Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Γλυκός πίνακας..."Έναστρη Νύχτα" του Βίνσεντ βαν Γκογκ!!

Θέλω σήμερα να σας παρουσιάσω το blog της ανιψούλας μου "Happy Frog Cakes" η οποία είναι και αυτή καλλιτέχνης αφού φτιάχνει απίστευτες και πανέμορφες τουρτίτσες!!! Είναι "γλυκός - ζωγράφος" δηλαδή! :Ρ Δεν είναι πανέμορφος ο πίνακας - τούρτα "Έναστρη Νύχτα";;!! Νομίζω ότι ξεπέρασε ακόμα και τον Βαν Γκογκ!!!



Πάντως εμένα δεν θα μου "έκανε καρδιά" να το φάω αυτό το αριστούργημα, χεχεχε!! Είμαι πολύ περήφανη για την ανιψούλα μου!!! Πρόσφατα πήρε και το πτυχίο της με άριστα και πιστεύω ότι τα παιδάκια που θα διδάσκει θα την αγαπάνε πάρα πολύ, τόσο γλυκός άνθρωπος που είναι!!!

Όσοι έχετε "γλυκές ανησυχίες" μπορείτε να επισκεφτείτε και το blog της "Γλυκές Δημιουργίες, Happy Frog Cakes!" που έχει και τις υπόλοιπες πολύ πρωτότυπες τουρτίτσες που φτιάχνει εδώ, αξίζει πραγματικά!!


15 σχόλια:

Νίκη είπε...

Καλέ είστε πολλά τα ταλέντα στην οικογένεια!! Τι αριστούργημα τούρτα είναι αυτή;; Πάω να δω και τις άλλες, μπράβο της κι από εδώ!

Fanypap είπε...

Ευχαριστώ Νίκη μου, είναι όντως αστέρι το μωρό μου!!! φιλάκια.

Νατάσα είπε...

Συγνώμη, δηλαδή τρώγεται αυτό το έργο; Γιατί και εγώ δεν νομίζω να το χαλούσα!!!!!!!!! Πολύ μεγάλο καλλιτεχνικό ταλέντο η ανιψούλα σου. Δώσε της συγχαρητήρια από μένα.

Fanypap είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ Νατάσα μου! αυτό της είπα κι εγώ!!! τα καραβάκια σου τέλεια,μπράβο!!! φιλάκια

Έφη είπε...

Μπράβο της!!!
Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Βρε ομολόγα..μπας και είναι κόρη σου; αυτή είναι ταλέντο..έχω διδάξει 7 χρόνια ..ξέρω απο αυτά..

erifili είπε...

Αυτή δεν είναι "τουρτίτσα" είναι έργο τέχνης.΄Εμοιασε στην θεία φαίνεται.Να την χαίρεστε.Γειά στα χρυσά της τα χεράκια.

Fanypap είπε...

Κορίτσια σας ευχαριστούμε πολύ!!!! Έχει όντως χρυσά χεράκια, και τα χρησιμοποιεί μόνο για να βοηθάει και να προσφέρει!!! Είναι σαν κόρη μου, αφού είναι κόρη του αδελφού μου.Μόλις πήρε το πτυχίο της Δασκάλας με άριστα, να είναι μόνο τυχερή να έχει δουλειά (δύσκολες εποχές!),και θα κάνει θαύματα με τα παιδάκια!!!αχ! Θα χαρεί πολύ το μωρό μου με τα σχόλιά σας, αφού είστε όλες ειδικές Καλλλλιτέχνιδες!!! Καθηγήτριες Ζωγραφικής, Αγιόγράφοι, Ζωγράφοι,δημιουργοί,αξιόλογα άτομα επί των καλλιτεχνικών!!!Χαρουλάκι μου βλέπεις , αν κάποτε θελήσεις να εργαστείς σαν ζωγράφος; είσαι ευπρόσδεκτη στην παρέα μας!!!! φιλάκια σε όλες!!!!!

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου η κόρη μου είναι και αυτή καλλιτέχνης, όχι που θα την άφηνα απ' έξω από την χαρά της δημιουργίας!!!της έμαθα Αγιογραφία και λάδια, αλλά ήταν τόσο απασχολημένο το πουλάκι μου με το μεταπτυχιακό του και την δουλειά του, που δεν προλαβαίνει να δημιουργήσει! ίσως αργότερα...Είναι προγραμματίστρια Η/Υ,αυτή έκανε το blog μου!(σ' ευχαριστώ πουλί μου!)Την ζωγράφισα σε πίνακα με (λάδια σε καμβά),είναι στην συλλογή "Γυναίκες του 20ου αιώνα" στην ενότητα:Κάποια από τα έργα μου, ο τελευταίος πίνακας, η κοπέλα με τα μαύρα!!!μπορείτε να την δείτε!!!
φιλάκια!

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Άπίστευτη τούρτα. Μα πώς τα κατάφερε να τη ζωγραφίσει τόσο όμορφα!!!! ΜΠΡΑΒΟ της!!! Της εύχομαι να είναι ΚΑΛΟΤΥΧΗ να την σκεπάζει η Παναγιά σε κάθε της βήμα, και πιστεύω ότι τέτοιοι άνθρωποι χαρισματικοί, ΠΑΝΤΑ βρεθούν, αργά ή γρήγορα εκεί που τους αξίζει, γιατί είναι ευλογημένοι.
Να της πεις ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ και από μένα, και ας μην είμαι ζωγράφος. Θα μπω και στο μπλογκ της τώρα αμέσως.
Τα φιλιά μου και μια ΤΕΡΑΑΑΣΤΙΑ αγκαλιά!!!

Fanypap είπε...

Σ'ευχαριστώ γλυκιά μου Ροδούλα!!!Είσαι και συ μεγάλος καλλιτέχνης!!! δεν τα είπαμε;;;μετράει πολύ και η δική σου γνώμη, καθώς και οι γλυκιές ευχές σου!!! φιλάκια πολλά!!!!

Happy Frog Cakes είπε...

Σας ευχαριστώ πάααρα μα πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!!!!:)))))

Happy Frog Cakes είπε...

Θειούλα μου σ'αγαπώ <3

Fanypap είπε...

κι εγώ σε λατρεύω νιννί μου!!! φιλάκια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...