Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Το δωράκι του διαγωνισμού έφτασε!

 

Σήμερα το πρωί η όμορφη ταχυδρόμος μας μου έφερε έναν φάκελο από την A Pink Dreamer!!!! Ήταν το δώρο βραβείο από τον διαγωνισμό του μηνός Ιουλίου, στον οποίον ήμουν εγώ η τυχερή, με θέμα τον Ήλιο!!! Με μεγάλη χαρά άνοιξα τον φάκελο, και έμεινα έκπληκτη από την ομορφιά που αντίκρισα!!! Θα τρελαθούν τα αστεράκια μου όταν τα δούν!! 



  
Μέσα σε όλα είχε και εικόνες από δικά της έργα καταπληκτικά!!! Αυτά σίγουρα θα τα κολλήσω σε καμβά και θα τα κρατήσω!!! Αλλά και όλα τα άλλα ήταν πάρα πολύ όμορφα και πολύτιμα, και ήδη μπήκα σε σκέψεις για το πώς θα τα αξιοποιήσουμε!!! κοιτάξτε κι εσείς, δεν είναι απίθανα;;; 


 
Σ' ευχαριστούμε πολύ a pink dreamer, πάντα να είσαι άξια να κάνεις τόσο όμορφους διαγωνισμούς!!! και να δημιουργείς αριστουργήματα, όπως αυτά που μου έστειλες!!! Σ' αγαπώ πολύ! φιλάκια πολλά σε σένα και στον μαθητευόμενο μάγο σου!! Να περνάτε καλά στην πανέμορφη Ρόδο μας!!!



8 σχόλια:

maya =^o^= είπε...

πανέμορφα όλα!!!καταλαβαίνω απόλυτα την χαρά σου!!!έχω λάβει κι εγώ δώρα απο την apinkdreamer και ξέρω πως είναι!!!!!!!!!!!!! πάντα τυχερή να είσαι!!!! φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!

Olga είπε...

I can see that you are having fun with your artistic crafts :)

Fanypap είπε...

Μάγια μου, σίγουρα καταλαβαίνεις! ήταν όλα τέλεια!!! καλές δημιουργίες και φιλάκια πολλά.

Fanypap είπε...

Dear Olga, that artist crafts, are the Present for the winner, of one competition with theme ''sun'', on Jully, and the winner was ME!!!My artwork in this competition, was a sun with flowers, made with my students, (my little stars)!!! You had seen it, for sure!!! so I am happy!!!kisses to you!Thank you for watching my work.

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΦΑΝΗ!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝ!!!!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ A PINK DREAMER!!!!!!!

Fanypap είπε...

Ρένα μου σ'ευχαριστώ!τα αστεράκια μου ξετρελάθηκαν, τα χεράκια τους δεν ήξεραν τι να πρωτοπιάσουν!γέλια, επιφωνήματα, αχ! βαχ! δεν μπορώ να σας τα μεταφέρω χωρίς ήχο!!!Θα σας δείξω τι θα κάνουμε!!! Εύχομαι και σε σένα καλή τύχη!!! φιλάκια.

apinkdreamer είπε...

φανη μου συγνωμη για την καθυστερηση να σου απαντησω! ημουν γαι μερες με πυρετο και φαρυγγιτιδα!
βλεπεις η ενασχοληση με τοσα πολλα με εξαντλησε!!!
χαιρομαι πολυ που σου αρεσε το δωρακι! θα εβαζα περισσοτερα στον φακελο -αληθεια- αλλα ημουν τοσο χαλια που δεν ειχα κουραγιο να παω για εκτυπωση!
φιλια πολλα και καλες δημιουργιες! σε ευχαριστω για τα παντα καλα σου λογια! περιμενω φυσικα τη συμμετοχη σου και για τον τωρινο διαγωνισμο!!!!!!

Fanypap είπε...

Γλυκιά μου a pink dreamer, περαστικά σου!!!εκτιμώ πάρα πολύ και είναι πολλά και αυτά που μας έστειλες, σ'ευχαριστούμε πολύ!!! εξάλλου είναι η χειρονομία που μετράει περισσότερο, και συ μας έδωσες μεγάλη χαρά!!!να σ'έχει καλά ο θεός να δίνεις πάντα χαρά! και καλές δημιουργίες! φυσικά και θα πάρουμε μέρος και αυτόν τον μήνα, άλλωστε το θέμα είναι απίθανο!!! φιλάκια πολλά και το νου σου στον ταχυδρόμο...φιλάκια πολλά!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...