Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Δεντράκια με σύρμα

Γεια σας φίλες μου! Τι κάνετε; Πως τα περνάτε; :)
Καλοκαίριασε για τα καλά.. πολύ ζέστη έχει εδώ στη Θεσσαλονίκη!!
Ελπίζω πάντως να είστε όλοι σε κάποια όμορφη παραλία και να κάνετε βουτιές.. και όχι μπροστά από τον η/υ στο ίντερνετ! :)

Για όσους δεν έχετε φύγει ακόμα για παραλίες ή "εξωτικά μέρη" (και τα βλέπετε μόνο από μακριά σε φωτογραφίες στο ίντερνετ όπως εγώ!) σήμερα σκέφτηκα να ανεβάσω φωτογραφίες από δενδράκια που έχω φτιάξει με σύρμα για να δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας.

Έχω κατασκευάσει αρκετά δενδράκια σαν κι αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες με ημιπολύτιμους λίθους, αχάτη, αμέθυστο, φεγγαρόπετρα, τυρκουάζ ή ακόμα και με πολύχρωμες χάντρες.....με σύρμα χάλκινο ή επάργυρο. Πως σας φαίνονται;



Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από το σπίτι της κόρης μου, ο Βούδας είναι δώρο "γνήσιος" από Ταϊλάνδη παρακαλώ!!


Επίσης ένα ακόμα δεντράκι λίγο διαφορετικό από το προηγούμενο..




Πολύ ωραίες οδηγίες για την κατασκευή δέντρων σαν αυτά από σύρμα είχα δει πριν λίγο καιρό στο blog της φίλης μου της Ανεράιδας και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τις δει εδώ!

Περιμένω σχόλια και νέα σας! :)



8 σχόλια:

mirsini's creations είπε...

Γεια σου Φανη!! :ο)
Πολυ ωραιο το δεντρακι σου!! Εχει η Ανεραιδα οδηγιες;!! Ισως φτιαξω ενα καποια στιγμη!! (Για πολλα πραγματα το εχω πει αυτο αλλα..ακομα να τα φτιαξω ;οΡ!).
Ο Βουδας πανεμορφος!!!!
Ευχομαι να εισαι καλα και να περνας ομορφα!!!
Φιλια! Καλο βραδυ!!! :ο)

Fanypap είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ Mirsini μου, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις κι εσύ να κάνεις δενδράκια πολύ ωραία!!!και οι δικές σου δημιουργίες είναι τέλειες!!! καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό σου για τα ηλεκτρονικά; δεν κατάλαβα καλά; φιλάκια!!!!

Maria Villioti είπε...

Πολύ όμορφα Φανή. Είσαι πολύπλευρη κι εσύ...

Fanypap είπε...

Μαρία μου σ'ευχαριστώ!βλέπω ότι η ελιά ταξιδεύει και σε τραπεζάκια τώρα! και ταιριάζει απόλυτα για μπαλκόνι. συγχαρητήρια και σε σένα!

Table Rouge είπε...

Ο συνδυασμός του Βούδα με το δεντράκι σου είναι πολύ ταιριαστός!! Όπως κοιτούν τα κλαδάκια προς τα πάνω σου δίνουν την αίσθηση της ηρεμίας....
Μου αρέσουν πολύ!!! όπως και πολλά άλλα που έχεις φτιάξει!! Να είσαι καλά και να περνάς καλά!!

Ειρηνη Σ είπε...

πολυ ομορφα ολα
φανταζομαι τους καρπους σου μετα- αν τα εφτιαξες ολα μαζι-τι πονους θα ειχαν ,αξιζαν ομως τον κοπο
εχω κανει πολλα και ξερω οτι τα χερια μετα υποφερουν
να εισαι καλα

Νίκη είπε...

Πολύ όμορφα τα δεντράκια σου Φανή μου! Τυχερός ο Βούδας που ξαπλώνει από κάτω!
Η αλήθεια είναι ότι θέλουν πολύ κοπο αλλά αξίζουν!

Fanypap είπε...

Χαίρομαι κορίτσια που σας άρεσαν τα δενδράκια μου, άν και αυτά είναι τα πρώτα που έφτιαξα, του πειραματισμού. τώρα απέκτησα περισσότερη εμπειρία και όχι μόνο προσέχω να μη κουράσω τα χέρια μου, αλλά γίνονται και κάπως καλύτερα.Ευχαριστώ για τις ευχές σας και εσείς να έχετε ένα πολύ καλό καλοκαίρι και να περνάτε καλά, η κάθε μια στον δικό της παράδεισο!!!!φιλάκια πολλάάάά!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...