Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Γύψινο αγγελούδι και δωράκια!!!

Μ' αυτό το Αγγελούδι, παίρνω μέρος στο μηνιαίο διαγωνισμό της αγαπημένης μου νεραϊδομαγισσούλας, apinkdreamer, για τον μήνα Δεκέμβριο, μέ θέμα: άγγελος!!!

Σ' ευχαριστούμε πάάάάάρα πολύ γλυκιά μου Μαγισσούλα, για τον πολύτιμο χρόνο σου που αφιερώνεις σε μας και τα έργα μας για τον διαγωνισμό!!! Η ιδέα σου είναι λαμπρή!!!
Καλή μας επιτυχία!!!

Το Αγγελούδι μου, είναι φτιαγμένο από γύψο σε καλούπι, και ζωγραφισμένο από πάνω, με πλαστικά χρώματα.Εύκολο ακόμα και για παιδιά!!




Χθες πήρα πολύύύύύύύ μεγάλη χαρά και πάρα πολλήήήήήήήή ΑΓΑΠΗ!!! Σας ευχαριστώ πάάάάάάάάρα πολύ φίλες μου!!!Ποτέ μου δεν  πίστευα, ότι θα ένιωθα τέτοια συναισθήματα από ανθρώπους και για ανθρώπους που δεν γνώριζα μέχρι χθές...και μέσω δικτύου!!!  Έφτασαν σε μένα, όχι  ένα...ούτε δύο....ούτε τρία....αλλά τέσσερα πακετάκια  και ένα πρίν από μέρες, της Αχτίδας που σας το έδειξα (αλλά θα σας το ξαναδείξω!!!), πέντε!!!

Τα κρατούσα αγκαλιά από το ταχυδρομείο που τα παρέλαβα, μέχρι το σπίτι, και δεν σταμάτησα πουθενά από φόβο, μη χάσω κανένα!! Με μεγάλη λαχτάρα άρχισα να τα ανοίγω ένα-ένα, και όλο η χαρά μου μεγάλωνε περισσότερο και η ψυχή μου γέμιζε από την αγάπη σας!!!



Πρώτον άνοιξα τον φάκελο της Ρένας Χριστοδούλου (diaheiros.blogspot.com)!!Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Μια πανέμορφη καρτούλα, φτιαγμένη από τα χρυσά χεράκια της, με στολισμένο αλουμινοκαπάκι!!! Αριστούργημα!! Πολύ πιο όμορφη από την φωτογραφία!!! τελικά οι φωτογραφίες αδικούν τα έργα!!! Μέσα πολλές πολύτιμες ευχές και πολλή ΑΓΑΠΗ!!! Σ'ευχαριστώ πάάάάάρα πολύ Ρενάκι μου!!! Καλές γιορτές και σε σένα και την οικογένειά σου!!! φυσικά και η καρτούλα θα μπεί στην γωνιά των ευχών μου, όπως και όλες οι άλλες, όπως θα δειτε παρακάτω!!!


Δεύτερον άνοιξα το φάκελο της Ζέτας (zetasmagicworld.blogspot.com), και χάρηκα πάρα πολύ γιατί ήταν κάτι που δεν περίμενα!!  Ευχάριστη έκπληξη!!!Οι ευχές της πολύτιμες και με ΑΓΑΠΗ!!! Ζετάκι μου, σ'ευχαριστώ πάάάάάρα πολύ!!! Καλές γιορτές να έχεις κι εσύ Ζυγούλα μου και η οικογένειά σου!!! Πήρε κι αυτή η καρτούλα τη θέση της στη γωνιά μου με τις ευχές!!!


Τρίτον άνοιξα τον φάκελο της Βάσιας (vassia-creations.blogspot.com), που μου έδωσε μεγάλη χαρά γιατί και αυτός ήταν έκπληξη!!! Είχα ξεχάσει ότι κέρδισα στον διαγωνισμό της, τα πανέμορφα χειροποίητα σκουλαρικάκια Κεϊκάκια, που τα λάτρεψααααα!!!φανταστείτε ότι δεν κατάλαβα πότε άνοιξα το πανέμορφο κίτρινο πουγκί συσκευασίας... και είχα δίκιο , γιατί αν τα δείτε από κοντά θα τρελλαθείτε!!!Πανέμορφαααααααα!!!! δεν χορταίνεις να τα βλέπεις!!! τα χάϊδευα , τα ξαναχάϊδευα, σαν μικρό παιδάκι!!! Θα τα φορέσω πολύύύύύ γλυκιά μου τα καταπληκτικά εργάκια από τα άξια χεράκια σου, και θα σε θυμάμαι με  αγάπη!!!Σ'ευχαριστώ πάάάάάρα πολύ !!! Εύχομαι και σε σένα Καλές γιορτές μαζί με την οικογένειά σου!!!






Τελευταίο άφησα το πακέτο της Νίκης μας (oneiropeioio.blogspot.com), από την πανέμορφη Βυτίνα!! Χάρηκα πάρα πολύ που ήμουν έγώ η τυχερή του διαγωνισμού της Νίκης μας, γιατί θα έχω ένα αριστούργημα  από τα χεράκια της!!! καιιιιιι... βγάζω ένα πανέμορφο κουτάκι με υπέροχες Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές, που θα το κρατήσω για τα κοσμήματά μου! Ανοίγω προσεκτικά το κουτάκι, και σαν μάγος βγάζω από μέσα μια πανέμορφη καρτούλα Χριστουγεννιάτικη με πολύτιμες ευχές!!! Κάτι που γυαλίζει χρυσαφένια, τραβάει την προσοχή μου, αλλά το αφήνω για το τέλος...και βγάζω ένα μπλε υπέροχο πουγκί, που μέσα του έχει ένα εκπληκτικό Γούρι, φτιαγμένο από τα χρυσά χεράκια  της Νίκης.!!! Πανέμορφο!!!Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου αγαπημένη, το Γούρι σου, ήδη το έχω κρεμάσει στην είσοδο του σπιτιού μου (από μέσα βέβαια, τι να μου το πάρουν;!!), για να μου φέρνει τύχη όλο τον Χρόνο, σταθερότητα(άγκυρα), σωστή πορεία στη ζωή μου(τιμόνι),προστασία από το κακό μάτι..!! Και μια που έχει και βαρκούλα, και κανένα ταξιδάκι, καλοδεχούμενο!!!





 Α!!! Ξέχασα κάτι;!! αυτό που γυάλιζε χρυσαφένια...... δεν σας το είπα,..... αλλά δεν κρατήθηκα και το έφαγα με πολλά επιφωνήματα!!!μμμμμμμμμμ!  μμμμμμμ!!!

ΜΜΜΜμμΜμμμμμμ!!! Καταλάβατε;;;!! ένα υπέροχο μεγάλο Σοκολατάκι!!!!!  Δεν ξέρω πως κατάλαβε την αδυναμία μου στην σοκολάτα!!! Άρα με ξέρει καλά!!!!!




Νίκη μου γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πάάάάάάρα πολύ!!!Να περάσετε υπέροχες γιορτές με την οικογένειά σου, και τα υπέροχα παιδάκια σου!!!

Και φυσικά μαζί με το Γούρι της αγαπημένης Νίκης μας , κρέμασα και τα Γούρια της αγαπημένης Αχτίδας μας (aktida.blogspot.com), για να μου φέρνουν τύχη(πέταλο), αφθονία(ρόδι), προστασία από το μάτι....ευωδία (κανέλλα),κ.τ.λ., που μου τα έδωσε ιδιοχείρως, όπως βλέπετε και εδώ, πίνοντας καφέ στο ζεστό της σπιτάκι με πίτες και γλυκά!!! Τα κρέμασα από την μέσα μεριά της εισόδου μου βέβαια, γιατί, όπως ήδη σας είπα:....τί να μου τα πάρουν απ΄΄εξω;;;!! Και η πανέμορφη Καρτούλα της γλυκιάς μου Αχτίδας βεβαίως...πήρε την θέση της , μαζί με την χαριτωμένη καρτούλα  της Νίκης μου, στην γωνιά των ευχών μου!!! όπως βλέπετε στην φωτογραφία:






Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ φίλες μου!!!! Μου δώσατε τόση χαρά!!! 
Να είστε όλες πάντα καλά, σας εύχομαι ό,τι καλύτερο, πολλά φιλάκια!!!! :)

52 σχόλια:

Rena Christodoulou είπε...

ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!!!!!!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΩΡΑΚΙΑ!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

apinkdreamer είπε...

φανη μου ειναι πανεμορφο το αγγελουδι σοΥ!!!!
με γεια και τα δωρακια~
σε ευχαριστω πολυ καλη επιτυχια~~~

Zeta Mp είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ! ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΗΡΘΕ ΝΩΡΙΣ ΣΕ ΣΕΝΑ..ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑΚΙΑ!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ Κ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ! Κ ΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!! ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!

Mania είπε...

Το αγγελάκι είναι υπέροχο!! Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!!

Νίκη είπε...

Φανή μου πόσο χαίρομαι με τη χαρά σου!
Σα να βλέπω ένα μικρό παιδάκι που ανοίγει τα δωρα του!!
Να είσαι πάντα έτσι ευχομαι, αυθόρμητη, γλυκιά, χαρούμενη, να χαιρεσαι με την καρδιά σου κάθε μικρή ή μεγάλη έκπληξη που θα σου φέρνει η ζωή- και μακάρι να σου φερει πολλές και πιο μεγαλες απ' αυτές!!
Σ' ευχαριστώ ιδιαίτερα για τα καλά σου λόγια και για τις πολύτιμες ευχές σου!
Καλές γιορτές και σε σας!
Σε φιλώ!

Νίκη είπε...

Ξεχασα να πω πόσο μου άρεσε το γλυκό αγγελάκι σου!!
Α, και όσο για τη σοκολάτα κρίνω εξ' ιδίων πάντοτε...
Καλό βραδυ!

vassia είπε...

αχ, Φανή μου, πόσο χαίρομαι που σου άρεσαν τόοοοοσο πολύ τα κεκάκια.... είμαι σίγουρη ότι τα είχες ξεχάσει, ήταν έκπληξη χριστουγεννιάτικη, χι χι χι!!!!!!! και οι φωτογραφίες σου υπέροχες.... κι εγώ σ' ευχαριστώ που δίνεις τόση αξία στα έργα μου.... καλά χριστούγεννα σου εύχομαι, με όσους αγαπάς να είναι κοντά σου και να σε αγαπούν και αυτοί!!!!!!!!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Τελικά από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο δωράκι, όλα μας κάνουν να νιώθουμε σα μικρά παιδιά!! Τί όμορφο συναίσθημα που είναι αυτό;!

Ρένα είπε...

΄Πολλά πολλά δωράκια και όλα πανέμορφα!!!!!Μπράβο Φανή μου πάντα τέτοια!!!!Φιλιά!!!!

Ρένα είπε...

Δεν σχολίασα το αγγελάκι σου!!!!Είναι εξαιρετικό!!!!Τα παιδάκια δε θα το έβαφαν έτσι!!!!Φιλάκια!!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!
ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΑ ΕΛΕΗ ΒΛΕΠΩ!!!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. ΑΜΑ ΒΡΩ ΚΑΛΟΥΠΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!! ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.....ΛΕΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ;
ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΑΣ ΤΑ ΓΛΥΚΟΥΛΙΑ....ΜΜΜΜ!!!!!!
ΚΑΛΑ Η ΑΧΤΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

Dinos-Art είπε...

Φανή, μετά δύο εβδομάδων αποχή από τα blogs των φίλων, λόγω της έκθεσης-αλληλεγγύη στην Γκαλερί ΕΙΡΜΟΣ, επανέρχομαι για να ευχηθώ καταρχήν καλή Κυριακή και εβδομάδα. Αν θέλεις μπαίνεις στο blog μου για να περιηγηθείς την έκθεση, μια και δεν είχες την ευκαιρία να την επισκεφτείς.

Μαρία είπε...

να τα χαρεις ολα τα δωρακια σου..καλη Κυριακη σου ευχομαι..πολλα φιλια

Ioanna K. είπε...

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!! ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ!!!! και ο δικός σου είναι ΤΟΣΟ όμορφος!!!!! *.* πωπω δώρα και κακόόό!!! πάντα τυχερή! φιλιά!

Chesterbrook Academy Elementary είπε...

Beautiful angel.
I love all these beautiful gifts you are getting from you blogger friends.

Enjoy your Sunday

Unknown είπε...

τι υπεροχα δωρακια που πηρες φανη μουη...,οι αγγελοι σουομως ειναι μαγικοι..δεν εχω ξαναδει πιο ομορφουςθα κάνω (ελπιζω να μου επιτρέπεις )αναδημοσίευση στο μπλογκ μου φυσικα με το λινκ για σενα.. καλες γιορτες

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! είπε...

Το αγγελάκι είναι πάρα πολύ ωραίο! Με γεια τα δωράκια!

maya =^o^= είπε...

με γειά τα δώρα!!!το αγγελούδι σου είναι απίθανο!!έχει ένα vintage αέρα!!!μπράβο!!!δεν παίζεσαι!!

Unknown είπε...

Το αγγελούδι σου είναι πολύ όμορφο!!!!
Μεγειά τα δώρα!!!
Καλό βράδυ και να έχεις μια όμορφη βδομάδα!!!!

Pepi είπε...

Τι γλυκιά και τρυφερή ανάρτηση! Φανή μου, δεν ξερω τι να πρωτοθαυμάσω ! Το χαριτωμένο αγγελάκι σου; Τα καταπληκτικά δωράκια σου; Ολα είναι υπέροχα! Να είσαι πάντα καλά, με υγεία και χαρά! Και φυσικά, πάντα με τις πανεμορφες δημιουργίες που μάς εχεις συνηθίσει! Καλή εβδομάδα να'χεις!

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο πράγματι οι φιλίες που δημιουργούνται μέσα από κάτι τόσο απρόσωπο και παρεξηγημένο. Ο άγγελος είναι ονειρεμένος!!! Εύκολος και για παιδιά??? Δεν νομίζω!!! Αυτός είναι έτοιμος να πετάξει!!! Μπράβο!!!

fotolabida maria είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!!Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΕΛΕΙΟΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΦΙΛΙΑ!!

Fanypap είπε...

Rena Christodoulou, Ρένα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Η καρτούλα σου μου έδωσε μεγάλη χαρά! είναι πανέμορφη, σ'ευχαριστώ πάάάάάρα πολύ!! φιλάκια.

apinkdreamer, Εγώ σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!!θα περάσω από το σπιτάκι σου να αφήσω σχόλιο!φιλάκια πολλά!

Fanypap είπε...

Zeta Mp, Ζέτα μου, σ'ευχαριστώ γλυκούλα μου!!!Μου έδωσε μεγάλη χαρά η κάρτα σου και οι ευχές σου, καλές γιορτές και σε σένα , να περνάς πάντα καλά!! φιλάκια.

Mania μου σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου!!φιλάκια και καλές γιορτές και σε σένα!!!

Νίκη μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!μου έδωσες πολύ μεγάλη χαρά!!σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες ευχές σου!!! εύχομαι και σύ να παίρνεις μόνο χαρές γλυκούλα μου!! φιλάκια πολλά!!!
Α!!! η σοκολάτα είναι το πάθος μου!!!και αυτό φαίνεται άλλωστε...

Fanypap είπε...

Vassia μου, πραγματικά τα είχα ξεχάσει!Είναι όμως πανέμορφα!!! Τα λάτρεψα από την στιγμή που τα είδα!!!Όχι ότι και τα άλλα σου δεν είναι απίθανα;;!!!πανέμορφα είναι όλα σου τα εργάκια, αλλά αυτά ήταν ξεχωριστά!!! σ'ευχαριστώ που μου τα εμπιστεύτηκες!!Καλά Χριστούγεννα και σε σένα γλυκιά μου, και με τα πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν!φιλάκια πολλά.

Fanypap είπε...

Ειρήνη Χειροποιήματα, Ειρηνούλα μου γλυκιά μου, πραγματικά, γιατί και μόνο το ότι ασχολήθηκε με σένα κάποιος, και ξόδεψε τον πολύτιμο χρόνο του για να σου ετοιμάσει κάτι,και προσπάθησε να φανταστεί πώς θα σου αρέσει;... δείχνει ενδιαφέρον και αγάπη!Και αυτό το εισπράτεις και σε γεμίζει χαρά!!Το μέγεθος δεν μετράει, μόνο η πράξη!!Καλά Χριστούγεννα γλυκούλα μου και πολλή ευτυχία στη νέα σου ζωή!!!φιλάκια.

Fanypap είπε...

Ρένα μου, σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου! Χαίρομαι που σου άρεσε το αγγελάκι μου! Εντάξει,μια μικρή διαφορά είχε από τα αγγελάκια των αστεριών μου!Πόσο το χάρηκαν όμως δεν φαντάζεσαι!!! φιλάκια και καλές γιορτές γλυκιά μου!

Effie's Sweet Home Designs, Έφη μου, και το ρωτάς;;φυσικά και θα το κάνεις!!και περιμένω να μας το δείξεις!!!καλή επιτυχία καλή μου!!Καλές γιορτές με την όμορφη οικογένειά σου!!!φιλάκια πολλά.

Fanypap είπε...

Dinos Art, φίλε Ντίνο, λυπάμαι που δεν ενημερώθηκα εγκαίρως!!!θα περνούσα ένα πρωί, γιατί απόγευμα δουλεύω, να θαυμάσω την ωραία δουλειά σου!!Συγχαρητήρια! έστω και καθυστερημένα, Καλές γιορτές!!!

Fanypap είπε...

Μαρία μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!Καλές γιορτές και πολλά φιλάκια.

Ioanna μου, σ'ευχαριστώ γλυκούλα μου, και συ να είσαι πάντα τυχερή σου εύχομαι!!Δεν σου εύχομαι ακόμα για τις γιορτές, πιστεύω ότι θα βρεθούμε από κοντά μωρό μου!φιλάκια.

Art at Chesterbrook Academy Elementary School, Dear Marilena, thank you!!I wish you have good Holidays and a happy new year!! kisses from Greece.

Fanypap είπε...

Λένα μου, φυσικά και να το κάνεις! είναι τιμή μου!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου! φιλάκια και καλές γιορτές!

Βάσω-οι ιστορίες της μαμάς μου, Βάσω μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια και καλές γιορτές γλυκιά μου!

Μaya , γλυκιά μου γατούλα, σ'ευχαριστώ πολύ!!φιλάκια και καλές γιορτές!!νιάάάάάόυυυυυ!

Fanypap είπε...

Μαρία (προϊμάκη) μου, σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!Καλή σου εβδομάδα και καλές γιορτές!!!φιλάκια πολλά.

Pepi μου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Καλή σου εβδομάδα και καλές γιορτές με την οικογένειά σου!!φιλάκια πολλά.

aigli μου, σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!κι εγώ ξέρεις ήμουν πολύ αντίθετη με το διαδίκτυο! αλλά διαψεύστηκα!!φιλάκια και καλές γιορτές γλυκιά μου!

Fotolabida 1, καλησπέρα και σ'ευχαριστώ πολύ!!!φιλάκια πολλά και καλές γιορτές με την οικογένειά σου!!!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Φανούλα μου, ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου Φανούλα!!!!
ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!!!
ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΑΠΌ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ! Κι εγώ έτσι έκανα, τη μέρα που πήρα το δωράκι σου.
Να τα χαίρεσαι αγαπημένη μου Φανή, και σου εύχομαι και άλλα τέτοια, και ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ καλή μου!!!
Το αγγελάκι σου είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάθησα και το παρατηρούσα πολλή΄ώρα, και μου άρεσε το πόσο ωραία ζωγραφισμένο είναι. Δε χόρταινα να το βοέπω!
Δε σου εύχομαι ακόμη Καλά Χριστούγεννα, γιατί θα τα ξαναπούμε.
Σου δίνω μια μεγάαααλη αγκαλιά, και ένα ζεστό φιλί!

PiciFriki είπε...

σαν αληθινά!

maya =^o^= είπε...

σε ευχαριστώ πάρα πολύ Φανούλα!!καλές γιορτές!!! <3<3<3μιάου!!!!!!!!!!!!!

Έμμα είπε...

Γεια σας είμαι ένα καινούριο μέλος στο blog σας! Είστε ζωγράφος ουάου!
Πραγματικά η δημιουργία και η ζωγραφική είναι το αγαπημένο μου χόμπι! Νομίζω ότι το δικό μου blog θέλει μια πινελιά από τη βοήθεια σας!!! Αν θέλετε να το επισκεφτείτε λέγετε: www.emunusualcpmpany.blogspot.com (Ασυνήθιστη Παρέα!)

lourdi lourdaki είπε...

ΗΡΘΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΟΥ!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ!!!
ΟΠΩΣ ΘΑΥΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ!!!!

Fanypap είπε...

Ροδούλα μου, γλυκιά μου μούσα της μουσικής, σ'ευχαριστώ πολύ!!Χαίρομαι που σου άρεσε το αγγελάκι μου! φιλάκια και μια ζεστή αγκαλιά και από μένα γλυκιά μου!!

PiciFriki, σ'ευχαριστώ πολύ!! καλές γιορτές , φιλάκια.

Maya μου, Μιάάάάάάάουυυυ!

Έμμα μου, σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη γλυκιά μου! φυσικά και περνάω αμέσως!!φιλάκια.

Lourdi Lourdaki, σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη!! σ'ευχαριστώ και για τις ωραίες ευχές σου!!!φιλάκια και καλές γιορτές!!

Katrina είπε...

Πανεμορφο το αγγελακι γλυκια μου!!!!Καλη επιτυχια!!!!

Μαρία είπε...

να τα χαρεις τα δωρακια σου..σαν μωρα γινομασται..χαρες γελακια..νασαι καλα..πολλα φιλια

Δημιουργία είπε...

Υπεροχα ολα τα δωρακια που πηρες, να εισαι καλα να τα χαρεις.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ (Αντώνης Κρασάκης) είπε...

Μικρά ή μεγάλα δώρα όταν προσφέρονται με αγάπη δεν μπορεί παρά να χαρίζουν χαρά και συγκίνηση στον παραλήπτη!
Να είσαι πάντα καλά, αγαπημένη μας Φανή, να δέχεσαι έτσι απλόχερα την αγάπη και την εκτίμηση των φίλων και των δικών σου ανθρώπων!
Γιατί, πραγματικά το αξίζεις!
Ευχόμαστε να είναι τα φετινά Χριστούγεννα για σένα και την οικογένειά σου χαρούμενα κι ευτυχισμένα!
Με την αγάπη μας, Αντώνης-Πόπη

Fanypap είπε...

Κατρίνα μου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Καλές γιορτές και πολλά φιλάκια.

Μαρία μου, (scrapmaria), ναι πραγματικά σαν μωρά!!!φιλάκια Μαράκι μου γλυκό! τα λέμε...

Δημιουργία, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου γλυκιά μου!! φιλάκια και καλές γιορτές!!

ΠΑΙΔΙΚΆ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, φίλοι μου, Αντώνη και Πόπη, σας ευχαριστώ πάάάάρα πολύ για την αγάπη σας!!!Το ίδιο εύχομαι κι εγώ για σας!! Να περάσετε υπέροχες γιορτές και να έχετε έναν υπέροχο νέο χρόνο με την οικογένειά σας!! χωρίς δυσκολίες και περικοπές!!!Φιλάκια και πολλή αγάπη!!!

Αγγελική είπε...

Μικρά δωράκια για μικρές ή μεγάλες χαρές.Εχω κι εγώ στο σπίτι μου δωράκι της Ρένας Χριστοδούλου και όταν το παρέλαβα χάρηκα ανέλπιστα.
Φανή μου, καλές γιορτές σε σένα και την οικογενειά σου, καθώς και σ΄όλο τον κόσμο.
Θα χαρούμε να μας επισκεφτείς στην καινούργια μας ομαδική προσπάθεια στο
ohifront.wordpress.com

Τα φιλιά μου

Fanypap είπε...

MAIRH μου,Καλές γιορτές!!!Πολύ ωραία η προσπάθειά σας για σωστή ενημέρωση στο ομαδικό σας blog!!Θα σας επισκέπτομαι συχνά. φιλάκια.

Mαρίτα Καράπη είπε...

Καλή μου Φανή καλώς σε βρίσκω !Σε παρακολουθω καιρό και θαυμάζω τη δουλειά σου!Ευχομαι με γεια τα δωράκια σου και καλές δημιουργίες!

Fanypap είπε...

Μαρίτα Καράπη, Μαρίτα μου, καλώς ήλθες!!!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Καλές δημιουργίες και σε σένα γλυκιά μου!! φιλάκια.

Olga είπε...

Such a delightful post! Many Christmas ideas for decorations, gifts, and jewelry.

φόρα είπε...

μια χαρά τα βρίσκω τα διαδικτυακά δωράκια σου!
και το αγγελούδι επίσης....
γεια σου φανούλα και καλό μας παρ/σβ/κύριακο!

nameliart είπε...

Τι υπέροχο, ονειροπόλο αγγελουδάκι! Ένα τέτοιο να έχει ο καθένας μας για φύλακά του, τι άλλο να ζητήσει; Όλες σου οι δημιουργίες πανέμορφες, όπως πάντα!
Έχεις θαυματουργά χέρια Φανή μου! Σου εύχομαι καλές γιορτές, με χαρούμενες και δημιουργικές ετοιμασίες!

Fanypap είπε...

Olga my friend, Merry Christmas to you!!Kisses from Greece.

Fanypap είπε...

Φόρα μου χαίρομαι πολύ που επέστρεψες! μας έλειψες καλή μου!!Καλό Σ/Κύριακο! φιλάκια πολλά.

Nameliart, Μελίνα μου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!Καλά Χριστούγεννα και σε σένα και ο νέος χρόνος να σου φέρει μόνο ευτυχία!!! φιλάκια πολλά.

Unknown είπε...

Καλημέρα και πάλι Κα Φανή. Γλυκύτατο το Αγγελάκι. Να σας φυλάει πάντα. Συγχαρητήρια για τα όμορφα δώρα, σας αξίζουν πραγματικά!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...