Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ζωγραφισμένα πολύχρωμα μπουκάλια!

Καλησπέρα σε όλες τις φίλες και φίλους αυτού του blog! Σήμερα σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας φωτογραφίες που τράβηξα λίγο παλαιότερα (όταν είχε ακόμα ήλιο...) από ζωγραφισμένα μπουκαλάκια διαφόρων τύπων που φτιάχνω κατά καιρούς! Τα μπουκάλια είναι βαμμένα με χρώματα υαλογραφίας και relief και κάθε ένα είναι διαφορετικό, άλλα πλαστικά, άλλα γυάλινα, άλλα καθημερινά και άλλα λιγότερο συνηθισμένα! Για ρίξτε μια ματιά να μου πείτε απόψεις...





Δεν έγιναν πολύ όμορφα;; :) Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν διακοσμητικά έτσι αλλά ακόμα και σαν κανονικά μπουκάλια! 





Έχω ζωγραφίσει μέχρι και μικρά γυάλινα μπουκαλάκια χυμού ή αναψυκτικών! Τα διακόσμησα και αυτά με λουλουδάκια και άλλα χρυσά σχέδια όπως βλέπετε παρακάτω!










Το επόμενο μπουκάλι νερού είναι μοναδικό και έχει την ιστορία του! Όταν είχαμε πάει ταξίδι στο Παρίσι με την κόρη μου παλαιότερα ένα βράδυ διψάσαμε και ζητήσαμε από το ξενοδοχείο να μας φέρει εμφιαλωμένο νερό. Η καμαριέρα ήρθε και μας έφερε σε ένα πολυτελέστατο δίσκο αυτό το μπουκάλι με νερό. Η τιμή του ήταν... 10 ευρώ! Μας φάνηκε τόσο υπερβολική που σκέφτηκα να κρατήσω το μπουκάλι για ενθύμιο και να ζωγραφίσω πάνω του Ευρώ, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν!! :)






46 σχόλια:

Chesterbrook Academy Elementary είπε...

Beautiful artwork on you bottles.
I love the boldness of textures, colors and lines.

eleni είπε...

Εξαιρετικά!!
Πολύ μου άρεσαν,όπως και η προηγούμενη δουλειά σου!
Φιλιά!

Marie-Anne είπε...

Πανέμορφα όλα τα μπουκάλια Φανή !!! Δεν ξέρω ποιό να ξεχωρίσω !!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Γενικά ότι προέρχεται απο γυαλί μου αρέσει πάρα πολύ και ακόμα περισσότερο τα ζωγραφισμένα μουκαλια σου φαίνονται πολύ όμορφα μου θυμίζουνε βιτρώ!!! εμενα μου αρέσει να μαζευω μουκαλακια από κολώνιες!!!αυτό το πολύχρομο με τους ρομβους ειναι πολυ όμορφο και βλεπω ότι έχει πολύ δουλειά νομίζω!!! μπράβο σου ...και καλό βραδυ!!!

maya =^o^= είπε...

όλα πολύ όμορφα φανούλα μου!!το πρώτο πράσινο είναι το αγαπημένο μου όμως!!πολλά γατοφιλάκια και μην ξενυχτήσεις πάλι σήμερα και κουτούλας χιχιχχι!!! :PP

Gianna Christodoulopoulou είπε...

Φανη μου,καλημερα!!!
Τα μπουκαλια σου ειναι ολα υπεροχα,με ομορφα χρωματα και σχεδια και το μπουκαλι με το ευρω πολυ εξυπνο

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΚΥΡΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ, ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΑΜΑ ΒΑΖΩ ΣΠΡΕΥ ΒΕΡΝΙΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ. ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΜΑΛΤΑ; ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Unknown είπε...

Είναι όλλα πολύ πολύ ωραία!!!
like...like...like!!!!
Φιλιά!!! Την όμορφη καλημέρα μου!!!!

tzeni xr. είπε...

Φανή μου ποσα έχεις?? Ειναι ολα τοσο μοναδικά!!! Τι χρωματα χρησιμοποιησες? (ολο ερωτησεις κανω χαχα) ΑΚου εκει 10 ευρω το μπουκαλι νερο καλα εκανες και το κρατησες τουλαχιστον ετσι οπως το εκανες αξιζει πολλα πολλα περισσοτερα. Μπραβο!!!!!!!!!!!!

Marie είπε...

χα χα!!! Ευρωμπούκαλο ε? Καλό! Έκανες θαυμάσια πράγματα πάλι Φανή μου! Μπράβο για άλλη μία φορά! Μου αρέσουν πάρα πολύ τα μπουκάλια σου! Όπως και όλες σου οι δημιουργίες. Πολλά φιλάκια και καλή σου μέρα!!!

Μαρία είπε...

Φανή μου έπαθα πλάκα..τα έκανες υπέροχα..Γέλασα με το μπουκάλι του νερού..άκου 10€..τώρα δηλαδή πόσο θα το χρεώνανε που είναι έργο τέχνης..να τους στείλεις φωτό να το δούνε..χαχα φιλάκια πολλά και καλό σαββατοκύριακο εύχομαι

Βίκυ είπε...

Άψογα!!!Και πολύ πολύ γουστόζικα!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Ταλαντούχα μου Φανή, σαν βιτρό μοιάζουν! Είναι φανταστικά! Τι όμορφη ιδέα αυτή. (Θαυμάζω το ταλέντο και τη φαντασία σου)
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε Φανή μου.

Mani di fata είπε...

ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ,ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ!!!ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΟΥΠΕΡΟΥΑΟΥ...!!!ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΠΑΡΙΣΙ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΤΟ ΝΙΩΘΩ,ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΑΖΙ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ,ΙΩΑΝΝΑ

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! είπε...

Είναι πάρα πολύ ωραία τα μπουκάλια!

Nena είπε...

ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ....

Angelique είπε...

Όλα είναι εκπληκτικά!!!Μπράβο Φανή!!Ειδικά το πράσινο μπουκάλι με τα χρυσά σχέδια είναι το αγαπημένο μου!!Καλό σαββατοκύριακο!!

Fanypap είπε...

Art at Chesterbrook Academy Elementary School, Dear Marilena, thank you!!! Kisses from Greece.

eleni, σ'ευχαριστώ πολύ φίλη μου! φιλάκια.

Marie-Anne, σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου! φιλάκια.

Ρούλα Σμαραγδένια, σ'ευχαριστώ! κι εγώ έχω την ίδια τρέλα με τα μπουκαλάκια κολώνιας, γιατί είναι υπέροχαααα!!!φιλάκια.

mia είπε...

Κομψοτεχνήματα....Φανή...μιλάνε....

Fanypap είπε...

Maya μου, σ'ευχαριστώ γλυκιά μου!!! Καλά... δεν καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα φεύγει ο χρόνος όταν βρίσκεις ενδιαφέροντα πράγματα!!!την πατάω πολλές φορές!!! γλυκά γατοφιλάκια.

gianna μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Ε... μα πια! 10 Ευρώ!!! φιλάκια.

Effie's Sweet Home Design, Έφη μου, χαίρομαι που σου άρεσαν! Δεν είναι κανόνας ότι το χρυσό δεν στεγνώνει, σε μένα όλα στεγνώνουν εξίσου! Μάλλον το χρυσό σου σωληνάριο, θα έτυχε να είναι πιο φρέσκο, γιαυτό και χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο να στεγνώσει, υποθέτω.
Βερνίκι, δεν βάζω πάνω στα χρώματα υαλογραφίας (σμάλτα και ρελιέφ).Εννοείται ότι είναι από μόνα τους ανθεκτικά στο χρόνο, δεν ξεβάφουν και είναι και γυαλιστερά και λαμπερά! Θεώρησα ευνόητο ότι δεν χρειάζεται βερνίκι. φιλάκια.

maya =^o^= είπε...

σε καταλαβαίνω απόλυτα Φανούλα μου!!!! πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!

Fanypap είπε...

Μαρία (Προϊμάκη)μου, σ'ευχαριστώ καλή μου! φιλάκια και καλή σου νύχτα.

Tzeni xr. χαίρομαι που σου άρεσαν!! έχω πάρα πολλά, γιατί μου αρέσει η διαφάνειά τους και τα μαζεύω!!Τα χρώματα που χρησιμοποιώ είναι χρώματα υαλογραφίας, (ειδικά για γυαλί), έτσι τα ζητάς.Για το νερό, η πλάκα είναι ότι από Σούπερ Μάρκετ το παίρναμε 1,5 ευρώ την εξάδα!!!αλλά ήταν μεσάνυχτα και αναγκαστήκαμε να παραγγείλουμε....φιλάκια.

Fanypap είπε...

Μarie μου, σ'ευχαριστώ! Ευρωμπούκαλο, καλά το είπες!!!Καλή σου νύχτα και φιλάκια πολλά.

Μαρία μου, σ'ευχαριστώ!!Άρα δεν φάνηκε μόνο σε μένα ακριβό;! ναι θα ήθελα να δουν πως έγινε το πολύτιμο μπουκάλι τους!φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!

Βίκυ μου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! καλό βράδυ και φιλάκια πολλά.

Ροδούλα μου,γλυκιά μου μούσα της μουσικής, σ'ευχαριστώ πολύ!!!καλό Σαββατοκύριακο και πολλά φιλάκια.

Fanypap είπε...

Mani di fata, Ιωάννα μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Πως το κατάλαβες ότι θέλω να ξαναπάω;;; Μαγεύτηκα!!!!το λάτρεψα!!!Αλλά με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, δεν το βλέπω να μπορέσω...άν πάω πάντως θα τους το χαρίσω, για να δουν πως είμαστε οι Έλληνες! αυτό που αυτοί το πουλάνε 5ο φορές περισσότερο από την αξία του...εμείς τους το χαρίζουμε και αξιοποιημένο!!!φιλάκια και καλό σου βράδυ!

Fanypap είπε...

Βάσω-οι ιστορίες της μαμάς μου, Βάσω μου,σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! φιλάκια.

Nena μου σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου! φιλάκια.

Angelique, Χαίρομαι που σου άρεσαν, σ'ευχαριστώ! φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!

Φίλες και φίλοι καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας, να περάσετε καλά και Χρόνια πολλά σέ όλους τους εορτάζοντες-ουσες!!!

Fanypap είπε...

Mia mia μου, σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου, καλό Σαββατοκύριακο και φιλάκια πολλά.

Maya μου καλό Σαββατοκύριακο!!! φιλάκια πολλά.

maya =^o^= είπε...

καλό σαββατοκύριακο και σε εσένα φανόυλα μου!!!δημιουργικό και πάρα πολύ χαρούμενο!!σε ευχαριστώ πολύ!!!μιάου!!!!!!!!!!!!!

mirsini's creations είπε...

Πανέμορφα τα έκανες Φανή μου!!!!! Είναι όλα ένα κι ένα και έχουν και μία έθνικ πινελιά!!!!! Μου αρέσει πολύ και η ιδέα σου με τα καπάκια για σκουλαρίκια!!! Μπράβο σου Φανή μου!!! Φανταστικές και ανακυκλώσιμες ιδέες πάντα !!!! Είσαι αστέρι!!!!!!
Καλό Σ/Κ κι απο 'μένα !!! Πολλά φιλιάααα!!!!! :ο)

Ειρηνη Σ είπε...

Φανή πολυ ομορφα τα μπουκαλια σου
οσο για το ...ευρομπουκαλο...καλα εκανες και το κρατησες
ετσι κιαλλιως θα το πετουσαν
να εισαι καλα

Ρένα είπε...

Φανή μου έχεις κάνει εκπληκτική δουλειά !!!!Τα λάτρεψα !!!!!Υπέροχα!!!Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΤΥΛΙΞΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΕΛΟΦΑΝ. ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΨΗΝΩ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ;
ΦΙΛΑΚΙΑ!

fotolabida maria είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ!!!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ!!!!ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ!!!!
ΚΑΛΟ Σ/Κ!!!!

Mani di fata είπε...

ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΝΔΟΞΑ ΠΑΡΙΣΙΑ(ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΑΜΛΕΤ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ)!ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΤΙ ΠΑΛΕ!!!ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ!ΦΙΛΙΑ.

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΣΝ ΒΙΤΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ.ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ Η ΕΦΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ;;;;

Fanypap είπε...

Mirsini's creations, Μυρσινάκι μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!! Καλή σου εβδομάδα! φιλάκια.

Ειρήνη Σ. Ειρηνάκι μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Ε, ναι σίγουρα θα το πετούσαν! φιλάκια και καλή εβδομάδα!

Ρένα μου, σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου! φιλάκια, καλή εβδομάδα!!

Fanypap είπε...

Effie's Sweet Home Designs, Έφη μου, πιστεύω πως αν τα ψήσεις, μήπως λιώσουν όλα τα χρώματα από τη ζέστη.Δεν μου είπες τι μάρκα ρελιέφ χρησιμοποιείς!;;!!! μήπως είναι glitter;; Εγώ χρησιμοποιώ της decor fin, Relief paint, ζήτα αυτό ακριβώς σε ότι χρώμα θέλεις και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Την άλλη μέρα θα είναι στεγνό τελείως!!Τώρα η φίλη μας η Νάσια που προτείνει να τα περνάς αδιαβροχο βερνίκι(μόνο σε σπρέϊ θα μπορούσες αφού είναι υγρό), νομίζω σε υγρό ρελιέφ δεν γίνεται, γιατί θα εγκλωβιστεί η υγρασία του μέσα και θα είναι χειρότερα! θα αργήσει ακόμα περισσότερο να στεγνώσει.Δοκίμασε αυτό που σου λέω και πες μου! φιλάκια πολλά.

Fanypap είπε...

Fotolabida 1, γλυκιά μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!φιλάκια και καλή σου εβδομάδα.

Mani di fata,καλή μου, για φαντάσου!!;!!!Ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα!!!Πάντως όταν αποφασίσεις είμαι μέσα!!!φιλάκια πολλά!!! καλή σου εβδομάδα!

Νάσια μου γλυκιά, σ'ευχαριστώ πολύ!! τώρα για το αδιάβροχο βερνίκι, φοβάμαι ότι θα το καθυστερήσει περισσότερο να στεγνώσει, αφού θα εγκλωβίσει μέσα του την υγρασία του, καθώς αδιάβροχο!(όπως απάντησα και στην Έφη). το δοκίμασες και δούλεψε;;;Μήπως κάνει κάποια αντίδραση και γίνεται;; δεν ξέρω... φιλάκια πολλά και καλή σου εβδομάδα.

Fanypap είπε...

Maya, γλυκούλα μου, καλή σου εβδομάδα!!!φιλάκια, μιάουυυυ.

maya =^o^= είπε...

καλή εβδομάδα και σε εσένα Φανούλα μου!!με γλυκαίνουν τα μηνύματα σου!!σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!χαίρομαι που σε γνωρίζω!!πολλά γατοφιλάκια!!!

Μαρία είπε...

τωρα τα ειδα..απολαυστικα χρωματα που χορευουν μπροστα στα ματια μας..τελοια δουλεια..καλη εβδομαδα..πολα φιλια

εύα είπε...

απίστευτα!! κι εγώ εχθές έφτιαξα το πρώτο μου!!

Σίγουρα δεν συγκρίνεται με τα δικά σου...
Πολύ καλή δουλειά !

Fanypap είπε...

Ρένα μου, έργα χειρός, από Ηράκλειο! Δεν μας επιτρέπει η google να μπούμε στο Βlog σου, λέει ότι έχεις άπρεπο υλικό! κοίταξέ το, οπωσδήποτε! φιλάκια.

Fanypap είπε...

Μαρία μου,(scrapmaria), σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!φιλάκια πολλά και καλή σου εβδομάδα!
Πήρες την φωτογραφία μου;;;

Εύα μου, καλή αρχή γλυκιά μου!!!Όλες είχαμε την πρώτη μας φορά, συνέχισε να προσπαθείς, θέλεις να μας το δείξεις μαζί με ένα ποίημά σου;; φιλάκια και καλή εβδομάδα.

χρυσάνθη είπε...

Φανούλα υπέροχα όλα τα μπουκάλια!!Το ένα καλύτερο από τα άλλα!!!Μου αρέσει παρα πολύ αυτή η τεχνική και κυρίως η διαφάνεια που έχουν τα χρώματα!!! Εχω και γω αρκετά και κάποια στιγμή θα τα δείξω.οσα μου έχουν απομείνει δηλαδή γιατί τα περισσότερα τα χάρισα με χειροποίητο λικεράκι!!!!Φιλάκια χρυσοχέρα μου!!!

Fanypap είπε...

Χρυσάνθη μου,σ'ευχαριστώ καλή μου! κι εγώ την ίδια δουλειά κάνω!!!τα περισσότερα τα χάρισα! Θα κάνουμε κι άλλα, δεν πειράζει.φιλάκια πολλά και καλή σου εβδομάδα.

Konstantina Chryssanthopoulou είπε...

Φανή, είναι υπεροχα τα μπουκάλια σου. Στο παριζιάνικο εκτός από το ευρώ, έπρεπε να ζωγραφίσεις σε μια γωνιά τον πύργο του Άιφελ ή την Κάρλα Μπρούνι...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...