Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Χειροποίητα κοσμήματα inspired by..

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα παρακάτω κοσμήματα που έφτιαξα με επάργυρο σύρμα..
Τα κοσμήματα αυτά είναι εμπνευσμένα από τις υπέροχες δημιουργίες της Isabela Harsenie, πρέπει οπωσδήποτε να δείτε τα καταπληκτικά της έργα στο blog της "Diligens, pieces of my soul...": http://polymericlay.blogspot.com/
Την ευχαριστώ πολύ για τα ωραία κοσμήματα που φτιάχνει και τα οποία με ενέπνευσαν να δημιουργήσω και να δοκιμάσω να δω αν μπορώ να φτιάξω παρόμοια σχέδια και εγώ..

Το αποτέλεσμα είναι αυτό, φυσικά μονο για μένα, και θα τα φορέσουμε εγώ και η κόρη μου στον γάμο του ανιψιού μου το Σάββατο. Isabela σε ευχαριστώ πολύ, αφιερωμένα!!!!!!! :)















Η φωτογράφηση έγινε για ακόμα μια φορά 




5 σχόλια:

Νίκη είπε...

Πανέμορφα είναι όλα, ειδικά τα θαλασσινά!
Αν και δε γνωρίζω το υλικό φαίνεται να έχουν πολύ δουλειά για να γίνουν!
Μπράβο!

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια Φανή! Είναι υπέροχα! Και το site είναι πολύ καλό! Κάποιες από τις φώτος τις έχω πετύχει σε αναζητήσεις μου! Από κάτι τέτοια παίρνω κι εγώ ιδέες! Καλό ξημέρωμα και καλές δημιουργίες!

Fanypap είπε...

Νίκη και Σωτηρία σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλια σας καλές μου φίλες!! Χαίρομαι που σας άρεσαν! Το site είναι όντως φανταστικό, αξίζει να το επισκεφτείτε! :)
Πολλά πολλά φιλάκια και καλές δημιουργίες σε όλες!!

Unknown είπε...

Φανή, είναι πανέμορφα. Συγχαρητήρια!

Fanypap είπε...

Isabela μου χαίρομαι ιδιαιτέρως που σου άρεσαν γλυκιά μου!! Δεν είναι φυσικά τόσο όμορφα όσο τα δικά σου!! :) Απλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στα όμορφα αυτά σχέδια και ήθελα να δοκιμάσω να φτιάξω και για μένα κάποια αντίστοιχα κοσμήματα...! :)

Πολλά φιλάκια!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...