Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Ζωγραφισμένα σκουλαρίκια, δερμάτινα κοσμήματα, γούρια και καλή ευλογημένη χρονιά!

Καλή ευλογημένη χρονιά σε όλους-ες σας φίλοι και φίλες μου!! Μόνο ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΆ για την ΧΡΟΝΙΑ του 2021 ΕΥΧΟΜΑΙ!!! 

Τώρα που έχουμε περισσότερο χρόνο όλοι λόγω covid 19 βρήκα την ευκαιρία να σας επισκεφτώ και πάλι για να μιλήσουμε, να μάθω τα νέα σας και να μοιραστώ μαζί σας τις δημιουργικές ανησυχίες μου!! Και πρώτα θέλω να δείτε την φετινή μου βασιλόπιτα.... όσες και όσοι δεν την είδατε!! Είναι κέικ καραμέλας, που την λατρέψαμε!!! 

 

και με τη ευκαιρία, κοιτάξτε και τα κουλούρια Θεσσαλονίκης που έφτιαξα για πρώτη φορά... με συνταγή του Άκη Πετρετζίκη!!! Μεγάλη επιτυχία και σίγουρα θα το καθιερώσω !!! 

 


Μπορεί να μην αλλάξαμε τον χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αυτή την Πρωτοχρονιά ....αλλά αποζημιωθήκαμε από τα άπειρα πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα!! Πολλά και από όλες τις κατευθύνσεις !!! 


Και η χρονιά ξεκίνησε με Lock down και καραντίνα!!! τι χαρά!! χα χα χα!! Ξεχάσαμε να μιλάμε από τις μοναξιές!! Βλέπετε εδώ την άδεια πόλη μας νωρίς το βραδάκι, σε ώρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας 

 



Ευτυχώς  είχαμε μια μέρα λευκή, κατάλευκη!! με  χιόνι που σκέπασε τα πάντα, έστω και για μία μόνο μέρα!! Απολαύσαμε την ομορφιά της φύσης, ντυμένη στα λευκά!! 








Βρήκα και την ευκαιρία να φωτογραφίσω τα νέα σκουραρίκια που ζωγράφισα σε χαλκό, χαρούμενα σε αντίθεση με την  μοναξιά μας!! 







Ξεγελάστηκε η φύση, από τις ανεβασμένες θερμοκρασίες και άνθισαν τα "Μανουσάκια" μας, εμείς τα λέμε ζουμπουλάκια... Πολύ όμορφα!!! 

 

Επίσης και ένας βιαστικός μικρός επισκέπτης, ένα μικρό σκατζοχοιράκι λατρείααααααα!! που σχεδόν ακόμα ναρκωμένος από την χειμερία νάρκη του... περπάτησε για λίγο στην αυλή μας!! τον ξαναβάλαμε στο λαγούμι του, για να περάσει τις επερχόμενες παγωνιές στη ζεστούλα του!!




Φυσικά δεν παρέλειψα να φτιάξω γούρια για το νέο έτος, μήπως και μας έρθει καλύτερα από το προηγούμενο χαχα!! κολιεδάκια με αστραφτερά 2021 και βραχιολάκια με ροζ χαλαζία και αμέθυστο!! 



Καθώς και γούρια για αυτοκίνητα με ευχές προσωποποιημένες από τον καθένα μας!! Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχέδια από χειροποίητα γούρια αυτοκινήτου που έχω φτιάξει κάνοντας κλικ εδώ!

 


Να σας δείξω και τα νέα μου κοσμήματα κατασκευασμένα με δερμάτινα κομμάτια,  που τα λατρέψαμε, μοντέρνα και πρωτότυπα !!! 

 




 
Δαχτυλίδια, σκουλαρίκια αλλά και υπέροχα μοναδικά κολιέ φυσικά! Περισσότερα χειροποίητα δερμάτινα κοσμήματα μου μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ!
 




 

Αυτά για σήμερα φίλοι μου!! Σας υπόσχομαι ότι θα σας επισκέπτομαι πολύ συχνά μπλογκοφίλες και μπλογκοφίλοι μου αγαπημένες-οι, γιατι μου λείψατε πολύ!!! φιλάκια σε όλους-ες σας!! Καλή χρονιά!!! Υγεία σε όλους μας!! 


24 σχόλια:

Χελώνα είπε...

Γειά σου Φανή και καλή χρονιά. Πολύ όμορφες οι κατασκευές σου αλλά και το κεικ καραμέλα, πειρασμός.Τι όμορφες φωτογραφίες.

Paraskevi Lamprini M. είπε...

Μπράβο χρυσοχέρα
Καλή χρονιά, υγεία, δημιουργία, χαρές

Paraskevi Lamprini M. είπε...

Μπράβο χρυσοχέρα
Καλή χρονιά, υγεία, δημιουργία, χαρές

Paraskevi Lamprini M. είπε...

Μπράβο χρυσοχέρα
Καλή χρονιά, υγεία, δημιουργία, χαρές

Ελένη Φλογερά είπε...

Καλημέρα Φανή μου
Πολύ ωραία τα κοσμήματα σου με πρωτότυπα σχέδια.
Καλή χρονιά!

Fanypap είπε...

Χελώνα Ευχαριστώ πολύ κούκλα, χρυσοχέρα μου επίσης!! Καλό Σαββατοκύριακο !!! καλές δημιουργίες!!

Fanypap είπε...

Paraskevi Lamprini M Ευχαριστώ πολύ Μούσα μου αγαπημένη!! καλές ποιητικές δημιουργίες και σε εσένα ταλέντο μου!!<3

Fanypap είπε...

Ελένη Φλογερά Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου !!Καλή χρονιά να έχετε κούκλα μου!!! φιλάκια.

despina είπε...

Πολυ όμορφες οι δημιουργίες σου Φανή!!
Καλό Σαββατοκύριακο αν και δυσκολο με τις απαγορεύσεις αλλά η υγεία είναι που μετράει!!!
Φιλιά! ¡

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Αγαπημένη μου φίλη, τι να πρωτοθαυμασω αλήθεια..ομολογώ ζήλεψα τα κουλούρια σου..πως τα πέτυχες τόσο; τα σκουλαρίκια υπέροχα, το κόσμημα με το αυτοκινητακι..όλα..όλα. Φανή μου εγώ πια στάσιμη, τα χέρια μου δεν πιάνουν πια τα πινέλα..τι να γίνει; θαυμάζω τα δικά σας καλή μου φίλη.

despina είπε...

Υπέροχες οι δημιουργίες σου Φανή μου!!! Όλα τι να πρωτοθαυμασω!! Τα κουλουράκια θα τα δοκιμάσω. Αχ το χιόνι εδώ στο νότο που είμαστε δεν χιονίζει και ποσο το θέλουμε! Τελευταία φορά που είδαμε χιόνι ήταν πριν δέκα χρόνια!!
Καλή συνέχεια!!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

υπεροχες δημιουργιες ομορφες εικονες
και αυτη η μυρουδια του κουλουριουυυυυυυυυυυυυ να μας σπαει την μυτηηηηηηη
αχ τι ομορφα ξεκινας την μερα μου...
σ ευχαριστωωωωωωωω

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Τι να πρωτοθαυμάσω Φανή μου παω πανω κάτω και χαίρομαι που δημιουργείς τόσο ωραια πράγμστα!!! οργασμός δημιουργίας.. η φωτο με το σκαντζοχοιράκι; ποσο σπάνιο να το συναντήσεις!!
η πρωτοχρονιάτικη πίτα σου φαινεται τέλει στηλε συνταγή για του χρόνου...🤣🤣 εκει όμως που θα σταθώ ειναι τα κουλούρια της πατρίδας κάνουν και εδω αλλά καμία σχέση με τα Σαλονικιότικα φίλη μου ..παω να δω συνταγή....
Καλή χρονιά να έχεις με υγεία και ότι εύχεσαι να γευτείς σε συναίσθημα !!φιλιααα!!🧡

magda είπε...

Φανούλα μου, είσαι καταπληκτική σε όλα!!!
Χρώματα χαρούμενα, καλόγουστα και με φόντο το χιόνι, φαντάζουν πάρα πολύ!
Σε συγχαίρω, σου εύχομαι γι' αυτήν την χρονιά, ατελείωτη έμπνευση, υγεία και χαρά στο σπίτι σας!
Πολλά φιλάκια

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Φοβερές ολες οι κατασκευές σου.Συγχαρητήρια!!!!!🌻Ευχομαι καλό μήνα από αυριο με υγεία και να μας φέρει όλα τα καλά.🌻

Fanypap είπε...

despina Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου, καλή Άνοιξη και σε εσένα !! φιλάκια.

Fanypap είπε...

ΑΧΤΙΔΑ Αχτίδα της ζωής μου!! σε ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου!! καλή Άνοιξη και στην δική σου οικογένεια!! Πρώτη φορά έκανα κουλούρια, αλλά ήταν πολύ νόστιμα!! Συνταγή : Άκη Πετρετζίκη!! Μου παραπονιέσαι κι εσύ για τις δημιουργίες σου.. ?? Είσαι πρώτη σε όλα !! Μακάρι να σε φτάναμε στο μικρό σου δαχτυλάκι φίλη μου!!ΣΕ θαυμάζω απεριόριστα!!!!φιλάκια πολλά!

Fanypap είπε...

despina Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!! Εσείς εκεί νότια, έχετε πάντα καλοκαίρι!!? είσαστε τυχεροί!! μη ζηλεύεις τα χιόνια μας αν και σπάνια τα έχουμε.. το κρύο μας είναι αρκετό!! χα χα!! φιλάκια, καλή Άνοιξη να έχετε!!

Fanypap είπε...

Σοφία Τσιμάρη Σοφία μου σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!!! πράγματι τα κουλούρια...το κάτι άλλο!! Καλή Άνοιξη να έχετε φίλη μου!! φιλάκια πολλά.

Fanypap είπε...

@Σμαραγδάκι- Ρούλα Ρουλάκι μου αγαπημένο!! Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!! ναι υπέροχα τα κουλούρια της πατρίδας μας!! μπορείς να τα φτιάξεις με την συνταγή του Άκη Πετρετζίκη!! τέλειααα!! Η βασιλόπιττα, είναι κέικ λεμονιού, με ξύσμα από 2 λεμόνια, και επάνω καραμέλα έτοιμη λιωμένη, με τραγανή καραμέλα λεμονιού, που έσπασα από πάνω. Καλή χρονιά φίλη μου αγαπημένη και καλή Άνοιξη !!! Εσείς έχετε πάντα άνοιξη εκεί!! καλά να περνάτε !! με υγεία και χαρά σε όλη την οικογένεια!! φιλάκια πολλά αγαπημένη μου!!

Fanypap είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Fanypap είπε...

magda καλώς την την Ταξιδιάρα φίλη μου!!! Ευχαριστώ πολύ Μάγδα μου αγαπημένη!! Περιμένουμε τα ταξιδάκια σου τα όμορφα για να ταξιδέψουμε μαζί σου!!Θα περάσω να δω και το μπλογκοσπιτάκι σου !! φιλάκια πολλά, καλή χρονιά, καλή Άνοιξη σε όλη την οικογένειά σου !!

Fanypap είπε...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS Σκρουτζάκο μας, σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Καλή Άνοιξη !! με υγεία και ευτυχία εύχομαι!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Φανούλα μου χρόνια σου πολλά για την χθεσινή σου γιορτή να είσαι καλά, να κάνεις πάντα όμορφες δημιουργίες και να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου φίλη μου.
Να περνάς όμορφα με ότι κάνεις φιλιαααα 😘😍

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...