Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Επιστροφή στη...φύση!!

Ανεβάζω σήμερα μερικές ακόμα φωτογραφίες από τη φύση που αποτελεί βασική πηγή έμπνευσης για μένα αλλά φυσικά επίσης με βοηθάει να ξεκουράζομαι!

Η ροδιά  μου στολισμένη με τα άνθη της!

Η καρυδιά μου!
Μούρα!

Η φλαμουριά μου ντυμένη σαν νυφούλα με τα άνθη της
Ακόμα μια φωτογραφία από τη φλαμουριά μου..
Ξέρω ότι σας κάνω να ζηλεύετε, αλλά για μένα που περνώ τη ζωή μου σε μιά μεγάλη πόλη, όσο όμορφη κι αν είναι η Θεσσαλονίκη μας, η φύση με τις ομορφιές της είναι αυτή που συμπληρώνει αυτό που μου λείπει... :)

Με την ευκαιρία να σας κεράσω ένα ρολάκι με φέτα, κασέρι, ζαμπόν και πιπεριά; :) Είδα μια φοβερή συνταγή για Ρολάκια με μαϊντανό και ελιές πριν λίγο καιρό στο απίστευτο blog "syntages...apo spiti" και αφού την δοκίμασα πρώτα είπα να την "τροποποιήσω" λιγάκι και να την δοκιμάσω και με τυρί! Και έγιναν τελικά..φανταστικά!


16 σχόλια:

Rena είπε...

Ομορφες εικόνες αλλά και το κέρασμα πολύ νόστιμο ευχαριστούμε!!!

Fanypap είπε...

Ευχαριστώ Ρένα μου, συγχαρητήρια και σε σένα και για τα 2 blog σου,υπέροχα! φιλάκια.

Rena Christodoulou είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!1
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΕ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ!!!!!!!!!
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ!!!!!!!!!!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΟΣΤΙΜΗ!!!!!
ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanypap είπε...

Ευχαριστώ Ρένα μου, κι εσύ καλές βουτιές!!! Ευτυχώς που κι εγώ πηγαίνω Κατερίνη τα Σαββατοκύριακα και ξεκουράζομαι στη φύση, γιατί ακόμα δουλεύω!!!χρόνια σας πολλά και πάλι! φιλάκια.

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Να είσαι καλά Φανή μου!!!
Το πράσινο, είναι για μένα πηγή ευτυχίας. Νιώθω τόσο όμορφα όταν βρίσκομαι μέσα στη φύση!!!
Να είσαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ να τη χαίρεσαι, να σε εμπνέει και να σε ξεκουράζει!!!
Σου δίνω μια μεγάααλη αγκαλιά και ένα γλυκό φιλί για καληνύχτα!!!
Υ.Γ. Και το φαγητό σου φαίνεται πολύ ωραίο. Απλά εγώ με αυτή τη ζέστη δεν έχω όρεξη ούτε να μασήσω χαχαχαχα.

Νίκη είπε...

Πόσο δίκιο έχεις,η φύση είναι τόσο πολύτιμη! Μας εμπνέει και μας ξεκουράζει αλλά μας δείχνει και το τρόπο ζωής που πρέπει να έχουμε όταν τον ξεχνάμε...
Να χαίρεσαι τον παράδεισό σου Φανή μου, να παίρνεις τις ομορφιές που σου δίνει και να τις κάνεις έργα!!

Olga είπε...

This is a real and wonderful summer! I love all your photos. And the photos of the baking goods make me hungry:)

Fanypap είπε...

Ευχαριστώ πολύ Ροδούλα μου!Καλλιτεχνάρα μου!! μου άρεσε πολύ το τραγούδι σου, όπως και το φιλάκι σου! Μακάρι κι εγώ να μην είχα όρεξη, όπως κι εσύ, δυστυχώς εμένα δεν μου κόβεται ποτέ, και αυτό φαίνεται άλλωστε... Φιλάκια, και συνέχισε να τραγουδάς και να δημιουργείς με αγάπη, αυτό βγαίνει στο έργο σου!

Fanypap είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ Νίκη μου, και εσύ στην Αρκαδία πρέπει να ζείς σε παράδεισο!!! Πανέμορφη! Ταξιδεύω μέσα από τις φωτογραφίες σου, μου θυμίζει πολύ τον ¨Ολυμπο, που υπεραγαπώ!!! φιλάκια!

Fanypap είπε...

Dear Olga, good summer to you too!!! This Greek cheese "tyropita" is so easy, you can make it, at a few minutes! Eat it with coffee in a yellow cup!!! I like your yellow things too, yellow is my love!wonderfull photoes! Bravo!!! kisses Fany.

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Φανή μου, με έκανες και κοκκίνησα βρε μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν μπορείς να φανταστείς τι άγχος είχα γι' αυτό το τραγούδι,επειδή δεν ήθελα να φαίνομαι κι εγώ στο βίντεο. Δεν ξέρω όμως πώς να το κάνω να ακούγεται μόνο φωνή. Ήθελα όμως τόσο πολύ να σας ευχηθώ έτσι καλό καλοκαίρι χαχαχα.
Πραγματικά έχω βρει ΥΠΕΡΟΧΟ κόσμο μέσα στο μπλογκ, και να σκεφτείς ότι ήμουν τόσο εναντίων όλων αυτών fb, blogs Κλπ!!! Και όμως, κοίτα τι κόσμο βρήκα! Εσύ είσαι ένας από τους ανθρώπους που έχω ξεχωρίσει.
Καλό βράδυ σου εύχομαι και όνειρα γλυκά!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝΤΡΑ , Η ΦΛΑΜΟΥΡΙΑ ! ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΟ ΤΗΛΙΟ ! ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ!!! ΠΟΝΟΚΟΙΛΟΙ , ΓΚΡΙΝΙΑ ,ΣΤΟΠ . ΗΡΕΜΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ . ΤΕΛΕΙΟΣ ΥΠΝΟΣ .ΦΑΝΗ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!!!!

Fanypap είπε...

Ροδούλα μου, κι εγώ ήμουν εναντίον όλων αυτών,των blog, chat, κ.λ.π., γιαυτό και ήρθα τόσο αργά... στην παρέα σας, αλλά τώρα βλέπω ότι είμαι πολύ κερδισμένη από φίλους!!!!ξεχωριστούς ανθρώπους και το πιο σημαντικό με τα ίδια ενδιαφέροντα!!!σ'ευχαριστώ πολύ!!!!αγαπώ ιδιαιτέρως τη μουσική, μου φαίνεται τόσο δύσκολη και λατρεύω αυτούς που ασχολούνται μ'αυτήν!!!Κάποτε ήμουν σε χορωδία και ίσως πάω πάλι όταν πάρω σύνταξη!!!Ο Γιός μου έμαθε βιολί(τρελαίνομαι!!!!) και η κόρη μου πιάνο!!!ο δε άντρας μόυ με κέρδισε με την κιθάρα του, ερασιτεχνικά βέβαια, αλλά βλέπεις, όλοι ξέρουν κάτι, εκτός από μένα...εγώ τους ζωγραφίζω! να μας λες τραγούδια , τα λες πολύ ωραία!!!φιλάκια.

Fanypap είπε...

Έφη μου, δεν ήξερα ότι το τίλιο είναι το φλαμούρι!!! μου αρέσει πολύ!!!Ναι, θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου για τον παράδεισό μου, (ήταν προίκα της συγχωρεμένης της πεθερούλας μου).Όμως και ο καθένας μας μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του παράδεισο με τα μέσα που διαθέτει, όπως εσύ την αυλή σου!!!απίθανη!!!να την χαίρεσαι! φιλάκια.

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΥΨΗΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΓΡΟ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΣΑΜΠΑ . ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ............... ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

Fanypap είπε...

Κρίμα Έφη μου!!! μόνο τα καρύδια να μάζευες μια φορά το χρόνο, θα ήταν αρκετό!!!και είναι τόσο χρήσιμα για κάθε γλυκό, και θρεπτικά, βιταμινούχα , θα τα είχες φρέσκα και τζάμπα,(γιατί είναι και ακριβά)!όντως τα δένδρα μου είναι τα πιο ψηλά της περιοχής, τα έχω από το 1985!που να δείς τις λεύκες, έχουν τόσο δροσερή σκιά, που το βραδάκι τον Αύγουστο, φοράμε σακάκι!!! φιλάκια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...