστε..ο Θεος να Φωτισει το σπιτικο σου με ευλογια, χαρα, αγαπη..αγαπη που την σκορπας απλοχερα..νασε καλα που βρεθηκες στο δρομο μου..λαμπερη η ψυχη σου φωτισμενα τα λογια σου..εγειρα λιγο πλαι σου και πηρα λιγο απο το Φως σου..πολλες πολλες αγκαλιες..

Fanypap είπε...

L. Χρόνια πολλά , καλή χρονιά και σε σένα γλυκιά μου!!!σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες ευχές σου! φιλάκια.

Fanypap είπε...

Μαρία μου, (scrapmaria), σ'ευχαριστώ γλυκιά μου για τις ευχές σου!!! είναι πραγματικά πολύτιμες!!!Εγώ ήμουν η τυχερή Μαράκι μου που σε γνώρισα, μια ψυχή με αγάπη και καρτερικότητα, που ξέρει μόνο να δίνει τη χαρά!Καλή χρονιά και σε σένα Μαράκι μου, και να χαίρεσαι τον γιόκα σου, που θα σου φέρει καινούργιες χαρές!!!φιλάκια πολλά γλυκιά μου, να είστε καλά.

debbgoud είπε...

Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου εορτή!Υγεία και ευτυχία και πάντα εμπνευσμένες δημιουργιες!

Eυθυμία Κάρμη είπε...

Φανή μου , Χρόνια Πολλά !!!!!! Να είσαι πάντα χαρούμενη ,δημιουργική, να έχεις υγεία και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!!!!

Εγώ πήρα και λικεράκι και τρουφάκι!!! χιχιχιχιχι
Φιλάκια πολλά και ό,τι καλό επιθυμείς!!!
Χρόνια πολλά!!!

Φιλία είπε...

Χρόνια Πολλά και Καλά κι' Ευλογημένα, Φανίτσα...Να είσαι πάντα υγιής, δημιουργική, γλυκιά κι' ευγενική....
Το όμορφο το παλιό σερβίτσιο...
Φιλάκια πολλά

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗ,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΔΡΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Lefkothea είπε...

καλημερα Φανη και χροναι σου πολλα!!!Στην υγεια σου με το γλυκο ποτακι σου(θα δοκιμασω την συνταγη..τρελαινομαι για ροδι)και με τα υπεροχα γλυκακια σου!!!Αλλα πιο πολυ απ ολα μας γλυκανες με την ονειρουπολη...τι ομορφες φωτο που εβγαλες...φιλια και καλη χρονια!!

marilise είπε...

Πολύχρονη ψυχή μου γεμάτη υγεία και χαρα σαν και αυτήν που Σκορπας απλόχερα γύρω σου τέλεια τα δώρα και ακόμη καλλίτερο το ταξίδι που μας πηγές στη Δράμα

mia είπε...

Φανή μου...χρόνια πολλά ...χρόνια καλά...με υγεία ...χαμόγελα...και ποτέ να μην στερέψεις από ιδέες για δημιουργία....ευχαριστώ για το γλυκάκι ...και για την βολτίτσα στο χωριό....ήταν ότι έπρεπε για μένα που δεν ξεκούνησα...λόγω δουλειάς.....φιλιά κοριτσάκι...

fotolabida maria είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΛΙΚΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΥ!!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!ΦΙΛΙΑ!!!

Mania είπε...

Φανή μου πολλές ευχές για μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά!! Ευχαριστώ για το ταξίδι στη Δράμα, είναι σαν να πήγα!! Πολύχρονη!!

apinkdreamer είπε...

χρονια πολλα φανη μου! να χαιρεσαι το ονομα σου!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Χρόνια πολλά Φανούλα!!!! Να χαίρεσαι την γιορτή σου να είσαι πάντα καλά, γερή, ευτυχισμένη και δημιουργική!!!!!!!!! Ευχαριστούμε για τα κεράσματα και για το όμορφο ταξιδάκι στην Πανέμορφη Δράμα!!!! Και του Χρόνου!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

Βίκυ είπε...

Χρόνια σου πολλά, Φανή!Να΄σαι γερή και δυνατή και πάντα δημιουργική!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Κωνσταντίνα είπε...

Χρονια πολλά Φανή μου! Με υγεία και ευτυχία και πολλές δημιουργίες ! Τελειες οι φωτογραφίες απο την Δράμα!

metris είπε...

Χρόνια πολλά και καλά Φανή να χαίρεσαι το όνομα σου!

Marie είπε...

Γλυκιά μου Φανή ΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ!!!!! Οι επιθυμίες σου ευχές μου μέσα από την καρδιά μου! Θα πάρω από όλα τα κεράσματά σου και σ'ευχαριστώ πολύ! Πολλά φιλάκια και πάλι πολύχρονη!!!!!! Να'σαι πάντα καλά!!!

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΦΑΝΙΤΣΑ ΓΛΥΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕΣ ΜΑΣ ΓΛΥΚΑΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΕΙΣΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΦΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Φανούλα μου αγαπημένη!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!
Να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι, μα κι εμείς, οι φίλοι σου από το διαδίκτυο.
Να είσαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Φανή μου, Ο,ΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.
Με πολλήηηηηηηηηηηη ΑΓΑΠΗ!

Unknown είπε...

Χρονια σου πολλά!!! Να χαιρεσαι το όνομα σου!!!!
Φιλιά!!!
Καλό Σ/Κ!!!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!
ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Eva's blog είπε...

Χρονια πολλα Φανη!Πολυχρονη και σου ευχομαι υγεια και καθε ευτυχια!Μακαρι κνα εισαι τυχερη και να συνεχισεις να παιρνεις δωρα ολο το χρονο!!!

alina είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και
με πολλές πολλές δημιουργίες.

Μαρία είπε...

Χρόνια σου πολλά γλυκιά μου Φανούλα..ότι επιθυμείς..πάντα με υγεία..τέλεια η ανάρτησή σου..υπέροχες φωτογραφίες..φιλάκια πολλά

Magia da Inês είπε...

♥✿⊱╮
ºº°°º♫ Olá!!!
°º✿ Lindo post.
º° ✿ Um lindo fim de semana!
º°°º♫ ❤ Beijinhos.
✿⊱╮Brasil.

Zeta Mp είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ!! ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΦΙΛΑΚΙΑ

nameliart είπε...

Αγαπημένη μας Φανή Χρόνια σου Πολλά!
Να ζήσεις, να είσαι πάντα γερή, δυνατή, δημιουργική, λαμπερή, γεμάτη κέφι και ζωντάνια
και να έχεις γύρω σου αγάπη και ζεστασιά!

Φιλιά πολλά!

neraiditsa είπε...

Φανή μου χρόνια σου πολλά ,με υγεία , τύχη , ευτυχία και μπόλικη δημιουργία!!!

Olga είπε...

Merry Christmas to you and yours! Those photos of yours are divine. Thank you for them and your friendship :)

Happy Frog Cakes είπε...

xronia polla theioula mouuuuuu!!!!na se xairomaste!!!!!!!panta geri xamogelasti k dimiourgiki!!!!!!!!!!:D <3 <3

Δημιουργία είπε...

Χρονια πολλα και ευτυχισμενα.Να εισαι πολυχρονη,χαρουμενη και παντα δημιουργικη.

Areti είπε...

Χρονια πολλα, ευτυχισμενα και δημιουργικα!!!

Unknown είπε...

Κα Φανή καλησπέρα και χρόνια πολλά να είστε πολύχρονη γερή και δυνατή, σας φιλώ!!!!

Α!!!! να μην το ξεχάσω περάστε από το σπιτάκι μου σας έχω δωράκι !!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

ΦΑΝΟΥΛΑ μου χρόνια σου πολλα για την γιορτή σου ...σε ευχαριστούμε για τα κεράσματα...όλα τέλεια απ τα χεράκια σου..αλλά και η βόλτα στην ονειρούπολη ετανε καταπληκτική ΦΑΝΟΥΛΑ ...να εισαι πάντα καλά με την οικογένεια σου....και αφου σου αρέσουν οι μαντινάδες..οπως διάβασα πιο πάνω σου στέλνω και εγώ΄μια δικιά μου..

Από της σκέψης τον μπαξέ
λευκά σου στέλνω κρίνα
μαζί με μένα να σου πουν
χρόνια πολλα κια κείνα!!!!!

πολλα φιλιά και πολλες ευχές!!!!

χρυσάνθη είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΝΟΥΛΑ!!!ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΔΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!ΚΕΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΛΙΚΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΕΡΒΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

giota είπε...

χΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Fanypap είπε...

Debgoud, Ευθυμία κάρμη, Φιλία, Effie's Sweet Home Designs, Φίλες μου γλυκές, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις πολύτιμες ευχές σας!!!!Εύχομαι ο νέος χρόνος να εκπληρώσει όλα σας τα όνειρα, και υγεία!!!φιλάκια και ό,τι επιθυμείτε!!!

Lefkothea μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Χαίρομαι που σου άρεσαν οι φωτό μου!!!Έβρεχε την μέρα που τις τράβηξα, αλλά πέρασα υπέροχα!!!Εσύ περιμένεις ακόμα τον πελαργό ή ήρθε;;; Με το καλό σου εύχομαι γλυκιά μού!!!φιλάκια και καλή χρονιά, ευτυχισμένη!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Πέρασα από το blogοσπιτάκι σου τη μέρα της γιορτής σου. Ήπια,έφαγα και σου έυχομαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη να είσαι.

Fanypap είπε...

Marilise, γλυκιά μου Κάτια, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Ο καινούργιος χρόνος να εκπληρώσει τα όνειρά σου και να φέρνει μόνο χαρά στην οικογένειά σου!!φιλάκια.

Mia μου, γλυκιά μου ψυχοθεραπεύτρια, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Χαίρομαι που σου άρεσε η ονειρούπολη της Δράμας μας!!!φιλάκια και ευτυχισμένη χρονιά, με υγεία , χαρά και με λιγότερη κούραση καλή μου!!!

Fotolabida 1, Mania, apinkdreamer, Ποδηλάτισσα, Βίκυ, Κωνσταντίνα, αγαπημένες φίλες μου,
σας ευχαριστώ πάάάάάάρα πολύύύύύύ!!!!!!Καλή χρονιά και σε σας και ό,τι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί!!!φιλάκια.

Fanypap είπε...

Metris αστέρι , Marie, Nάσια, φίλες μου αγαπημένες, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και τις πολύτιμες ευχές σας!!!ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος και για σας και δημιουργικός!!!φιλάκια πολλά!

Ροδούλα μου γλυκούλα μούσα της μουσικής!!!σ'ευχαριστώ πάάάάάάάρα πολύ για την αγάπη που μου δίνεις!!!!Σέ θαύμασα στα Κάλαντα της πατρίδας σου, που όμοιά τους δεν είχα ξανακούσει!!!ήσουν ΑΠΙΘΑΝΗ!!!! να μας τραγουδάς συχνότερα γλυκιά μου, γιατί είσαι απόλαυση!!φιλάκια και καλή χρονιά στην όμορφη οικογένειά σου!!!

Fanypap είπε...

Μαρία μου(proimaki), σ'ευχαριστώ πολύ, και σύ ό,τι επιθυμείς!!!φιλάκια πολλά!

Rena Christodoulou, Ρένα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!Το νέο έτος να σου φέρει μόνο χαρές!!!φιλάκια.

Eva's blog, Alina, φίλες μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Καλή χρονιά και ευτυχισμένη και σε σας γλυκές μου! φιλάκια.

Fanypap είπε...

Μαρία (γυναικεία υπόθεση) μου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! καλή και τυχερή χρονιά και σε σένα!!!φιλάκια.

Fanypap είπε...

Magia da Ines, thank you!!happy weekend to you too! kisses.

Zeta Mp. Ζετάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!!!καλή χρονιά και σε σένα και ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί φέτος!!!φιλάκια.

Νameliart, Μελίνα μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!!! να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη !!!Το νέο έτος να σου φέρει ό,τι σου λείπει καλή μου!!!φιλάκια, είσαι μέσα στην καρδιά μου!

Fanypap είπε...

Neraiditsa μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!Καλή μαγική χρονιά και σε σένα γλυκιά μου! φιλάκια.

Olga my friend, thank you!! It is my honour that you like my photos!!!You are the expert about it!!!have easy move! kisses from Greece!!

Fanypap είπε...

Happy Frog Cakes, γλυκό μου Χαρουλάκι μου, σ'ευχαριστώ πολύ μωρό μου!!!Και σε σένα κάθε ευτυχία, χαρά, τύχη, υγεία, αφθονία, και όόόόόόόόόόλα τα καλάάάάάάάάά΄!!!φιλάκια μωράκι μου γλυκό!!!

Δημιουργία, Αρετή, φίλες μου γλυκές, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πολύτιμες ευχές σας!!!καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία και σε σάς καλές μου! φιλάκια πολλά.

Fanypap είπε...

Βαλάντη Λακούτση, Βαλάντη μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ καλή μου για τις πολύτιμες ευχές σου!!! Καλή χρονιά και σε σένα με ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ!!!φιλάκια πολλά.


Ρούλα Σμαραγδένια, Ρουλάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!!!Μου αρέσουν οι μαντινάδες, αλλά μου αρέσουν και τα κρίνα!!!!έπεσες διάνα!!!σ'ευχαριστώ !!!φιλάκια και καλή χρονιά με υγεία , αγάπη , χαρά και δημιουργία!!!

Χρυσάνθη μου, σ'ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες ευχές σου γλυκιά μου!!! Ήξερα ότι θα εκτιμήσεις κι εσύ αυτό το σερβίτσιο, έχουμε τα ίδια γούστα!!! Όπως και η Φιλία!!!φιλάκια πολλά!!!

Fanypap είπε...

Giota μου, γλυκιά μου Αγιογράφε, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!!!χαίρομαι να γνωρίζω αξιόλογους νέους σαν κι εσένα μωρό μου! φιλάκια και ο νέος χρόνος να σου φέρει μόνο ευτυχία!!!Καλές δημιουργίες!!!

Fanypap είπε...

Κατερινάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ !!!Καλή χρονιά και σε σένα με υγεία, χαρά, δημιουργικότητα!!! φιλάκια πολλά.

Evie είπε...

Χρόνια Πολλά για την αγαπημένη σου γιορτή, με χαρά, υγεία και με ότι άλλο η καρδιά σου επιθυμεί.

Μου αρέσουν πολύ και πραγματικά είναι όμορφα τα φλυτζάνια της πεθεράς σου, κι εκείνη τυχερή που έχει νύφη να τα εκτιμάει τόσο πολύ.

Θερμά ευχαριστώ για όλα τα ευγενικά σου σχόλια Φανή μου, σου ευχομαι μια τέλεια Νέα Χρονιά κι όλα τα όνειρα σου μαζί με της οικογενείας σου να γίνουν αληθινά! Σε φιλώ!

Δήμητρα είπε...

Κυρία Φανή να είστε πάντα ευτυχισμένη, να έχετε μια όμορφη χρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία και πολλά άλλα. Να είστε αγαπημένη με τους γύρω σας, να συγχωρείτε τα λάθη τους!

Pepi είπε...

Φανούλα μου, Χρόνια σου Πολλά , με υγεία, αγάπη και ευτυχία! Πάντα με όμορφες δημιουργίες ! Φιλάκια πολλά!

Δήμητρα είπε...

Α! Κυρία Φανή γύρισα γιατί ήθελα να διαβάσετε μία ιστορία που είχα γράψει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και που συμπεριελάμβανε όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους που γνώρισα στο blog!Νομίζω ότι εσείς δεν την είχατε διαβάσει γι' αυτό: http://yesiscrazyclass.blogspot.com/2011/12/blog-post_20.html

Mαρίτα Καράπη είπε...

Αν και καθυστερημένα Φανη μου χρονια πολλά και ευλογημένα με υγεία και κάθε καλό στη ζωή σου!Φιλιά!

Kiki Aposeki είπε...

Φανούλα μουυυυυυυυυ!!!!! Χρόνια πολλά και καλά και όπως πάντα για σένα να είναι ακόμα πιο δημιουργικά!!!! Τα δώρα σου είναι πανέμορφα! και οι φώτο από τη Δράμα, παραμυθένιες! Δεν έχω πάει ποτέ και νομίζω ότι πρέπει να θέσω στόχο για του χρόνου, πρώτα ο Θεός!!!! Φιλάκιααααα!!!!

Christina V. είπε...

Φανή μου Χρόνια Πολλά, να 'σαι γερή και πάντα χαρούμενη και δημιουργική! Το μπουκαλάκι είναι πολύ όμορφο με υπέροχα σχέδια! Και οι φωτογραφίες σου από την Ονειρούπολη είναι απλά φανταστικές! Τις καλύτερές μου ευχές!

Chesterbrook Academy Elementary είπε...

Xronia polla Fani.Health and Happiness always in your life.

Happy New Year to you and your family.

I love these pictures from the Dream Land.

Onirokosmos είπε...

Εύχομαι κάθε σου μέρα να είναι μια ξεχωριστή γιορτή! Να είσαι πάντα γερή και δυνατή και να χαρίζεις το χαμόγελο σε όσους αγαπάς και σ'αγαπούν! Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!

Fanypap είπε...

Evie μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Καλή χρονιά και σε σένα και την οικογένειά σου γλυκιά μου!Χαρά και ευτυχία για το νέο έτος!!!φιλάκια.

Δήμητρα γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!Διάβασα την ιστοριούλα σου και σου άφησα τα σχόλιά μου! φιλάκια.

Μαρίτα Καράπη, σ'ευχαριστώ γλυκιά μου , και σύ ένα ευτυχισμένο νέο έτος!!!φιλάκια.

Fanypap είπε...

Kiki μου , μωρό μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!! και βέβαια να πας, είναι υπέροχα!!!φιλάκια.

Christina V. σ'ευχαριστώ φίλη μου!!!Καλή χρονιά και σε σένα και την οικογένειά σου!φιλάκια.

Fanypap είπε...

Art at Chesterbrook Academy Elementary school, dear Marilena, you Know Greeks!!!Thank you very very much!!!happy new year to you too!!and to your family!! Xronia Polla fili mou!


Onirokosmos, Μαριάννα μου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Καλή χρονιά και σε σένα και ό,τι επιθυμείς!!!φιλάκια.

Νίκη είπε...

Χρόνια πολλά Φανούλα μου!! Χαρούμενη κι ευτυχισμένη να είσαι πάντα!!
Μλις βρηκα λίγο χρόνο ήρθα να ευχηθώ, έχτω και καθυστερημένα...
Πηρα από τα κεράσματα και ταξίδεψα λίγο στην ονειρούπολη μεσα απο τις όμορφες εικόνες σου! Μα πρέπει να'ναι στ' αλήθεια μαγική, καθε χρόνο τη χαζευω και τη ζηλεύω στο ιντερνετ και στην τηλεόραση, κριμα που είμαστε τόσο μακρια!
Φιλιά πολλά κι ότι επιθυμείς!!

Vivika είπε...

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και καλως σε βρήκα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...