Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Παλαιότερα έργα - λάδια σε καμβά

Το παρακάτω έργο έγινε με θέμα "Ο καρκίνος του μαστού" και αφιερώθηκε, στα πλαίσια μιας εκδήλωσης, στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Το θέμα με συγκίνησε πολύ, γιατί είναι παράδοξο πως αυτό που κάνει μια γυναίκα τόσο όμορφη (το στήθος), αυτό μπορεί και να την σκοτώσει αν πάθει κάποια βλάβη στα κύτταρα του. Χρειάζεται πάντα προληπτικός έλεγχος και αισιοδοξία...Η πάπια που πετάει, είναι αφιερωμένη στον μπαμπά μου που είναι φυσιολάτρης...

Τέλος το κρινάκι αυτό είναι αφιερωμένο στην Όλγα, που έχει πολύ ταλέντο και βγάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες με λουλούδια! (κάποιες μπορείτε να δείτε εδώ) :)


4 σχόλια:

rena είπε...

Θαύμασα τα έργα σου και απόλαυσα τη βόλτα μου στο μλπογκ σου!
Υπέροχη η δουλειά σου όπως και το έργο σου με τα παιδιά του δήμου σου,τυχεροί όσοι βρίσκονται κοντα σου!!!
Ευχαριστώ για την επίσκεψη και για τα καλά σου λόγια,καλώς βρεθήκαμε!!!

Φανή Παπαγεωργίου, Ζωγράφος είπε...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ρένα μου για τα καλά σου λόγια!!! :) Και τα δικά σου blog είναι πραγματικά υπέροχα και πιστεύω πως είσαι πολύ ταλαντούχα!!
Καλώς βρεθήκαμε λοιπόν!! :)

Καρπαθάκι είπε...

Συγχαρητήρια Φανή, για την σελίδα σου και τα αξιόλογα έργα σου!
Τυχεροί οι μαθητές σου!
Και εγώ λατρεύω τις κατασκευές!
Χάρηκα που συνάντησα μια Δημιουργό σαν εσένα!

Φανή Παπαγεωργίου, Ζωγράφος είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια γλυκιά μου!! Και τα δικά σου blog είναι όλα υπέροχα, δεν ξέρω ποιο να πρωτο-διαλέξω, χεχε!!! :)
Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα από εδώ βρίσκω την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις με τόσο δημιουργικά άτομα γιατί φυσικά μην ξεχνάμε "Η Δημιουργία ΕΙΝΑΙ Επανάσταση!!!!" :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...