Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Βραχιόλι με πολύχρωμες χάντρες!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας σήμερα ένα βραχιόλι που έχω φτιάξει παλαιότερα με πολύχρωμες χάντρες!! Πως σας φαίνεται; :)





13 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Αυτή τη τεχνική μας την έδειξαν προ...αμνημονεύτων χρόνων όταν ήμουν μαθήτρια..βλέπεις είχα τη τύχη απο τη μαθητική μου ζωή να έχω μια καθηγήτρια με Κ κεφαλαίο απο αυτές που η ζωγραφική και τα Τεχνικά δεν ήταν απλό μάθημα μα Έρωτας και Αγάπη..Κάνεις υπέροχη δουλειά είδα και παλιές αναρτήσεις..υπέροχη..

Fanypap είπε...

Αχτίδα μου ήσουν από τις τυχερές που είχαν αξιόλογες καθηγήτριες, και αυτό φαίνεται και από την δουλειά σου που είναι εξαιρετική!!!Άν δεν είσαι ερωτευμένη μ'αυτό που κάνεις, δεν έχεις και ωραίο αποτέλεσμα, αυτό είναι το μυστικό!!! ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, τσίμπα λίγο τον εγγονό σου και από μένα, ζηλεύω, και πολλά πολλά φιλάκια!!!!

el.mar είπε...

Μας φαίνεται χρωματιστό..χαχα..κ πανέμορφο!!!Φιλιά!!!

vassia είπε...

όμορφο και καλοκαιρινό... πολύ χαριτωμένο, μπράβο!!!

Βίκυ είπε...

Πολύ όμορφο, Φανή μου!Και πόση δουλειά έχει πάνω του....Φιλιά

Unknown είπε...

μου φαίνεται πολυ χαρουμενο λογω των πολλων χρωματων κ φυσικα θελει πολυυυυ υπομονη για να γινει..μπραβο

Fanypap είπε...

Γειά σας φίλες μου, ευχαριστώ για τα σχόλια, ναι πραγματικά είναι πολύ χρονοβόρα τεχνική, με βελόνα και κλωστή, αλλά μ' αρέσει γιατί είναι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Τα πολλά χρώματα ταιριάζουν στην τεχνική αυτή, για να φανεί ωραίο το σχέδιο, και να ξεχωρίζει το κάθε μοτίβο. Είναι τεχνική από το Περού, με πολλά χρώματα παρμένα από τη φύση.

Ελένη μου(el mar) καλή επιτυχία στον διαγωνισμό της a pink dreamer!

Βάσια μου, περιμένω με αγωνία την κλήρωσή σου, γιατί μου άρεσαν πολύ τα κεικάκια σου!

Βίκυ μου, και τα δικά σου κοσμήματα μου αρέσουν πολύ, μπράβο!

Λένα μου, συγχαρητήρια και για τα 2 blog σου! ωραία και τα δικά σου κοσμήματα!
Φιλάκια πολλά σε όλες!

Αναστασία είπε...

Πολύ πολύ χρωματιστό!!!!!

Fanypap είπε...

Αναστασία μου, θα κάνω κι άλλα με λιγότερα χρώματα, περίμενε και θα δείς! και οι δικές σου δημιουργίες, πολύ ωραίες, και με σωστή πανέμορφη πριγκίπισσα για μοντέλο!!!! μπράβο!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ !!!!!

Fanypap είπε...

Σ' ευχαριστώ Έφη μου, μπράβο και για τα δικά σου κεντημένα!!! τα είδα και τρελάθηκα!! τόση δουλειά! ευτυχώς που τα χρησιμοποιείς και τα χαίρεσαι!φιλάκια!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΑΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ DESIGN . ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ . ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ! ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΥΑΛΟΓΡΑΦΙΑ . ΤΟ ΔΕ ΦΙΛΝΤΙΣΙ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ! ΑΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ !ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙ! ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ,ΕΝΕΚΑ!!!!!

Fanypap είπε...

Ευχαριστώ Έφη μου! χαίρομαι που έχουμε κάτι κοινό: την αγάπη μας για την Μακεδονία μας! Τα ψαράκια είναι ζωγραφισμένα με ειδικά χρώματα υαλογραφίας, διάφανα, και ρελιέφ. Άν δοκιμάσεις θα γίνουν και τα δικά σου έτσι! Είναι άλωστε παιδικές ζωγραφιές, (αυτά τα ζωγράφισα εγώ), αλλά και τα παιδάκια τα έκαναν πολύ ωραία!!!δεν τα έχω να σου τα δείξω , γιατί τα πήραν σπίτι τους.Δοκίμασε, μπορείς!!!φιλάκια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...