Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Κοσμήματα με χάντρες!

Στον ελεύθερο μου χρόνο, εκτός από τα υπόλοιπα χόμπι μου, δημιουργώ και κοσμήματα ή άλλα αξεσουάρ και διακοσμητικά για το σπίτι. Τα παρακάτω είναι κοσμήματα που έχω φτιάξει με πολύχρωμες χάντρες σε αφηρημένα σχέδια. Πως σας φαίνονται;

Βραχιόλι και πάνω φαίνονται δυο διαφορετικά κοσμήματα για τον λαιμό

Βραχιόλι και κολιέ σε άλλη λήψη

Βραχιόλι σε αφηρημένο σχέδιο με πολύχρωμες χάντρες

Κολιέ με ασορτί σχέδιο

Κόσμημα για τον λαιμό

12 σχόλια:

maya =^o^= είπε...

πωπω είναι υπέροχα!!!ξετρελάθηκα ιδιαίτερα με τα πρώτα 2 βραχιόλια..φαίνεται πολύ δύσκολη δουλειά....έχεις μεγάλη υπομονή!!!! εύγε!!!!!

Fanypap είπε...

Maya μου σ'ευχαριστώ! χρειάζεται πραγματικά υπομονή, αλλά σε δικαιώνει το αποτέλεσμα! Χρώματα 'εθνικ' από Περού.φιλάκια.

maya =^o^= είπε...

τρελαίνομαι για έθνικ!!!απο το Περού είναι οι χάντρες;;πραγματικά είναι αριστουργήματα!!!!! χίλια μπράβο!!!! σίγουρα σε δικαίωσε το αποτέλεσμα!!!! :))

Fanypap είπε...

Maya μου, κάτι τέτοιο έπαθα κι εγώ όταν μου τις έφερε μια φίλη μου που πήγε εκδρομή στο Περού! τις ερωτεύτηκα! αγόρασα όμως και από δω κι άλλες.Χαίρομαι που σου άρεσαν. φιλάκια.

maya =^o^= είπε...

μα δεν γίνεται να μην μου αρέσουν!!!είναι υπέροχα!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))

Fanypap είπε...

Σ'ευχαριστώ Maya μου! φιλακια.

Kökörcsin είπε...

Beautiful! :)

Fanypap είπε...

Boglarka, my little friend, thank you! I wish you be happy and many children!!!! kisses from Greece.

Evita είπε...

Φανή μου! τι να πω? είναι υπέροχα. Τέτοια υπομονή? Τέτοιο αποτέλεσμα? Μπράβο. Παλιότερα..πολύ παλιότερα έφτιαξα και εγώ δύο βραχιολάκια τέτοιου τύπου (και μάλιστα στο ένα είχα φτιάξει και τις χάντρες μόνη μου από ξυλοπολτό)....τα είδα όλα....δεν το ξαναέκανα... επέμενα να τα τελειώσω επειδή ήθελα οπωσδήποτε να τα φορέσω αλλά...τα είδα όλα! Μπράβο κορίτσι μου!

Fanypap είπε...

Evita μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!! φιλάκια.

μαγδαληνιώ δια χειρος είπε...

Γειά σου Φανή!Τέλεια τα βραχιολάκια τα πλεκτά,καλά γι'αυτά με τις χάντρες τι να πω?Υπέροχα!Φτιάχνω και'γω και λέω οτί έχω υπομονή αλλά με κάτι τέτοιο δε θα τα κατάφερνα σίγουρα.Φοβερά είναι! Μπράβο!!!

Fanypap είπε...

Μαγδαληνιώ δια χερός, Μάγδαληνιώ μου, Καλώς ήλθες! σ'ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια! φιλάκια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...